|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
6.5.2009 19:43:15   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

No tko pa mi lepo spimo ko se najemo ,pa da gre lahko mamica še malo sem pokukat pa na druge teme in še kaj doma postori 

Kako so lepi tile naši aprilčki user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 901
6.5.2009 19:45:17   
kpmk
štorkljica - naš mali se tudi zelo lepo redi in je to super, ga patronažna vedno pohvali, že zaradi zlatenice, ker je še ne mal rumen v očkah,.... super samo da se redi user posted image  

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 902
6.5.2009 19:47:07   
kpmk
detelja - kopanje - že vse kopateuser posted image ? Mi se bomo mogoče - če bo popek čist zaceljen v petek.  Mene prav zanima kako bo in komaj čakam, da se bomo kopali.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 903
6.5.2009 19:52:31   
kpmk
Uh sem se spet razpisala. No pa da se še javim.
Danes smo bli v Sparu, da smo malo nakupili za jest in je bil naš malček full priden user posted image .
Aja ker je peb, naju skoraj vsak dan polula,.... najprej je med previjanjem šlo po steni, sedaj ga pa zavarujemo s pleničko a včasih če pozabimo nas še kdaj pa kdaj polula user posted image user posted image user posted image  ga je ati dober zapil, da tko pridno lula user posted image
Jutri gre ati delat in bova sama user posted image  hm,... bomo videli kako bo,... no sej par ur sva bla že sama, ampak jutri bova še dlje ker bo delal user posted image user posted image  
Lahko noč in pridno cartajte svoje zakladke!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 904
6.5.2009 20:01:20   
Cveta28
Koder previja, jaz pa se moram pohvalit kako lepo smo se pokakali in sprdkali sredi dojenja....naša Lori naredi tak pogled, da ne moreš zgrešit kaj počne user posted image user posted image user posted image kljub temu, da se dojimo njen kakec tako močno smrdi, da še ona raje proč gleda user posted image
Šibam na drugo rundo dojenja in upam, da večer brez krčev, ker smo jih imeli že popoldne.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 905
6.5.2009 21:13:55   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

pozdravček vsem!
končno sem našla nekaj minut časa,da se oglasim user posted image
mi smo super,samo da smo doma user posted image user posted image user posted image sem hotela pripet slikico našega krofeka,pa ne znam user posted image
jo bom pripela v album,pa jo ve uredite za seznamček user posted image
aja,eno vprašanje glede hranjenja: tut pri nas ni skoraj nič mleka user posted image tak da smo na aptamilu,mali pa zelo slabo kaka (ed dan ja,potem pa en dan nič,...),opazila pa sem tut,da ga precej napenja-kakšen nasvet-sama sem začela razmišljati o menjavi dodatka?!? HVALA za pomoč
moja maja pa je po aptamilu ful kakala skoraj vsaka plenička je bila polna, ampak je čez dan skoz bruhala..pol pa smo preklopil na novalac zdaj pa je pokakana ampak se čuti, da jo matra da ful težko kaka in to mogoče ena plenička v drugi pa mogoče sam kak "grah, dva" najdem...smo imeli sedaj 2 uri tak jok in cviljenje pa ni pa ni šel ta grdi kaki ven...pa sem ji mal rito dražila z palčko za uho ful namazano z oljem pa ni pa ni šlo...revica je bila tako izmučena, da je kar zaspala...to katero mleko bo vam ustrezalo je težko povedat moraš probat...mi smo danes že kupili bebe nestle...sam moramo najprej odštopat pa pol bomo videli kaj bo...to je hudo, če ne more kakat pa nekateri še prdet ne morejo...maja še kar prdi...sam pa se za vse ful muči..

zanima me tut kakšen nasvet glede celjenja šivov (natančneje,dobila sem nekaj notranjih šivov)-sem zasledila nekaj o bivacinu,vendar ne dobim recepta user posted image

probaj v kaki privat lekarni težit pa ti ga bodo prodali (to mi je zaupal prodajalec  v sanolaborju), drugače pa se ga zelo težko dobi zaradi tega, ker je baje antibiotk...meni je tudi pomagala krema bepanten plus...skoz ko sem šla na wc sem si tam spodaj lepo na debelo namazala...ali pa bivacin prašek tudi pomaga...pa če imaš čas in možnost ko se stuširaš pejd pa si vlezi daj noge narazen pa naj se suši...

se še oglasim kaj,lepo se cartajte user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 906
6.5.2009 21:16:15   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

detelja - kopanje - že vse kopateuser posted image ? Mi se bomo mogoče - če bo popek čist zaceljen v petek.  Mene prav zanima kako bo in komaj čakam, da se bomo kopali.

mi se kopamo že od prejšnje srede ...takrat je patronažna skopala zdaj pa lepo mami in oči čopata pupo...se radi čopamo sam ko gremo iz vode pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 907
6.5.2009 21:18:31   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Koder previja, jaz pa se moram pohvalit kako lepo smo se pokakali in sprdkali sredi dojenja....naša Lori naredi tak pogled, da ne moreš zgrešit kaj počne user posted image user posted image user posted image kljub temu, da se dojimo njen kakec tako močno smrdi, da še ona raje proč gleda user posted image
Šibam na drugo rundo dojenja in upam, da večer brez krčev, ker smo jih imeli že popoldne.

cveta glede smrdečega kakca mi sploh ne govoriuser posted image user posted image user posted image user posted image ko sve se dojili je že fajn smrdel...pol po aptamilu je bil drugi vonj in je tudi fajn smrdel...po novalacu pa je tako smrdel, da prvič ko je bila pokakana sem mislila, da bom bruhalauser posted image user posted image user posted image res, tak nek čuden vonj...sicer pa vse prenesem sam naj fajn kaka, da ne bomo cel dan jokal, stokal se zvijal...user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 908
6.5.2009 21:32:17   
tinaaja
kpmk ma jaz sem na splosno pristas Hippa.. Brina je dobivala flasko s hipp mlekomzvecer od 2m naprej, ker se je odlocoila, da se zvecer ne bo dojila. Aptamil ji je naredil celo stalo. Dita pa redko dobi flaso, takrat ko imam jaz dost priklapljanj in odklapljanj in hudenja na zizi.. kolikor sem brala je veliko mamic zadovoljnih s hippovim mlekom. Jaz imam vrecko v hladilniku in po enem mesecu jo vrzem stran, kar ni porabljenega(ok, po navodilih je 3 tedne, ampak mislim, da un teden ne naredi razlike..)
Tametil mi je ravno danes predpisala P, tako da ji kar reci. Ceprav eni temu nasprotujejo user posted image V LJ P je to stalna praksa, da dajo mamicam, ki imajo problem s kolicino mleka, tametil.

pri nas se dita spet dereeeeeeeee user posted image   ajme boze, kokr se mi smili, sem na momente tok sita tega, predvem bolecin v rokah in hrbtu od nosenja. najhujs je, ker tkole nic ne pomaga. je vseeno a je na rokah al v kosku user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 909
6.5.2009 21:56:19   
Miška2006
otroški dodatek - A si ti prepričana???? Jst bi vseeno dala pol pa naj bo kar bo.

Lahko nočkouser posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 910
6.5.2009 22:33:11   
malcekvita
hojla punce,
ne morem verjet, danes imamo mir že od 21.30.
Dojenje: prijateljica, ki je pri tem zelo uspešna, mi je pokazala pravilno tehniko pristavljanja v leže. moram rečt, da mi ful paše, ker se mi hrbet in noge malo spočijejo user posted image . Svetovala mi je tudi, da naj mam eno dojko za en obrok, drugo dojko pa za drug obrok ( tako naj bi otroček spil tudi tisto zadnje mleko, ki naj bi blo bolj kalorično), s tem bi menda dosegla to, da se ne bo dojil več tako pogosto (na 1,5 ure), ker bi bil bolj sit in ne samo odžejan. Pa sem danes to sprovala. Ob 16.30 sva se vrnila s sprehoda, naš pikec lačen, pa sem mu ponudila dojko, ki je bla na otip bolj trda. Naj rečem, da sem ga pustila prej brez hrane kar 3 ure (večino časa je prespal). Prvič je pil tako dobro! Pil je celih 20 minut, dojka je bla na koncu prazna ko ena vrečka user posted image . Do naslednjega obroka je zdržal 3,5 ure. Je pa res, da je bil po hranjenju revež tako zdelan, da se mi je kar smilil. Preveč se je napapcal, pa je začel višek polivati, ampak on bi se še kar naprej dojil user posted image . Komaj čakam, da se zbudi za nslednji obrok, da vidim, kako nama bo šlo...
Pa še to: ena zizika e 1x manjša od druge... ima še katera podoben problem? se to vrne pol v normalno stanje, al kako? user posted image
Krčki: našemu Jakobu ul pomagajo kaplice BioGaia. Preden jih nakapate v usteca, jih je treba fajn pretrest. Mogoče je zato zdejle tak mir... Grem pogledat, če je vse ok.
Lepo se imejte, ja in jutri si grem TAKOJ ko se odpre trgovina, kupit Donat user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 911
6.5.2009 22:36:19   
malcekvita
Sam še to: naši Krofeki in Jagodke so pa res luštni!

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 912
6.5.2009 22:36:59   
malcekvita
Uf zdejle bi pa en krof lahk z užitkom POŽRLA user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 913
7.5.2009 1:19:05   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

pozdravček vsem!
mi smo super,samo da smo doma user posted image user posted image user posted image sem hotela pripet slikico našega krofeka,pa ne znam user posted image
aja,eno vprašanje glede hranjenja: tut pri nas ni skoraj nič mleka user posted image tak da smo na aptamilu,mali pa zelo slabo kaka (ed dan ja,potem pa en dan nič,...),opazila pa sem tut,da ga precej napenja-kakšen nasvet-sama sem začela razmišljati o menjavi dodatka?!? HVALA za pomoč
moja maja pa je po aptamilu ful kakala skoraj vsaka plenička je bila polna, ampak je čez dan skoz bruhala..pol pa smo preklopil na novalac zdaj pa je pokakana ampak se čuti, da jo matra da ful težko kaka in to mogoče ena plenička v drugi pa mogoče sam kak "grah, dva" najdem...smo imeli sedaj 2 uri tak jok in cviljenje pa ni pa ni šel ta grdi kaki ven...pa sem ji mal rito dražila z palčko za uho ful namazano z oljem pa ni pa ni šlo...revica je bila tako izmučena, da je kar zaspala...to katero mleko bo vam ustrezalo je težko povedat moraš probat...mi smo danes že kupili bebe nestle...sam moramo najprej odštopat pa pol bomo videli kaj bo...to je hudo, če ne more kakat pa nekateri še prdet ne morejo...maja še kar prdi...sam pa se za vse ful muči..

zanima me tut kakšen nasvet glede celjenja šivov (natančneje,dobila sem nekaj notranjih šivov)-sem zasledila nekaj o bivacinu,vendar ne dobim recepta user posted image

probaj v kaki privat lekarni težit pa ti ga bodo prodali (to mi je zaupal prodajalec  v sanolaborju), drugače pa se ga zelo težko dobi zaradi tega, ker je baje antibiotk...meni je tudi pomagala krema bepanten plus...skoz ko sem šla na wc sem si tam spodaj lepo na debelo namazala...ali pa bivacin prašek tudi pomaga...pa če imaš čas in možnost ko se stuširaš pejd pa si vlezi daj noge narazen pa naj se suši...

hvala za pomoč glede kakanja-nisem vedla za to zadevo z bebi palčko,če ne bo šlo drugače,bomo tut to poskusli!
šivi-ta bivacin prašek bi tut lahko dobla v kaki privat lekarni ali sanolaborju??? HVALA
nočko vsem,pa naj bo čim bolj prespana... user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 914
7.5.2009 1:32:18   
matcar
Ja,po aptamilu comfort bolj težko kakajo. Imamo enake težave,samo s tem,da krćekov pa nima,po bebi pa jih je imel,pa vse je zbuhal. Če pa kak dan niso pokakani,pa ni nič narobe.Sem pa slišala,da sladkana voda tudi pomaga pri zaprtju.Probala še sicer nisem,baje pa da učinkuje.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 915
7.5.2009 5:04:27   
Miška2006
user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 916
7.5.2009 5:26:10   
tinaaja
user posted image

Miska,zgodnja ptica user posted image
Mi smo imeli pa vceraj...ufff. mala je bila pokonc od 16h do 23.30 user posted image Itak zaspana kot sus, krci, pa ne dojit normalno,... Nama se je ze mesalo, njej pa tud revi verjetno user posted image Pol je koncno nekako zaspala in se vedno spi... Sploh se ni zbudila ponoci. No jz sem pa itak lucky winner nasega starejsega otroka, ki je vstal pred 5user posted image user posted image user posted image user posted image   jaz bi pa tooook user posted image

napoved vremena za danes user posted image   - vsaj ornk sprehod bo :)

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 917
7.5.2009 6:19:31   
Miška2006
Ojla,

Tudi ti si zgodnja ptičkauser posted image user posted image user posted image ....čeprav ti nimam kaj čestitat za vse težavce, ki ste jih meliuser posted image .

tudi moja je imla včeraj ene popadkeuser posted image ....kaj je že touser posted image user posted image user posted image user posted image ....med 7 in 9 je skoz neki jokcala....pa sploh nismo vedli kaj ji je. Sita je bila, previta tudi, krči niso bli, pestvala se je skoz...nismo vedeli kaj revci je. Pol smo pa le pogruntali, da jo je matral trebušček, ko je malček zbruhala. Pol sem jo dala kar spat, ker je bla revca prav gin. Spala pa je vse do 4.30. Sem jo nahranla in spet spančkat. Meni se je zdelo pa brezveze, da grem spet spat. Sem malo počistla in v miru spila user posted image . Zdaj bo pa kmalu tavelek prikorakal v dnevno in jovo na novo zavihat rokave v nov danuser posted image , ki bo isti kot vsi do sedajuser posted image ....

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 918
7.5.2009 7:09:19   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

pozdravček vsem!

hvala za pomoč glede kakanja-nisem vedla za to zadevo z bebi palčko,če ne bo šlo drugače,bomo tut to poskusli!
šivi-ta bivacin prašek bi tut lahko dobla v kaki privat lekarni ali sanolaborju??? HVALA
nočko vsem,pa naj bo čim bolj prespana... user posted image

jaz sem imela prašek še od prej doma..mislim pa, da ga dobiš brez problema v lekarni sam ne vem če na recept ali ne...hmmmm...bom vpr. eno prijateljico pa ti sporočim...za sprej pa probaj težit v kaki privat lekarni...bodi tečka itak jim gre sam za denar...

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 919
7.5.2009 7:11:50   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ja,po aptamilu comfort bolj težko kakajo. Imamo enake težave,samo s tem,da krćekov pa nima,po bebi pa jih je imel,pa vse je zbuhal. Če pa kak dan niso pokakani,pa ni nič narobe.Sem pa slišala,da sladkana voda tudi pomaga pri zaprtju.Probala še sicer nisem,baje pa da učinkuje.

ja, saj to vem, da ni nič, če niso vsak dan pokakani...sam glej če je ona navajena skz kakat pol pa pride čas ko bi pa ne more kakat pa je hudo za njo...isto kot pri nas...nekateri kakamo 3x na dan pa če ne moremo en dan na veliko potrebo nas vse boli, tišči, napihnjeni smo itd...tisti ki pa gredo 1x na teden na vel.potrebo pa je to normalno, če ne gredo vsak dan...mojo ful napenja pa ful pritiska sam ne gre pa ne gre ven...včeraj se je ob 19 oglasila pa do 21 pol pa je sam glava šla v eno stran pa zaspala...do pol 1 se sploh ni premaknila...me kar srček boli...še mal pa bi jokala z njouser posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 920
7.5.2009 7:13:46   
detelja
eno vpr.: a te kapljice proti krčem to se da kar tako v lekarni kupit ali sam na recept?

malcekvitakje
pa se dajo kupit te kapljice biogaia???

no, moja prijateljica je ful hvalila kapljice LAEVOLAC kupit pa se dajo baje sam v avstriji....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 921
7.5.2009 7:18:09   
tinaaja
kapljice proti krčem - brez recepta. Ampak nimajo vse lekarne vseh. Vetrovne kapljice koroskih lekarn imajo samo na koroskem  in bi ti jaz ful svetovala - ker pomagajo sprdkat in pokakat se. 

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 922
7.5.2009 8:02:21   
Miška2006
A iz koroških lekarn pošljejo tudi domov?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 923
7.5.2009 8:24:28   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

A iz koroških lekarn pošljejo tudi domov?

ja, cena 3,5e za kapljice, 3,5 za postnino .. mal smesno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 924
7.5.2009 8:32:32   
kpmk
Jutro!

tinaaja - hvala za odg. Moramo porabit še Aptamil, pol pa preklopimo na Hippovega, pa še piše kao da je bio, mogoče bo pa našemu tudi bolj ustrezalo user posted image  Za tablete bom pa kr rekla, v torek mamo posvetovalnico user posted image

kapljice - te iz koroških mislim da jih pošljejo domov,... pokliči v lekarno sam nekje sem prebrala da pošljejo.

Mi smo pa danes prvi dan , celi dan sami, ker je ati v službi,.. joj hitro mine ta očetovski user posted image  
Naš malček se pa še po flaški hrani uro, lahko tudi 2. Ko sem ga pa dojila je bil pa sposoben se cel dan samo dojit user posted image  pa vmes sploh ne zaspi ampak si čas vzame, tako počasi pije, pravi lenušček user posted image  to pa nima po mamici user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?