Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 3.4.2009 19:59:20
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi smo bili tudi sedaj 1,5h zunaj Prav pasalo je in upam, da se bo sedaj začelo pravo vreme srčekgirll: kako se ti je zdel prvi teden, si že not? za potepanje Mi smo tudi izkoristili sončka, ki si ga poslala in smo bili skoraj cel dan zunaj. S Tilnom sva si tudi privoščila en dolg sprehod,saj je bilo popoldne tako lepo in toplo in Nejc sta pa počivala.Nejca še vdno kuha.Prej je bil že čisto fertig,a mu sirupa še nisem smela dati in sva šla v banjo z malo hladnejšo vodo in je kmalu prišel k sebi .Pa svežo peso sem mu dala za piti.Ponavadi se vsak zapači ob njenem okusu,Nejcjo je pa kar pil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 3.4.2009 20:44:07
|
|
|
|
nia5
|
Hoj hoj Moja frača spi zaslužen počitek , midva z lubijem si ga boma tudi kmalu privoščila, saj sma do pol osmih štihala z gnojem vred in sma prišla šele na tretjino vrta , kdo si je tako veliki vrt zmislo Net mi nekam počasi dela, tako da ne vem če bom imela živce, malo preberem, pol pa jest in v posteljo, ker me vse boli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 3.4.2009 20:48:21
|
|
|
|
nia5
|
Vidim, da niste glih čvekarsko razpoložene, no saj se meni tudi ne ljubi . Lepo spančkajte in da bodo mali hroščeki pridni, nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 3.4.2009 20:54:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
recesija na RR???
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 3.4.2009 20:55:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali je bila katera kaj v gozdu? Ali že rastejo smrekovi vršički? Moram si spet zalogo naresti za moje bolnike S šnopsom jih imam še 2 litra,s sladkorjem mi jih je pa zmanjkalo jaz mam tud gmajno pred nosom in ti lahko povem, da pri nas tudi še ni ne duha, ne sluha o njih. mislim pa da bodo kmalu, ker se je začelo lepo toplo vreme. dogbro da si me spomnila, tudi jaz jih morem it nabrat za sirup
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 3.4.2009 21:00:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Vidim, da nocoj ne bo čveka, zato se poslavljam in grem pred TV. Za vse skupaj pa še ene lepa mislel: Predvsem pa vam želim mirno in lahko noč, ter čim manj zbujanja!!!! NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 3.4.2009 22:30:05
|
|
|
|
jana81
|
jah vidim da ste vse obupale, jst pa šele zdej prilezem do RR. v glavnem za nami je 3 dni uvajanja v vrtec, danes sem ga samo oddala in šla za uro in pol, so rekle da ni nič jokal ko sem šla, ampak ko je pa tam en fantek planiil v jok, se je Nejc z njim solidarno jokal . V ponedeljek pa štarta na polno. Urejanje Nejčkove sobice je v polnem teku, do torka naj bi bila zbeljena in urejena za igranje, spal bo še kake tri tedne z nama, da je ne bo preveč sprememb naenkrat, potem pa gasa v svojo sobo. Cel dan sva bila praktično zunaj, ker je bilo tako toplo. No zaspal je šele zdaj, dala sva mu Calpol preventivno,da ne bo kot prejšnjo noč. Aja včeraj smo imeli pestro noč...zaspal je ob 20h in spal do 23h,potem pa budnica,očke kot sova, in ne zaspat do 2h..midva pa že vsa obupana, je pa ves čas grizel rob postelje, najine rame,povšter skratka vse, zato sva vedela da so zobki. no zdej pa grem v ležeči položaj pred TV.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 3.4.2009 22:51:43
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi smo bili tudi sedaj 1,5h zunaj Prav pasalo je in upam, da se bo sedaj začelo pravo vreme srčekgirll: kako se ti je zdel prvi teden, si že not? Jp, blo je kul. Že prvi dan sm se vklopla, kot da me ni blo 1 leto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 3.4.2009 22:53:39
|
|
|
|
suzy85
|
evo, tudi jst se javljam po celodnevnem uživanju!smo bli na kolinah in sem peljala evo na sprehod, zraven sem pa potegnala še brata, sestri in sestriča. smo hodli 1h 15min, pa so bli čist fertik eva je šla dans mal bolj pozno spat, ker smo bli na obisku, pa so hitro izkoristli za pomoč. je pa čez dan spala vsega skupaj slabo uro! je tudi že doma, tako da danes pa bo stiskanje! jutri mormo še butaro it kupit, da bomo v nedeljo k blagoslovu nesli. še malo, pa bomo jajčka barvali tilči da ni alergija in za nejca, da hitro ozdravi! jana upam, da bo nocojšnja noč kaj boljša! anitka in nina7 fajn se načvekajta! hijenca evi sem že dala jagodni jogurt za otroke, svežih pa še ne. bom počakala na domače čmrlika uživaj na morju! vsem ostalim pa pošiljam en lep pozdrav!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 3.4.2009 22:59:40
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Vidm,da ste vse šle, da ni nč čveka.... Jst tud grem kr mam na prenosniku brezžično povezavo in je ful slaba in rab kr neki časa da objavi, če ne bi tud prej pršla kej gor, aja, pa še obiske sm mela (mami in oči). LAHKO in MIRNO nočko vsem skupaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 3.4.2009 23:07:02
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 7:47:14
|
|
|
|
Estrella*
|
Jutro! A še nobene na vidiku? Vidim, da je bil zvečer bil štrajk. No, nič čudnega. Mafi ni bilo na spregled, barbax, tally, špelin@ sta brez net, mi pa še vedno na 27 strani Spala sem dobro, ata in Alja še spita, mene je pa pokonci vrgel sine Grem pozajtrkovat, ker sem takoooo lačnaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 8:39:18
|
|
|
|
Anitka
|
Jutro v tem sončenm vremenu Vidim, da včeraj nisem kaj dosti zamudila, ker niste bile čvekasto razpoložene. Pa kdo bi vam zameril, ko pa se je začela prava pomlad Nina7 sem ti odgovorila na ZS. A bi šlo tam okrog dveh, pol treh, da bi jaz našega lumpija dala eno rundo prej spat? Ja men je vseeno kje se dobimo. Ti mi povej kam naj se pripeljeva.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 9:23:36
|
|
|
|
barbaw
|
Dan! Smo ................ trenutno ok. Sonček se je skril. Upam, da bo prikukal na plan. Danes bomo verjetno večino dneva zunaj, ker je že zdaj 14 stopinj in brez vetra. Hijenca hvala, da si mi povedala za Interles, ker je res najbolj ugoden.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 9:25:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Dan! Smo ................ trenutno ok. Sonček se je skril. Upam, da bo prikukal na plan. Danes bomo verjetno večino dneva zunaj, ker je že zdaj 14 stopinj in brez vetra. Bo bo sonček Danes, če uspem priti na pošto, ti pošljem tisti paketek . Hijenca hvala, da si mi povedala za Interles, ker je res najbolj ugoden.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 9:32:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Dan! Smo ................ trenutno ok. Sonček se je skril. Upam, da bo prikukal na plan. Danes bomo verjetno večino dneva zunaj, ker je že zdaj 14 stopinj in brez vetra. Bo bo sonček Danes, če uspem priti na pošto, ti pošljem tisti paketek . Hijenca hvala, da si mi povedala za Interles, ker je res najbolj ugoden. O hvala. Jaz sem že pozabila. Sem ti poslala ZS glede nečesa drugega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 9:33:38
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro Spali smo dobro.. z atijem sva že spila kafe, zdej pa Nejčka peljeva k moji mami in greva belit sobico. Zunaj je pa tako lepo, da bomo popoldne verjetno šli tudi ven vsi trije. uživajte dan
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 9:44:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Spali smo dobro.. z atijem sva že spila kafe, zdej pa Nejčka peljeva k moji mami in greva belit sobico. Zunaj je pa tako lepo, da bomo popoldne verjetno šli tudi ven vsi trije. uživajte dan
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 9:58:43
|
|
|
|
barbaw
|
Maja je zdaj prehodila dobrih 7m brez prekinitve in pomoči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 10:03:19
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je zdaj prehodila dobrih 7m brez prekinitve in pomoči. bravo Maja ..pa sej to praktično že hodi..
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 10:04:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! A še nobene na vidiku? Vidim, da je bil zvečer bil štrajk. No, nič čudnega. Mafi ni bilo na spregled, barbax, tally, špelin@ sta brez net, mi pa še vedno na 27 strani Spala sem dobro, ata in Alja še spita, mene je pa pokonci vrgel sine Grem pozajtrkovat, ker sem takoooo lačnaaaaa A veš, da sem šla gledat nazaj kje sem ostala in ugotovim, da nisem praktično nič zamudila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 10:05:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je zdaj prehodila dobrih 7m brez prekinitve in pomoči. bravo Maja ..pa sej to praktično že hodi.. jjjjjaaaaaa Upam, da bo takole nadaljevala, ker potem jo bo lahko tašča brez problema čuvala. Prej ni upala po parketu sama hodit, danes je pa kar šla.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?