lepa posadka -> RE: Aprilski srčki 2008 (30.4.2009 10:41:47)
|
Dobro jutro! Ne morem verjet, da spet lije kot za stavo. Pa nikjer se nič ne svetlika, da bi človek vsaj upal na lepše. Jaz pa včeraj težila keramičarju, da bo ja prišel danes in je končno obljubil. Seveda je zjutraj prišel in takoj veselo tudi odšel! Pa saj je tudi včeraj padalo, pa je vmes nehalo in sonce posijalo... sem lahko ves vrt obdelala in par rožic posadila, ki mi jih je prinesla ena tetica, pa jagode s slamo obložila, pa sadno drevje privezala in mladikice poščipala... Prav luštno je bilo. Danes pa bomo spet v hiši bivakirali. Saj ne da nam dela manjka... Pa prazniki bodo in bo spet celo razdejanje okoli hiše. Mi pa imamo v nedeljo še piknik za naša aprilska fanta. Ja, saj res... smo včeraj zvečer izbirali dekoracije za na torto in si je ta velik zaželel, da bi imel kontinente na torti??!! Sem tako izbrskala domači recept za tichino maso. Jo bom verjetno že danes naredila, pa vam poročam. Ko sem otroke vprašala kakšno torto čmo naredit pa Tomažu, so vsi zavpili: ovčko :-))) Morda pa res. Vidim, da vas kar nekaj odhaja na morje... vsem privoščim en sproščujoč in vesel podaljšan vikend. Naužijte se sonca, morskega zraka. Joj, tudi mene tako mika vonj po morju. Vrtci... ja, vi pa hitro dobivate odgovore. Jaz jih ne pričakujem še en mesec. Upam, da dobimo pozitivno, ker mama se boji že teh par mesecev, ko ga bo ona čuvala... pa bom samo 5 urni delavnik imela... Sicer pa je pri nas še drug problem, ker vrtec obnavljajo... pa samo Bog ve, kdaj bo končano! Do takrat pa je treba otroke vozit na čisto drug konec mesta :-( Stolčki za na kolo... mi imamo 2x Hamax-ovega. Smo zelo zadovoljni. Oba sta z povišanim naslonjalom za glavo in za zadaj. So bolj varni, kot spredaj. Eni so navijali, da mora imet stolček možnost menjave naklona, če otrok slučajno zaspi. Pri vsej štirih mi do sedaj še nobeden nikoli ni zaspal na kolesu. Smo pa na NL videli vse živo... v bistvu otroke kar vozijo v takih posebnih kolesih... s prikolicami... mi je žal, ker se nisem zrajtala, da bi naredila par simpatičnih fotk... imam samo eno zamegljeno iz avta... [image]http://lh6.ggpht.com/_TRtT85RauSc/Sflg3G4EI6I/AAAAAAAAKQ4/-danPTaRxi8/s720/IMG_0068.JPG[/image] Tasyo... ja, saj se slišiva 1x. Pošlji mi samo gsm številko spet, ker moj stari gsm je totalno crknil in nimam sedaj nobene od vas... Velja za vse :-) K&M... jej, jej... ele tegobe niso nič fajn. Potegni vsaj čim več crkljanja :-) Pa hitro okrevaj. Trnuljčica... Sven verjetno že razume, da gre tokrat zares in, da bo skupnega časa sedaj manj. Pa se bo gotovo privadil. Pa babice znajo vnučki še bolje vrtet okoli prstov in se bo zraven super zabaval :-))). Sem sedaj pogledala slikice... si pa res mojstrica. Se ti vidi, da si perfekcionist. Blagor tvojim pacientom :-) Sky... a sedaj pa mravlje? Jah, nimam nobenega nasveta... me pa vse srbi, samo ko berem tvoje vrstice. Upam, da odpravite zgago brez hujših ukrepov. Pa super, da je Bini bolje. Nile... danes je nov dan, morje je bližje, sicer vreme še ni lepše, ampak gotovo ste boljše volje? Pa cela mavrica je v teh naših družinah. Enkrat te razganja od veselja, da bi kar vriskal, drugič te čisto izčrpajo, da bi kar zajokal. Naj bo danes eden tistih prvih dni. Pa uživajte na morju. Simvir... tudi vam privoščim lepo praznovanje. Vreme smo pa naročili, ne :-) Maječk... kako kaj tvoja pacienta. Upam, da ste vsi trije bolje :-) Joan... še 1x hvala. Bodi dovolj... Kar nekaj vas manjka na forumu... upam, da se kateri ni kaj zamerilo... pa clericv, pa Katka, pa Teja - kje so tvoji lepi posti, pa Tanja... pa Tosja, gotovo sem še katero pozabila... nekatere se vsaj poredko javite. Naj tako ostane. Je luštno prebrat kako napredujete, četudi samo vsake toliko časa. No, čestitke pa ne smem pozabit... četudi za nazaj: Lana - naša korenjakinja, vse najboljše!!! Pa še pridi kaj k nama v vas :-) [image]http://www.superbirthdaysupply.com/members/1017430/uploaded/1LUN2408.jpg[/image]
|
|
|
|