Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally a ni nikjer nobene? ojla jaz sem spet vzela malce časa za RR kako kaj ti? kako ti je všeč PO? ojla jaz še kr, se psihično pripravljam na šiht, v ponedeljek začnem , mi nič prav nič všeč, sam kaj se mora se mora. Po-hmmm kaj pa vem, ni slabo zenkrat, se bom morala še navadit na mesto, na stanovanje sem se že. Včeraj smo se peljali mimo Mengša in me je kr stisnulo v prsih sej boš videla, da bo po svoje prav lepo, ko boš šla v službo upam, da res bo tako. kdo ti bo pa Emilijo pazil? naslednji teden jo bo moj ker je na dopustu, potem sem jaz na dopustu , začnem po oprznikih delat, potem jo pa bo imel vsak po malo, moj, tašča, tast, brat od mojega................ , upamo da čimprej vrtec dobimo. na mengeš boš pa verjetno imela še dolgo časa lepe spomine ja to pa sigurno. no, če bo emilijo pazilo veliko ljudi, ji pa vsaj dolgčas ne bo, kajne? oziroma ni za bati, da bi se koga naveličala, ker se bo ves čas nekaj dogajalo pa držim pesti, da čim prej dobite vrtec
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|