Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 10.6.2009 7:57:21
|
|
|
|
ninica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Jutro aprilčice. Za mano je bolj huda noč, sva glede joka z mojim malo menjala. Ian je spet lepo celo noč prespal, se je pa mami skoz jokala. Včeraj sem prebrala en članek o CR in potem komentarje itd ... http://bibaleze.si/clanek//nosecnost/video-carski-rez.html in sem seveda spet lepo podoživela moj porod in zaključek le tega s CR. Kriza je bila tudi ker sva se z dragim pogovarjala kako naprej in da si oba še zelo želiva da bi Ian imel družbo, a kaj ko se delam da sem močna in mi je včeraj in danes spet to privrelo na plan in rezultat jok cel včerajšnji večer in danes tudi. Gre za to da si zelo tudi jaz želim (seveda ko bo to mogoče) še enega otročka, ampak ne upam,.... po naravni poti ne več, žal. In kar groza me je ko se spomnim kaj vse se je dogajalo tisto nedeljo v P. in kakšne črne misli so me porajale. Da vam povem, da si zelo želim, da bi napisala svojo porodno zgodbo in ne morem, vedno se nekje ustavim in jočem,... REs je presrečna sem da imam Iana in seveda mojega dragega. Ne vem ali sem res še tako občutljiva ampak res mi je prišlo na dan, ker sem se skoz delala kao močno,... zdej je pa počl in kr . Eh sej bo,... grem mojmu sončku ga pocmokat in mu povedat da ga imam neizmerno rada!!!!! drži se,boš videla,čas naredi svoje - in če je želja res močna,pozabiš na vse,tut tiste najbolj neprijetne stvari! res je,da ne vem,kaj vse se je dogajalo in ti ne bom pametovala,ker sem tut sama prav fovš mamicam,ki z lahkoto rodijo in svoj porod opisujejo kot čudovito življensko izkušnjo - tut midva še razmišljama o enem sam sem rekla,da ne pride v poštev vsaj 5 let,da pozabim in je to za mano,čeprav ni bilo tako zelo hudo,so me pa tut precej namučli,preden sem končno rodila... tako mi je tut cimra v P rekla - vse hudo se enkrat pozabi,ko v rokah držiš nekaj,kar je nastalo iz ljubezni
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 10.6.2009 8:01:17
|
|
|
|
ninica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Aja, da se pohvalimo, da smo na netu. Da je naš mali Ian na internetu in sicer na koncu videa http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/nase-porodnisnice-celje.html joj je lep a res??? js sem ga pa že zadnič gledla,ko mi je mami povedla,da so kao porodnišnice v SLO predstavljene,pa sem mogla pogledat,kaj lepega/manj lepega pravijo o celjski pol mi je še pa ena kolegica (Tanja) rekla,da je njena kolegica na tem posnetku in da ima tut Iana tako kot jaz
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 10.6.2009 8:05:50
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23 IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Aja, da se pohvalimo, da smo na netu. Da je naš mali Ian na internetu in sicer na koncu videa http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/nase-porodnisnice-celje.html joj je lep a res??? js sem ga pa že zadnič gledla,ko mi je mami povedla,da so kao porodnišnice v SLO predstavljene,pa sem mogla pogledat,kaj lepega/manj lepega pravijo o celjski pol mi je še pa ena kolegica (Tanja) rekla,da je njena kolegica na tem posnetku in da ima tut Iana tako kot jaz Da nimama te Tanje skupne kolegice A ti imaš Iana??? A res? Joj lepo ime Veš glede poroda-ej res se vse pozabi, jst sem takoj skoraj vse pozabila, ampak tu pa tam še boli ko se spomnim ... Ja ta posnetek,... joj joj sva rekla da dr. ne bova komentirala ker nimava lepe izkušnje, da sestre so ble pa res kr ok ( so pa tudi izjeme) sva mela pa eno sestro ki je bila ZLATA in sem bila prav vesela ko je bla dežurna
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 10.6.2009 8:09:20
|
|
|
|
sonček85
|
L&L:hvala ,zdaj smo popili zelooooooo sladkane kamilice(kot so napisali jernejav na tisti strani ) in čakam rezultate kpmk: :seveda boste še imeli enega otročka Ian bo pa imel družbo.Nikar ne misli na to sedaj (vem da so še spomini na CR prisotni)a misli na Iana ,čez par let bo pa še en več ,če ne dva joj kako je cartkan tako lepo ajčka , sestre;ja una z lasmi na paž malo starejša je zakon -a si to misla pat.hvala še za ta nasvet
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 10.6.2009 8:09:23
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Za vse katere pesti zaprtje, si poglejte, kakšne nasvete so meni dale druge mamice, mi že pridno kakamo vsak dan :) http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=4233933&mpage=1 Pomagala pa mu je cukrana voda... hvala in bravo da j kakal, naš tudi upam ,da bo danes vam sporočim če bomo kakal sonček,js tut upam,da se bo aleks končno pokakal,bogi revež - mi HB nimamo težav s tem,mali kaka 1-2x na dan,se mi zdi pa že čudno,če cel dan ni nič,nato pa sledi tako kakanje,da tut plenica popusti - zdaj sma zamenjala pamperske za tiste od dm-babylove,pa bomo vidli,če bojo zdržale ali ne hvala ,ja sej naš je prej tudi do prejšnjega tedna imel pleničko za vsako pokakano ,sedaj pa ko da bi odrezal nič več. meni zdržijo te od babylove in mullerja-srečno tudi vam
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 10.6.2009 8:09:24
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita Sonček kako je kej s kakanjem? Jst mu ne bi več dajala teh kapljic AD3, pa bi pol vidla, če je to mogoče vzrok. Držim pesti, da se danes tako userje, da boš mela veliko dela s pucanjem hvala naj te un gospod gori usliši,mi je čisto vseeno če čistim 5h samo da kaka
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 10.6.2009 8:15:30
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 sestre;ja una z lasmi na paž malo starejša je zakon -a si to misla ena z dolgimi lasmi, malo starejša, in ena srednjih let na paža (rjava)
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 10.6.2009 8:19:32
|
|
|
|
kpmk
|
En dober in resničen vic, za dobro jutro. Pa me je nasmejal KRIŠTOF KOLUMB JE LAHKO ODKRIL AMERIKO SAMO ZATO, KER: NI BIL POROČEN!!! Če bi imel Kolumb ženo, bi poslušal naslednje: -Zakaj moraš ravno ti iti?! -Zakaj ne pošljejo koga drugega?! -Kaj, a si edini?! Brez tebe ne morejo nič narediti?! -A si nor a neumen?! -A ne vidiš, da te izkoriščajo?! -Še moje družine nisi spoznal in ti greš odkrivat nov svet?! -Kaj skrivaš?! Sploh ne veš, kam greš! Kakšna okrogla Zemlja?! -Samo moški boste na ladiji?! Ne me basat! -Če si ti šef, zakaj ne morem še jaz zraven?! Mene nikoli ne pelješ na potovanje! -Nesrečnik, ti je zmanjkalo idej za izgovore, da ti ni treba biti doma?! -Če prestopiš prag hiše, se v isti sekundi vrnem k mami! -Kdo je ta Marija? Kaj ona hoče? Deklica? Pedofil!!! -Vse si splaniral, lopov! Že zdavnaj si se dogovoril z indijanskimi ****mi!! A misliš, da sem s hruške padla?! -Kaj praviš? Kraljica bo prodala svoj nakit, da greš ti lahko na popotovanje? A misliš, da sem neuma? Kaj imata s to babo? -Ne greš in pika! Nič se ne bo spremenilo, če svet ostane raven kot plošča. -Ne oblači se, ker NE GREŠ NIKAMOR!!!!
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 10.6.2009 8:25:27
|
|
|
|
malcekvita
|
oh sonček pošiljam vam ega za srečo in naj Aleks naslednjo pleničko posvinja ko en mali
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 10.6.2009 8:31:59
|
|
|
|
malcekvita
|
kpmk ta je pa res dober, sem se zdej prov nasmejala. Žal mi je zate, da si imela tako slabo porodno izkušnjo. Jst sem imela srečo, da sem se pravočasno odločila za EA, ker sem se pol sprostila tako, da sem potiskala takrat, ko mi je babca naročila, ona mi je tud masirala tam spodaj, da se ne bi raztrgala in moram rečt, da če ne bi blo EA, ne vem, kako bi prenesla to, da mi en skoz nekaj tam spodaj šari. Naslednjič grem definitivno še enkrat rodit z EA, seveda, če ne bo komplikacij in če bo le možno!! Tebi pa pošiljam eno , naj grejo slabi spomini čimprej v pozabo, ostanejo pa nej le tisti lepi, da boš imela spodbudo za naprej!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 10.6.2009 9:07:08
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 sestre;ja una z lasmi na paž malo starejša je zakon -a si to misla ena z dolgimi lasmi, malo starejša, in ena srednjih let na paža (rjava) jaja ta ja s pažom in rjvimi lasmi malcekvita.hvala
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 10.6.2009 9:30:40
|
|
|
|
sonček85
|
Naša draga brigita 23 Življenje je kakor knjiga, včasih njene strani so žalostne in sive, a včasih mavrične, igrive. Naj tvoja knjiga same lepe strani obarača, ti vso dobroto poplača! Naj na teh straneh so zdravje, ljubezen in sreča. Naj nobena stran ne bo boleča! Vse najboljše iz srca, naj tvoja knjiga same lepe strani ima! Vse naj naj boljše za rojstni dan!
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 10.6.2009 9:41:57
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Naša draga brigita 23 Življenje je kakor knjiga, včasih njene strani so žalostne in sive, a včasih mavrične, igrive. Naj tvoja knjiga same lepe strani obarača, ti vso dobroto poplača! Naj na teh straneh so zdravje, ljubezen in sreča. Naj nobena stran ne bo boleča! Vse najboljše iz srca, naj tvoja knjiga same lepe strani ima! Vse naj naj boljše za rojstni dan! tejle tortici se pa jst tudi pridružujem in brigita23 - vse naj naj
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 10.6.2009 9:49:05
|
|
|
|
nmagk
|
Brigita23 vse najboljše
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 10.6.2009 10:16:14
|
|
|
|
ninica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kpmk: :seveda boste še imeli enega otročka Ian bo pa imel družbo. Nikar ne misli na to sedaj (vem da so še spomini na CR prisotni)a misli na Iana,čez par let bo pa še en več ,če ne dva joj kako je cartkan tako lepo ajčka , sestre;ja una z lasmi na paž malo starejša je zakon -a si to misla se strinjam s tabo-tista starejša je zakon in res zlo prijazna-sem jo zadnič srečala v sparu pa sva se pozdravli,pa ena mlada s črnimi kratkimi lasmi mi je bla tut ful vredu - HV,da sem jo srečala na hodniku,sicer bi verjetno še nekaj ur trpela močne popadke preden bi ugotovili,da jih res mam in gre zares ...
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 10.6.2009 10:19:33
|
|
|
|
ninica23
|
brigita23 vse naj naj za rojstni dan še z moje strani!!!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 10.6.2009 10:24:02
|
|
|
|
detelja
|
Brigita vse najboljše za tvoj rojstni dan
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 10.6.2009 10:30:15
|
|
|
|
m..tina
|
ČAv. Evo, novi podatki za seznamček: pri dveh mesecih naš Jure tehta 5.490 g in je velik že 56 cm!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 10.6.2009 10:31:00
|
|
|
|
jernejav
|
Brigita
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 10.6.2009 10:47:26
|
|
|
|
m..tina
|
Da vam še malo potožim. Našega mulčka sva pa včeraj peljala k zdravniku in ima dimeljsko kilo. Povedla nama ni nč konkretnega, dobli smo pa napotnico za kirurga. Gremo v petek k kirurgu in sporočim, kaj bodo povedali. A ima katera kake izkušnje s kilo?
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 10.6.2009 10:49:52
|
|
|
|
Nalini
|
ojla mi smo ok sonček ... te pa probaj z maslom, če nočeš z milnico .... glicerinske svečke so pa dejansko kot milo ..... jaz svojega otroka ziher ne bi tak dolgo matrala , ker ga more to ful mučit.......... meni je bilo že dva dni zadosti ...... pa ker sem mu 1x naredila to z milnico nisem nič hudega naredila,..... in ne more čutit posledic ...... sem mu dala samo 1 ml ..... se mi zdi, da sem ga bolj razdražila s termometrom ...... pa od te dalje nima nobenih problemov ...... in spet imamo vsako plenico polno .... ... nam sladke kasmilice, voda niso pomagale ....
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 10.6.2009 10:55:04
|
|
|
|
m..tina
|
Brigita: Življenje je kakor knjiga, včasih njene strani so žalostne in sive, a včasih mavrične, igrive. Naj tvoja knjiga same lepe strani obarača, ti vso dobroto poplača! Naj na teh straneh so zdravje, ljubezen in sreča. Naj nobena stran ne bo boleča! Vse najboljše iz srca, naj tvoja knjiga same lepe strani ima! Vse naj najboljše za rojstni dan!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 10.6.2009 12:04:00
|
|
|
|
malcekvita
|
brigita23 vse najboljše za tvoj RD!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 10.6.2009 12:35:54
|
|
|
|
L & L
|
Brigita vse najboljše za rojstni dan
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 10.6.2009 12:38:52
|
|
|
|
nmagk
|
Mi imamo tudi še vedno probleme s kakanjem,nam tudi kremica ni pomagala,je pa včeraj šla naša babi na izlet v Avstrijo in mi je iz lekarne prinesla edelwaiss,to je kot sladkor v prahu proti krčem in odpira.To sem imela pri vseh,tudi pri Nejcu 16 let nazaj in je vsem pomagalo,upam,da bo tudi Karolinci.Mi ga je pa takrat priporočala teta od mojga moža,ki živi v Nemčiji in je rekla da tam to ful uporabljajo,se pa dobi samo tam in v Avstriji. Jutri imamo pa spet pregled bomo vidli kok se je spet zredila in pa UZ kolkov. Že cel teden samo šibam naokrog,včeraj je imela Ana kontrolo za trebušček in morava še na eno preizkavo,popoldne smo imeli zaključni piknik s šolo pri Ani,Nejca vozim na previjanje,skratka pestro in res komaj čakam 26.da grem na morje. Katero mleko se dobi v manjši dozi?Moram probat,če ga naša prebavlja,sploh ne vem katerega naj vzamem sabo na morje,če slučajno začne pri meni kaj usihati,moram imeti nekaj,tam v kampu ne bom nič dobila.
|
NAj imeklepetkaNika (
14%)
MAja (
7%)
Sara (
17%)
Lana (
25%)
Brina (
19%)
Ana (
19%)
Število vseh glasov: 272Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!