|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
6.5.2009 12:25:02   
krfjolca
Detelja, še en nasvet glede kakanja - namesto draženja s termometrom poskusi z vatirano palčko za ušesa (ne tisto debelo otroško, ampak navadno), ki jo prej kar konkretno namočiš v hladilno mazilo. V anus potisneš le za cca pol cm, pa potem malo zavrtiš. Pri nas je to delalo čudeže. Vseeno tako pomagat otročku ni dobro v nedogled - res takrat, ko je sila, saj naj bi se mišice polenile in ga s tem razvadiš. Glede patronažninega mnenja pa takole - res je normalno, da se otrok tudi en teden ne pokaka, ampak ne, če se pri tem tako grozno matra. To pa ni v redu in mu je treba kako pomagat.
Jaz res svetujem menjavo mleka. Če mu je Aptamil ustrezal, bi pa mogoče prešaltali nazaj nanj in uvedli protirefluksne ukrepe - torej nagnjeno ležišče (konkretno, cca 30 stopinj, kar je kar velik nagib), nošenje pokonci še pol ure po obroku, dosledno podiranje kupčka po vsakih popitih 20-30 ml, tam v tretjem mesecu pa lahko že rahlo gostenje mleka z riževimi kosmiči.

Adelina, jaz prahu ne bi zamrzovala. Če dodajaš tako malo, se dobi Aptamil v malih pakiranjih - za en obrok. Se bolj splača. Za druge znamke mleka pa še nisem zasledila. Imam pa jaz isti problem, bom tudi vrgla stran tričetrt vrečke Bebe.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 876
6.5.2009 12:27:45   
Nalini
dan user posted image

mi smo kar ok ..... našega malega tudi dva dni že nekaj matra želodčekuser posted image  .... nimam pojma zakaj, ker jedla nisem nič novega .... sem pa včeraj začela dajati oleovit d3 kapljice - mogoče je pa to vzrok (ampak baje po teh kapljicah nimajo krčkov)..... pa malo težje se pokaka kot se je prejšnje dni ...user posted image .

ponoči smo bolj slabo spaliuser posted image - mali se je budil na dve uri in prosil zizo .... jaz sem pa danes kak zombiuser posted image ... pa še glava me boliuser posted image .... zjutraj sva pa imela fajn masažo in telovadbo (kot vsak dan ob 6. uri)user posted image user posted image user posted image  ....

zanima me, če lahko pijem doant - malega dojim user posted image , ker imam že od poroda težave s prebavo (seveda, če pa ne jem nič svežega sadja in zelenjave) ....

detelja upAm, da čimprej najdete pravo mleko za vašo Majo .....

štorkljica lepa porodna zgodba ------- tudi jaz sem imela med porodom super babico Hedviko, ki je pa žal ob 6. uri šla domov,.... in je prišla ena druga user posted image  - na srečo sem pa ob 7. uri rodila .....

vsem novim mamicam iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 877
6.5.2009 12:28:34   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Detelja, še en nasvet glede kakanja - namesto draženja s termometrom poskusi z vatirano palčko za ušesa (ne tisto debelo otroško, ampak navadno), ki jo prej kar konkretno namočiš v hladilno mazilo. V anus potisneš le za cca pol cm, pa potem malo zavrtiš. Pri nas je to delalo čudeže. Vseeno tako pomagat otročku ni dobro v nedogled - res takrat, ko je sila, saj naj bi se mišice polenile in ga s tem razvadiš. Glede patronažninega mnenja pa takole - res je normalno, da se otrok tudi en teden ne pokaka, ampak ne, če se pri tem tako grozno matra. To pa ni v redu in mu je treba kako pomagat.
Jaz res svetujem menjavo mleka. Če mu je Aptamil ustrezal, bi pa mogoče prešaltali nazaj nanj in uvedli protirefluksne ukrepe - torej nagnjeno ležišče (konkretno, cca 30 stopinj, kar je kar velik nagib), nošenje pokonci še pol ure po obroku, dosledno podiranje kupčka po vsakih popitih 20-30 ml, tam v tretjem mesecu pa lahko že rahlo gostenje mleka z riževimi kosmiči.

Adelina, jaz prahu ne bi zamrzovala. Če dodajaš tako malo, se dobi Aptamil v malih pakiranjih - za en obrok. Se bolj splača. Za druge znamke mleka pa še nisem zasledila. Imam pa jaz isti problem, bom tudi vrgla stran tričetrt vrečke Bebe.

saj sem rito dražila z palčko za ušesa prej pa sem jo namočila v mandljevo olje..jaz nekako z termometrom ne upam, kaj če se bo zlomil...upam, da zdaj ko bo vstala, da bo fajn pokakana...saj midva sva tudi tako rekla, zdaj bomo še probal bebe nestle mleko in če ne bo ok, bomo šli nazaj na aptamil...ležišče pa ima že nagnjeno - nama je patronažna sestra svetovala...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 878
6.5.2009 12:29:10   
nmag
Ja res je čas beži tako,da sploh ne dojemam,moj prvi sin je že srednješolec,mala bo jutri stara že en mesec,mislim....mene že hecajo,da ko bom Karolino spravla iz najhujšega,da bom lahko že babi,če bo Nejc šel po očkovih stopinjah,moj mož je bil star 20 let,ko sva dobila Nejca,torej še 4 letauser posted image ,no upam,da se bo Nejc najprej naužil mladosti in doštudiral,samo se pa nikoli ne ve.user posted image

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 879
6.5.2009 12:31:02   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

dan user posted image

mi smo kar ok ..... našega malega tudi dva dni že nekaj matra želodčekuser posted image  .... nimam pojma zakaj, ker jedla nisem nič novega .... sem pa včeraj začela dajati oleovit d3 kapljice - mogoče je pa to vzrok (ampak baje po teh kapljicah nimajo krčkov)..... pa malo težje se pokaka kot se je prejšnje dni ...user posted image .

ponoči smo bolj slabo spaliuser posted image - mali se je budil na dve uri in prosil zizo .... jaz sem pa danes kak zombiuser posted image ... pa še glava me boliuser posted image .... zjutraj sva pa imela fajn masažo in telovadbo (kot vsak dan ob 6. uri)user posted image user posted image user posted image  ....

zanima me, če lahko pijem doant - malega dojim user posted image , ker imam že od poroda težave s prebavo (seveda, če pa ne jem nič svežega sadja in zelenjave) ....

detelja upAm, da čimprej najdete pravo mleko za vašo Majo .....

štorkljica lepa porodna zgodba ------- tudi jaz sem imela med porodom super babico Hedviko, ki je pa žal ob 6. uri šla domov,.... in je prišla ena druga user posted image  - na srečo sem pa ob 7. uri rodila .....

vsem novim mamicam iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem danes tudi taka kot zombi...ampak nekako ne morem zaspat...mogoče me podzavestno matra to, da maja ne more kakat in se tako muči...

donat lahko piješ, nekateri ga celo svetujejo v času dojenja...tudi v p so mi rekli, da ga naj pijem...pa v eni knjižici (dobila si jo ob odhodu iz P) piše, da bi naj vsak dan spila mamica donat...

mene danes tudi glava boli...če pa je tako čudno vreme pa še nekam nenaspana sem...

čakam, da maja vstane in da gremo na sprehod...in pol upam, da zaspive obeuser posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 880
6.5.2009 12:31:55   
nmag
Nalini lahko piješ donat,celo priporočljiv je ,če je otrok zaprt ali pa ti seveda.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 881
6.5.2009 13:31:32   
zupancdam
Punce pozdravljene,
mene pa nekaj zanima in upam, da mi bo katera znala odgovorit, na hitrco imam malo časa da vprašam. Predvsem tiste , ki imate že po več otrok
Jaz sem imela pri prvi hčeri na začetku ful boleče brdavice, raspokane, pa mleko me je tako tiščalo, da sem imela kar bule, sem morala non stop črpat. Sedaj pri drugi hčeri, ko bo stara 3 tedne pa imam čisto mehke dojke, mleka je ful, samo črpat mi več ni treba, ne vem ali sproti toliko spije, ni tistih bul, pa bolečine, kot bi dojila že pol leta oz, tako je bilo pri prvi hčeri od enega 3 meseca naprej. Ali je to normalno, kaj če mi zmanjka mleka? Je imela katera v drugo tudi tako spremembo ko je dojila. Je pa res da sem pred pol leta nehala dojit prvo hčero in je mogoče zato taka sprememba.
Hvala v naprej za odgovor.

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 882
6.5.2009 14:13:47   
Anonimen
Babuške evo me na hitrco user posted image !

Najprej vsem HVALA ZA OBJEMČKE in sočustvovanje glede moje porodne zgodbe user posted image . Krfjolca imaš prav glede tega, da je najpomembneje, da sem sploh preživela, sva to z dragim ugotovila šele kakšen četrti ali peti dan. Saj če me tisti drug zdravnik ne bi imel "na očesu", bi mogoče krvavitev ugotovili šele zjutraj, ko bi bilo že prepozno. Tako da je res najpomembneje to, da ima naša Ela mamico in da očka ni izgubil svoje žene.
Vsekakor pa si želim še enega ali morda celo dva otroka, toda bom o tem začela razmišljati čez nekaj mesecev. Saj me razumete, a ne? user posted image Morda pa bo tudi moj drug porod šel tako super kot pri tvoji prijateljici Miška2006? To bi bilo super. user posted image user posted image user posted image Tinaaja tudi jaz verjamem, da se vse zgodi z namenom, toda nisem še uspela ugotoviti, kaj se moram naučiti iz svoje porodne zgodbe in zakaj je moralo biti tako. Bomo še tuhtali ... user posted image user posted image user posted image

detelja
- Sem se kar nasmejala, ko sem brala, da ni Ela edina, ki zažene totalno paniko, ko je lačna in v isti sekundi ne dobi flaške v usta user posted image user posted image user posted image . Tudi naš blok dobro ve, kdaj je lačna. Prve dni sem tudi sama bila čisto panična in polna občutkov krivde, češ kakšna starša sva, da ji niti pravi čas ne znava zmešati hrane in jo sedaj tu mučiva, ko tako milo joče v lakoti. Toda nimaš kaj, pač vedno ne moreš ujeti pravega časa in če se kakšno minutko zajoče, ker se še hladi hrana, jo pač polubčkam, poskušam s svojim mirnim glasom umiriti, ji nekaj govorim in vidim, da ni take panike. Ni kaj, tudi midva sva vsak dan modrejša in najino deklico vedno bolj poznava. Kaj hoče, kaj ji paše, kaj ne ...
Trdo blato - Meni je patronažna rekla, da ima otroček trdo blato, če je umetna hrana pregosta. Jaz bi morda vseeno poskusila malenkost razredčiti, ne preveč. Pa tudi menjavanje hrane prepogosto in prehitro baje ni ok. Midva uporabljava Alernovo, ki je za alergike, za zelo občutljive otročke in moram reči, da jo Ela dobro prenaša, čeprav se mi zdi, da se včasih kremži zraven, ko jo je. Še posebej na koncu, ko ni več lačna in hrana ni več topla. Moj se pa zraven heca in ji govori, da so danes na jedilniku zrezki, pa solata ... user posted image user posted image user posted image .
Detelja ji pa vsakič pripraviš svež obrok, a ne? Ker midva sva prve dni, ko še nisva vedela za to super idejo s prekuhano vodo v termovki, za ponoči naredila za naprej in dala v hladilnik in potem pogrela (tako delajo v P), pa se mi zdi, da je imela več težav kot sedaj, ko ji vsak obrok pripraviva svež.

Junona - Ker jaz še ne morem in ne smem ven na sprehode (imam še preveč boleč trebuh in sem še prešibka), je moj dragi včeraj šel na prvi sprehod z Elo kar sam. Naj bi šla za 15 minut, pa sta bila zunaj kar 45 minut. Ela je spala, ko sta prišla nazaj je imela malo bolj mrzle rokice in bila lačna kot volk, to pa je bilo to. Če je vreme lepo (toplo in da ne piha), mislim, da ni noben problem, če greš ven za eno uro. Moja patronažna pravi, da vsem otrokom svež zrak izjemno paše, tako da škodit že ne more. Tako da kar pogumno vozičkat, še malo namesto mene. user posted image user posted image user posted image

kpmk - Jaz sem pred dvema dnevoma poskusila vse cote iz omare in se zjokana sesedla, saj si lahko oblečem le eno trenirko in nosečniške oblekce user posted image user posted image . Čez noge bi že še spravila, toda čez boke ni šans - pa ne da bi se zredila, toliko sem širša v kosti. Ne vem, ali je to zaradi tega, ker se mi maternica tako počasi krči in s tem tudi medenične kosti. Upam samo, da bo to sčasoma šlo nazaj, če ne, bom rabila kompletno novo garderobo, saj imam same ozke hlače.

anca - Glede dojenja bom danes pričela jemati Tametil in si zraven črpala, pa da vidimo kaj bo. Če v roku 14 dni ne bo nič napredka in bom še vedno načrpala le kakšno kapljico, bom pač prenehala. Katero črpalko pa uporabljate punce? Jaz imam to ročno od Aventa, pa se mi zdi, da je ful švohna. Kolikor se spomnim, ko je povlekla ta mala, je bil poteg veliko veliko močnejši. A je električna črpalka kaj močnejša?

Popek in kopanje - Eli je popek odpadel že v četrtek prejšnji teden, tako da izgleda že kot čisto "ta prav", je suh in mislim, da bo kmalu sledilo prvo kopanje. Patronažna pride jutri, jo bom vprašala. Je pa naša princeska prava uživačka, saj ko jo umivam, jo pri mazanju telesa z mlekom za telo zraven tudi masiram in dobi takšen pogled, kot bi bila zadrogirana user posted image user posted image user posted image . V glavnem upam, da bo tudi pri kopanju tako uživala kot pri umivanju.

Šibam user posted image , ker je čas, da našo gospodično user posted image zbudimo in nahranimo. Pa tudi jaz sem že lačna kot volk oziroma lev. user posted image

Čao čao,
NenaLena

(odgovor članu zupancdam)
  Neposredna povezava do sporočila: 883
6.5.2009 14:46:23   
m..tina
Lili82.....Glede citiranje se popolnoma strinjam! Ni smisel foruma polnjenje strani!

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 884
6.5.2009 14:46:27   
m..tina
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

vprašanje:  včeraj smo zamenjali mleko, iz aptamila 1 smo prešli na novalac 1, pri aptamilu je naša pupa čez dan skoz jedla pa bruhala...novalac je zdaj ok, tu pa tam spusti kaj mlekca, ampak v primerjavi z aptamilom to ni  nič...problem pa je, da se sedaj težko pokaka...samo ena plenička na dan je pokakana in to je ful trdi kaki in pol joče in se zvija, pri aptamilu pa je bila skoraj vsaka plenička pokakana - kaki je bil mehak...kaj naj naredim, da bo lažje kakala?...prej sem jo slekla pa ji božala buščija sam ne vem, če ji to kaj dosti pomaga...kaj ve naredite ko jih matra pa se ne morejo pokakat?

Kolegica mi je rekla, da če bebica trdo kaka, naj dodam v mleko par kapljic belega olja, menda to zmehča kakec. Naš zaenkrat kaka ok, če pa bo šlo trdo, bom poskusila. Kolegica je rekla, da je pri njeni tamali ful pomagalo. Poskusit ni greh, ne?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 885
6.5.2009 14:49:32   
m..tina
Aja, da se še maslo pohvalim: Mi smo pa danes stari 1 mesec! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 886
6.5.2009 15:11:30   
kpmk
Najprej pozdravček od mene, se na hitr malo javim. Aja še pozdravček od Brigite user posted image

Nena lena - črpalka - tudi jaz sem 2 dni uporablala Aventovo ročno in imam same pripombe, zdej pa imam el.Medelino in je res res res super (podobna kot v P.) res vse pohvale
oblačila- jst sem tudi tako občutljiva sploh če mi kdo reče da sem shujšala si mislim pa kako če ne morem nič oblečit,... imam še vedno +10kg (zgubila sem jih 15) mah sej počasi bo šlo. Je res da manj jem, ker niti nimam čas da bi se razvajala s sladoledom,... user posted image
tablete za dojenje - a to kr v lekarni kupiš brez recepta,... jst sem tudi začela mleko izgubljati in sem včeraj cel dan user posted image  mogoče tudi zato
m..tina - čestitke za 1 mesec,... mi ga imamo pa v torek in sploh ne morem verjet da bo že en mesec odkar cartam štručko user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 887
6.5.2009 15:20:22   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Dobro jutro!
Sonček,sem obljubla,da bom vpisovala podatke.user posted image
Upam,da bo danes lep dan,ker videt ni ravno lepo zunaj.
hvala,pri nas je pa bilo sončno ,sedaj se pa nekaj slabo kaže.Bom videla ,mogoče pa zdle švignem za pol urce ven z malim user posted image user posted image

zjutraj sem urejala na občini (user posted image user posted image dobila nov rojstni list9 potem šla urejat na CSDF za otroške in je cela zmeda tko da bomo to urejali drug teden user posted image

mišk:welcome back in veselo cartanje pa seveda javi se še nam kaj user posted image user posted image
Adelina.lepo da si se nam javila in nam malo poročala ,kako je z vami ,upam ,da boste sedaj zdravi in polni smeha,veselja ,sreče ,....user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke za 1 mesec

detelja .to si pa tko lepo napisala ,da sem skoraj zajokcala zraven .Res lepo napisano ,in vse drži user posted image user posted image pogledi naših sončkov so pa neprecenljivi user posted image
nalini:a vi pa ŽE tko zgodaj zjutraj pridni z masažo user posted image user posted image
Za donat pa nebi vedela user posted image to tudi mene zanima ,ker grem na neklje 3 dni kakat prej sem pa vsak dan pred in med nosečnostjo

zupancdam.to sem jaz isto imela prvi teden ful vozljev in bul ,pa sem vprašala patronažno in je rekla da sčasoma prsi postanejo bolj mehke in da tiste bulice zginejo ,ker sem se ustrašila da nimam več tolk mlekA

nena.jaz imam to od aventa ročno  in se mi zdi ok
m...tina.čestitke za 1 mesec

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 888
6.5.2009 15:38:24   
tinaaja
Zpancdam - jaz ima  cist mehke zize in to je cist normalno.

Kakanje otrok na AM
- nimam izkusnje, a patronazka je ravno v pon rekla, da otrok na AM mora kakat vsak dan, ce ne vsak drugi dan. Da to da ne kakako en teden do 10 dni je normalno za dojene otroke

Donat pijem dnevno.

AM - hipp ima pakirano 2x po 400g. To pomeni 1 skatla za 2 meseca ce dodajas samo obcasno, kar je meni sprejemljv strosek in raje stran vrzem kot karkoli zmrzujem..

tametil je na recept.

uff alarm l8r

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 889
6.5.2009 15:42:55   
sonček85
to je pa sladkorček NIK  od brigite 23 in vse vas lepo pozdravlja na rr user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 890
6.5.2009 15:46:59   
sonček85
No tko pa mi lepo spimo ko se najemo ,pa da gre lahko mamica še malo sem pokukat pa na druge teme in še kaj doma postori user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 891
6.5.2009 16:39:02   
Miška2006
Tablete za dojenje: Tametil dobiš zgolj na recept pri tvojem ginekologu, pediatru ali osebnemu zdravniku.

Brigitka: hvala za pozdrave in pa seveda vračamo, pa kakšen lep cukrček je tvoj sonček

Sonček, tudi tvoj Aleks je pravi crtek. A tako ga ti biksaš, ko on spi....celo na rr pridešuser posted image user posted image

M..tina, čestitke za enomesečnicouser posted image user posted image user posted image

Pozdravček vsem, zdaj pa grem k župniku po potrdilo, da lahko gremo nekam drugam krstit našo Nino.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 892
6.5.2009 16:43:22   
sonček85
miška06:Ja tko je naš pridkan,Ja mami pa mora malo tle pokukat user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 893
6.5.2009 16:44:56   
štorkljica
Samo toliko da pozdravim...Zdravo!

In javim, da smo meli danes patronažko na obisku in je tamalo stehtala in smo skoraj vsi dol popadali. Mala se je namreč v 4 dneh zredila 260g!
Torej v soboto je mela odpustno težo 3450g, danes pa že 3710g. Pa pravi patronažka, da je maksimum kao 250g v ENEM TEDNU!!! Mislim mamo pa res mega požeruheca doma, pa so vse samo zaradi dojenja. Nevem al mam tak kalorično al kva. Pol pa še prejle kličem da malo prijavim za posvetovalnico pa s sestro po telefonu mal tračave, pa ko ji rečem koliko se je zredila, reče samo VAV, pa kaj vi dojite? Ko pritrdim mi pavi, ja pa saj pol pa ni čudo.
No in v glavnem normalno naj bi se naši baceki na teden zredili od 150-250g.

Posvetovalnico mamo torej 2.6.2009 ob 9.20.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 894
6.5.2009 18:14:19   
detelja
NenaLena jaz si pa čist nič ne očitam, da predolgo pripravljam mlekca itd...ker naša mala čaka do zadnje minutke in pol se oglasi in pol bi rada takoj jedla...nekaj časa je šlo, da sva ji dajala slepo dudo zdaj pa že ve, da nič ne teče ven pa takoj vklopi sireno in je ne izklopi dokler ne pride papa v njena ustauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja, midva ji vedno dava svež obrok...sproti segrevava vodo in dodajava prah...edino, ko je moje mleko papala pol sem črpala zvečer in sva ga dala v hladilnik potem pa sva ji sproti segrevala...

črpalke jaz imam aventovo rončo črpalko...sam nekako nisem bila zadovoljna...skoz je neki štekal...

kopanje
  naša maja se tudi rada kopa, ko pa jo nesem iz vode pa se začne dret pol pa jo zavijem v brisačko in se stisnem k njej pa je takoj v reduuser posted image user posted image user posted image user posted image

kakanje ko smo prišli iz sprehoda se je maja fajn pokakala...upam, da bo šlo to trdo blato ven in da bo potem normalno dalje kakala...

brigita
  joj, da imaš zlatega sinekauser posted image user posted image lep pozdrav tudi tebi in upam, da se čimprej oglasiš na rr...

sonček 85
uuu kako lepo pančate ...

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 895
6.5.2009 19:19:18   
ninica23
pozdravček vsem!
končno sem našla nekaj minut časa,da se oglasim user posted image
mi smo super,samo da smo doma user posted image user posted image user posted image sem hotela pripet slikico našega krofeka,pa ne znam user posted image
jo bom pripela v album,pa jo ve uredite za seznamček user posted image
aja,eno vprašanje glede hranjenja: tut pri nas ni skoraj nič mleka user posted image tak da smo na aptamilu,mali pa zelo slabo kaka (ed dan ja,potem pa en dan nič,...),opazila pa sem tut,da ga precej napenja-kakšen nasvet-sama sem začela razmišljati o menjavi dodatka?!? HVALA za pomoč
zanima me tut kakšen nasvet glede celjenja šivov (natančneje,dobila sem nekaj notranjih šivov)-sem zasledila nekaj o bivacinu,vendar ne dobim recepta user posted image
se še oglasim kaj,lepo se cartajte user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 896
6.5.2009 19:38:16   
Cveta28
Čer...
... mi smo imeli pa burno noč, ko mi mala Lori ni hotela nič jesti ampak se je samo zvijala, ker jo je toliko napenjalo. Zjutraj se je končno pokakala in potem sva skupaj zaspali do 12h user posted image Popoldne smo urejali stvari na CSD, ZZZS, občini itd.
otroški dodatek - mi pa ga po vsej verjetnosti ne bomo dobili, ker presegamo zgornjo mejo user posted image user posted image user posted image
donat - pijemo vsak dan že zaradi moje zaprtosti in zgage ampak Laura se že dva dni matra z napenjanjem user posted image
šivi - meni so rekli kopeli ali umivanje z vodo v kateri je namočeno hrastovo lubje

ALARM......pa pa

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 897
6.5.2009 19:38:21   
kpmk
[tinaaja - to pa nisem vedela, da po AM mora vsak dan kakat,.. pol je patronažna nama zato rekla da ni panike da se bo zgodilo da kak dan 2 ne bo nič kaku (zaenkrat še vedno vsak dan) ker je moje mleko z občasnim dodatkom, kadar je mojega premalo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 898
6.5.2009 19:41:53   
kpmk
tinaaja
AM - ali imaš ti tudi AM od Hipp, mi2 sva ravno danes kupila Hippovega, da menjava od Aptamila. In kako si zadovoljna? A ne piše da se ga ne sme zamrzovatuser posted image , mi2 tud raje stran vrževa, da ne bi bilo kaj narobe
tametil - a to pri osebnem dr. prosim al lahko sedaj ko imam posvetovalnico? kako si ga ti dobila. Upam, da ne sprašujem bučkuser posted image , sam je res fajn ko tolk veš user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 899
6.5.2009 19:42:37   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

to je pa sladkorček NIK  od brigite 23 in vse vas lepo pozdravlja na rr 

U je luštn, pa veliko lasekov ima, joj je meni to fajn, da imajo laseke user posted image  pozdravčki

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?