|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
14.4.2009 21:33:28   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Midva z Galom sva pa imela danes kontrolo v RA. Moram ga "naučit" , da hodi po štirih in ga ne pustit na nogeuser posted image user posted image . So bile spet kar malce tečne okrog tega, sploh, ko se jim je en dva tri postavil na noge, ko ga je sede držala za roke. Pa nek nov položaj za nošenje so mi spet pokazali. Kontrola pa čez dva meseca. Sem pa prosila, če mi tokrat lahko izvid malce prej pošljejo, ker sem dala vlogo za podaljšanje in bi ga rabila v primeru, če mi zavrnejo in se bom pritožila. Baje, da se bodo potrudili. Bomo videliuser posted image

Upam, da bo šlo skozi user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
14.4.2009 21:34:59   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

A imate ve že kaj vaše hroščeke in hroščike v kratkih rokavih? Za **** si mislim, da jauser posted image

jst bi jo ta vikend mogoče mela, pa je bla bolna! user posted image bom najprej poskusla s kratkimi rokavi spodaj in dolgimi čez, pol pa počasi na kratke. je le še R v imenu meseca

Midva sva bila pa v soboto že v kratkih.user posted image

Mi pa do zdaj le v nedeljo

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
14.4.2009 21:37:35   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Pa glede velikosti, sem brala da ima od bastian111 mali 9m in nekaj čez 12 kg ter 89cmuser posted image user posted image

user posted image benti sveca user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
14.4.2009 21:39:08   
nia5
Vidim, da sem ostala sama, tako da nočko nočko user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
14.4.2009 21:45:50   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Pa glede velikosti, sem brala da ima od bastian111 mali 9m in nekaj čez 12 kg ter 89cmuser posted image user posted image

U jebelacesta user posted image user posted image

NO HB, pol ni sam moj tak...user posted image

Spelin@:

Jaz sem imela za Omarja nabavljeno garderobo 86...no way samo na nos mu lahko nataknem, trenutno mu je 94 ze skor tesna.user posted image user posted image

Sicer pa Katina ga je videla, pa lahko pove...

Boš morala dati gor kakšno svežo fotko od tvojega velikančka user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
14.4.2009 21:46:17   
Anitka

Opa, naš je potem palček proti njemu.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 3006
14.4.2009 21:47:16   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dan. Se sam na hitr javim, sm pri naših pa me brat poja s compauser posted image . Gaja je šele pred pol ure zaspala in zdej jo bom čakala da se zbudi zihr dve uriuser posted image . Je zdej prešaltala na eno spanje na dan.
Jest sm mela dons G in je pikica velika 21,8mmuser posted image , vse ok, PDP je pa tak k sm ga zračunala 22.11.
Nč punce uživajte, jest pa šibam na kosilo

Kak fajni datum.user posted image

Glih za hujšat začetuser posted image

ja...user posted image user posted image user posted image  Na kok minusa si ze?

Skoraj na -16kguser posted image

TI SI CARICAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3007
14.4.2009 21:48:19   
jana81

A imate ve že kaj vaše hroščeke in hroščike v kratkih rokavih? Za **** si mislim, da jauser posted image

zunaj sem ga že imela če ne piha, v nedeljo je bilo super toplo, noter pa tudi če sva slučajno čez dan notri

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
14.4.2009 21:48:22   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Punce a mogoče katera ve kdo in kje je pooblaščeni serviser za Remington ?
Likalnik za lase mi je crknu, se je pokadilo ven, pa mi ga je škoda stran dat, ker je ful dober in še za RD se ga dobila od user posted image .. pa če ne bo predrago popravilo bi ga še imela.

Jana kopalke sem ti poslala in mislim, da bi jih jutri morala dobiti. Za Remingtona pa se lahko pozanimam pri sestri, ki dela v Tehnomarketu in jih prodaja.

a si dala z odkupnino, da vem če morem za poštarja pripravit denar?

anitka pa držim pestke za podaljšanje

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
14.4.2009 21:48:27   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dan. Se sam na hitr javim, sm pri naših pa me brat poja s compauser posted image . Gaja je šele pred pol ure zaspala in zdej jo bom čakala da se zbudi zihr dve uriuser posted image . Je zdej prešaltala na eno spanje na dan.
Jest sm mela dons G in je pikica velika 21,8mmuser posted image , vse ok, PDP je pa tak k sm ga zračunala 22.11.
Nč punce uživajte, jest pa šibam na kosilo

Kak fajni datum.user posted image

Glih za hujšat začetuser posted image

ja...user posted image user posted image user posted image  Na kok minusa si ze?

Skoraj na -16kguser posted image

TI SI CARICAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image

Uauuuuuuuu, res CARICA kot je napisala že Špelin@.user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
14.4.2009 21:49:23   
Anitka

Punce a mogoče katera ve kdo in kje je pooblaščeni serviser za Remington ?
Likalnik za lase mi je crknu, se je pokadilo ven, pa mi ga je škoda stran dat, ker je ful dober in še za RD se ga dobila od user posted image .. pa če ne bo predrago popravilo bi ga še imela.

Jana kopalke sem ti poslala in mislim, da bi jih jutri morala dobiti. Za Remingtona pa se lahko pozanimam pri sestri, ki dela v Tehnomarketu in jih prodaja.

a si dala z odkupnino, da vem če morem za poštarja pripravit denar?

Ne nisem z odkupnino, ker ne vem, če ti bodo prav. Sem kar navadno poslala.

anitka pa držim pestke za podaljšanje

Hvala.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
14.4.2009 21:50:27   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Vidim, da sem ostala sama, tako da nočko nočko user posted image user posted image

Ne še it, jaz sem že tuuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
14.4.2009 21:50:33   
špelin@
Punce, ena resna tema: ali ste videle, kaj se dogaja v LTH? Opazila sem, da se Soncnica Sandra *** res že kar nekaj časa ni javila, zavedam se, da je ona trenutno v najtežjem položaju od vseh nas user posted image A bi naredile nekaj lepega zanjo? Kaj za dvig morale? Ideje lahko tudi na ZS.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
14.4.2009 21:53:18   
Anonimen

Spelin@:

Jaz sem imela za Omarja nabavljeno garderobo 86...no way samo na nos mu lahko nataknem, trenutno mu je 94 ze skor tesna.user posted image user posted image

Boš morala dati gor kakšno svežo fotko od tvojega velikančka user posted image user posted image

Ne vem ce se bo kaj po fotki videlo... sicer pa tole je ze mesec staro...

Jutri ju bom spet mal pofotkala...user posted image

user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3014
14.4.2009 21:54:36   
Anitka

Punce, ena resna tema: ali ste videle, kaj se dogaja v LTH? Opazila sem, da se Soncnica Sandra *** res že kar nekaj časa ni javila, zavedam se, da je ona trenutno v najtežjem položaju od vseh nas user posted image A bi naredile nekaj lepega zanjo? Kaj za dvig morale? Ideje lahko tudi na ZS.

Videla jauser posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sem za, samo sem trenutno brez ideje. Se bom pa pridružila.

SS
samo zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
14.4.2009 21:54:55   
Anonimen

Kaj je to LTH? In zakaj se sploh gre?

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3016
14.4.2009 21:55:30   
Anitka

Spelin@:

user posted image

Iiiiii kakšen lepotecuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
14.4.2009 22:01:41   
špelin@

Imaš ZS user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
14.4.2009 22:02:28   
Anitka

LTH- Loška tovarna hladilnikov kjer je zaposlen njen dragi. Tovarna je v veliki krizi, plač že dolgo ni... http://24ur.com/novice/gospodarstvo/v-lth-le-niso-zagnali-strojev.html

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
14.4.2009 22:02:43   
špelin@

Spelin@:

user posted image

O pišuka, res je velik user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
14.4.2009 22:04:41   
Soncnica Sandra ***
Ojla punce

Kako ste kaj?

Za nazaj nisem nič brala, ker me zadnje dni čisto preveč baše čas, tako da sploh ne pridem več za računalnik.

Naša Manca tako uživa zunaj, da smo dobesedno ves čas zunaj, tako da ima komaj čas sploh iti spat zvečer user posted image . Zunaj pred hišo ni varna nobena marjetica več pred njo, prav tako tudi ne regrativ cvet user posted image

So pa prejšnji teden v sredo zvečer mojo staro mamo (po očetovi strani) peljali na Golnik, ker je komaj hodila in se ful slabo počutila, pa v prsih jo je ful tiščalo. In so ugotovili, da ima ful oslabljeno srce. So dejali, da HB da so jo zvečer gor pripeljali, ker drugače bi jo ponoči zadušilo user posted image . In tako se sedaj menjavamo in vsak dan vozimo gor na obisk, da ji vsaj malce krajšamo čas, ker niti iz sobe ne sme, samo do WC-ja in nazaj.

No in kot da to ni dovolj, sem danes peljala mojo mami in staro mamo (po mamičini strani) k zobozdravniku. In se je strara mama, ko je vstala iz stola skoraj "zlila" potleh, ker se ji je začelo tako vreti in jo biti slabo (to se je že dalj časa ji dogajalo in je je njen  user posted image  zdravnik več čas pravil, da je to zaradi starosti (stara je 83let) in ni nič nenavadnega.
Sva jo potem z mojo mami komaj spravile do avta. Sem jo samo popokala v avto in peljala v dežurno ambulanto v ŠK.Loko, od koder so jo z rešelcem peljali v LJ. In so rekli, da naj prideva na ORL nasproti KC-ja v LJ. In midve prideva dol, nje pa nikjer. Mi pravi sestra, da naj malce počakava, da sva očitno rešilca prehitele user posted image . In po pol ure čakanja pride do naju in pove, da so jo na Polikliniki pustili, da naj greva tja user posted image . Mislim, kaj si to zdravstvo dovoli. In potem jo končno najdeva, naju je čakala sama na hodniku. Pa prinese sestra izvide in reče: lahko greste domov. KVA??????????????
in mi reče še tam se naročite in smo opravili.
Mislim, kot da si polen, hlod ali ne vem kaj...... za zjokat.
In potem mami še v avtu bere izvid, na katerem piše: gospa je močno naglušna, s sabo ni bilo nobenega svojca, zato komunikacija skoraj da ni bila mogoča in nismo izvedeli nič, kar bi nam pomagalo postaviti diadnozo.
Ma če ne bi bila že na pol poti ven iz LJ v najhujši gužvi, bi se obrnila in šla nazaj pa unemu dohtarju je.ba.la vse po spisku, ker tole je blo pa res mal too , much. Oni jo peljejo drugam, pol pa pravijo, da s sabo nimajo svojcev.

BANDA HUDIČEVA user posted image

No, drugače pa moram jaz jutri iti na zavod se prijavit kot brezposelna, pa za doklade moram nest, da mi vsej to podaljšajo, pa še en kup opravkom me čaka, tako da vam bom zaželela lahko noč in tudi sama šla v posteljo in upala, da mi Manca nakloni nekaj spanca, ker ga pošteno potrebujem.

NOČKO vsem skupaj

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
14.4.2009 22:08:08   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla punce

Ojla

Kako ste kaj?

Hvala greuser posted image

Za nazaj nisem nič brala, ker me zadnje dni čisto preveč baše čas, tako da sploh ne pridem več za računalnik.

Nič hudegauser posted image . Ni preveč velikega čvekanja. Se vidi, da je sonček.

Naša Manca tako uživa zunaj, da smo dobesedno ves čas zunaj, tako da ima komaj čas sploh iti spat zvečer user posted image . Zunaj pred hišo ni varna nobena marjetica več pred njo, prav tako tudi ne regrativ cvet user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
So pa prejšnji teden v sredo zvečer mojo staro mamo (po očetovi strani) peljali na Golnik, ker je komaj hodila in se ful slabo počutila, pa v prsih jo je ful tiščalo. In so ugotovili, da ima ful oslabljeno srce. So dejali, da HB da so jo zvečer gor pripeljali, ker drugače bi jo ponoči zadušilo user posted image . In tako se sedaj menjavamo in vsak dan vozimo gor na obisk, da ji vsaj malce krajšamo čas, ker niti iz sobe ne sme, samo do WC-ja in nazaj.

Ojej, bogauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No in kot da to ni dovolj, sem danes peljala mojo mami in staro mamo (po mamičini strani) k zobozdravniku. In se je strara mama, ko je vstala iz stola skoraj "zlila" potleh, ker se ji je začelo tako vreti in jo biti slabo (to se je že dalj časa ji dogajalo in je je njen  user posted image  zdravnik več čas pravil, da je to zaradi starosti (stara je 83let) in ni nič nenavadnega.
Sva jo potem z mojo mami komaj spravile do avta. Sem jo samo popokala v avto in peljala v dežurno ambulanto v ŠK.Loko, od koder so jo z rešelcem peljali v LJ. In so rekli, da naj prideva na ORL nasproti KC-ja v LJ. In midve prideva dol, nje pa nikjer. Mi pravi sestra, da naj malce počakava, da sva očitno rešilca prehitele user posted image . In po pol ure čakanja pride do naju in pove, da so jo na Polikliniki pustili, da naj greva tja user posted image . Mislim, kaj si to zdravstvo dovoli. In potem jo končno najdeva, naju je čakala sama na hodniku. Pa prinese sestra izvide in reče: lahko greste domov. KVA??????????????
In potem mami še v avtu bere izvid, na katerem piše: gospa je močno naglušna, s sabo ni bilo nobenega svojca, zato komunikacija skoraj da ni bila mogoča in nismo izvedeli nič, kar bi nam pomagalo postaviti diadnozo.
Ma če ne bi bila že na pol poti ven iz LJ v najhujši gužvi, bi se obrnila in šla nazaj pa unemu dohtarju je.ba.la vse po spisku, ker tole je blo pa res mal too , much. Oni jo peljejo drugam, pol pa pravijo, da s sabo nimajo svojcev.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image P.R.A.S.C.I

No, drugače pa moram jaz jutri iti na zavod se prijavit kot brezposelna, pa za doklade moram nest, da mi vsej to podaljšajo, pa še en kup opravkom me čaka, tako da vam bom zaželela lahko noč in tudi sama šla v posteljo in upala, da mi Manca nakloni nekaj spanca, ker ga pošteno potrebujem.

Ojejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se in upam, da boste lepo spali.

NOČKO vsem skupaj

Nočko

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
14.4.2009 22:08:18   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

A se ti je kolcalo, kajne? user posted image Cel dan že mislim nate user posted image
Ojla punce

Kako ste kaj?

user posted image Manca.

Tole je pa KATASTROFA od katastrofe user posted image user posted image user posted image user posted image

Velikanski user posted image zate, upam, da boš dobro opravila user posted image

NOČKO vsem skupaj

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
14.4.2009 22:16:20   
špelin@
Aha, vidim, da ste vse mrknile user posted image Domačo nalogo imate za jutri!!!

Mirno nočko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
14.4.2009 22:17:56   
Anitka

Aha, vidim, da ste vse mrknile user posted image Domačo nalogo imate za jutri!!!

Mirno nočko user posted image user posted image user posted image

Tu sem še, če pa nobena nič ne tipkauser posted image

Lepo spiteuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?