Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Pozdravček, mi smo iz UZ kolkov in sta oba 1A in nam ni treba več na široko povijat. Rekel pa je, da če bo na široko povijana ji tudi ne bo škodilo. Jst jo bom še malo časa, ker mi to ni nič težko naredit pa tudi škodi ne. Ne bom je povijala v tistih dneh, ko je vročina. V glavnem sem se odločila, da jo bom vsaj ponoči. cepljenja, zadnjič ko sem bila v posvetovalnici je imela moja P cajt in sva "vžgale" eno debato v zvezi s cepljenji. Enostavno je rekla, da delamo mi in lainki preveč velek baubau kar se tiče tega. Vsa cepiva, ki pridejo k nam so že sprobana miljardokrat v drugih državah, tako da naši otroci niso poskusni zajčki. Poleg tega, da so ta cepiva zelo zelo kvalitetna. Dala mi je primer, kako so cepljeni otroci iz Rusije prišli k njej, ker so bili v eni koloniji in so bili cpeljeni proti otroški paralizi, pa so jo prav tako imeli oz. bili prizadeti....zakaj? zato, ker so bili poskusni zajčki in cepiva v Rusiji niso bila kvalitetna....ala varianta poskusi KGB!!!! Rekla je tudi, da če bi naenkrat cepili z vsemi cepivi, kar so priporočeni za otroke (seveda tista"neživa" cepiva), da bi imeli mogoče le vročino, a nobenih drugih posledic. Seveda je mnenja, da se otroka ne cepi kar vse vprek. Priporočila mi je rota, poneumokok, redna cepljenja in kasneje še klopa....za druga (norice,...) pa je rekla, da nima smisla...no, razen še pol je rekla, da uno (ne vem kako se reče) za cepljenje deklic proti raku na materničnem vratu. Za to cepivo je bila tudi zelo ZA! Žal to, kar je govorila dr., ni res. Tudi pred leti so trdili, da so cepiva 100% varna, toda danes imamo izboljšana, kao bolj varna. Torej so takrat lagali. Žal je veliko primerov, ko so cepiva povzročila resne zaplete (tudi smrt), vendar je to težko dokazati, zato lahko še dalje manipulirajo s folkom. V določenih cepivih je še vedno živo srebro, ki je znanstveno dokazano strašansko škodljivo. ... Da ne bom predolga, zares se splača kaj na to temo prebrati, ne samo na spletni strani od SVODa, ampak kakšne tuje znanstvene članke. Tudi v EU je nekaj držav, ki nimajo obveznega cepljenja, se vsak starš sam odloči, torej odločitev proti le ni tako neumna odločitev, če daje razvita evropska država to kot opcijo.
|