Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 19:48:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: Jaka je shodil pri 9m, Maja pri 11m, če bo Alja sledila temu vzorcu, bo šele pri 12m Pusti se presenetit. Če hodi držeč se za 1 prst sta blizu tega, da bo sama hodila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 19:56:40
|
|
|
|
špelin@
|
za Majo. Mi smo še hudirjevo daleč od kakršnekoli hoje. Je pa mali pravi plazilec, pride v parih sekundah kamorkoli Estrella*, zate pa za hujšanje. Btw: a nimaš več tistega tickerja? Aha, barbaw, ti pa imaš "shujševalni" ticker, si že preko polovice
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 4.4.2009 19:57:35 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 20:02:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ za Majo. Mi smo še hudirjevo daleč od kakršnekoli hoje. Je pa mali pravi plazilec, pride v parih sekundah kamorkoli Estrella*, zate pa za hujšanje. Btw: a nimaš več tistega tickerja? Aha, barbaw, ti pa imaš "shujševalni" ticker, si že preko polovice Zato pa so bolj počasni pri hoji, ker plazijo. Jaka sploh ni plazil. Je pa tako, da vsi shodijo prej ali slej. Jaz sem videla danes ticker pri Estrelli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 20:04:55
|
|
|
|
barbaw
|
A katera ve, kje v Sloveniji prodajajo Next cote?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 20:13:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem videla danes ticker pri Estrelli. Sem potem videla, da je Samo pri nicku v spodnjem postu na prejšnji strani se mi "skrije", ker zmanjka placa Ej, hvala ti res, ker si se spomnila name
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 20:17:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem videla danes ticker pri Estrelli. Sem potem videla, da je Samo pri nicku v spodnjem postu na prejšnji strani se mi "skrije", ker zmanjka placa Ej, hvala ti res, ker si se spomnila name Jaz imam tudi manjši zaslon pa potem komaj vidim ticker. A kaj boljše spite? Spomnim se dostikrat na koga, ampak zdaj sem takoj reagirala, drugače potem pozabim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 20:22:51
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella koliko jagod lahko pojem za večerjo ( v gramih)?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 20:52:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella koliko jagod lahko pojem za večerjo ( v gramih)? Toliko, da ne bo škode - beri: da ne zgnijejo do jutri Jaz bom pojedla eno skledico, so že na vidiku Kako spimo? Še vedno za 1 dr.ek Danes je bil pri nas bioenergetik, ki je izmeril sevanja, potem pa smo poiskali eno optimalno mesto za posteljico (v otroški sobi) in tja se mali princ danes tudi seli. Punci bosta namreč spali pri babici in je idealna priložnost, da poskusimo nekaj novega.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 21:08:22
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella koliko jagod lahko pojem za večerjo ( v gramih)? Toliko, da ne bo škode - beri: da ne zgnijejo čate?do jutri Jaz bom pojedla eno skledico, so že na vidiku Kako spimo? Še vedno za 1 dr.ek Danes je bil pri nas bioenergetik, ki je izmeril sevanja, potem pa smo poiskali eno optimalno mesto za posteljico (v otroški sobi) in tja se mali princ danes tudi seli. Punci bosta namreč spali pri babici in je idealna priložnost, da poskusimo nekaj novega. Jaz se tudi čedalje bolj nagibam, da bom poklicala bioenergetika in ga prosila, da izmeri sevanje v spalnici, ker Gal še vedno ne spi dobro. Sam nevem komu zaupati? Mi koga priporočate? Še dve vprašanji: - do kdaj boste uporabljale Angelcare? - kaj ponudite otroku za večerjo, ker meni zmanjkuje idej
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 21:09:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella koliko jagod lahko pojem za večerjo ( v gramih)? Toliko, da ne bo škode - beri: da ne zgnijejo do jutri Jaz bom pojedla eno skledico, so že na vidiku Kako spimo? Še vedno za 1 dr.ek Danes je bil pri nas bioenergetik, ki je izmeril sevanja, potem pa smo poiskali eno optimalno mesto za posteljico (v otroški sobi) in tja se mali princ danes tudi seli. Punci bosta namreč spali pri babici in je idealna priložnost, da poskusimo nekaj novega. špelin@ srečno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 21:10:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj lahko "uradno" potrdim, da je Maja shodila. Noče me več držat za roko, niti zunaj. Majči naši še čisto malo manjka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 21:12:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
čer evo mene smo se dolpoldan potepali, ker smo morali hladilnik napolnit, popoldan pa smo imeli obiske: tast in tašča jutri pa gremo dopoldan k maši in žegnu, po maši grem še našega župnika za rokav pocukat, da rabim krstni/samski list za poroko.... sam že zdej vem da bo fullllll zakompliciral in težel, ker se ne bova ženila v naši fari.... ma me nč ne briga, da se tu ženim: NO WAY!!!!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 21:13:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella koliko jagod lahko pojem za večerjo ( v gramih)? Toliko, da ne bo škode - beri: da ne zgnijejo do jutri Jaz bom pojedla eno skledico, so že na vidiku Kako spimo? Še vedno za 1 dr.ek Danes je bil pri nas bioenergetik, ki je izmeril sevanja, potem pa smo poiskali eno optimalno mesto za posteljico (v otroški sobi) in tja se mali princ danes tudi seli. Punci bosta namreč spali pri babici in je idealna priložnost, da poskusimo nekaj novega. špelin@ srečno PODPIŠEM
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 21:15:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Še dve vprašanji: - do kdaj boste uporabljale Angelcare? ga nimamo, tako da sploh nikoli nismo uporabljali - kaj ponudite otroku za večerjo, ker meni zmanjkuje idej naša kako uro pred spanjem je skuto, jogurt, puding, .... potem pa pred spanjem še mleko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 21:16:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj lahko "uradno" potrdim, da je Maja shodila. Noče me več držat za roko, niti zunaj. bravo Maja, pridna punca!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 21:16:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella koliko jagod lahko pojem za večerjo ( v gramih)? Toliko, da ne bo škode - beri: da ne zgnijejo čate?do jutri Jaz bom pojedla eno skledico, so že na vidiku Kako spimo? Še vedno za 1 dr.ek Danes je bil pri nas bioenergetik, ki je izmeril sevanja, potem pa smo poiskali eno optimalno mesto za posteljico (v otroški sobi) in tja se mali princ danes tudi seli. Punci bosta namreč spali pri babici in je idealna priložnost, da poskusimo nekaj novega. Jaz se tudi čedalje bolj nagibam, da bom poklicala bioenergetika in ga prosila, da izmeri sevanje v spalnici, ker Gal še vedno ne spi dobro. Sam nevem komu zaupati? Mi koga priporočate? Tu je težko nekaj 100% svetovati. Jaz kar zaupam temu našemu kolegu, ki je bioenergetik, ni pa vsemogočen, tega se absolutno zavedam. Še dve vprašanji: - do kdaj boste uporabljale Angelcare? Ga nisem nikoli, ker ga nisem imela. Bo pa danes prvič pel (no, upam, da čimmanj pel) babyfon. - kaj ponudite otroku za večerjo, ker meni zmanjkuje idej Naš lepo vsakič za večerjo je isto: Lino. Pošteno povem, da se mi ne da komplicirat. Za zajtrk in večerjo pač vedno je Lino. Ima pa ostale 3 obroke toliko bolj pestre
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 21:17:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Hej hej mačkice moje a se me še spomnete ? A seveda!!!!! Sem bla skor cel teden brez neta-k v kameni dobi,groza kr nisem vedla kaj počet pa še vreme je blo zanič. Ojoj, ne govori.... Sva ble pa z malo bolane je fasala grozn laringitis sva šele kak dan boljše,sem se nalezla od nje sem bla taka k cota. Držim pesti, da bo zdaj bolje, ko se bližajo toplejši in lepši dnevi Kaj pa tle novga? Sama babje čenče Barbav jst bi se odločla za drugo oblekico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 21:18:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella koliko jagod lahko pojem za večerjo ( v gramih)? Toliko, da ne bo škode - beri: da ne zgnijejo do jutri Jaz bom pojedla eno skledico, so že na vidiku Kako spimo? Še vedno za 1 dr.ek Danes je bil pri nas bioenergetik, ki je izmeril sevanja, potem pa smo poiskali eno optimalno mesto za posteljico (v otroški sobi) in tja se mali princ danes tudi seli. Punci bosta namreč spali pri babici in je idealna priložnost, da poskusimo nekaj novega. špelin@ srečno PODPIŠEM Hvala obema Ej, Soncnica Sandra ***, sem zadnjič gledala prispevek o LTH na TV in sem bila čisto paf Kako se kaj tvoj drži? Je tvoje iskanje službe že obrodilo sadove?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 21:19:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Spanje: Počutje: me spet neki glava boli, za znort. Vreme: bo,bo sonček... Jst sm bla dns že pr frizerju in sm lepa, haha , sm si dala par rjavih pramenčkov pa mal š**** postrič, pa posušila me je ( frizerka) na dušilc in sm mal frfulasta ( beri: kodrasta ), za ju3, itak Kofe sm pa tud že spila....aja, evo, še za vas eno kofe za novo frizuro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 21:21:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Hej hej mačkice moje a se me še spomnete ? A seveda!!!!! Sem bla skor cel teden brez neta-k v kameni dobi,groza kr nisem vedla kaj počet pa še vreme je blo zanič. Ojoj, ne govori.... Sva ble pa z malo bolane je fasala grozn laringitis sva šele kak dan boljše,sem se nalezla od nje sem bla taka k cota. Držim pesti, da bo zdaj bolje, ko se bližajo toplejši in lepši dnevi Kaj pa tle novga? Sama babje čenče Barbav jst bi se odločla za drugo oblekico Brez neta, ja... Tudi mene je 2x zvilo: prvič, ko je velika pika potrebovala pomoč za šolo in sem morala fajn napenjat možgane, ker ni bilo zveze s stricem Guglom, drugič pa, ko sem rabila nekaj iz ZVCP O kakšnih oblekicah je govora??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 21:22:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, Soncnica Sandra ***, sem zadnjič gledala prispevek o LTH na TV in sem bila čisto paf Kako se kaj tvoj drži? Je tvoje iskanje službe že obrodilo sadove? Špelin..... po pravici povedano je vse skupaj v k*****, drugače ne znam povedati. Baja, da bo jutri dokončno odločeno, amapk mislim, da druge rešitve kot stečaj ni več Moj se zaenkrat še kr drži, samo je težko ko človek ne dobi zasluženega denarja in more od nečesa živit.... jz dobim 15.aprila zadnjo porodniško, ki bo itak cela šla za zavarovanja in registracijo avta, ki mi poteče konec aprila..... Moje iskanje pa ni obrodilo nič novega... v četrtek je prišel celo en negativen odgovor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 21:22:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella koliko jagod lahko pojem za večerjo ( v gramih)? Toliko, da ne bo škode - beri: da ne zgnijejo čate?do jutri Jaz bom pojedla eno skledico, so že na vidiku Kako spimo? Še vedno za 1 dr.ek Danes je bil pri nas bioenergetik, ki je izmeril sevanja, potem pa smo poiskali eno optimalno mesto za posteljico (v otroški sobi) in tja se mali princ danes tudi seli. Punci bosta namreč spali pri babici in je idealna priložnost, da poskusimo nekaj novega. Jaz se tudi čedalje bolj nagibam, da bom poklicala bioenergetika in ga prosila, da izmeri sevanje v spalnici, ker Gal še vedno ne spi dobro. Sam nevem komu zaupati? Mi koga priporočate? Tu je težko nekaj 100% svetovati. Jaz kar zaupam temu našemu kolegu, ki je bioenergetik, ni pa vsemogočen, tega se absolutno zavedam. Še dve vprašanji: - do kdaj boste uporabljale Angelcare? Ga nisem nikoli, ker ga nisem imela. Bo pa danes prvič pel (no, upam, da čimmanj pel) babyfon. od kar je pri nama v spalnici je izklopljen , bomo pa zihr še uporabljali, če bo AT šla nazaj v svojo sobico, samo jaz je ne dam več od sebe, mi je tako norooo ko skupaj pančkamo - kaj ponudite otroku za večerjo, ker meni zmanjkuje idej Naš lepo vsakič za večerjo je isto: Lino. Pošteno povem, da se mi ne da komplicirat. Za zajtrk in večerjo pač vedno je Lino. Ima pa ostale 3 obroke toliko bolj pestre kar imam: skuto, frutek, monte,..... mleka več noče zvečer Aurora: vi se še dojite?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 21:23:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj mi je mali še sama zlezla na sedežno. naša pa gor še ne zna, dol se pa suvereno spusti: beri-rikverc
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 4.4.2009 21:24:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Rabim mnenje! Prva ali druga? obe sta ful lepi meni pa je za odtenek bolj všeč druga
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?