|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
21.4.2009 19:27:56   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice
aja, pa še za jutri navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreda, 22.04.
Miklarom - UZ
MISMIS - ponovno merjenje beta - držim pesti!!!

Jaz tut!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
21.4.2009 19:30:32   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Diana a v nobenem primeru ne moreš jutri v Ljubljano? Ker bi lahko šla v Adrialab, tam krvni test stane toliko kot CB.

Diana, tut jaz mislim isto kot Barbi, pojdi kar zjutraj, pa se zmeni, da lahko pokličeš za rezultat tam okrog 12.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
21.4.2009 19:32:53   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

aja, pa še za jutri navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreda, 22.04.
Miklarom - UZ

Jaz tut!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, mi tud navijamo user posted image

mišmiška, naj ti bo lahka in kratka nočka, pa da dopoldan mine kot bi trenil in da izveš najlepši rezultat!!! mislim nate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
21.4.2009 19:33:06   
miska73

Sreda, 22.04.
Miklarom - UZ

Pa dodajam še malo navijanja za

WP, da se belina nadaljuje
Diana, da se zgodi čudež

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
21.4.2009 19:35:10   
zarja1

Srčici moji fajn zrihtajta jutri.......
Miklarom - UZ
MISMIS - ponovno merjenje beta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gloria vse najlepše.......user posted image user posted image user posted image

lubčka user posted image vsem ostalim pikicam mojim

Horny Teddy

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
21.4.2009 19:35:24   
listek
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Sreda, 22.04.
Miklarom - UZ

Pa dodajam še malo navijanja za

WP, da se belina nadaljuje
Diana, da se zgodi čudež

Po dolgem času se še jaz malo javljam. Saj vas pridno berem, samo pišem ne nič.

Tudi jaz držim pesti za jutri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
21.4.2009 19:46:08   
Pija76
Čau lepotičke,

evo po diagonali sem letela čez user posted image user posted image user posted image

WP je ponorela čist user posted image user posted image user posted image . Ja je **** deliti tkole računalnik user posted image

Mismis navijam za ju3, naj bo bthcg čimvišji user posted image ! Pa javi mi please.

Diana naredi kot ti punce svetujejo.

Škrat zdaj imam po 3 mesecih s5 čas za kuhinjo, sam me mal količina heca. Mi je moj rekel da se moram s5 mal količinsko navaditi user posted image .

LL mah res sem imela skoz slabo vest, ker sem mislila tudi nate in pisala, tebi pa nič napisala. Ampak sej veš - blond telica user posted image . Mah valda da boš vedla kdaj bo akcija, če pa table ne bo pa garmina vklopi user posted image ! Navijam da vstaneta čimdlje 3v1.

Miklamon pozdravček tudi tebi!

Gloria VSE NAJBOLJŠE!!!!! Lepo praznuj!

Kaj Bradjolina je s5 noseča? Ja bravo.......

Možek je prišel, letim za šporget user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu listek)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
21.4.2009 20:08:27   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Sreda, 22.04.
Miklarom - UZ

Jaz tut!!!!!!

tud jest, tud jest user posted image user posted image user posted image

diana, jaz še kar verjamem, da si ti nosečka......pojdi na krvnega, ko te bo tvoj lahko peljal...user posted image

pia, kaj kuhaš...drgač sem pa videla reklame za dellove laptope,ki so baje zelooo primerni za v kuhinjo, tudi če kaj poliješ po njem, mu nič ne škodi......no, enga tazga bi si morala jest omislit, k s temi krožniki skačem okrog...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
21.4.2009 20:12:53   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

diana, jaz še kar verjamem, da si ti nosečka......pojdi na krvnega, ko te bo tvoj lahko peljal...user posted image

Jest tudi vsaj dokler se ne ulije "v vsej svoji lepoti". Držim pesti pupa!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
21.4.2009 20:15:59   
Pija76
Lana puran s sirom in solata user posted image . Na hitr, pa za zvečer. Zdaj pa čokoladne piškote čez user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
21.4.2009 20:21:27   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Lana puran s sirom in solata user posted image . Na hitr, pa za zvečer. Zdaj pa čokoladne piškote čez user posted image

njami, drgač pa čokoladni piškoti vlih niso za zvečer, mah, komu to jaz govorimuser posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
21.4.2009 20:27:32   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Miklarom - UZ
MISMIS - ponovno merjenje beta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SE KAR PODPIŠEM POD TOLE!!!! Punci razturajta jutri!!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
21.4.2009 20:31:57   
ledenka

Miklarom - UZ

se podpišem user posted image user posted image user posted image  

mišmiš, držim pesti, pa Maks jih tudi stiska user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
21.4.2009 20:41:26   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Gloria vse naj, naj.

user posted image

jaz bom pa kar tole čestitko preplonkala,

pa da bo tvoj sonček čimbolj zdrav,vesel in razigran in ti v veselje vsak dan.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
21.4.2009 20:41:49   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Mismi močno mislim nate in ti pošiljam eno veliko Bhcg in naj bo jutri najboljsrečnejšnosrečni danuser posted image .Držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa še za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image

Draga moja mismis, potem se pa kar podpišem pod tole in upam, da bomo ob 12.15 jutri vriskale od sreče!!!!

In jaz tudi user posted image .

Jaz tudi jaz tudiuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
21.4.2009 20:46:21   
bbpikica

Miklarom - UZ

Še tole navijanje bom preplonkala pa brez zamere

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
21.4.2009 21:27:57   
BarbiG

Miklarom - UZ

Se tud jaz pod tole navijanje podpišem. user posted image

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 21.4.2009 21:28:33 >

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
21.4.2009 21:28:43   
Rakica_80
Sreda, 22.04.
Miklarom - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Navijam močno, močno za vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj vam bo jutrišnji dan obsijan s sončkomuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
21.4.2009 22:02:36   
marjetka cvetka
Ojla bejbike!
pozdravljene po dolgem dolgem času. Še vedno ne morem verjeti in dojeti, da eno male bitjece raste v mojmu bušiju, ampak do septembra bom že dojela.
Se opravičujem, ker sem vas malo zapostavljala, saj v mislih sem itak še vedno z vami in navijam za vsako od vas. Sem pa prej gledala malo pri Nosečke po IVF/ICSI in kaj vidim mismis se pridružuje nosečkam!!!!! user posted image user posted image user posted image

Upam, da bo vse tako, kot mora biti, navijam pa tudi za belino pri Womanpolice, da bo tudi njen dragi vesel kot marelauser posted image  
Mah kaj bi izpostavljala, navijam itak za vse, da se vam uresničijo želje, ki jih tako skrbno čuvate in gojite v srčkih!

pozdravček, MC

Upaj, če upaš upat!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
21.4.2009 22:15:05   
gloria
BABENCE MOJE ŠE ENKRAT HVALA ZA TAKO ISKRENE ČESTITKEuser posted image ...NE MOREŠ DA NE BI KAKŠNO SOLZO SREČE IZPUSTIL KO BEREŠ...RES OD SRCA VAM HVALA....

(odgovor članu marjetka cvetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
21.4.2009 22:15:35   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Miklarom - UZ

Še tole navijanje bom preplonkala pa brez zamere

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
21.4.2009 22:20:55   
gloria
.....meni se je pa danes začel tko čudoviti dan...že včeraj me je poklicala ena punca ki je včasih tuki gor sodelovala(dejansenka) s katero smo dale borbo skupi in obe rodile z malo razliko da je v našem koncu na dopustu in da bi se dobili...jaz sem popokala malega in šla in vama povem da sem se imela superuser posted image user posted image user posted image user posted image ...res je čisto drugače se pogovarjat z tako punco ko se bori za otroka ko pa *****pa brez zamereuser posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
21.4.2009 22:25:12   
gloria
 ...tko piše se zadnja 2user posted image ....vem da se mi je izpolnila najlepša želja ki sem si jo želela....tko da zdej grem naprej mirnim potem,z kančkom borbe in  veliko volje,ter se prepustim presenečenju kaj mi še lahko življenje podariuser posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
21.4.2009 22:27:00   
gloria
...nočkauser posted image ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
21.4.2009 22:47:17   
n74

IZVIRNO SPOROČILO: n74

Čer, pri meni je po ponovni abraziji vse ok, zgleda da me je dr.D fajn uštimal. Bom šla jutri kar v službo, me je vsa papirnata p.... počakala.

Metulj1 - bravo za tako lepo novičko, bosta prihranila vse neprijetnosti s postopkomuser posted image user posted image user posted image

WP- super za belino, naj tako ostane

diana79 - ti si še kar ustavljaj u....., jutri pa le naredi test, da boš vedela pri čem si. Če si imela dve pikici, se je mogoče le ena poslovila.
špelka12 - drži se, tukaj vse mislimo nate in ti želimo najbolje

kiwi - ne smeš tako obupavat, je kar treba pozitivno razmišljat in mislit na pikico. Upam, da te preseneti in ti zajoka čez 9 mesecev.

sapi - bravo za pikici in zamrznejnčka

Hvala ti n74. Kak se mi pa ti kaj držiš? Upam, da se boljše počutiš... V službi vse ok? si zrihtala papirovje?

wp - še malo pa boš izvedela, hmmm, mogoče tudi po beti koliko pikic je ostalo pri tebi. Nič razmišljat o superfactu, če je belina, je belina in naj tako ostane.
Jaz se fizično počutim super, me pa malo skrbi, če ima nepočivanje kakšne posledice po abraziji. No, saj v službi uglavnem sedim in tapkam po tipkovinici.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?