Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 21:42:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally nič bejbe jaz se bom poslovila za danes, želim vam lahko nočin prijetne sanje lahko in mirno noč vam želim
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 21:49:00
|
|
|
|
suzy85
|
anitka zakon o spremembah... pravilnik upam, da ti kaj pomaga! drugače pa kar vpraši, pa se bom pri sodelavki pozanimala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 21:51:03
|
|
|
|
suzy85
|
šibam pod tuš, kosilo do konca skuhat, evi AB dat, pa spat!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 21:53:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 anitka sandra zakon o spremembah... pravilnik upam, da ti kaj pomaga! drugače pa kar vpraši, pa se bom pri sodelavki pozanimala!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 21:54:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 šibam pod tuš, kosilo do konca skuhat, evi AB dat, pa spat! tudi tebi lahko noč in mirne sanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 21:55:40
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 anitka sandra zakon o spremembah... pravilnik upam, da ti kaj pomaga! drugače pa kar vpraši, pa se bom pri sodelavki pozanimala! pardon! se mi je zdelo, da ime ne paše sem, sam je že pozna ura, pa imam misli že bolj na off
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 22:00:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 anitka sandra zakon o spremembah... pravilnik upam, da ti kaj pomaga! drugače pa kar vpraši, pa se bom pri sodelavki pozanimala! pardon! se mi je zdelo, da ime ne paše sem, sam je že pozna ura, pa imam misli že bolj na off ni panike bom mal pšrebrala pa vprašala če mi kej ne bo jasno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 22:05:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
nč, jz se tudi poslavljam..... se grem probat mal naspat, jutri nas ša čaka delo na njivi, tako da bo spet pestro...... NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 22:36:23
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla! da rečem zdravo...vsaj to... Taja je zunaj z babico, jaz pa se sprehajam....po stanovanju s sesalcem. Nekdo mora, ne? Ati je odletel zjutraj v Nemčijo, midve pa...no bolj jaz kot Taja se pripravljava na noč brez atija:-( vem kako je, ko si sama! moj spet gre naslednji petek za 1 teden! hitro se pozdravita, da bo lahko pihala svečko! Hvala ...saj vadiva, pomaga, že znoska kaj prileti
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 22:36:25
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, ena resna tema: ali ste videle, kaj se dogaja v LTH? Opazila sem, da se Soncnica Sandra *** res že kar nekaj časa ni javila, zavedam se, da je ona trenutno v najtežjem položaju od vseh nas A bi naredile nekaj lepega zanjo? Kaj za dvig morale? Ideje lahko tudi na ZS. Špelin@ hvala že lepe želje in hvala ker misliš name, zlata si. Ko sem sedajle prebirala tvoje vrstice sem dobila solze v oči in moj dragi me je vprašal kaj je, pa sem mu prebrala kaj si napisala, pa me je samo objel in rekel, a vidiš, še obstajajo ljudje, ki nama želijo dobro in se spomnijo na naju. Hvala ker se spomniš na naju in hvala tudi vsem ostalim puncam za spodbudne besede in lepe želje. Moj moto je: za vsakim dežjem posije sonce in močno pam, da bo tudi mojo družinico kmalu obsijalo jaz sem tudi dobila kr solzne oči. SS upam, da vama res čimprej sonček posije. Enako!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 22:57:35
|
|
|
|
sesil
|
danes pa mi je le uspelo priti do računalnika vidim da se je javila pogrešana tally evo, sem vam dolžna še kdaj bi bil čvek. recimo drugi teden, ko bo lep sončen dan, da bomo lahko zunaj. naj bo torek, meni je vseeno. lahko pa same predlagate... opažam da me je začel hrbet bolet konstantno. sem prakticirala 2 dni kosmodisk, pa sem ga danes vrgla v kot . dvomim da kej deluje. moram anejo mal manj nosit. lahko bi pa se punca zmislila sama hoditi, ne da rabi pomoč vem tudi kdaj bom morala iti delat: 4.5. joj, da nikoli ne pride ta dan jana, škoda da ti kopalke niso prav. kaj pa če naročiš eno št. večje? ****, omar je pa res že velik. da ti povem za primerjavo, mi smo na številki 74, pa je še veliko prostora anitka hujša ...6 km, je pa rs en velik krog. no, jaz tekam po 8 km. zdej pa šibam spat lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 23:07:30
|
|
|
|
Anitka
|
Čer Vas malce pozdravim preden odpeketam v mižule Vidim, da se je Tally končno spet oglasila in tudi že vživela v novo okolje Pa SS se je tudi oglasila in veseli me, da zreš optimistično v nov jutri. Kot si sama napisala - za vsakim dežjem posije sonček in tudi za vas bo. Čeprav se sedaj zdi vse temačno kot v tunelu se nekje v daljavi le svetlika drobna lučka kateri sledi in pripeljala te bo ponovno do svetlobe v vaših življenjih in jaz srčno upam, da bo to prav kmalu. Suzy upam, da se take vrste ljubezenski ugrizi tvoji miški ne bodo več ponavljali. Čmrlika naj vama čas brez atija hitro mine. Vreme za vaše praznovanje pa bo lepo. Nia5 luštkani čeveljci . Lepo jih nosita. Za kavo pa velja. Upam, da bova kmalu spet kofetkali. Ta teden grem en dan po plenice in mleko v Avstrijo pa se lahko kaj zmenive. Špelin@ upam, da bo ta noč podobna prejšnji ali še boljša. Barbaw naj vaša alergija čimprej izzveni Jana tudi ti fajn zrihtaj s temi izpuščaji. Aja še to - kje prodajajo tisto trodelno gugalnico za 200 evrov? Aja Estrella - baje sva naredila 7 kilometrski sprehod ne le 6 Lepo spite
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 23:09:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil danes pa mi je le uspelo priti do računalnika vidim da se je javila pogrešana tally evo, sem vam dolžna še kdaj bi bil čvek. recimo drugi teden, ko bo lep sončen dan, da bomo lahko zunaj. naj bo torek, meni je vseeno. lahko pa same predlagate... opažam da me je začel hrbet bolet konstantno. sem prakticirala 2 dni kosmodisk, pa sem ga danes vrgla v kot . dvomim da kej deluje. moram anejo mal manj nosit. lahko bi pa se punca zmislila sama hoditi, ne da rabi pomoč Naj bolečine kmalu minejo. vem tudi kdaj bom morala iti delat: 4.5. joj, da nikoli ne pride ta dan Jaz pa še kar naprej živim v negotovosti . Čakam in čakam na ta presneti odgovor, če mi bodo podaljšali ali ne. jana, škoda da ti kopalke niso prav. kaj pa če naročiš eno št. večje? ****, omar je pa res že velik. da ti povem za primerjavo, mi smo na številki 74, pa je še veliko prostora anitka hujša ...6 km, je pa rs en velik krog. no, jaz tekam po 8 km. bognedaj, da shujšam kaj. Je bilo baje 7 km. Uauuu ti pa tekaš zdej pa šibam spat lahko noč nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 15.4.2009 23:33:21
|
|
|
|
hijenca
|
Na hitro se javim, potem pa spat. Jutri mi prosim ob 10.30 držite pesti in mislite na mene, ker imam razgovor. Sem pa komaj danes ugotovila, da je to škofijski vrtec in imam kar rešpekt, ker nisem preveč zagrizen kristjan. Se jutri popoldan kaj javim. Lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 7:30:35
|
|
|
|
Srčekgirll
|
DOBRO JUTRO! Spanje: Počutje: sam še kofi manjka, ga grem kuhat. Vreme: jeeeeeeeee spet bo sonček
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 7:30:37
|
|
|
|
Srčekgirll
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 7:30:40
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** nč, jz se tudi poslavljam..... se grem probat mal naspat, jutri nas ša čaka delo na njivi, tako da bo spet pestro...... NOČKO Uuuu kaj boste že krompir sadili mogoče? Lepo se mej na "kmetovanju"
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 7:30:42
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, ena resna tema: ali ste videle, kaj se dogaja v LTH? Opazila sem, da se Soncnica Sandra *** res že kar nekaj časa ni javila, zavedam se, da je ona trenutno v najtežjem položaju od vseh nas A bi naredile nekaj lepega zanjo? Kaj za dvig morale? Ideje lahko tudi na ZS. Špelin@ hvala že lepe želje in hvala ker misliš name, zlata si. Ko sem sedajle prebirala tvoje vrstice sem dobila solze v oči in moj dragi me je vprašal kaj je, pa sem mu prebrala kaj si napisala, pa me je samo objel in rekel, a vidiš, še obstajajo ljudje, ki nama želijo dobro in se spomnijo na naju. Hvala ker se spomniš na naju in hvala tudi vsem ostalim puncam za spodbudne besede in lepe želje. Moj moto je: za vsakim dežjem posije sonce in močno pam, da bo tudi mojo družinico kmalu obsijalo
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 16.4.2009 7:31:40 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 7:30:45
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** dober večer punce evo sem vas prišla malce pogledat, sem se danes odločila, da bo pospravljanje počakalo in si bom vzela malce časa za RR preden grem spat. grem zdej mal za nazaj današnji dan prebrat, več pa mi ne bo zneslo. včeraj sem samo post napisala, brala pa nič Hej, hej... Jst zadnje čase od kar hodim v šiht mam še bl malo časa za RR, ma si morem pa vsake tolk dat duška, da vas pridem pogledat, kr sm čist zasvojena z RR. Kako kaj Mančika?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 7:30:48
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 morm povedat, da je eva danes 1. dobila "ljubezenski" ugriz! je varuška vzela še enega fanta v varstvo, mesec dni starejšega od eve, in je danes ugriznil evo, pa še enega fanta, ki je že od začetka v varstvu in je več kot leto starejši! jo je ugriznil na desno lice in se ji kar fajn pozna! ni pa blo do krvi, tako da upam, da ne bo hujšega. Opa Evi, ta fantič je biu pa brzinski. prejle me je mami klicala in povedla, da je stari ata (očimov oče) v bolnici, ker je ponoči kri bruhal! moram jutri med službo skočit na obisk, ker mi popoldne ne bo zneslo. samo upam, da ne bom prepozna! Upam, da se bo vse dobro izšlo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 7:32:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw a tale je preširoka? Trojna, mere: 263 x 250 x 260 cm. sam cena je 200€ ni preširoka, ampak nam ne odgovarja
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 7:32:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku jaz sem spet on line o tally welcome back..kako si ? kako je v novem flatu? stanovaje je super, mal je še prazno , počasi bo tudi opremljeno, sem se kr navadila pa Emilija tudi tko da uživamo ž
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 7:32:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 morm povedat, da je eva danes 1. dobila "ljubezenski" ugriz! je varuška vzela še enega fanta v varstvo, mesec dni starejšega od eve, in je danes ugriznil evo, pa še enega fanta, ki je že od začetka v varstvu in je več kot leto starejši! jo je ugriznil na desno lice in se ji kar fajn pozna! ni pa blo do krvi, tako da upam, da ne bo hujšega. prejle me je mami klicala in povedla, da je stari ata (očimov oče) v bolnici, ker je ponoči kri bruhal! moram jutri med službo skočit na obisk, ker mi popoldne ne bo zneslo. samo upam, da ne bom prepozna!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 7:32:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 7:32:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Na hitro se javim, potem pa spat. Jutri mi prosim ob 10.30 držite pesti in mislite na mene, ker imam razgovor. Sem pa komaj danes ugotovila, da je to škofijski vrtec in imam kar rešpekt, ker nisem preveč zagrizen kristjan. Se jutri popoldan kaj javim. Lahko noč ojej, a boš mogla grešit na razgovoru? Bom držala pesti
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Dojenje...пеперутка16Do kdaj ste dojile?3 mesece. (
6%)
6 mesecev. (
9%)
12 mesecev. (
13%)
24 mesecev. (
2%)
Več kot 24 mesecev. (
17%)
Nisem dojila. (
53%)
Število vseh glasov: 53Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!