JABOLKO3 -> RE: Aprilski srčki 2008 (4.5.2009 11:05:25)
|
Živijo! Se danes tudi jaz pridružujem klubu neprespanih mamic... naš mulc ga je sviral vso noč, sicer nisem vedno pogledala na uro, a mislim, da smo bili pokonci vsako uro... zadeva se je stopnjevala zadnjih nekaj noči... od lepo prespanih noči smo prešli na eno zbujanje proti jutru, nato eno okrog polnoči in drugo proti jutru... sinoči pa vrhunec - prvič eno uro po uspavanju in v tem ritmu do jutra, ob 6h je bil pa popolnoma pokonci in ves nasmejan, nato zaspal na poti v šolo in še vedno spi... mora nadoknadit, da bo zvečer lahko spet žural... in ker za vse skupaj krivim jutranje dojenje, ga je bilo z današnjim dnem nepreklicno konec... se mi zdi, da ima med spanjem skrb, da se mora čimprej zbuditi, da se bo lahko crkljal... in ko se zbudi in ga grem jaz potolažit, ni šans, da ga ne bi pristavila - vleče pižamo z mene, histerično kriči, tolče z vsem štirimi... in ko ga pristavim, od ugodja pripira očke in gode... tako je plan za nocoj tak - če se bo spet zbujal, ga bom probala jaz potolažiti brez dojenja... če ne bo šlo, ga bo tolažil MM, proti jutru pa ob prvem prebujanju horuk iz postelje dol v kuhinjo na zajtrk in bo lepo čakal na dopoldansko kitico... pa upam, da bo pokapiral, kaj hočemo od njega... Sicer smo pa včeraj izkoristili zadnji 'praznični' dan... smo se z enimi prijatelji zmenili, da gremo skupaj v Arboretum in ko smo se spakirali iz hiše, je bilo zunaj čisto oblačno... pa smo se odločili, da gremo raje 'malo' na sprehod po okolici... no, vmes se je vreme izboljšalo in sprehod se je raztegnil skoraj do Kamnika, kjer smo imeli 'gumidefekt' na vozičku, tako da smo potem s prijateljico in otroki počakali na eni potki ob travniku, kjer smo iskali 4-peresne deteljice (našli 7 komadov), fanta sta pa šla po avtomobile... nato k Paparotiju na kosilo in nazaj k nam še malo igrat in na klepet... Danes pa spet v stari rutini - šola, vrtec, služba... midva pa sama doma... in imava v planu še enkrat premazat zunanje stole, pa če bo časovno zneslo, greva kupit par kosov tufa in nekaj grmičkov in rožic, ker bi rada za hišo uredila še eno zasaditev... Srečka - pridna, da si spedenala vrt... in držim pesti za vašega dedija in razumem tvoj občutek, da je to delo bilo tudi zanj... MM-jev oče je dokaj na hitro umrl pred dobrim letom, potem, ko smo pri nas zidali garažo in je pri nas ostalo nekaj njegovega orodja - vedno, ko kakšen kos primem v roke, pomislim nanj in na veselje, ki ga je imel z delom s tem orodjem... Pa uživaj z Izo, dokler traja... in jaz sem prepričana, da Iza čisto dobro sliši... če že ravno ne najbolje... Big mamma - nestrpno čakam rezultat... in naj bo tak, kot si želiš... Letne karte za Arboretum so pa za ne-okoličane res drage in je vprašanje, če se splača... moraš potem res pogosto zahajat tja... meni se 'pokrije' že s tremi obiski... Posadka - sori, ampak ob opisu tvojih včerajšnjih tort sem se nasmejala... saj pojedli ste jih gotovo in prepričana sem, da niso bile tako slabe, kot si napisala... bi se pa res lahko ta teden dobile, preden še zadnje pobegnete v službo... jaz edino v sredo ne morem, ostale dni pa bi šlo... pa ne mi preveč zavidat podaljšanja porodniške... ko je bo konec, bom pa za polni delovni čas v službi, ker drugače z delom ne znese... morda se mi bo uspelo zmenit kvečjemu za 7-urni delovnik Malinca - žal je tako, da če je otrok hospitaliziran, ti bolniška za otroka ne pripada, tudi če dojiš, ne... vzeti moraš dopust ali pa bolniško zase... če imaš razumevajočega osebnega zdravnika ali pa greš malo 'naložit' kaj vse ti fali, da ti jo da... taka je pač kruta realnost in rešitev je 'snadži se'... NiLe - bravo za ureditev prikolice... saj je tudi v urejanju nekaj užitka, kajne... 'izležavala' boš pa že še... enkrat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]... in kako imate sedaj v kampu - kar Aprilsko avenijo, ali kako? No, vsekakor čimbolj uživajte... No, moj nočni rogovilež se je med tem dolgim pisanjem zbudil, pojedel zajtrk, razmetal stvari iz omare v kabinetu... sedaj pa že uničuje radio, tako da šibam....
|
|
|
|