|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
15.4.2009 21:42:50   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tally

nič bejbe jaz se bom poslovila  za danes,

želim vam lahko nočin prijetne sanje

lahko in mirno noč vam želim user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
15.4.2009 21:49:00   
suzy85
anitka

zakon o spremembah...

pravilnik

upam, da ti kaj pomaga! drugače pa kar vpraši, pa se bom pri sodelavki pozanimala!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
15.4.2009 21:51:03   
suzy85
šibam pod tuš, kosilo do konca skuhat, evi AB dat, pa spat!

user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
15.4.2009 21:53:20   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

anitka
sandra user posted image

zakon o spremembah...

pravilnik

upam, da ti kaj pomaga! drugače pa kar vpraši, pa se bom pri sodelavki pozanimala!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
15.4.2009 21:54:28   
Soncnica Sandra ***

šibam pod tuš, kosilo do konca skuhat, evi AB dat, pa spat!

user posted image

tudi tebi lahko noč in mirne sanje user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
15.4.2009 21:55:40   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

anitka
sandra user posted image

zakon o spremembah...

pravilnik

pardon! user posted image se mi je zdelo, da ime ne paše sem, sam je že pozna ura, pa imam misli že bolj na off user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3206
15.4.2009 22:00:00   
Soncnica Sandra ***

anitka
sandra user posted image

zakon o spremembah...

pravilnik

pardon! user posted image se mi je zdelo, da ime ne paše sem, sam je že pozna ura, pa imam misli že bolj na off user posted image

ni panike user posted image

bom mal pšrebrala pa vprašala če mi kej ne bo jasno

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
15.4.2009 22:05:00   
Soncnica Sandra ***
nč, jz se tudi poslavljam..... se grem probat mal naspat, jutri nas ša čaka delo na njivi, tako da bo spet pestro......

NOČKO

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3208
15.4.2009 22:36:23   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Hojla!
 da rečem zdravo...vsaj to... Taja je zunaj z babico, jaz pa se sprehajam....po stanovanju s sesalcem. Nekdo mora, ne?
 Ati je odletel zjutraj v Nemčijo, midve pa...no bolj jaz kot Taja se pripravljava na noč brez atija:-(
user posted image user posted image user posted image  

vem kako je, ko si sama! moj spet gre naslednji petek za 1 teden! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hitro se pozdravita, da bo lahko pihala svečko! user posted image

Hvala ...saj vadiva, pomaga, že znoska kaj prileti user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
15.4.2009 22:36:25   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Punce, ena resna tema: ali ste videle, kaj se dogaja v LTH? Opazila sem, da se Soncnica Sandra *** res že kar nekaj časa ni javila, zavedam se, da je ona trenutno v najtežjem položaju od vseh nas user posted image A bi naredile nekaj lepega zanjo? Kaj za dvig morale? Ideje lahko tudi na ZS.

Špelin@ hvala že lepe želje in hvala ker misliš name, zlata si.
Ko sem sedajle prebirala tvoje vrstice sem dobila solze v oči in moj dragi me je vprašal kaj je, pa sem mu prebrala kaj si napisala, pa me je samo objel in rekel, a vidiš, še obstajajo ljudje, ki nama želijo dobro in se spomnijo na naju.

Hvala ker se spomniš na naju in hvala tudi vsem ostalim puncam za spodbudne besede in lepe želje.

Moj moto je: za vsakim dežjem posije sonce in močno pam, da bo tudi mojo družinico kmalu obsijalouser posted image

jaz sem tudi dobila kr solzne oči. SS upam, da vama res čimprej sonček posije. user posted image user posted image user posted image user posted image

Enako!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
15.4.2009 22:57:35   
sesil
danes pa mi je le uspelo priti do računalnika

vidim da se je javila pogrešana tallyuser posted image

evo, sem vam dolžna še kdaj bi bil čvek. recimo drugi teden, ko bo lep sončen dan, da bomo lahko zunaj. naj bo torek, meni je vseeno. lahko pa same predlagate...

opažam da me je začel hrbet bolet konstantno. sem prakticirala 2 dni kosmodisk, pa sem ga danes vrgla v kotuser posted image . dvomim da kej deluje. moram anejo mal manj nosit. lahko bi pa se punca zmislila sama hoditi, ne da rabi pomočuser posted image

vem tudi kdaj bom morala iti delat: 4.5.user posted image joj, da nikoli ne pride ta dan

jana, škoda da ti kopalke niso prav. kaj pa če naročiš eno št. večje?

****, omar je pa res že velik. user posted image da ti povem za primerjavo, mi smo na številki 74, pa je še veliko prostorauser posted image

anitka hujšauser posted image ...6 km, je pa rs en velik krog. no, jaz tekam po 8 km.

zdej pa šibam spat

lahko noč

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
15.4.2009 23:07:30   
Anitka
Čeruser posted image

Vas malce pozdravim preden odpeketam v mižuleuser posted image

Vidim, da se je Tally končno spet oglasila in tudi že vživela v novo okoljeuser posted image user posted image user posted image

Pa SS se je tudi oglasila in veseli me, da zreš optimistično v nov jutri. Kot si sama napisala - za vsakim dežjem posije sonček in tudi za vas bo. Čeprav se sedaj zdi vse temačno kot v tunelu se nekje v daljavi le svetlika drobna lučka kateri sledi in pripeljala te bo ponovno do svetlobe v vaših življenjih in jaz srčno upam, da bo to prav kmalu.user posted image user posted image user posted image user posted image

Suzy upam, da se take vrste ljubezenski ugrizi tvoji miški ne bodo več ponavljali.

Čmrlika naj vama čas brez atija hitro mine. Vreme za vaše praznovanje pa bo lepo.user posted image

Nia5 luštkani čeveljciuser posted image user posted image . Lepo jih nosita. Za kavo pa velja. Upam, da bova kmalu spet kofetkali. Ta teden grem en dan po plenice in mleko v Avstrijo pa se lahko kaj zmenive.

Špelin@ upam, da bo ta noč podobna prejšnji ali še boljša.

Barbaw naj vaša alergija čimprej izzveniuser posted image user posted image user posted image

Jana tudi ti fajn zrihtaj s temi izpuščaji. Aja še to - kje prodajajo tisto trodelno gugalnico za 200 evrov?

Aja Estrella - baje sva naredila 7 kilometrski sprehod ne le 6user posted image user posted image

Lepo spite

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
15.4.2009 23:09:47   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

danes pa mi je le uspelo priti do računalnika

vidim da se je javila pogrešana tallyuser posted image

evo, sem vam dolžna še kdaj bi bil čvek. recimo drugi teden, ko bo lep sončen dan, da bomo lahko zunaj. naj bo torek, meni je vseeno. lahko pa same predlagate...

opažam da me je začel hrbet bolet konstantno. sem prakticirala 2 dni kosmodisk, pa sem ga danes vrgla v kotuser posted image . dvomim da kej deluje. moram anejo mal manj nosit. lahko bi pa se punca zmislila sama hoditi, ne da rabi pomočuser posted image

Naj bolečine kmalu minejo.user posted image

vem tudi kdaj bom morala iti delat: 4.5.user posted image joj, da nikoli ne pride ta dan

Jaz pa še kar naprej živim v negotovostiuser posted image user posted image . Čakam in čakam na ta presneti odgovor, če mi bodo podaljšali ali ne.

jana, škoda da ti kopalke niso prav. kaj pa če naročiš eno št. večje?

****, omar je pa res že velik. user posted image da ti povem za primerjavo, mi smo na številki 74, pa je še veliko prostorauser posted image

anitka hujšauser posted image ...6 km, je pa rs en velik krog. no, jaz tekam po 8 km.

user posted image user posted image user posted image user posted image bognedaj, da shujšam kaj. Je bilo baje 7 km. Uauuu ti pa tekašuser posted image user posted image user posted image

zdej pa šibam spat

lahko noč

nočko

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
15.4.2009 23:33:21   
hijenca
Na hitro se javim, potem pa spat.

Jutri mi prosim ob 10.30 držite pesti in mislite na mene, ker imam razgovor. Sem pa komaj danes ugotovila, da je to škofijski vrtec in imam kar rešpekt, ker nisem preveč zagrizen kristjan. user posted image

Se jutri popoldan kaj javim.

Lahko noč

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
16.4.2009 7:30:35   
Srčekgirll
DOBRO JUTRO!

Spanje:user posted image
Počutje:user posted image
sam še kofi manjka, ga grem kuhat.
Vreme:user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeee spet bo sončekuser posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
16.4.2009 7:30:37   
Srčekgirll

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
16.4.2009 7:30:40   
Srčekgirll

nč, jz se tudi poslavljam..... se grem probat mal naspat, jutri nas ša čaka delo na njivi, tako da bo spet pestro......

NOČKO

Uuuu kaj boste že krompir sadili mogoče? Lepo se mej na "kmetovanju"user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3217
16.4.2009 7:30:42   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Punce, ena resna tema: ali ste videle, kaj se dogaja v LTH? Opazila sem, da se Soncnica Sandra *** res že kar nekaj časa ni javila, zavedam se, da je ona trenutno v najtežjem položaju od vseh nas user posted image A bi naredile nekaj lepega zanjo? Kaj za dvig morale? Ideje lahko tudi na ZS.

Špelin@ hvala že lepe želje in hvala ker misliš name, zlata si.
Ko sem sedajle prebirala tvoje vrstice sem dobila solze v oči in moj dragi me je vprašal kaj je, pa sem mu prebrala kaj si napisala, pa me je samo objel in rekel, a vidiš, še obstajajo ljudje, ki nama želijo dobro in se spomnijo na naju.

Hvala ker se spomniš na naju in hvala tudi vsem ostalim puncam za spodbudne besede in lepe želje.

Moj moto je: za vsakim dežjem posije sonce in močno pam, da bo tudi mojo družinico kmalu obsijalouser posted image

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 16.4.2009 7:31:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 3218
16.4.2009 7:30:45   
Srčekgirll

dober večer punce

evo sem vas prišla malce pogledat, sem se danes odločila, da bo pospravljanje počakalo in si bom vzela malce časa za RR preden grem spat.

grem zdej mal za nazaj današnji dan prebrat, več pa mi ne bo zneslo. včeraj sem samo post napisala, brala pa nič

Hej, hej...

Jst zadnje čase od kar hodim v šiht mam še bl malo časa za RR, ma si morem pa vsake tolk dat duška, da vas pridem pogledat, kr sm čist zasvojena z RR.user posted image

Kako kaj Mančika?

Neposredna povezava do sporočila: 3219
16.4.2009 7:30:48   
Srčekgirll

morm povedat, da je eva danes 1. dobila "ljubezenski" ugriz! user posted image je varuška vzela še enega fanta v varstvo, mesec dni starejšega od eve, in je danes ugriznil evo, pa še enega fanta, ki je že od začetka v varstvu in je več kot leto starejši! jo je ugriznil na desno lice in se ji kar fajn pozna! ni pa blo do krvi, tako da upam, da ne bo hujšega.
Opa Evi, ta fantič je biu pa brzinski. user posted image user posted image
prejle me je mami klicala in povedla, da je stari ata (očimov oče) v bolnici, ker je ponoči kri bruhal! moram jutri med službo skočit na obisk, ker mi popoldne ne bo zneslo. samo upam, da ne bom prepozna! user posted image
user posted image user posted image user posted image Upam, da se bo vse dobro izšlo.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
16.4.2009 7:32:05   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

barbaw a tale je preširoka?

user posted image

Trojna, mere: 263 x 250 x 260 cm.

sam cena je 200€

ni preširoka, ampak nam ne odgovarja

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
16.4.2009 7:32:20   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

ku ku user posted image

jaz sem spet on line user posted image

o tally welcome back..kako si ? kako je v novem flatu?

stanovaje je super, mal je še prazno user posted image ,  počasi bo tudi opremljeno, sem se kr navadila pa Emilija tudi tko da uživamouser posted image

ž
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
16.4.2009 7:32:23   
barbaw

morm povedat, da je eva danes 1. dobila "ljubezenski" ugriz! user posted image je varuška vzela še enega fanta v varstvo, mesec dni starejšega od eve, in je danes ugriznil evo, pa še enega fanta, ki je že od začetka v varstvu in je več kot leto starejši! jo je ugriznil na desno lice in se ji kar fajn pozna! ni pa blo do krvi, tako da upam, da ne bo hujšega.

prejle me je mami klicala in povedla, da je stari ata (očimov oče) v bolnici, ker je ponoči kri bruhal! moram jutri med službo skočit na obisk, ker mi popoldne ne bo zneslo. samo upam, da ne bom prepozna! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
16.4.2009 7:32:26   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
16.4.2009 7:32:33   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Na hitro se javim, potem pa spat.

Jutri mi prosim ob 10.30 držite pesti in mislite na mene, ker imam razgovor. Sem pa komaj danes ugotovila, da je to škofijski vrtec in imam kar rešpekt, ker nisem preveč zagrizen kristjan. user posted image

Se jutri popoldan kaj javim.

Lahko noč

ojej, a boš mogla grešit na razgovoru? user posted image
Bom držala pesti

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?

3 mesece. (6%)

6 mesecev. (9%)

12 mesecev. (13%)

24 mesecev. (2%)

Več kot 24 mesecev. (17%)

Nisem dojila. (53%)

Število vseh glasov: 53

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!