veliki ŠKRAT
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 VelikiŠkrat ti pupa, kaj je od tistih slik iz une žurke kej ratalo? Pa bi ti to kej meni poslala? Al boš na naslednji žur s sabo prinesla? Kako si mi? Kdaj zdej startas spet novo borbo? Ma, jst sem ti super. Večino časa sploh ne vem, da sem sploh noseča. Sevede d je ratalo neki! Bi js res kr na kako žurko s sabo kej prnesla. Takrat bi zvedli tut vse ostale podrobnosti.. SAPI IMA BHCG 2329!!!!!!! ČESTITAMOOOOO JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! BRAVO PUPA!!!!!! PA SREČNO DO KONCA!!! Škratek moj bova že dve . Nič bat. Vse se bo zgodilo ob pravem času O, Gigika zlata!! Js pa nate tolk mislm zadne cajte, d bom prow srečka najsrečkejša, k te bom zagledala!!! Zarči, hvala, sej bo šlo počas. Še ta teden vrtca, pol pa popolno predajanje.... In upam d si ti že kej ozdravla, sej prow malček pogrešam našo brbljico, k laufa po šopingih!! Grethy Gloria, objemček, Nikecu pa lupčka 2!! Sonček33, sprejemam tvoje prijateljstvo , objemčkam te in lupčkam Lovrota škratka!! Ooooo, Zvezdi, kako lep mali škratek Patrik!! Pravi cukr za pomečkat malček!!Hvala za stimulacijo! Ojeojej Andreja, to je pa hudo!! Drgač pa super za 5 frnikul, pa d je že stopka dans!! Nej se porihta brez bolnice!! AJSI BRAAAAAVOOOOO!! Max, dobrodošel!!! Mišmiš, čestitam za božanski pogled!! Mislim nate zmeri!! Lučka, ne morem verjet, d sam še mal več kot mesec!! To gre pa res tumač hitro. No, PS se tut js staram, ane . Pa vsem ostalim lep večer, crtate svoje trebuščke , , , , , ...