|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki 2009
16.5.2009 11:25:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

user posted image a se kateri od starejsih aprilckov tudi ze ful slini? Dita se je zacela ful slinit user posted image Ela se slini, ponavadi ko spančka, toda je to slinjenje zaenkrat še kar zmerno. user posted image
Brigita user posted image   tole so res grozne zgodbe, ampak res je najvazneje, da se je dobro koncalo. Z Nikom in zobom ter tabo user posted image

Laski - nasa jih ima ze od zacetka zadaj dost, gor pa bolj malo. Se se malo redcijo in kmalu bo imela frizuro ala ati - zgoraj brez user posted image Brina je imela enako, na sreco so kmalu pognali novi. Pa zadaj se tudi velikokrat pojavi plesica, ker se tam ful drgnejo. Se pa vidijo izpadajoci laski npr v kapici, ce je svetle barve. Jaz sem pa gledala od kod vsake toliko neki temni lasje, ki zagotovo niso od mene, pa od mojega tudi ne. Zdaj pa vem! Od Ele! user posted image user posted image user posted image

Junona user posted image za porodno zgodbo in dober zakljucek user posted image

Tivoli ... jaz imam glih 15min pes, tko da anytime naceloma... Omejitev je 14 ura, ko je treba po ta velko.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1426
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
16.5.2009 11:27:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image    Blueeyes - Gaja

Joj, kako so lepe te majhne štručke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1427
16.5.2009 11:31:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Babuške vprašanje user posted image : Mi imamo Aventove flaške, sedaj sva pa zasledila v letaku od Baby centra, da obstajajo še neke Tommeejeve s posebnim cucljom, ki je oblikovan kot bradavica in ima tudi ventil za preprečevanje nastajanja trebušnih krčev. Tudi flaška je take bolj vesoljske oblike. Ima katera morda kakšne izkušnje s temi flaškami, ker se mi zdijo fajn in bi mi kar "prešaltali" na njih. Hvala. user posted image

Mi uporabljamo te flaške. Ful so fajne. Meni ni žal. Js sem jih kupila še v nosečnosti. Meni se zdijo res super, tamali jo pa tud s takim veseljem vleče, da je kaj. Sem mu čajček nalila v Aventovo, pa mu ni pasalo, iz te ga je pa pil.  Nam so res super, vse pohvale. Poskusi, pa boš vidla.

Res so super! user posted image Smo jih to noč prvič preizkusili in je Ela ful lepše jedla. Pri Aventovih ji je med hranjenjem mleko kar teklo iz ustec, včasih je imela tudi probleme zagrabiti cucelj ... V glavnem danes gremo še po dve in "prešaltamo" na te Tommee flaške, Aventove pa v škatlo. user posted image

(odgovor članu m..tina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1428
16.5.2009 11:34:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: angelito

evo mojo Vito... upam, da bo ratal tole...

user posted image

user posted image

Glej jo lepotičko! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Aprilski krof(e)ki pripravite se na aprilske jagode! user posted image

(odgovor članu angelito)
  Neposredna povezava do sporočila: 1429
16.5.2009 11:38:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pomarancica

Pozdravljene!

Da se še jaz malo javim. Naš Oskar je priden. Se pridno dojiva. Se mi pa zdi, da se včasih malo preveč napapca, potem pa ga v želodčku tišči. Potem ga dam pa ležat na trebuh in se ful umiri. A še keri rad spi na trebuščku? A je to kaj narobe?

Vprašanje: Koliko vaši malčki spijo podnevi?

Vprašanje: Za tiste, ki polno dojite... Koliko časa traja eno hranjenje? Pri nama traja cel ritual eno urco in pol do dve urci... In sicer gre tako, da najprej je iz ene joške, nato se previjeva in nato še malo iz druge....

Lep dan in uživajte v lepem vremenu

Mene so povsod opozorili, da je dojenček na trebuščku lahko samo, če je kdo zraven in pazi na njega - zaradi bruhanja. Drugače pa ga je potrebno vedno dat spat na bok. Za ležanje na hrbtu velja isto kot za trebušček. Se pa naša nagajivka včasih kar sama obrne na hrbet, tako miga in rogovili po posteljci. user posted image user posted image user posted image In potem mamica v paniko user posted image , ko jo najde na trebuščku - je pa res, da ima glavo obrnjeno na stran in da je kao "na pol na boku".

(odgovor članu Pomarancica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1430
16.5.2009 11:42:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

NenaLena evo mal pozno pa vseen, vedno so mi rezal na istem mestu in ni nevem kakšne spremebe od prvega reza, kar se pa nosečnosti tiče je pa takole, v drugi nosečnosti nas je malo skrbelo kako bo ker sem tako zgodaj zanosila pa ni blo panike, v tretje je blo pa itak vse ok kar se maternice tiče in mi je tut dr. po operaciji povedal da je maternica odlično ohranjena kot da ne bi blo nič, skratka pri meni je vse ok je pa odvisno od ženske do ženske.

Punce jaz pa ugotavljam da mi zvečer primankuje mleka in mu moram dodat, spije kar 60-70ml. Zgleda da mi čez dan tolk spije al pa sem zvečer že utrujena pa se mi mleko ne dela.
Po moje ne vem?

Aja mi smo pa dones 1 mesec stari user posted image user posted image user posted image

Zdaj vas pa malo še preberem pol pa greva ven jeee.
lp

Super L&L! user posted image user posted image user posted image Pa čestitke tvoji maternici! user posted image Moja izgleda ni iz tako dobre robe, saj sem "fasala" vnetje maternice, pa fuuul počasi se krči. user posted image

Pa čestitke za 1 mesec! user posted image user posted image user posted image Naša miška bo pa jutri stara 1 mesec. Tako dolgo sem že zaprta v stanovanju? user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu L & L)
  Neposredna povezava do sporočila: 1431
16.5.2009 11:46:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

user posted image VPRAŠANJE-naš Nik ma malo gnojno učko....s čim mu jo sperem??? Imate kakšen pameten nsvet, a je bolje da ne gremo ven zaradi učke? Mogoče najbolje, da pokličeš svojo patronažno ali pa v lekarno, da se mu kaj ne zapaca z očko. Pa morda res ni fajn it ven, da mu veter še kaj ne poslabša. Toda naj raje povedo tiste mamice, ki niso prvič mamice in imajo že izkušnje s tem. user posted image

mazanje šivov po CR- jst jih zaenkrat še ne, ko pa bo 14 dni po tem ko so mi jih ven pobrali sem iz lekarne dobila kremo in bom s tisto masirala zatrdlino, da čimprej mine...tako so mi svetovali.user posted image Katero kremico pa so ti dali v lekarni? Hvala. user posted image

slončkanje-ufff jst bi že..pa še nisem sposobnauser posted image user posted image user posted image , no se pa stiskamo....ni ga lepšega v objemu dragega ko gledava najinga sončka kako sladko pančkauser posted image . Res je to skoraj lepše od slončkanja, ko se vsi trije stisnemo v trojno žličko in skupaj spančkamo kot mladi polhki user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 1432
16.5.2009 11:48:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Pomarančica, škoda da si ga navadila na dodo. Jst ti žal ne znam svetovati kako ga odvaditi. Tudi pri taprvemu nisem dajala dude in na srečo sem se prav odločila, ker so bili 1.5. pri nas eni s tamalim, ki je 4 leta cuzal dudo. Da ti ne povem kakšne zobe imauser posted image . Spredaj (zgoraj in spodaj) sploh NIMA zobuser posted image . Tisti pa, ki so pokukali ven so pa ukrivljeni. In to vse zaradi dude. Upam, da ti bo katera pomagala, ki je imela podobne težave.
Oprosti, če sem se jst oglasila, ker nimam izkušenj s tem, a resnično in upravičeno nisem pristaš dude.
To je za otroka le momentalno zadovoljstvo, ki se prevesi v hude težave.

Odlično, da preberem kaj takšnega, ker mi tudi nimamo dude, toda sva sedaj ob vseh mojih težavah včasih pomislila, kaj pa če bi Eli vseeno dala dudo, glede na to, da se ne dojiva in je prikrajšana za cartanje ob dojki. Toda, ko to preberem, vidim, da sva se vseeno prav odločila in da bi bilo škoda sedaj uvesti dudo, če smo prvi mesec že vzdržali brez nje in sploh ne ve, da obstaja. Tako da hvala Miška2006! user posted image

(odgovor članu Miška2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 1433
16.5.2009 11:49:24   
nmag
Lep pozdrav vsem.
Naša Karolinca je tako požrešna da je in potem velikokrat brune in kar fino,ker je prenažrta,a so vaši tudi taki požeruški?
Brina in ostale,katere imate jutri že krstuser posted image user posted image user posted image pošljite nam potem kako slikco,mi bomo pa Karolinco krstili septembra takrat smo tudi Ano,ki je rojena aprila in imam še njeno oblekco,moram pa poiskat še botra mi jih je že zmanjkalouser posted image user posted image user posted image .
Lep vikend vsem,ta vikend je moj možek si vzel frej samo zame in moram to izkoristit.
Sonček moja Karolinca je težka sedaj 5300g,ker sem štela gor od teže katero sva imele ob odpustu ne pa porodne,velika pa je toliko,boš že popravla ob naslednjem izpisu seznama.lp

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
16.5.2009 11:51:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Živjo Brigitka,

poskušaj mu pokapati malo tvojega mlekca not v uček. Drgač pa z vato pokapano s fiziološko in obriši iz zunanjega proti notranjemu delo očka.

o hvala miška...sem že čula za tole z mlekcom, pa sem mislila da je spet kaka stara šalauser posted image user posted image user posted image ...no pa vidim da je res. Bom poskusilauser posted image . Ja kar se dude tiče pa imaš prav. Jst tudi nisem pristaš, pa še dojko začne potem narobe sesat ko se na dudo navadiuser posted image ...pri nas ni dude, no pa upam da tudi palca ne bouser posted image user posted image user posted image ...jst sem ga cuzala namreč in je ni bilo žavbe ki bi mi pomagala...zdej pa mam kljub aparatu ukrivljene zobeuser posted image .

O brigita vidim, da imava še eno skupno stvar: ukrivljeni zobje kljub aparatu user posted image user posted image user posted image . Jaz sem nosila tistega snemljivega, pa še ortodontka mi je nekaj zajuser posted image (nas je kar nekaj njenih pacientov, ki nas je zajuser posted image ). Vendar še nisem obupala in imam v načrtu (eden izmed mojih mnogih načrtov za prihodnost user posted image ), da si dam fiksnega. Toda, kaj ko je tako nesramno draga ta reč. user posted image

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 1435
16.5.2009 11:57:36   
Anonimen

spanje podnevi:naš se naje bedi kako uro dve ,zaspi pol je pa že tok okol spet ura za dojenje in ja  čez dan spi bolj malo azen če gremo na sprehod tam pa spi k top in še pol kako 1-2hk pridemo not.user posted image user posted image

Sonček a tvoj Aleks je tako buden čez dan? Naša gospodična pa samo spi. Ko se naje, je koma, sploh ne more glave premaknit in ji tako pade naprej, da izgleda kot en orng pijanček user posted image user posted image user posted image . Tako da mi še vedno se previjamo, jemo in spimo. Vmes smo morda budni kakšnih 10 minut, pa še to kmalu pride tečnobica, ker je gospodična zaspana. Kaj pa pol počneta, ko je buden? A ga imaš ves čas na rokah? Jaz vem, da naša miška ne bo hotela sama ležati, če bo budna, bo hotela biti ves čas na rokah. Toda cel dan? user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1436
16.5.2009 12:01:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

user posted image a imajo tudi vaši miškoti in miške zvečer uro "drenja/jokanja"? naša se začne nekje ob 17 dret pa tako eno dobro uro...včasih se dere ko srakauser posted image in pol v sek. neha in se nekam zagleda in čez čas spet...sam pol pa ne pomaga ne cartanje, ne duda, ne hrana,...nič...edino to,da čimprej ura mineuser posted image ...no p je rekla, da je to normalno, da pač dojenčki ne znajo govorit in nam to kar so čez dan doživeli povejo zvečer pač na tak način....

Jaz imam eno čudno teorijo, zakaj se vsi dojenčki jokajo zvečer user posted image . Zdi se mi, da jim ne paše ta sprememba, ko pojenja energija sonca in pride energija lune. Ker se mi zdi, da je zjutraj lahko isto. Če je naša Ela kdaj tečnobica ponoči, se ob prvih znakih dneva (ko se začne jasniti) v trenutku umiri in zaspi kot klop. Vem, da ta teorija ni znanstveno potrjena user posted image user posted image user posted image , toda tako pravi čarovnica v meni user posted image .

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1437
16.5.2009 12:06:24   
Anonimen

Detelja, tudi moja ima neke "popadke" vsak drug dan približno. No, ni pravila samo ne ve kaj bi. Al bi se crtala, al bi jedla, al bi se drla,.... Niso krči samo ne ve kaj bi sama s sabo.user posted image

Krst, no in sem končno končala čiščenje. Jutri imamo pa krst. Juhuhu, ga bomo žuraliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ta je pa dobra: da ne ve, kaj bi sama s sabo. user posted image Res je, rokice si kar nekam tišči, pa malo pojokca, pa kao zaspi, pa spet ji nekaj ne paše, pa enkrat ne leže, pa drugič ne pokonci ... user posted image user posted image user posted image . Pol pa mamica (ko vse sprobamo: jo previjemo, noče jesti, se vidi, da niso krčki, jo polubčkamo, pa ji ne paše ...) reče, zdaj pa je dovolj, se skupaj vleževa v posteljo, tako da se z ustnicami dotikam njene glavice, ji nežno prigovarjam in držim za rokice ... in ponavadi v 5 minutah zaspi. Tako da mislim, da je to ena navadna sitnobica user posted image , ko so otroci zaspani, pa ne morejo zaspati, pol jih pa to jezi, pa vse jih moti.

Neposredna povezava do sporočila: 1438
16.5.2009 12:07:21   
Anonimen

brina

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za krst pa obhajilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1439
16.5.2009 12:13:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Pomarančica, škoda da si ga navadila na dodo. Jst ti žal ne znam svetovati kako ga odvaditi. To je za otroka le momentalno zadovoljstvo, ki se prevesi v hude težave.

Res ne vem, kakšne hude težave bi poleg morebitnih problemov z zobki duda še lahko povzročila. Psihične motnje user posted image
"Momentalno zadovoljstvo" je pa pri otroku še veliko stvari. Tudi joška je momentalno zadovoljstvo, pa kasneje bombonček, pa novo kolo, pa objem, ko si potolče koleno itd. itd.

Jaz sem recimo bolj zagovornik dude kot ne. Sploh pri tistih dojenčkih, ki so malo bolj zahtevni - in mi imamo že drugega takšnega. Če ne bi bilo dude, bi mala nonstop visela na meni, kar pa že itak počne v veliki meri. In ker pač nimam nikogar, ki bi namesto mene kaj postoril doma, in ker imam še enega majhnega otroka, ki me tudi potrebuje, si neprestanega dojenja ne morem privoščiti. Zato si pač pomagam z dudo. In bi dala Nobelovo nagrado tistemu, ki jo je izumil. Glede zobkov - marsikaj vpliva še slabše na zobe kot duda - npr. sesanje palca (dudo vsaj lahko vzameš, prsta pa ne moreš otroku odsekat), pitje sladkih pijač itd. Anže je imel dudo do nedavnega (sicer samo za spanje, čez dan redkokdaj), pa ima zelo lepe zobke. Jaz sem imela pa flašo in dudo skoraj do šole, pa imam ravno tako OK zobovje.

Pa brez zamere ;)

Krfjolca duda gotovo ni najhujša stvar, ki škodi otroku, se strinjam s tabo. Je pa najbrž tudi z dudo tako kot z vsemi ostalimi stvarmi: če se z njo pretirava, škodi. In starši so tisti, ki se ponavadi preveč razvadijo in "izkoristijo" tolažilnost dude, da imajo sami mir. Tako kot je lažje otroka posaditi pred tv kot pa se z njim pogovarjati. Kolikor sem jaz brala o argumentih proti dudi, so poleg vpliva na zobovje (ki ga ima, vendar se najbrž pri vseh ne pokaže enako) omenjali predvsem to, da se otrok tolaži z dudo, namesto da bi se takrat cartal s starševsko ljubeznijo. Vendar pa sama mislim, da duda sama po sebi ni problem, če so starši ljubeči in seveda: da jo znajo pravi čas odvzeti. Ker to, da pa ima otrok pri 4 letih še vedno dudo in da jih mora imeti enih 5, ker drugače je panika v bajti, pa se mi res ne zdi ok.

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1440
16.5.2009 12:14:44   
Anonimen

Krfjolca, nobene zamere...seveda ne. Saj tu izmenjujemo samo naša mnenja in izkušnje.

Vendar žal duda res povzroča tudi psihične motnje, čeprav si to bolj z začudenjem napisala. Nemalo kakšen otrok ima te težave, ker pač žal starši potem, ko dajo dudo, je ne znajo pravilno odstraniti oz. odvaditi otroka od tega, da dude ne potrebuje več. Res je najlepše dudo vtaknit v usta otroka, da bo potem tiho, ko jo je pa treba odstraniti, so pa spet križi in težave po drugi strani. Tudi moja ima močan sesalni reflekt. Jst sem to uredila tako, da se z njo čimveč ukvarjam (pojem, se z njo igram, greva na sprehode,...), da ji pozornost preusmerim v druge zadeve. Zelo dosti se z njo pogovarjam in ona me gleda in posluša. Takrat sploh nima interesa, da bi kaj sesala. Z otrokom se je pač treba ukvarjati. Meni ni težko vse to počet cel dan. Takrat me sploh ne zanima kakšno imam po bajti. Seveda pol, ko gre ona spat, postorim vse. Mi je pa v največje zadovoljstvo igranje z user posted image . Saj smo zato tudi celo leto doma z njimi.

To, da tvoj Anže in ti nista imela nobenih težav z zobmi, še ne pomeni, da jih drugi ne bodo imeli. Ljudje smo si pač različni. So otroci, ki parkrat povlečejo dudo in se s tem zadovoljijo, so pa otroci, ki bi jo imeli non stop v ustih. In take otroke odvaditi je zelo zelo težko in hudo. In to prinaša veliko težav tako pisihičnih, fizičnih (zobki),...

Vsak starš ravna po svoji presoji in naj bi vedel, kaj je najboljše za otroka....

Se podpišem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1441
16.5.2009 12:17:02   
Anonimen
Uf, sem se kar razpisala. Očitno antibiotiki prijemljejo user posted image  user posted image  user posted image . Ali pa se pozna, da moja dva srčka spita. Naj kar spita, saj sta bila pridna ponoči, ko mamica bolj kot ne komandira iz postelje. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1442
16.5.2009 12:25:12   
Anonimen
Brigita sem ti odgovorila na ZS. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1443
16.5.2009 12:30:56   
Anonimen
Sonček85 končno sem ti odgovorila na ZS. user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1444
16.5.2009 13:23:59   
mišk
No, ko imam glih mal več kot 5 minut časa, bom pa še jst prilepla par naših slikic.user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
16.5.2009 14:04:01   
ninica23

IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Babuške vprašanje user posted image : Mi imamo Aventove flaške, sedaj sva pa zasledila v letaku od Baby centra, da obstajajo še neke Tommeejeve s posebnim cucljom, ki je oblikovan kot bradavica in ima tudi ventil za preprečevanje nastajanja trebušnih krčev. Tudi flaška je take bolj vesoljske oblike. Ima katera morda kakšne izkušnje s temi flaškami, ker se mi zdijo fajn in bi mi kar "prešaltali" na njih. Hvala. user posted image

Mi uporabljamo te flaške. Ful so fajne. Meni ni žal. Js sem jih kupila še v nosečnosti. Meni se zdijo res super, tamali jo pa tud s takim veseljem vleče, da je kaj. Sem mu čajček nalila v Aventovo, pa mu ni pasalo, iz te ga je pa pil.  Nam so res super, vse pohvale. Poskusi, pa boš vidla.

Res so super! user posted image Smo jih to noč prvič preizkusili in je Ela ful lepše jedla. Pri Aventovih ji je med hranjenjem mleko kar teklo iz ustec, včasih je imela tudi probleme zagrabiti cucelj ... V glavnem danes gremo še po dve in "prešaltamo" na te Tommee flaške, Aventove pa v škatlo. user posted image

user posted image tut mi2 uporabljava to flaško in je mali navdušen nad njo,celo preveč - ker se dojima+dodatek aptamila,tak da včasih sploh noče več zize zagrabit,na flaško pa na polno vleče...  ... težav s krči za zaenkrat (HB) še nismo doživeli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
16.5.2009 14:08:26   
malcekvita
kakšni lepi krofeki in jagodke!!!
mišk a pri vas ste pa tko obdarjeni z laski user posted image , prov lepa frizurca, ni kej user posted image .

Duda mislim, da ne more otroku škoditi, če mu jo damo za tolažbo takrat, ko imamo še kaj za narest doma in vemo, da vse stvari pač ne morejo počakat na partnerja, ko pride iz službe. Pa tudi mamice mislim, da rabimo tudi kakšno minuto zase. Jaz bi našemu Jakobu rade volje dala dudko kdaj pa kdaj, kadar moram pripravit kosilo, on b pa kar nekaj sesal, samo žal dude ne zna sesat, tako da ima polna usta svojih ročic user posted image , pol pa kmalu dretje, ker bi cuzal mojo zizo, pa zraven nič pil user posted image . V tem primeru čisto malo spije, se sploh dodobra ne zlakotni in visi na meni skoraj vsako uro, pa smo stari že en mesec in 17 dni. Do zdaj bi morali imet nek utečen ritem in če bi blo po pravilih, bi moral Jakob jest na 3 ure, pa takrat dobro, ne pa na 1 uro po malem. V tem primeru bi bla duda meni velika rešitev.
Je pa res, da vsak starš naj naredi tako, kot misli, da je za njegovega otroka najboljše user posted image

šibam, Jakob kliiiče user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
16.5.2009 14:51:11   
štorkljica
No da sem malo oglasim po parih dnevih, je blo pri nas ta teden hudo... Ati je bil večinoma dni odsoten in jaz najprej dopoldne z dojenčico sama, potem pa še popoldne z obema sama....dober da sem še živauser posted image user posted image

Torej...
Brigita, Junona ena z lepo in ena z težko porodno izkušnjo, ampak bravo za obe in vajina sončekauser posted image user posted image user posted image

Mi pa smo danes šli prvič vsi 4je skupaj nakupovat v nakupovalni center in bilo je super. Sofija je v glavnem vse prepančkala, Ajda je bla 1A pridna in je ubogala, mami je "bankrotirala", ati pa je bil car, da je vse obvladovaluser posted image

user posted image Kere velikosti plenice že uporabljate, predvsem tiste z malo mlajšini aprilčki?
Ker jaz sem danes namreč po pomoti kupila plenice 4-9kg, pa nevem, če niso prevelikeuser posted image  Sofija ma 4,5kg in pol ko sem eno pakungo odprla so se mi zdele malo velike. Nevem al bi mogla še prej kupit tiste 3-6kg?

JA sem pa včeraj dobila odločbo od davčne pa sem bla ful prijetno presenečena...končno tudi jaz nekaj dobimuser posted image user posted image  Zdaj pa nevem, tam piše, da dobim nakazano na TRR 30.6, kaj to oni mislijo točno na ta datum ali pa mogoče že do tega datuma. Meni je to še tko daleč in bi rada čimprej...

Drugače je pa Sofija OK, spi, se doji, se dere, gleda že prav bistro z učkami...dude noče glih. Sma najprej mele od mam, pa ji ni in ni šla zdaj mave od Aventa pa malo gre ampak večinoma tut ne. Očitno moji otroci nočejo nobenih umetnih materialov, sam natur - mama zizauser posted image  Ajda dude do 4 meseca sploh videt ni hotla, pol pa jo je mela do 1leta tko občasno in od takrat je tudi več nima...Sofija bo se bojim ista. Jaz bi bla pa ful vesela če bi hotla dudo, bi bla vsaj jaz mal razbremenjena.

No se mišika prebuja, grem jo dojit pa pol malo pedenat, pa ritko luftst, pola pa mal z vozičkom okoli...

Lep dan še naprej!

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
16.5.2009 14:59:55   
detelja
štorkljica pa daj ji bolj zategni v pasu pa bodo ok...jaz kupujem različne znamke in različne velikosti...

naša maja pa je taka lisica...sam se neki dere danes pa jamra pa samo bi se nosila pa na meni spala...pa če ne najde razloga, da bi pristala v mojih rokah pol si stlači obe roki v usta in kao, da je žejna/lačnauser posted image user posted image user posted image ...čez dan ful slabo spimo...ponoči pa je red...sicer mogoče po katerem obroku noče takoj zaspat, ampak tukaj pa mamica ne popusti, noč je za spanjeuser posted image user posted image user posted image sve 3 dni sami domauser posted image komaj v pon. imave atija doma...danes se mi je v parku tako razkurila, da so vsi ptiči in ljudje pobegniliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NenaLena upam, da bo čimprej vse ok z tvojo maternico in da bodo tile "konjski" antibiotiki res pomagali...upam, da ti ne bodo te tbl. preveč razdražile želodca...glede tvoje teorije-sonce/luna -  pa je tudi mogoče kaj res...tudi mi smo zvečer bolj razdraženi, ker smo utrujeni, sonca več ni, da bi nam dajalo energijo...

moram it..čebelica me kličeuser posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
16.5.2009 15:13:53   
L & L

IZVIRNO SPOROČILO: mišk

No, ko imam glih mal več kot 5 minut časa, bom pa še jst prilepla par naših slikic.user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Joj kako lepi pupiki, pa kakšna frizurauser posted image user posted image user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?