|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
18.5.2009 8:17:29   
kpmk
user posted image Imamo voziček Brevi Ovo in ker ni dežnikeca ga moramo kupit in me zanima ali katera ve ali imajo v BC univerzalne marelce?

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
18.5.2009 8:29:57   
Nalini
jutro user posted image

spanje - mi smo pa to noč porušili rekord .... spali smo nekje od 20. ure do 2. ure ...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se v spanju najedli, previli, pokakali in spet previli user posted image  ... pa spali spet dobri dve uri ..... seveda je sledila ziza .... in ob šestih zjutraj cartanje, pogovarjanje, smejanje (naš mali se že tak smeje in grgra user posted image  - seveda takrat, ko mamica želi spati on ima največ za povedat ....) ... zdaj pa spet spi ....

krst - mi bomo to porihtali v juniju,... sva želela zdaj maja ampak zaradi enih dogodkov sva prestavila na junij .....

detelja ... naš mali je začel tudi izsiljevatuser posted image ... ampak jaz takoj vem, da izsiljuje za zizo ali pa roke (čeprav ni lačen), ker ne joka ampak se tak dela, da joka - pa zmes neha, pa gleda kaj bom delala ..... je prav smešenuser posted image .... ko pa res joka pa ustnice čist drugače vleče pa solzice tečejouser posted image .... je pa tudi kar občutljiv, če ga pustim samega ..... je rad v družbi ....
pa tudi jaz ne dovolim, da bi visel nonstop na rokah ..... ker on že ve, da je na rokah najlepše user posted image  ....

sonček ... tudi moj user posted image  noče spat na boku .... najraje je na hrbtu pa glavica v eno stran ..... če ga dam na bok tak protestira, da joj ..... potem pa tak dolgo menca z ritko, da se obrne na hrbet .... jaz ga kar pustim, da naj spi v položaju, ki mu paše .... na trebušku pa ni šans, da bi spal ...

kilogrami .... meni je ostal en kilogram viška .... ampak postava ni ista, ker sem še cela mehka user posted image  ... bo treba malo utrdit mišice .... pa trebušček je še fajn mehki .... kako se znebit trebuščka user posted image  ... oz. ga utrdit user posted image  .... a samo trebušnjaki pomagajo user posted image  ..... ker meni gre že na živce moj mehki trebušček (pa čeprav ga ni veliko .... ampak ni tak kot je bil user posted image )

lep dan,... jaz počakam,da se mali zbudi ....te pa greva na sprehod user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
18.5.2009 8:41:16   
sonček85
Na hitro se še malo javim

kpmk:kg.si jih pa zelo lepo dol spravila user posted image user posted image user posted image
spanje.ja tudi naš malo spi čez dan včas kr po 2 obroka pojepa šele potem zaspi user posted image
tek.jaz bom počakal še malo ,no tko dolgo da bom šla h G na prvi prelged ,pa potem počas na kolo user posted image user posted image
A kg so od prihoda domov na +1,01 ali od porodne teže.Napiši koliko ima ,da vpišpem-hvala user posted image
dežnikec.joj to bi pa tudi jaz rada vedela ,saj imava isti voziček a ne.A ti to misliš potem za šp.del ?

nalini .ja tudi naš bi kr nekaj jamral in govoril k mami spi in bi še potegnila za kake pol h user posted image user posted image
Ja tudi sama pustim Aleksa da leži kot mu paše ,saj pomembno je da ima glavico postrani -na stran

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
18.5.2009 8:53:56   
kpmk
sonček - marelica -ja ja isti voziček. tko da če se kje srečamo, te bom 100% prepoznala, po vozičku user posted image   jst bi ga že sedaj na košari uporabljala, ker ga sonček full moti ker direktno sije, pol pa mu dam kako pleničko čez, sma mi ni tko cart.  univerzalne sem našla tu na netu tele http://zaotroke.enakupi.com/Sencniki-za-otroske-vozicke-c-363.html sam me zanima ali jih majo v BC tud, no sej greva danes z dragim pogledat in bom jutri javila. sam fino bi bilo vedet, da ne bi bilo treba it v bc user posted image   pol za športni del pa itak, fajn je ko lahko prestavljaš, sej je res da imajo naši vozički take fajne te strehice,sam sonček jim ni naklonjen in še vedno pokuka v voziček user posted image  Aja pa na tej strani nimajo pestre ponudbe barv teh dežničkov, no pa saj je res da je pomemben namen, če je pa še barva pa toliko bolš user posted image
kg - nisem jih tko dol spravla, veš koliko je 8kg, uh jej veliko user posted image
ian - kg - od porodne teže 3280 se je zredil v enem mesecu na 4290g, sedaj jih ima že najbrž več user posted image
spanje - naš čez dan ni še nikoli prespal obroka, čez dan skoraj skoz samo bedi, full je živahen, se že "igramo" v igralnem centru, ker mu je full zanimiv in pol ne joka če mu nekaj okoli ropota,... tudi noče bit sam,... ko je v zibki začne jokat in ko pridem je vse ok user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
18.5.2009 9:15:09   
detelja
naša vedno joka brez solzic...pa ko vidi-čuti, da grejo rokice proti njej, da jo bom dvignila nehauser posted image user posted image user posted image ampak, če be ve slišale kako ona cvili se dere, brenči ne vem kaj vse ne...v bloku sigurno mislijo, da jo tepem ali kaj...user posted image user posted image user posted image se prav čudno počutim pol pa jo skoz na rokah imam...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
18.5.2009 9:19:28   
Miška2006
senčnik, kakšna je razlika med 30001a, 3000b, 3000f,...?a samo v barvi?

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 18.5.2009 9:20:29 >

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
18.5.2009 9:27:02   
sonček85
KPMK:MARELICA:JA TUDI JAZ DAM KR PLENIČKO PA DA MU NOTRI NE PIHA.
na tej strani k si jo dala ni oranž dežnikca,no pa kot si rekla važno da je užčinek barvo pa bomo nekak skompenziral.No daj če greš v bc pa če boš kaj zvedela mi povej prosim,da vem kupt.Jaz grem pa danes v mullerja,pa malo fasongo kupvat,pa če se mi bo Junonca javla še k njej na obisk user posted image user posted image
ok hvala za podatke za Ian-a

spanje.ja sej naš tudi evo ,danes je jedel ob 4.30pa bedel do 7.30 k sva šla spet jest,no zaspal pa šele ob 8.in nekaj čez,zdle se pa že prebuja- neki jamra in se ubada sam s sabouser posted image .No spal je pa le toliko da sem mu danes postirgla prvič nohtke na rokicah

user posted image kdaj ste ve prvič postrigle nohtke na rokicah?Ene pravijo ne pred 1m ker se lahko zagnoji,...
No naš bo v četrtek star 1m.Sem mu jih pa postrigla in potem razkužila z alkoholom.

miška:po moje se to loči po barvah

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
18.5.2009 9:48:19   
kpmk
detelja - ja tile naši aprilčki kr znajo pritegnat pozornost. Pri nas je enako, samo da ga potem mi2 ne vzamema, jst ga potem dam v igralni center in se pomiri in se "pogovarjama" in mu ropotam in je kr boljše, se mi zdi samo da čuje in vidi da ni sam user posted image  to ma res čist po nama user posted image  pa skoz se mu mora kaj dogajat user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
18.5.2009 9:49:10   
kpmk
miška 2006 - ja po moje so te kratice oznake kao za barve, da vejo katerega si naroču  

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
18.5.2009 9:53:43   
kpmk
marelica - ja ni oranžnega, tud mi bi najraje imeli oranžnega, zato pa tako vnet o iščemu, drgač pa svetlo sivega kot je ogrodje user posted image  javim če ga dobimo v BC
striženje - nam jih je prvič in drugič patronažna, med hranjenjem in sem mu včeraj prvič jaz tudi postrigla tudi med hranjenjem, ker je bil full miren user posted image  prvič mu je postrigla hm,... ko je bil dobra 2 tedna star ( smo morali drugače imeti skoz rokavičke gor) vedno pa škarijce razkužimo
Pa pozdravi Junono in veliko nakupi, pa še kaj za mamico user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
18.5.2009 9:53:52   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

detelja - ja tile naši aprilčki kr znajo pritegnat pozornost. Pri nas je enako, samo da ga potem mi2 ne vzamema, jst ga potem dam v igralni center in se pomiri in se "pogovarjama" in mu ropotam in je kr boljše, se mi zdi samo da čuje in vidi da ni sam user posted image  to ma res čist po nama user posted image  pa skoz se mu mora kaj dogajat user posted image

pa jaz skoz neki govorim, imam ful na glas radio, sem danes tudi vse fore naštimala, da bingljajo, zvonijo, pojejo..pa nekaj časa je mir pol pa spet joče tako, da ji kar slina zaletava...pa sem poleg nje pa ji govorim pa jo božam itd...ampak ne zaleže prav dolgo...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
18.5.2009 9:59:58   
kpmk
detelja - sem se spomnila na moje bivanje v P. ko sem malega "dojila" (cartala) od 2eh do 9ih zjutraj in sem rekla sestri da če je to normalno, da ko ga hočem dat v posteljico, pa joka, pri meni pa kot da malo je, malo drema,... in veš odgovor - ja on že ve kje je njemu najlepš,... jst pa čist hin in zmatranauser posted image ,... user posted image  no sej v P. je bilo svašta,... Kaj pa tista rutka (sling), lahko da bi ti olajšala - morda ne vem predlog user posted image  vsaj roke te ne bi bolele.

Aha pri nam je sirenca zalaufala user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
18.5.2009 10:02:16   
sonček85
kpmk:bom pozdravila junono,če se vdva lai čujeva.

OK javi mi prosim ,ja mi bomo tudi drgač sivega kot je ogrodje, se mi zdi da bo še edin nekak pasal zdravn,črnega pa ne bom imela

nohtki:jaz sem tudi hotla počakat P ,sam kaj sej je isto al ga jst ali ona ,k se mi smili k je tko toplo on ima pa rokavičke gor,pa zdaj pride patronažna šele p 1t k je bila na dopusatu k je imela še lanskerga,druge pa nisem hotela ker smo n je navajeni.Tko da jo danes čakam ,če pride pa da se bomo verjetno kopali user posted image user posted image user posted image
jaz sem mu  jih pa kr prej med spanjem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
18.5.2009 10:13:22   
klavdyk
hej
mali spije, js pa mal na netu.

kopanje-mi se še nismo. popek še ni zacelil, v soboto smo ga spet laipiziraliuser posted image user posted image -joj, pa skoz je še kr granulom. pa zmeri reče m.sestra, da zdaj pa zadnjič ga lapiziramo-pa še kr ni. no sm dans s patronažno govorla, pa je rekla, da sej bo. bomo pa mal bol pozno kopali.

krst-mi ga bomo verjetno meli 28.6-ker lčani na ta dan sva se mmidva poročila in letos je glih nedelja. se morma pa še s župnikom zmenit. js kr vsem govorim, kdaj bo krst, nimam pa še nič zmenjenouser posted image user posted image user posted image

čišča
-pri nas je je še malo, tolk da morem met vložek na hlačkah. drugače mam pa v začetku junija pregled pri G

nohtki- naš ma tut ful dolge. sm zadnjič vprašala sestro pri P pa je rekla, da mu lahk jih postrižem-se bom ltola tega danesuser posted image

sprehodi-naš ful uživa zunaj, ne moređš verjetn kk jim paše-sm dam ga v vozek pa je že tišinauser posted image user posted image

dojenje-zadnjio teden se mi neki na zizi krega. najprej lepo pije, po 3 minutah pa se kr zvija, pa zizo vn pa zizo nt. ga probam taj gor vzdignit pa kupčka podret, včasih nama uspe včasih ne. je pa problem, ko ga gor dvignme kr išče, mam cwelo majico mokro od njegove slineuser posted image user posted image user posted image . no ko ga dam pa spet na zizop je pa spet isto. se še katero to dogaja?!?

lp

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
18.5.2009 11:10:55   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

dojenje-zadnjio teden se mi neki na zizi krega. najprej lepo pije, po 3 minutah pa se kr zvija, pa zizo vn pa zizo nt. ga probam taj gor vzdignit pa kupčka podret, včasih nama uspe včasih ne. je pa problem, ko ga gor dvignme kr išče, mam cwelo majico mokro od njegove slineuser posted image user posted image user posted image . no ko ga dam pa spet na zizop je pa spet isto. se še katero to dogaja?!?

lp

meni se je mali tako obnašal kaka dva tedna nazaj ... je imel nekaj dni tako foro .... zakaj user posted image  ... imela sem občutek, da mu preveč teče mleko ..... pa sem poskušala pretentati gravitacijo ....user posted image  .. pa ni nič pomagalo .... jaz sem ga odstavila mu dada dudo in ko se je pomiril sva dudala ..... je pa imel to foro čez dan ... ponoči je lepo jedel ..... ga je pa minilo in zdaj spet normalno jeva .....
... me je pa to njegovo kreganje tak zmatralo ... user posted image  .. sem bila po takem dojenju čisto fuč ..... no pa je na srečo ta faza minila in upam, da se ne vrne user posted image

< Sporočilo je popravil Nalini -- 18.5.2009 11:11:27 >

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
18.5.2009 11:16:58   
krfjolca
Ja, tudi naša to počne pri dojenju - prav kakor si opisala. Ponavadi bolj popoldne, pomojem takrat, ko je že bolj utrujena in napeta od vsega dogajanja. Sem zdaj ugotovila, da najbolj zaleže, če grem dojit v leže. Pa pol obe zaspiva user posted image

Ima pa fejst vneto ritko. Nobena žavba ne zaleže. Sem probala že bepanten, pa praško pasto, pa umivanje s hrastovim lubjem, kamilicami, ni da ni. Ni pa nič čudnega, saj je še vedno pokakana skoraj po vsakem dojenju. Zdaj mi je še eno ultra drago stvar poturila teta v lekarni, bomo videli. če ne bo pomagalo, ji jo bom kar v glavo zabrisala ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
18.5.2009 11:29:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

NenaLena maja ko zaspi in mislim, da trdno spi pa jo hočem dat v posteljo ali v ležalnik takoj odpre oči in se dere kot nora...čez dan bi spala skoz ji grejo učke skup sam ne bo spala, če ne bo na mojih rokah ali pa z glavico na mojem oprsju...drži pa me tako močno, da to ne moreš verjet...pa skoz ji kaj govorim, se igrave itd...amapk roke so zakon...jaz se bojim, da bo razvajenka in več ne bo hotela čist nič brez mojih rok...zjutraj ko vstane pa do večera dokler ne zaspi tuli, če je nimam v naročju...edino na previjalni je še ok...pa sva z lubijem mislila, da ji je prevroče pa sem jo slekla pa ni nič pomagalo...spi samo, če sem jaz poleg in da me drži in to ob določeni uri....

Poskusi morda še s to foro: naštimaj ji pleničko za podlago na vajini postelji, ki diši po tebi in jo takrat, ko bo imela očke zaprte vsaj 5 minut, da vidiš, da zares trdno spančka, položi na vajino posteljo, jo fajn pokrij (če je vroče pač s pleničko, čeprav jaz Elo še kar pokrivam s tanko odejico), da se počuti varno, se vleži čisto poleg nje, daj roko čez njo in se z ustnicami dotikaj njene glavice, da te čuti, voha in sliši. Ker to pa je skoraj isto kot če je v tvojem naročju, toda olajša ti pa možnost, da ko zares trdno zaspi, da lahko odideš, brez da bi jo prestavljala in budila. Če to ne bo delovalo, verjamem, da boš slej ko prej iznašla varianto, da jo boš nekako "prefrigala" user posted image . Je pa očitno tudi Maja (tako kot naša Ela) zelo občutljiva deklica, ki rabi veliko bližine in ljubezni. Pri Eli jaz opažam, da jo že samo en moj napačen gib spravi v kričeč jok, kot bi ji rezala noge user posted image user posted image user posted image .

Ravno zdaj sva se kakšnih dobre pol ure uspavale. Pa najprej v naročju, pa ji to ni pasalo, pa sem jo potem dala malo ležat na trebuščka, pa je mičkeno bruhala, pa spet jok, pa nazaj v naročje ... na koncu pa vedno pristaneva na postelji, ona na boku pokrita, jaz zraven nje, jo držim, umirjam, dotikam, dam kakšen poljubček ... toda vse mora biti točno ob pravem času. Če jo božam ob nepravem času, jo samo še bolj razbudim, če jo poljubim ob nepravem času, jo spet zbudim ... sploh ne vem, od kod mi ta modrost, da točno vem, kaj ji kdaj paše in kaj jo bo uspavalo, ne pa zbudilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj končno spi, jaz jem pa mrzel gris, ker se je prej zbudila ravno, ko sem jedla user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1517
18.5.2009 11:41:49   
klavdyk
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Ima pa fejst vneto ritko. Nobena žavba ne zaleže. Sem probala že bepanten, pa praško pasto, pa umivanje s hrastovim lubjem, kamilicami, ni da ni. Ni pa nič čudnega, saj je še vedno pokakana skoraj po vsakem dojenju. Zdaj mi je še eno ultra drago stvar poturila teta v lekarni, bomo videli. če ne bo pomagalo, ji jo bom kar v glavo zabrisala ...

če mate od mustele... kolegica prisega na njo. je mel tamali grozno rit pa sm ta krema pomaga. je pa res dragauser posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
18.5.2009 11:43:24   
sonček85
klavdyk.upam ,da se popek čim prej poceli in da se boste lahko kopali
čišča.je je še toliko da iamm še samo   mini dnevni vložek

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
18.5.2009 11:47:53   
Nalini

pa jaz skoz neki govorim, imam ful na glas radio, sem danes tudi vse fore naštimala, da bingljajo, zvonijo, pojejo..pa nekaj časa je mir pol pa spet joče tako, da ji kar slina zaletava...pa sem poleg nje pa ji govorim pa jo božam itd...ampak ne zaleže prav dolgo...

LISICA .... ta še bo cartika user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
18.5.2009 12:02:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

nena.ja tudi jaz lepo oblečem vse hlače od lani ,a kaj k jih potem ne morem zapret,no razen če trebuh tišim notri to pa ne morem ves čas k pol mi pa rešilni šlavfek vn gleda user posted image user posted image user posted image no nosim pa že odkar sem iz P svoje 2 hlače user posted image user posted image Super! Pri meni je namreč bila čista panika, saj pred kakšnim tednom nisem mogla čez boke obleči prav nobenih hlač (niti trenirk!), nobenega krila - nenadoma sem imela polno omaro oblek, ki mi niso bila prav user posted image ! Toda očitno se medenične kosti ožijo hkrati z maternico, saj vem, da nisem nič shujšala, toda vedno več hlač mi je prav odkar se mi tudi maternica lepo krči.
lasje.evo sem si lepo včeraj umila lase k je lahko ati gledal na malega ,danes k je pa tko priden Aleks sem si jih pa še lahko polikala user posted image user posted image user posted image Uuu! user posted image Pol bo pa gotovo kmalu padlo kakšno user posted image .

detelja:poglej ne sekiraj se ,pa kaj če bo razvajena ,ja kdaj  jih bomo pa cartal če ne sedaj k so tko malio pa ko jih krčeki matrajo pa k se še kr spoznavamo.Najtežje je prvo leto ko so krči,potem uvajanje hrane,pa zobi.Potem k bo pa vlk pa tko ne boš cartala k se ne bo pstila  Točno tako user posted image . Vsi psihologi poudarjajo, da otroka do enega leta starosti (do približno zrcalnega stadija, ko ni več eno z mamo oz. loči sebe od mame) NE RAZVAJAMO, ampak samo zadovoljujemo njegove potrebe, ki jih drugače ne zna izraziti kot z jokom. Je pa res, da znajo otroci jokati tudi zato, ker so utrujeni in zaspani in takrat jim drugače ne moremo pomagati kot da jim pomagamo čim prej zdrsniti v spanec. Jaz mislim, da je pomembno predvsem to, da se na nek način vedno odzovemo na otrokov jok, pa četudi le s tem, da ga stisnemo k sebi, mu kaj rečemo. user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1521
18.5.2009 12:08:14   
Anonimen

naša vedno joka brez solzic...pa ko vidi-čuti, da grejo rokice proti njej, da jo bom dvignila nehauser posted image user posted image user posted image ampak, če be ve slišale kako ona cvili se dere, brenči ne vem kaj vse ne...v bloku sigurno mislijo, da jo tepem ali kaj...user posted image user posted image user posted image se prav čudno počutim pol pa jo skoz na rokah imam...

Oh detelja te čisto razumem - Ela se začne tako dret, kot da jo mučimo, ji v paniki hitro mešamo hrano, potem pa poje 5 ml in vmes zaspi. In za teh par kapljic takšno dretje? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1522
18.5.2009 12:10:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image kdaj ste ve prvič postrigle nohtke na rokicah?Ene pravijo ne pred 1m ker se lahko zagnoji,...
No naš bo v četrtek star 1m.Sem mu jih pa postrigla in potem razkužila z alkoholom.

Jaz sem Eli morala postrič nohtke že pri 2 tednih, ker je imela takšne za igrat kitaro user posted image user posted image user posted image . Me je patronažna malo čudno pogledala, toda ni nič rekla. Se mi zdi, da bi ji morala strič na tri dni, tako hitro ji rastejo. Pa tako čudno sem ji postrigla - ni šans, da bi nama uspelo na lunico, kar nekaj je ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Samo da so kratki in se ne praska oziroma nas vse tri praska kot ena mačkica user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1523
18.5.2009 12:13:53   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Poskusi detelja s kakšno mirno glasbo. Naša Ela se čisto pomiri ob jazzu - Diani Krall. Svašta. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1524
18.5.2009 12:16:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Ja, tudi naša to počne pri dojenju - prav kakor si opisala. Ponavadi bolj popoldne, pomojem takrat, ko je že bolj utrujena in napeta od vsega dogajanja. Sem zdaj ugotovila, da najbolj zaleže, če grem dojit v leže. Pa pol obe zaspiva user posted image

Mi uporabljamo kremico od Welede in se mi zdi, da kakršnakoli rdečina izgine v roku enega previjanja. user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?