Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 10:07:59
|
|
|
|
barbaw
|
Rabim mnenje! Prva ali druga?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 10:11:31
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj mi je mali še sama zlezla na sedežno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 10:28:31
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Spanje: Počutje: me spet neki glava boli, za znort. Vreme: bo,bo sonček... Jst sm bla dns že pr frizerju in sm lepa, haha , sm si dala par rjavih pramenčkov pa mal š**** postrič, pa posušila me je ( frizerka) na dušilc in sm mal frfulasta ( beri: kodrasta ), za ju3, itak Kofe sm pa tud že spila....aja, evo, še za vas eno kofe
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 10:28:34
|
|
|
|
Srčekgirll
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 10:58:46
|
|
|
|
barbaw
|
Meni je pa dolgčas. Mala spi, Jaka bulji Tom in Jerrya, ker se slabo počuti, jaz pa grem zdaj knjigo žuljit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 11:28:37
|
|
|
|
katy82
|
Hej hej mačkice moje a se me še spomnete ? Sem bla skor cel teden brez neta-k v kameni dobi,groza kr nisem vedla kaj počet pa še vreme je blo zanič. Sva ble pa z malo bolane je fasala grozn laringitis sva šele kak dan boljše,sem se nalezla od nje sem bla taka k cota. Kaj pa tle novga? Barbav jst bi se odločla za drugo oblekico
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 11:32:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Rabim mnenje! Prva ali druga? Čeprav nisem pristaš roza barve , mi je model od prve bolj všeč.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 11:32:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je zdaj prehodila dobrih 7m brez prekinitve in pomoči.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 11:33:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Hej hej mačkice moje a se me še spomnete ? Sem bla skor cel teden brez neta-k v kameni dobi,groza kr nisem vedla kaj počet pa še vreme je blo zanič. Sva ble pa z malo bolane je fasala grozn laringitis sva šele kak dan boljše,sem se nalezla od nje sem bla taka k cota. Kaj pa tle novga? Barbav jst bi se odločla za drugo oblekico za obe Zdaj bo šlo na bolje, ker se bližajo toplejši dnevi. Kako kaj vidva in priprave na poroko?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 11:33:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čeprav nisem pristaš roza barve , mi je model od prve bolj všeč. Ni bele barve.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 11:39:23
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Hej hej mačkice moje a se me še spomnete ? Sem bla skor cel teden brez neta-k v kameni dobi,groza kr nisem vedla kaj počet pa še vreme je blo zanič. Sva ble pa z malo bolane je fasala grozn laringitis sva šele kak dan boljše,sem se nalezla od nje sem bla taka k cota. Kaj pa tle novga? Barbav jst bi se odločla za drugo oblekico za obe Zdaj bo šlo na bolje, ker se bližajo toplejši dnevi. Kako kaj vidva in priprave na poroko? Hvala KOmaj čakam onk sprehode,se nekaj sonček kaže Najine priprave na poroko so zaenkrat v mirovanju k itak imava že vse rezervirano,edino kar me mori so moje kile ki se že skor 2 meseca nikamor ne premaknejo,zadnč sem se na vaganju kr zjokala.Dost mam tega hormonskega sranja k že počas obupujem. kaka pa je oblekca,men deluje roza barve
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 11:41:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Hej hej mačkice moje a se me še spomnete ? Sem bla skor cel teden brez neta-k v kameni dobi,groza kr nisem vedla kaj počet pa še vreme je blo zanič. Sva ble pa z malo bolane je fasala grozn laringitis sva šele kak dan boljše,sem se nalezla od nje sem bla taka k cota. Kaj pa tle novga? Barbav jst bi se odločla za drugo oblekico za obe Zdaj bo šlo na bolje, ker se bližajo toplejši dnevi. Kako kaj vidva in priprave na poroko? Hvala KOmaj čakam onk sprehode,se nekaj sonček kaže Najine priprave na poroko so zaenkrat v mirovanju k itak imava že vse rezervirano,edino kar me mori so moje kile ki se že skor 2 meseca nikamor ne premaknejo,zadnč sem se na vaganju kr zjokala.Dost mam tega hormonskega sranja k že počas obupujem. kaka pa je oblekca,men deluje roza barve Saj je roza.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 11:42:53
|
|
|
|
barbaw
|
Pri kg ti pa lahko hormoni nagajajo, da ne gre nikamor.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 11:49:40
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella ti boš pa počasi na pol poti do svojega cilja
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 11:52:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Rabim mnenje! Prva ali druga? meni osebno lepša druga
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 11:57:53
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Hej hej mačkice moje a se me še spomnete ? Sem bla skor cel teden brez neta-k v kameni dobi,groza kr nisem vedla kaj počet pa še vreme je blo zanič. Sva ble pa z malo bolane je fasala grozn laringitis sva šele kak dan boljše,sem se nalezla od nje sem bla taka k cota. Kaj pa tle novga? Barbav jst bi se odločla za drugo oblekico za obe Zdaj bo šlo na bolje, ker se bližajo toplejši dnevi. Kako kaj vidva in priprave na poroko? Hvala KOmaj čakam onk sprehode,se nekaj sonček kaže Najine priprave na poroko so zaenkrat v mirovanju k itak imava že vse rezervirano,edino kar me mori so moje kile ki se že skor 2 meseca nikamor ne premaknejo,zadnč sem se na vaganju kr zjokala.Dost mam tega hormonskega sranja k že počas obupujem. kaka pa je oblekca,men deluje roza barve Saj je roza. Zdej sem vidla da hočeš belo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 11:58:47
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri kg ti pa lahko hormoni nagajajo, da ne gre nikamor. Ja saj mi ampak me že vse kar je v zvezi z hujšanjem mineva,mislm več kot pol leta za 10 kg,a je to normaln???????
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 11:59:19
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella ti boš pa počasi na pol poti do svojega cilja Bravo mačkica a veš da sem ti kr fovš
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 11:59:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Zdej sem vidla da hočeš belo Šit je v tem, ker ne vem kaj hočem. Nekaj ne preveč svečanega in ne navadno bombažno oblekico. Najti tako je pa ....... Nimam pojma kje naj iščem, ker v trgovinah z otroškimi oblačili nimajo ničesar vmes.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 12:02:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri kg ti pa lahko hormoni nagajajo, da ne gre nikamor. Ja saj mi ampak me že vse kar je v zvezi z hujšanjem mineva,mislm več kot pol leta za 10 kg,a je to normaln??????? Meni se zdi, da ja. Če ne bi pa mogla Estrellino varianto udarit. Minimalni vnos kalorij in telovadba. Meni tale telovadba ne gre.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 12:02:50
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Zdej sem vidla da hočeš belo Šit je v tem, ker ne vem kaj hočem. Nekaj ne preveč svečanega in ne navadno bombažno oblekico. Najti tako je pa ....... Nimam pojma kje naj iščem, ker v trgovinah z otroškimi oblačili nimajo ničesar vmes. Naša frajla je imela oblekico na naramnice,ki je bila bele barve in posuta z drobnimi rožicami,spodaj pa belo majčko,ki je bila v kompletu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 12:04:00
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri kg ti pa lahko hormoni nagajajo, da ne gre nikamor. Ja saj mi ampak me že vse kar je v zvezi z hujšanjem mineva,mislm več kot pol leta za 10 kg,a je to normaln??????? Meni se zdi, da ja. Če ne bi pa mogla Estrellino varianto udarit. Minimalni vnos kalorij in telovadba. Meni tale telovadba ne gre. Sej mislm ampak po drugem porodu k zdle se mi ne splača k po poletju mislva še na enga .
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 12:04:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Zdej sem vidla da hočeš belo Šit je v tem, ker ne vem kaj hočem. Nekaj ne preveč svečanega in ne navadno bombažno oblekico. Najti tako je pa ....... Nimam pojma kje naj iščem, ker v trgovinah z otroškimi oblačili nimajo ničesar vmes. Naša frajla je imela oblekico na naramnice,ki je bila bele barve in posuta z drobnimi rožicami,spodaj pa belo majčko,ki je bila v kompletu. kupila v ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 12:05:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri kg ti pa lahko hormoni nagajajo, da ne gre nikamor. Ja saj mi ampak me že vse kar je v zvezi z hujšanjem mineva,mislm več kot pol leta za 10 kg,a je to normaln??????? Meni se zdi, da ja. Če ne bi pa mogla Estrellino varianto udarit. Minimalni vnos kalorij in telovadba. Meni tale telovadba ne gre. Sej mislm ampak po drugem porodu k zdle se mi ne splača k po poletju mislva še na enga . A sta se pogovorila in prišla zadevi do dna? Drugi otrok lahko samo še poglobi zadeve, če jih prej ne razčistita. Moške rojstvo otroka fejst zadane, pa tudi ene ženske, ker se ne zavedamo kakšna sprememba naš čaka. Eni se lažje prilagodimo, nekateri pa rabijo malo več časa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 12:12:01
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Zdej sem vidla da hočeš belo Šit je v tem, ker ne vem kaj hočem. Nekaj ne preveč svečanega in ne navadno bombažno oblekico. Najti tako je pa ....... Nimam pojma kje naj iščem, ker v trgovinah z otroškimi oblačili nimajo ničesar vmes. Naša frajla je imela oblekico na naramnice,ki je bila bele barve in posuta z drobnimi rožicami,spodaj pa belo majčko,ki je bila v kompletu. kupila v ? Dobila za darilo,bila je iz kanza
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?