JABOLKO3 -> RE: Aprilski srčki 2008 (10.5.2009 9:38:44)
|
Živijo! No, pri nas imamo pa spet bolančka... očitno smo ga uspeli prehladiti - no, saj to pri teh temperaturnih razlikah zadnje dni niti ni tako težko. V petek, ko sva se spravila nad tisti seznam opravkov se mi je sredi ene trgovine zbudil in takoj jok... pa vroč... pa ni pomagalo ne nošenje, ne pijača, ne hrana - jok je bil vedno hujši in neutolažljiv... in ker Jureta tako še nisem slišala jokat, mi je bilo jasno, da ga nekaj hudo boli... in ker sva bila v hali A, sva kar v lekarno zavila po flašo Calpola in sem mu ga kar tam na pultu žličko dala, potem pa v avto se cartat in malo dojit, pa je bilo v pol ure dobro... na poti domov je spet zadremal in še eno uro potegnil v posteljici in se prebudil popolnoma prešvican... in potem je bil do konca dneva dobro, ponoči pa spet žur... smo bili kar naprej pokonci, pa se potil, pa žejen... včeraj ni imel temperature, bil dobro razpoložen, mu je pa začelo curljat iz noska... ponoči pa spet problemi - ker ni mogel dihat skozi nos, se je kar naprej prebujal, tudi na 15 minut in šele ob 5h smo zaspali za 3 urice... no, temu primerno je tudi moje današnje počutje... IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69 Jabček, tale prevleka za sedež pa ni slaba ideja. Kako jo boš pa naredila, a čisto preprosto približno odrezala blago in napeljala elastiko? Zaenkrat nameravam napraviti par prevlek (da jih bomo lahko menjavali) samo za na tisti del okrog glave... pa tako kot si napisala - kar na elastiko Kaj pa džungla? Jaz bi mu tudi rada kaj na steno namontirala (sem v Kiku pred časom kupil aful luštne nalepke, pa še predrage niso bile, ampak so skoraj vse popadale dol [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] , najbrž zato,ker je na tisti steni lateks barva). Raznih nalepk imaš po trgovinah polno... tiste, ki jih prodajajo v BC - pri nas ni nobena sama dol padla, jih je pa srednji sam uničil, ker jih je kar naprej prestavljal, dokler se niso zmečkale, lim pa se znucal... druga varianta pa je, da sama narišeš - ideje pa najdeš v slikanicah, pa tudi na internetu ... Jaz bom po stenah narisala rastline, živali bodo pa nalepljene... Glede lateks barve ne vem, mora pa biti pred lepljenjem nalepk barva dobro posušena - naj bi se sušila 2-3 tedne /quote] Lepo nedeljo vsem...
|
|
|
|