štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica detelja zate in tvojo tečno čebelico Saj to je normalno da so tečni v tem vremenu....mislim...kdo pa ni, a ne? Mogoče ji ne toliko čaja dajar, če ti potem bruha, raje jo malo "posti", recimo kako 2 uri in potem jo nahrani pa čez kako uro malo čaja daj, ker za želodček tudi ni dobro, če se nenehno polni, potem tudi večkrat bruha. Tudi želodec rabi malo miru. ti dam čist prav...samo veš kako se dere in cvili, če ne dobi...če ji pa dam slepo dudo pa jo v takem loku izpljuni, da je možnost, da prileti do tebe cel čas je taka zaspana sam kaj ko spi par minutk pa spet gleda pa joka itd...seveda smo vsi tečni v tem vremenu, pa za naš konec vse do sobote napovedujejo tako vreme...v ms ful dežuje pol pa na netu berem, da kao rahlo...mogoče kateremu v glavi sem šla pogledat prevleko za voziček sam je sam za športni del, v mullerju pa jih nimajo..sem dobila zadnjič tako pameten odg. kao, da jih nimajo jih bodo pa imeli v novem mullerju, pa sem vpr. ja kdaj pa bo otvoritev pa mi je rekel 1x konc avgusta do takrat če bo deževalo se mi zmeša bomo v petek v mb pogledali... Nič hudega če ti joka...ti samo vstrajaj pri svojem, ti si gazda Kje pa bo novi muller? in ali bodo tam tudi tako pametni Sicer pa Sofija tudi noče slepe dude, ji gre kar na "kozlanje" ko ji jo vstavim mi se itak deremo skoz kot vrane, oz takih vran sploh ni včasih kar tako neki joče pa sploh ne ve zakaj oz kaj bi sama sabo...včasih cvili ej res tako, kot da bi jo kdo želel ubit...novi muller bo pri vogelu tam se dela nov center bo baje polno trgovin (c&a, new yorker, muller.) baje, da bo ful velik muller, da boš imela posodo itd...vse tam...ta stari pa bo baje ostal od pol do leta če pa bo imel promet pa bo tudi ta ostal...meni je boljši ta muller v cnetru...ker jaz ne vem kako pridem z vozičkom tja ven pa še zdaj je itak celi kaos zaradi tega podvoza ali nadvoza saj ne vem kaj bo pametni pa so itak v tem našem mullerju...drugo ne vidim kot da se vsaka madam neki flacka cele dneve in se dajejo sem ter tja...zadnjič pa se je maja tako razkurila, da je začela tako cvilit in ne boš verjela (tista starejša gospa z rdečimi kratkimi lasmi - ponavadi taka ne prijazna) je mignila svojo rit in prišla za blagajno in je rekla, da naj prideve, da naju vzame naprej, ker otrok je itak otrok...bila pa je taka gužva, da galva boli...pol pa mi je še pametno rekla, da joka zato, ker ji je prevroče...ok, itak je bilo za umret, ampak naša maja ne prenese, da bi bila v vozičku in da se ne premika... Poznam take vrane...moja Ajda je bla taka, sam skoz na rokicah pa na joški, če ne je bila katastrofa - drenje v nulo in to je trajalo 4 mesece...čista razvajenka. No Sofija je glede tega malo boljša, vsaj normalno je in se noče skoz kar nositi. Pa tudi v posteljki spi čez dan, kar Ajda niti slučajno ni. Rada tudi leži in malo okrog gleda, pa ful rada je na previjalni...v vozičku pa se tudi večinoma moremo gibati, če ne...mama pazi se... V avtu oz. lupinici pa se ful slabo počuti, spi samo takrat ko se peljemo, ko pa se ustavimo pa se takoj zbudi in se dere....SPUSTITE ME, SPUSTITE ME... Aja torej v tistem kompleksu pri vogelu bo vse. Super, prav to še rabimo...še en nakupovalni center v Prekmurju za najbolj brezposelno področje...SUPER Ampak veš kaj mi je rekla prijateljica, ki je šefica V vogelu, da majo zdaj daleč največ prometa in da se brezposelnost in "recesija" sploh ne opazita pri prometu...noro, a ne So pa v tem našem mullerju res same modelke zaposlene, le kje so jih našli
|