|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
21.4.2009 22:52:14   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Mismis, tebi želim, da te jutri dočaka ogromen beta, naj se početveri in ne samo podvoji. user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Pikepoke k tebi hitijo in ti srečo želijo.

se še enkrat kr pod tole podpišem, saj ti res iskreno privoščim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

se podpišem pod toleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
21.4.2009 22:55:56   
Zvezdica
spet sem mrknla za cel teden, sam kaj ko ni nobenga cajta.

Misu moj kaj to berem, je to res, črtica. To ljubica ČESTITAM IZ SRCAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pogledam in vidim, da gres na ponovo merjenje BetaHcgja. Tok sem vesela. Naj bo to najlepši začetek. Aja kar se bolečin tiče pa sej veš kako ej s tem, pač morjo bit, ker se šnotri nekaj resnično dogaja.

i belive i can fly....

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
22.4.2009 6:31:42   
Anonimen
Jutro.

Prva sem, prva.. user posted image  

mismis, držim pesti za danes!!!user posted image user posted image user posted image
diana, saj ti najbrž ni treba v LJ, pokliči v kakšen drug zdravstveni dom in pojdi tja!! Držim pesti tudi zate!!!user posted image user posted image user posted image

Moja M je pa včeraj prišla. user posted image    user posted image    user posted image   No, pravzaprav je bilo včeraj zvečer res čisto malo, tako, da ne vem ali je danes prvi dan ali včeraj. user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2203
22.4.2009 6:38:58   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj

S.Suzi je bila prva, jaz vam bom pa postregla s kavico, preden se usedem v avto in odpeljem v LJ. Suzi, čestitke za user posted image , zdaj pa se bo začelo.

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
22.4.2009 6:46:19   
Bumo
Mismis, naj bo beta danes visok do oblakov!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
22.4.2009 7:47:20   
Goldy
mismis - držimo pesti. Moćčno, močno!!user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
22.4.2009 8:00:16   
sonček33
mismis držim pesti

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
22.4.2009 8:10:52   
MBT1979
Dobro jutro vsemuser posted image !! Joj kakšno krasno jutro!!!! Samo škoda, da je treba v službo. Bemti, moram še malo loto igrat, da ostanem domauser posted image user posted image

Jaz tudi navijam in mislim na obe!!!

Srčici moji fajn zrihtajta jutri.......
Miklarom - UZ
MISMIS - ponovno merjenje beta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
22.4.2009 8:13:19   
BarbiG
Mismis držim pesti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
22.4.2009 8:13:57   
sonček85
jutro!!!!

mišmiš:kako si kaj ,noisečka user posted image hvala za kavico ,sem vas prišla pokukat po nekaj dneh,sem še kr 2v1

lep  sončen dan še naprej in čim več super postopkov,špik in plusekov
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
22.4.2009 8:18:45   
jona3
mišmiš držim pesti zate da bo danes vse ok in se nam pridružiš kotuser posted image pa čimprej sporoč. n 74 kako si kaj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
22.4.2009 8:26:13   
Rakica_80
Dobro jutrooooouser posted image
Suzi, juhuuuuser posted image  je tuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če si jo dobila včeraj, povej tako kot je, tudi če je malouser posted image sedaj pa gre zaresuser posted image
Mismis, hvala za kavicouser posted image , kaj naj to pomeni, da si nam ti postregla s kavico,aaa?user posted image Kje je danes Reby?user posted image
Miklarom - UZ
MISMIS - ponovno merjenje beta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
22.4.2009 8:29:45   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
Moja M je pa včeraj prišla. user posted image    user posted image    user posted image   No, pravzaprav je bilo včeraj zvečer res čisto malo, tako, da ne vem ali je danes prvi dan ali včeraj. user posted image

A si morala spit celo flašo vinčeka in čist zmatrat svojga user posted image  a?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
22.4.2009 8:45:14   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

aja, pa še za jutri navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreda, 22.04.
Miklarom - UZ
MISMIS - ponovno merjenje beta - držim pesti!!!

Jaz tut!!!!!!

Jutro,
še jest navijau. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
22.4.2009 8:50:49   
gloria

aja, pa še za jutri navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreda, 22.04.
Miklarom - UZ
MISMIS - ponovno merjenje beta - držim pesti!!!

Jaz tut!!!!!!

Jutro,
še jest navijau. user posted image  user posted image  user posted image

..JUTRO ŠE JAZ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
22.4.2009 9:05:40   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Kje je danes Reby?user posted image

Rebyju zdravijo zob in so ji tak mesarl, da že 2 dni nič ne spi user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
22.4.2009 9:06:56   
T1979

Rebyju zdravijo zob in so ji tak mesarl, da že 2 dni nič ne spi user posted image

ooo bošček, tudi jaz imam težave, mi en zob zdravi že 2 meseca in jutri grem spet k zobarju. Upam, da ja jutri končno zapre in pusti pri miru.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
22.4.2009 9:11:30   
aqua77
mismis navijam tudi jaz za čim višji beta!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečno!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
22.4.2009 9:12:44   
Reby

ooo bošček, tudi jaz imam težave, mi en zob zdravi že 2 meseca in jutri grem spet k zobarju. Upam, da ja jutri končno zapre in pusti pri miru.

Men je v ponedeljek korenino zaprl, jutri naj bi dobila plombo, sam ne vem, če je že ok, ker me ful boli in kljuva. Bom vidla jutri...

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
22.4.2009 9:13:41   
Reby
Aja, T1979 - nisem še pohvalila tvoje nove oblekice, kok je lušna user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
22.4.2009 9:17:40   
MBT1979

O ti revček bogi. To je pa hudo, ja... Tile zobki!! Upam, da se čim prej poštimauser posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
22.4.2009 9:23:44   
Rakica_80

Men je v ponedeljek korenino zaprl, jutri naj bi dobila plombo, sam ne vem, če je že ok, ker me ful boli in kljuva. Bom vidla jutri...

Ojooj bošca ti, ma če te kljuva, pomeni, da ni nekaj vredu, naj ti živec uniči in ozdravi zob, nevem no..user posted image Sej bo šlo mimouser posted image
Lana70, kako si mi? Jaz nebom več nič govorila kako sem, sej itak vešuser posted image  Kmalu bo petek in upam na naše odlične rezultate in da naslednji teden si že zapičimo Stopkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miklarom in Mismis.....situacijaaaa?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
22.4.2009 9:24:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

A si morala spit celo flašo vinčeka in čist zmatrat svojga user posted image  a?user posted image user posted image user posted image

Ma, to je bilo v nedeljo in ponedeljek. Potem me je pa minilo. user posted image   user posted image  Tako, da je tale M prišla čisto "natur". user posted image

(odgovor članu MBT1979)
  Neposredna povezava do sporočila: 2223
22.4.2009 9:24:55   
Rakica_80
Aqua, jutroooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
22.4.2009 9:25:35   
T1979

Aja, T1979 - nisem še pohvalila tvoje nove oblekice, kok je lušna user posted image

A ne, kolk je luštna , samo se ne morem odločit, a je punčka al fantek. user posted image  user posted image   user posted image  Ampak mislim, da bo kar punčka.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?