|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
29.4.2009 14:32:57   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

punce jest bom obupala nad vami. nikakor vas ne sledim. ne vem kako vam rata...

sem še neki hotla komentirat sam sem itak umes pozabila ker predno se prebijem čez vse poste pozabim na vse ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

U peto prestavo dej user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
29.4.2009 14:34:34   
jolly123

sem še neki hotla komentirat sam sem itak umes pozabila ker predno se prebijem čez vse poste pozabim na vse ...

Preberi vsako drugo stvar pa bo user posted image user posted image Ne resno, jaz včasih kaj kar preletim ko pač vidim  da se dve osebi med sabo zgovarjata in se me ne tiče ravno preveč. Tko kot zdaj Stonoga pa Valla recimo. ( brez zamere user posted image ).

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
29.4.2009 14:37:22   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Preberi vsako drugo stvar pa bo user posted image user posted image Ne resno, jaz včasih kaj kar preletim ko pač vidim  da se dve osebi med sabo zgovarjata in se me ne tiče ravno preveč. Tko kot zdaj Stonoga pa Valla recimo. ( brez zamere user posted image ).

sej  sva že zaključle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KER DOLGOCAJTN LEN DANuser posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
   [Brisano sporočilo]
29.4.2009 14:38:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2429
29.4.2009 14:42:26   
ajetam@
ja sej preletim, pa preberem samo kašno besedo sam vseeno no. evo je že spet nova stran. sej to ni normalno noooo.

sem se prej spomla kaj sm misnla napisat....
da je lih dež nehal padat in se spravim ven da bom rože posadila v korita k sem jih učeri kupila in se je toook uscal da je joj. še toča je začela. obup!!!!!

pa mogla bi se zmenit a gremo za vikend na obalo sam kaj k gledam vreme in je res vsako uro drugačna napoved. znorela bom resno!!!!!

zdej pa kuham kosilo, moj je šel pa registrirat avto in mnde je šel že dvakrat in so ga vsakič neki zarad izpušnih plinov odslovil. jojjj mislim je uzel te 3 dni dopusta pa se komi kej vidmo. pol k pride pa domov grem pa jest od doma ker morem po ene cunje pa do prijateljice da ji odpeljem korita k gre po rože...

no... zdej bom oddala ta poste in bo spet nova stran user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
29.4.2009 14:53:45   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

Kaj so pa marabele user posted image

sem hotla isto vprašat user posted image

mislim da je to ene vrste ringlo (rdeči ringlo)....

ringlo, samo pri nas so vedno rekli marabelauser posted image , je dobro za kompot, za jesti, ali pa za vojno špilatuser posted image - to smo se mi kot otroci obmetavali, ker jih je pri naših nasajenih fullll

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
29.4.2009 14:56:39   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Evo..naš čriček je  šel user posted image , jst grem pa malo user posted image  in malo user posted image , kaj bom user posted image  .

Papa user posted image

me je tvoj post spomnu na ciciba,a ko smo brali take zgodbice ... :)

Ampak res, tudi zdaj z Nikom bereva take zgodbice user posted image

afnica mala, sem se zdaj spomnila... če boš mela Neli do treh let doma, boš potem ziher dobila vrtec. Problem je namreč dobiti jasli, ne pa od 3 let naprej.

a je kasneje razpisano več mest kot za jasli?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
29.4.2009 15:02:59   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

ringlo, samo pri nas so vedno rekli marabelauser posted image , je dobro za kompot, za jesti, ali pa za vojno špilatuser posted image - to smo se mi kot otroci obmetavali, ker jih je pri naših nasajenih fullll

aha pol bi to naj blo eno in isto user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
29.4.2009 15:08:03   
afnica mala
sva bili v knjižnici, sem dobila eno od zsadnjih knjig Pattersona, pa še eni dve sem vzela, pa imam še tri domauser posted image , trenutno berem dve.Pa še kao krokse sem kupila za vrt- take zijalaste z rožicami

pol sva se pa v cvetličarni ustavili po sadike- nič nimajo- dobijo v ponedeljek, sem hotla lovely poklicat, če je doma, sem bila čez cesto, pča se mi je zdelo, da verjetno ne, tako da je nisem

zdaj pa banano s piškotom naredim- upam, da bo jedla, včeraj ji banana- hruška ni šla, pa sem dala čist malo hruške

Neposredna povezava do sporočila: 2434
29.4.2009 15:09:37   
afnica mala

aha pol bi to naj blo eno in isto user posted image user posted image user posted image user posted image

zame ne, ringlo je rumen, pa bolj mesnat, marabele so manjše; tudi rumene ali pa rdeče

Neposredna povezava do sporočila: 2435
29.4.2009 15:17:17   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Ma se vidi da nič sadja ne jem user posted image

Laknerš jaz te bom najela, ko bo tamal doma na bolniški user posted image user posted image Pismo sem včeraj razmišljala zakaj ne dajo kakih bolniških tud za babice...to bi bila ful uporabna zadeva.

OK ampak res!!! Jest vam resno pravim. Če katera rabi za kakšen večer popazit otroka, da gre mal vn al pa kej podobnga računam 15€ na uro. Ne, ne joke! Mal manj. A se vam drugače zdi drago če bi dale 5€ na uro za čuvanje. Ker je pri nas ena punca (17let) k čuva otroke in ma 5€na uro s tem da čuva otroke pri tebi, pa sm mal razmišljala da to ful nanese če greš za en večer vn.

Važi. Če bom kaj rabila ti bom sporočila, pa raje tebe plačam kot pa neko **** osebo. Ti sam povej kam ga pripeljem al prideš na dom user posted image user posted image

Nima veze lahko tudi k meni, ampak ponavadi se otroci bolje počutijo na domačem teritoriju.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
29.4.2009 15:23:35   
afnica mala
Je pojedla celo banano s piškotki, vmes je na pomoč prišel plišastiuser posted image .

Sem se premislila za kosilo, bodo čevapi in grška solata. Pa upam, da neha padat, popoldan gremo tri punce, Neli, babi in jaz v Bauhausa, tam pa ni pokritih garažuser posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
29.4.2009 15:29:57   
PikicaStonoga

zame ne, ringlo je rumen, pa bolj mesnat, marabele so manjše; tudi rumene ali pa rdeče

atistmu smo pa mi rekli turške češnje manjšim rumenim in rdečim in plo jih je polnoooooooo na drevesu ... :) user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2438
29.4.2009 15:31:05   
PikicaStonoga

sva bili v knjižnici, sem dobila eno od zsadnjih knjig Pattersona, pa še eni dve sem vzela, pa imam še tri domauser posted image , trenutno berem dve.Pa še kao krokse sem kupila za vrt- take zijalaste z rožicami

pol sva se pa v cvetličarni ustavili po sadike- nič nimajo- dobijo v ponedeljek, sem hotla lovely poklicat, če je doma, sem bila čez cesto, pča se mi je zdelo, da verjetno ne, tako da je nisem

zdaj pa banano s piškotom naredim- upam, da bo jedla, včeraj ji banana- hruška ni šla, pa sem dala čist malo hruške

kako narediš banano s piškotom ...če piškota nimaš kje stopit ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2439
29.4.2009 15:34:22   
laknerš
user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
29.4.2009 15:35:09   
laknerš
Moja pikica! Joj, kok je cortkana, ta zihr ni moja!!!!

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
29.4.2009 15:45:02   
PikicaStonoga

ž

tvoja je tvoja ...sam je pa atiju podobna ... :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
29.4.2009 16:06:25   
Pšemek
Ena zadevica za popestritev deževnega popoldneva, jaz sem se, kljub splošni žalosti, od srca nasmejala...

Preveč sedite? Po službi ni časa za telovadbo in ostale fizične
aktivnosti? Se vam maščoba kar zažira pod kožo in so vse diete, ki ste
jih že kdaj probali drage, neučinkovite ali pa slabo vplivajo na vaše
počutje?

Idealna rešitev je dieta dvoletnikov.

Otroci, starosti okrog dveh let, so vsi po vrsti fit. Nabiti so z
energijo, njihova hrana je polnovredna, dobro spijo in se ne redijo.
Taka dieta je zdrava, koristila pa bo tudi vsakemu starejšemu.

Ponedeljek
a... Zajtrk: Zmešan jajček, košček toasta z marmelado. S pomočjo prstov
pojej dva grižljaja jajčka, ostalo vrži na tla. Grizljaj toast, potem pa
razmaži marmelado po obrazu in obleki.
b.. Kosilo: štiri voščenke (barva ni pomembna), pest čipsa in kozarec
mleka. Popij tri požirke, ostalo polij.
c.. Malica: Bobi plačka, dva kovanca, štiri požirke postanega piva.
d.. Večerja: Popeci toast in ga vrzi po tleh.

Torek
a.. Zajtrk: Poberi toast od prejšnjega dne s tal in ga pojej. Popij pol
steklenice arome vanilije in zavitek zeliščne paste.
b.. Kosilo: Pol pasirane šminke in ogorek cigareta, ki ga je nujno
pojesti. Kocka ledu po izbiri.
c.. Malica: Liži liziko, dokler ne postane lepljiva. Pojdi iz hiše in
jo vrzi v prah. Poberi jo in znova liži, dokler ni čista. Potem jo
prinesi v hišo in vrži na tepih.
d.. Večerja: Kinder jajček. Čokolado stopiš v rokah in jo razmažeš po
steni. Igračko poješ košček za koščkom.

Sreda
a.. Zajtrk: Sendvič s Poli salamo in sirom. Sir vržeš na tla, salamo
poješ, kruh zdrobiš in si ga zatlačiš v uho.
b.. Kosilo: Liziko od včeraj pobereš s tepiha, poližeš vse dlačice in
jo vržeš v školjko. Pobereš ven in jo odneseš v najbližji čevelj. Zraven
poliješ sok.
c.. Malica: Plastelin in jabolko, ki ga zribaš na radiatorju.
d.. Večerja: Krožnik čokolešnika zvrneš na mizo in ga poližeš. Kar
ostane, probaš spravit med lase.

Četrtek
a.. Zajtrk: Kos pizze in par požirkov vina. Kar je pačostalo na mizi od
včeraj.
b.. Kosilo: Drob tine s kuhinjskih tal in lizika iz čevlja.
c.. Malica: Pomaranča. Najprej tolčeš z njo po mizi, nato jo olupiš in
njene koščke stisneš z rokami nad usti. Majico, ki je mokra od soka,
ožameš na mizo in posrkaš.
d.. Večerja: V kozarec cedevite stlačiš kos kruha z ribjim namazom in
popiješ.

Petek
a.. Zajtrk: Čaj in nekaj briketov iz pasje posode.
b.. Kosilo: Piščanec in pire krompir, ki si ga tlačiš v nos, špinačo
zmečeš na tla.
c.. Malica: Jogurt.
d.. Večerja: še vedno jogurt. Ješ z zobotrebcem.

Sobota
a.. Dan za post

Nedelja
a... Zajtrk: Kava, ki jo poliješ po hlačah in kruh z marmelado. Skorjo
pustiš.
b.. Kosilo: Skorja od zjutraj.
c.. Malica: Bonbon. Najbolje dva naenkrat, da slina lepo teče po bradi.
Obrišeš v zaveso.
d.. Večerja: Četrt tube paste za zobe stisneš v dlan in poješ. V skledo
kosmičev streseš pol skodele sladkorja, preliješ z mlekom in z mešanico
nahraniš psa.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 2443
29.4.2009 16:15:39   
timnala
Evo zgodbico Janja27 user posted image user posted image user posted image  Si mi dala idejo in ker mam glih cas, ker je zunaj dez user posted image . Pa imena so sam zaradi zgodbice, da ne bo katera uzaljena al pa huda user posted image

Nekoc za user posted image  gorami in user posted image  vodami so ziveli trije user posted image .
user posted image Manca, user posted image Neli in user posted image Nik. BIli so veliki user posted image . Skupaj so se user posted image in user posted image . Vcasih so se tudi namaskirali. user posted image Manca je bila user posted image , user posted image Neli najrajsi user posted image , user posted image Nik pa user posted image . Kadar so bili maškare, so imele največ dela njihove user posted image , preden so jih zvecer user posted image  in spravile user posted image .
Nekega dne pa je imel user posted image Nik user posted image . Seveda je povabil tudi user posted image Manco in user posted image Neli na svojo zabavo - user posted image . user posted image Neli se je cel dan user posted image , da bi bila lepa za user posted image Nika. user posted image Manca pa je komaj cakala, da user posted image Nika user posted image , ker ji je prejšnjič skril igračko user posted image .
Nikova user posted image  je dopoldan sla vse user posted image  za user posted image , potem vse lepo user posted image ,user posted image  ter spekla user posted image  , user posted image  in skuhala user posted image  za starse.
Nikov user posted image  pa se je lepo user posted image  in user posted image  ter zunaj pripravil user posted image , da bodo user posted image  lahko user posted image .
Povabljeni so se user posted image  in user posted image  se je pričela. user posted image  so uživali, prav tako njihove user posted image  in user posted image   za user posted image  ob user posted image , še najbolj pa njihovi bratci in sestriceuser posted image , ki so jih starsi dali v user posted image , od koder so opazovali dogajanje.
user posted image Nik je dobil veliko  user posted image   in user posted image ter nekaj  user posted image . Vsega je bil zelo user posted image .
Se je pa user posted image  user posted image Mance, ki je prihitela k njemu, vsa user posted image . Takoj sta se user posted image . Slisati je bilo veliko user posted image . Njuni user posted image  pa sta se tudi user posted image , medtem ko sta jih spravljali narazen. Mimo je ravno prisel user posted image  in umiril dogajanje.
user posted image Manca in user posted image Nik sta se opravicila, saj je bilo obema  user posted image  in si dala user posted image  ter obljubila, da bosta naprej user posted image . Njuni user posted image  pa sta se tudi vsemu iz user posted image  user posted image .
user posted image  je pocasi sla h koncu. user posted image  so dobili se vsak svoj user posted image  ter kos slastne user posted image , starsi so jih user posted image , vsi skupaj pa so pogledali user posted image , ki so ga pripravili za user posted image Nika. Na koncu so se vsi strinjali, da je user posted image  user posted image  uspela.
Vsi so se pocasi user posted image  ter doma starsi najprej dali user posted image , nato pa se sami odsli user posted image .

Nace je moja velika ljubezen v malem...

Neposredna povezava do sporočila: 2444
29.4.2009 16:22:14   
Dream

Dej, no! Nehi pretiravat. Ti je samozavest v hlače ušla??? Namest da bi rekla, da je čist po tebi tolk cortkana, pa kontra rečeš... user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
29.4.2009 16:23:45   
PikicaStonoga
timnala - SVETOVNO!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
29.4.2009 16:24:27   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Dej, no! Nehi pretiravat. Ti je samozavest v hlače ušla??? Namest da bi rekla, da je čist po tebi tolk cortkana, pa kontra rečeš... user posted image

Ja tud jaz se pod tole podpišem ...res ji je samozavest nekam ušla ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
29.4.2009 16:27:20   
Dream
Timnala super user posted image user posted image user posted image  Kje si našla te smajlite?

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
29.4.2009 16:28:20   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Evo zgodbico Janja27 user posted image user posted image user posted image  Si mi dala idejo in ker mam glih cas, ker je zunaj dez user posted image . Pa imena so sam zaradi zgodbice, da ne bo katera uzaljena al pa huda user posted image

Nekoc za user posted image  gorami in user posted image  vodami so ziveli trije user posted image .
user posted image Manca, user posted image Neli in user posted image Nik. BIli so veliki user posted image . Skupaj so se user posted image in user posted image . Vcasih so se tudi namaskirali. user posted image Manca je bila user posted image , user posted image Neli najrajsi user posted image , user posted image Nik pa user posted image . Kadar so bili maškare, so imele največ dela njihove user posted image , preden so jih zvecer user posted image  in spravile user posted image .
Nekega dne pa je imel user posted image Nik user posted image . Seveda je povabil tudi user posted image Manco in user posted image Neli na svojo zabavo - user posted image . user posted image Neli se je cel dan user posted image , da bi bila lepa za user posted image Nika. user posted image Manca pa je komaj cakala, da user posted image Nika user posted image , ker ji je prejšnjič skril igračko user posted image .
Nikova user posted image  je dopoldan sla vse user posted image  za user posted image , potem vse lepo user posted image ,user posted image  ter spekla user posted image  , user posted image  in skuhala user posted image  za starse.
Nikov user posted image  pa se je lepo user posted image  in user posted image  ter zunaj pripravil user posted image , da bodo user posted image  lahko user posted image .
Povabljeni so se user posted image  in user posted image  se je pričela. user posted image  so uživali, prav tako njihove user posted image  in user posted image   za user posted image  ob user posted image , še najbolj pa njihovi bratci in sestriceuser posted image , ki so jih starsi dali v user posted image , od koder so opazovali dogajanje.
user posted image Nik je dobil veliko  user posted image   in user posted image ter nekaj  user posted image . Vsega je bil zelo user posted image .
Se je pa user posted image  user posted image Mance, ki je prihitela k njemu, vsa user posted image . Takoj sta se user posted image . Slisati je bilo veliko user posted image . Njuni user posted image  pa sta se tudi user posted image , medtem ko sta jih spravljali narazen. Mimo je ravno prisel user posted image  in umiril dogajanje.
user posted image Manca in user posted image Nik sta se opravicila, saj je bilo obema  user posted image  in si dala user posted image  ter obljubila, da bosta naprej user posted image . Njuni user posted image  pa sta se tudi vsemu iz user posted image  user posted image .
user posted image  je pocasi sla h koncu. user posted image  so dobili se vsak svoj user posted image  ter kos slastne user posted image , starsi so jih user posted image , vsi skupaj pa so pogledali user posted image , ki so ga pripravili za user posted image Nika. Na koncu so se vsi strinjali, da je user posted image  user posted image  uspela.
Vsi so se pocasi user posted image  ter doma starsi najprej dali user posted image , nato pa se sami odsli user posted image .

SVAKA ČAST

KAPO DOL, KAPO DOL, KAPO DOL

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fulll si si fajn zmislila zgodbico. Super. Pohvala. Res še enkrat svaka čast.

Ti pa maš čas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak k jz, k sem knjigo prebrala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
29.4.2009 16:31:38   
Dream
Js sem pa zdele razuser posted image  ko user posted image . V soboto naj bi šli na user posted image , pa so prakar klicali iz agencije, da ta hotel zaradi renoviranja zapirajo in nas bodo preselili drugam. Mislim??? Slabe 3 dni pred odhodom se to odločijo al kaj??? In verjemite, da mi pra nič ne pomeni, da nas bodo dali v hotel z več zvezdicami, če bo pa kaj drugega za user posted image  Mislim, da se tile Hrvati res na vsakem vogalu user posted image  iz nas...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?