Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla punce Kako ste kaj? Za nazaj nisem nič brala, ker me zadnje dni čisto preveč baše čas, tako da sploh ne pridem več za računalnik. Naša Manca tako uživa zunaj, da smo dobesedno ves čas zunaj, tako da ima komaj čas sploh iti spat zvečer . Zunaj pred hišo ni varna nobena marjetica več pred njo, prav tako tudi ne regrativ cvet So pa prejšnji teden v sredo zvečer mojo staro mamo (po očetovi strani) peljali na Golnik, ker je komaj hodila in se ful slabo počutila, pa v prsih jo je ful tiščalo. In so ugotovili, da ima ful oslabljeno srce. So dejali, da HB da so jo zvečer gor pripeljali, ker drugače bi jo ponoči zadušilo . In tako se sedaj menjavamo in vsak dan vozimo gor na obisk, da ji vsaj malce krajšamo čas, ker niti iz sobe ne sme, samo do WC-ja in nazaj. No in kot da to ni dovolj, sem danes peljala mojo mami in staro mamo (po mamičini strani) k zobozdravniku. In se je strara mama, ko je vstala iz stola skoraj "zlila" potleh, ker se ji je začelo tako vreti in jo biti slabo (to se je že dalj časa ji dogajalo in je je njen zdravnik več čas pravil, da je to zaradi starosti (stara je 83let) in ni nič nenavadnega. Sva jo potem z mojo mami komaj spravile do avta. Sem jo samo popokala v avto in peljala v dežurno ambulanto v ŠK.Loko, od koder so jo z rešelcem peljali v LJ. In so rekli, da naj prideva na ORL nasproti KC-ja v LJ. In midve prideva dol, nje pa nikjer. Mi pravi sestra, da naj malce počakava, da sva očitno rešilca prehitele . In po pol ure čakanja pride do naju in pove, da so jo na Polikliniki pustili, da naj greva tja . Mislim, kaj si to zdravstvo dovoli. In potem jo končno najdeva, naju je čakala sama na hodniku. Pa prinese sestra izvide in reče: lahko greste domov. KVA?????????????? in mi reče še tam se naročite in smo opravili. Mislim, kot da si polen, hlod ali ne vem kaj...... za zjokat. In potem mami še v avtu bere izvid, na katerem piše: gospa je močno naglušna, s sabo ni bilo nobenega svojca, zato komunikacija skoraj da ni bila mogoča in nismo izvedeli nič, kar bi nam pomagalo postaviti diadnozo. Ma če ne bi bila že na pol poti ven iz LJ v najhujši gužvi, bi se obrnila in šla nazaj pa unemu dohtarju je.ba.la vse po spisku, ker tole je blo pa res mal too , much. Oni jo peljejo drugam, pol pa pravijo, da s sabo nimajo svojcev. BANDA HUDIČEVA No, drugače pa moram jaz jutri iti na zavod se prijavit kot brezposelna, pa za doklade moram nest, da mi vsej to podaljšajo, pa še en kup opravkom me čaka, tako da vam bom zaželela lahko noč in tudi sama šla v posteljo in upala, da mi Manca nakloni nekaj spanca, ker ga pošteno potrebujem. NOČKO vsem skupaj O ti punca nesrečna, drži se za obe stari mami.
|