Anonimen
|
Pozdravljene babuške! Ela spi, možek je šel malo sam "na luft" na Golovec (jaz bi tudi! ), jaz pa sem spet pri vas . Glavna novica: očitno antibiotiki zares prijemljejo, saj me trebušček vedno manj boli in ne boste verejele: MANJŠA SE! Končno se premikam proti dnevu, ko bom lahko začela vozičkat in bom lahko šla v svet! detelja in sonček85 - Kakorkoli smo se med nosečnostjo nažirale, smo očitno bile pridne, saj 4 kg (no pri meni dobrih 5) sploh ni veliko in bomo to izgubile kot bi rekel keks! Jaz samo upam, da bodo moji boki (kosti) nekoč spet tako ozki kot včasih, ker če ne, bom nenadoma imela en kup hlač in kril, ki mi ne bodo prav . Razen če se malo slepim s kostmi in mi vse to v resnici ne gre čez rito . L&L - Hvala za nasvet glede teh mehkih torbic . Me je že moj prepričeval, da so bolj kot ne neuporabne in da se bolj splača kupiti tako oblikovano termovko, da bom vanjo lahko dala kar celo flaško. Si mi pomagala prišparati slabih 20€. Kavica v dobrem . malcekvita - Te čisto razumem. Jaz sem se odločila, da ko se bodo začeli obiski, če bo Ela kaj protestirala, jih bom kar lepo poslala v kuhinjo in Eli dala mir. Ker če pa odraslemu človeku ne potegne, da če dojenček neustavljivo joka, da je čas, da se umakne in mu da mir, mora pa mama narediti red. Miška2006 - Madonca si pridna! Pa kako lepa oblekca, Nina je gotovo izgledala kot prav angelček . Sonček85 - Ja ja, nohti so bili le prva faza. Še malo, pa bo Elina mamica spet izgledala seksi in se bo lahko brez osuplosti pogledala v ogledalo . spanje - Sonček sem tudi jaz opazila, da Ela velikokrat noče ležati na boku, včasih ji samo en ne paše, če jo pa obrnem, pa je ok. Toda zanimivo, naša gospodična pa ni rada na hrbtu. Pa tudi na trebuščku še ni bila veliko. Danes sva jo dala na trebuščka, pa je kar hitro začela protestirati. Tako da najbrž je to zelo odvisno od otroka. Konec koncev imamo tudi odrasli vsak svoj najljubši spalni položaj. Jaz mislim, da če je Aleks čez dan na hrbtu, ko si ti zraven, ni problem, saj bi slišala, če bi polival ali bruhal, je pa morda fajn, da je na boku ponoči, ko spiš. Pa super za nočno spanje, to je pa prednost, da ste podnevi pokonci. Samo zanimalo me je, kaj počneta z Aleksom, ko je pokonci? Ga imaš ves čas v rokah in v vozičku ali je pripravljen buden ležati v posteljici? denar - Bom kar tiho, saj ko plačam vse položnice, se zgrozim, kako malo mi je ostalo na računu . HB, da sem samo doma, vsaj nič ne zapravljam . Lepo nedeljo vam želim drage mamice in naj bodo vaši zakladki čim bolj pridni , NenaLena
|