Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 9:04:08
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana sta zrihtala sobico za nejca? pohištvo že imata? boš pokazala? ja itak da bom pokazala..ni še gotova, včeri sva zbelila na belo (ker je bila prej modra), zdej pa je treba še z barvami, pol pa da še avto narišem in pobarvam.. pohištva nisva kupovala drugega, sem pa bele omare polepila z dekoracijo, da zgleda bolj otroška.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 9:04:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* . Jaz sem pa zaprta in ne vem kaj naj še probam polek; donata, lanenega semena, prorektala Kake sugestije????????????? aloe vera.. vsako jutro na tešče v vodo in spiješ..moja mama to pije že par let in ji pomaga
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 9:04:15
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa včeraj sem pozabila vprašat: kako gre Nejcu (jana81) v vrtcu, kako kaj katy82 in ali se je **** kaj javila? te tri dni je bilo super, bomo videli kako bo v ponedeljek ko bo tam tudi spal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 9:06:02
|
|
|
|
jana81
|
aja pa dobro jutro Mi smo včeraj bili zunaj od jutra do večera, Nejca mislim da je malo sonce opalilo, ker je imel zvečer same fleke po licu, grozn za videt, danes je pa že manj.HB Spimo vredu, sicer zvečer šele po 22h, ampak vsaj spi ponoči. Danes boimo spet verjetno veliko zunaj, ker je lepo vreme.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 9:06:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa včeraj sem pozabila vprašat: kako gre Nejcu (jana81) v vrtcu, kako kaj katy82 in ali se je **** kaj javila? te tri dni je bilo super, bomo videli kako bo v ponedeljek ko bo tam tudi spal. Držim pesti, da ne bo težav.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 9:06:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: Jaka je shodil pri 9m, Maja pri 11m, če bo Alja sledila temu vzorcu, bo šele pri 12m hmm jst sem pri 9 m, moj pa pri 15 m, kdaj bo pa Nejc šel čisto sam? Saj mu ne manjka več dosti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 9:07:59
|
|
|
|
barbaw
|
Meni je pa zdaj tako hecno, ker je Maja prej plazila in je z rokicami "tolkla" po parketu, zdaj pa je kar naenkrat pri meni. Sem se včeraj ene parkrat ustrašila, ko mi je prišla za hrbet.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 9:30:03
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Meni je pa zdaj tako hecno, ker je Maja prej plazila in je z rokicami "tolkla" po parketu, zdaj pa je kar naenkrat pri meni. Sem se včeraj ene parkrat ustrašila, ko mi je prišla za hrbet. to meni dela..takrat ko najmanj pričakujem se spusti (će se česa drži ) in pride k meni..zadnjič sva oba z mojim sedela na tleh, Nejc pa se je držal za tabure, kr naenkrat pa je bil pri meni
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 9:31:08
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa včeraj sem pozabila vprašat: kako gre Nejcu (jana81) v vrtcu, kako kaj katy82 in ali se je **** kaj javila? te tri dni je bilo super, bomo videli kako bo v ponedeljek ko bo tam tudi spal. Držim pesti, da ne bo težav. jst sicer mislim da ne bo problema, mogoče samo ko bodo mogli it spat, ker ni navajen, da more sam zaspat, ampak bo že.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 9:31:39
|
|
|
|
jana81
|
no midva sva pojedla pol skute in pol kosa kruha, zdej pa greva en krog z triciklom.. papa
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 9:39:41
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Spanje še kar za silo,le je moral večkrar vstati,saj je imel Nejc še vedno vročino in ves čas je bil žejen.Nazadnje je dobil ob 6. lekadol in je spal do sedaj.Se je pa fajn prepotil,tako da mogoče bo sedaj bolje.Drugače greva jutri k P,ker ima že 3 vročino. Saj ko mu sirup drži,je dobre volje,ampak nekaj mu očitno ne odgovarja.Če ne bo več vročine,bo jutri še preventivno doma,potem pa v vrtec. S Tilnom sva se včeraj potepala,malo po trgovinah,končno sem dobila eno tanko kapico zanj,malo sva šla k našim na obisk,popoldne pa sva vozičkala. Ostala dva člana sta morala biti pa doma. Barbaw... za Majo Špelin@...super,da si spet nazaj in za spanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 11:01:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober dan še od mene mi smo ustali ob 7h, pozajtrkovali, šli na jutranji sprehod spotoma še na kavico, miška je zdaj zaspala, ko se zbudi pa gremo malo do morja Lepo izkoristite prelepo nedeljo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 11:02:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no midva sva pojedla pol skute in pol kosa kruha, zdej pa greva en krog z triciklom.. papa se rad vozi s kolesom?? moja AT fuuuuuul uživa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 11:03:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa včeraj sem pozabila vprašat: kako gre Nejcu (jana81) v vrtcu, kako kaj katy82 in ali se je **** kaj javila? te tri dni je bilo super, bomo videli kako bo v ponedeljek ko bo tam tudi spal. Držim pesti, da ne bo težav. jst sicer mislim da ne bo problema, mogoče samo ko bodo mogli it spat, ker ni navajen, da more sam zaspat, ampak bo že. Jana a od poned. naprej bo sam tam?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 11:04:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Meni je pa zdaj tako hecno, ker je Maja prej plazila in je z rokicami "tolkla" po parketu, zdaj pa je kar naenkrat pri meni. Sem se včeraj ene parkrat ustrašila, ko mi je prišla za hrbet. ja mami jaz sem že velika punca in že hodim sama
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 11:12:44
|
|
|
|
nia5
|
Dan , a ste me kaj pogrešale? Mi smo včeraj imeli neko družinsko srečanje in smo prišli šele ob devetih domov in sma Nio na hitro stuširala in je že spala revica, tako je bila utrujena , meni pa se ni dalo sploh povohat računalnik. Je pa spala super ponoči, zbudila se je le ob pol treh in sem ji dala mleko in je spala naprej do sedmih , še več takih noči prosim . Sploh ne vem kje sem ostala z branjem, bi mogla sicer cunje obesit, ampak bodo počakale. Aja pa vreme je bomba
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 11:20:23
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Rabim mnenje! Prva ali druga? meni osebno lepša druga Tudi meni
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 11:28:15
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella koliko jagod lahko pojem za večerjo ( v gramih)? Toliko, da ne bo škode - beri: da ne zgnijejo čate?do jutri Jaz bom pojedla eno skledico, so že na vidiku Kako spimo? Še vedno za 1 dr.ek Danes je bil pri nas bioenergetik, ki je izmeril sevanja, potem pa smo poiskali eno optimalno mesto za posteljico (v otroški sobi) in tja se mali princ danes tudi seli. Punci bosta namreč spali pri babici in je idealna priložnost, da poskusimo nekaj novega. Jaz se tudi čedalje bolj nagibam, da bom poklicala bioenergetika in ga prosila, da izmeri sevanje v spalnici, ker Gal še vedno ne spi dobro. Sam nevem komu zaupati? Mi koga priporočate? Še dve vprašanji: - do kdaj boste uporabljale Angelcare? - kaj ponudite otroku za večerjo, ker meni zmanjkuje idej Špelin@ upam da bo kaj pomagalo pri spanju in da bo kaki hasek od teh meritev Aurora28 jaz ji dam kak jogurt, skutico, kruh in klobaso, kruh in pašteto...kar se pač spomnim, včasih pa tudi ostanem brez ideje
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 12:10:52
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no midva sva pojedla pol skute in pol kosa kruha, zdej pa greva en krog z triciklom.. papa se rad vozi s kolesom?? moja AT fuuuuuul uživa ja ful mu je zanimivo, skos prtiska gumb da mu muska špila
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 12:10:53
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa včeraj sem pozabila vprašat: kako gre Nejcu (jana81) v vrtcu, kako kaj katy82 in ali se je **** kaj javila? te tri dni je bilo super, bomo videli kako bo v ponedeljek ko bo tam tudi spal. Držim pesti, da ne bo težav. jst sicer mislim da ne bo problema, mogoče samo ko bodo mogli it spat, ker ni navajen, da more sam zaspat, ampak bo že. Jana a od poned. naprej bo sam tam? ja, zjutraj ga peljeva, pa potem ob kakih 14h po njega
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 13:39:32
|
|
|
|
Estrella*
|
Evo mi smo po kosilu, sedaj se še oblečemo in šibamo v LJ na grob pa še malo naokoli. Vreme je res špica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 13:52:58
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla! Sem včeraj zvečer napisala en post, ki je šel v maloro, potem se mi pa ni dalo še enkrat pisarit. Vreme - fenomenalno in baje bo pri nas cel teden tako Kofetkanje - uspelo. Imeli smo se fino in vesela sem, da sem spoznala dve fajn punci in njuni dojenčici . Nina7 upam, da se srečamo še kdaj in da zdržite do torka v tej hiški. Vreme je čudoviti in bi bilo škoda it domov. Tako to bo na kratko vse - uživajte v sončku in se beremo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 15:10:13
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! Tale čudovita nedelja se je končala z obiskom P.Nejc ima gnojno angino,ki se lahko sprevrže v škrlatinko .Upam,da se ne bo.Dobil je Ospen,jutri moram pa poklicati njegovo P za kontrolo.Samo molim lahko,da ne bo še Tilen kaj staknil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 15:39:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Tale čudovita nedelja se je končala z obiskom P.Nejc ima gnojno angino,ki se lahko sprevrže v škrlatinko .Upam,da se ne bo.Dobil je Ospen,jutri moram pa poklicati njegovo P za kontrolo.Samo molim lahko,da ne bo še Tilen kaj staknil Zdaj bi vas pa res lahko nehalo matrat.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?