lepa posadka -> RE: Aprilski srčki 2008 (6.5.2009 16:08:51)
|
Živjo! Samo na hitro, ker sem malo prej šele prišla domov... pa sedaj pol otrok okli hiše vpije: lačen, pol jih vpije: žejen, eden razmišlja, če bi vseeno naredil še eno kitico, ker je bila v varstvu prva mal krajša, jaz pa razmišljam al bi se slekla, al bi se oblekla in kaj čem z otroki. Saj ne vem, al me že starostni hormoni matrajo, samo tole vreme je meni čist mim. Pet minut mi je vroče, da sem čist mokra, potem zapiha mrzel veter, bi si najraje termovelur oblekla... Mah, naj se gre solit. Hudi vremenoslovci obljubljajo celo poletje tako. Jupi! Jutri... vas veselo pričakujem na fruštek. Ta veliko peljem že ob 7h na cepljenje in potem nabavim frišen kruhek, tako da se že veselim družbe. Tudi vreme bo menda lepše, čeprav je okoli naše hiše gradbišče... se bomo vseeno imele kam dat :-) Sinska... ročne ni. Verjamem pa, da si znaš oddahnit, pa malo zadihat. Je pa tako, da je samo prva nosečnost najbolj čarobna. Ne skrbi... čarobnosti poroda pa ti nič ne vzame. Faze imajo naši pikci takšne in drugačne. Naš Tomaž ima sedaj eno tako ultra trmasto. Ne morem verjet. Ta tretja je imela že prvo fazo trme pri letu in pol, pa se mi je zdelo fejst zgodaj. Ta pa že pri dobrem letu???!!! Če se mu takoj ne ugodi, se dečko kar na tla vrže in z glavo na tla, pa huronski jok. Ne moreš verjet, če ne vidiš! Mama faza pa pride, pa gre, pa spet pride še kdaj, pa spet gre... pa pol enkrat gre, pa se kar ne vrne več :-O BM... če se ti pri petem ne fržmaga kupit novega vozička, potem pa res niste še končali, hhi. No, upam, da si dobro. Roberta... bravo za dopust... glede veliko varuhov si pa že sama vse ugotovila. Scorpio... a regres... ja, saj mi smo ga tudi ponavadi dobili pred junijem... saj res, kaj pa letos? No, privoščim, da tebi še kaj ostane za poletje. Je pa tut luštno imet nov computer. Krista... sem danes nekaj harala po LJ, pa sem se nate spomnila... fino je brat, da ste fajn. Se že veselim slikic. Čelade... ne vem, kje so najugodneje. Se pa splača za te ta male kupit mal boljšo, pa tako, ki se ji nastavlja lahko obseg glavice... da vsaj za nekaj časa zaleže. Tasyo... a tut vi ste bli na morju... Ja, super. A lovorikovce si sama vzgojila? Meni je rpejšnji teden prinesel en striček enega že kar luštkanega... ravno v zadnjih vzdihljajih cvetenja. Upam, da bo preživel. Je pa hecno kako se pritožujemo nad vremenom. Ko je bil dež, so rožice tako lepo pokonci stale, sedaj ga pa dva dni ni, me pa že mika, da bi jih zalila, saj so kar nekam rumenkaste. Srečka... kot je Tasyo lepo napisala... upam, da se dedi lepo poslovi od vas in naj vas ne boli preveč. Toliko za enkrat. Vas preverim še zvečer. Je tako luštno danes, ker se vas je več javilo.
|
|
|
|