|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
4.5.2009 11:08:25   
gloria
...dan...pozdrav vsem...sam LL post sem prebrala...zdej pa šibamo venuser posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
4.5.2009 11:10:39   
miklarom
kimsy - meni so v MB priporočali ELEVIT, TABLETE K SO VITAMINSKE IN IMAJO TUDI FOLNO KISLINO, TAK DA JAZ TE PRIDNO PAPCAM VSAK DAN ENOuser posted image

mismis - saj si to skos govorim, samo kaj ko je strah še vseeno prisotenuser posted image

sapi - kako je s tvojim testkom, upam da nam kmalu poročaš z veselo novičkouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
4.5.2009 11:12:57   
lana70
kimsy, jaz samo tifol jem....si nekako mislim, da vse vitamine dobim s hrano....mogoče pa se motim, namreč, dodajanje vitaminov ni tako nedolžno....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
4.5.2009 11:51:10   
Anonimen
barbi, sem te videla v čakalnici, ja, sam tale post sem videla šele danes. user posted image  Sedela si za mano, jaz sem šla prva notri v rumenem puloverju.

mismis, še eno vprašanje: a centrocid bo sedaj "razvil" tudi tiste drobne folikle al kako? Ker baje imam cca. 20-25 drobnih foliklov in 8 večjih. A bojo potem vse punktirali? user posted image   user posted image  Najbrž malo neumno vprašanje, sam me res zanima.

(odgovor članu lana70)
  Neposredna povezava do sporočila: 3379
4.5.2009 11:54:59   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

mismis, še eno vprašanje: a centrocid bo sedaj "razvil" tudi tiste drobne folikle al kako? Ker baje imam cca. 20-25 drobnih foliklov in 8 večjih. A bojo potem vse punktirali? user posted image   user posted image  Najbrž malo neumno vprašanje, sam me res zanima.

Suzi, Centrotide bo sigruno povzročil, da bodo nekateri drobni folikli dohiteli ta velike. te bodo punktirali, tiste čisto majhne bodo pa pustili  notri, kjer bodo do konca zrastli in počili. Zato tudi ni priporočljivo imeti spolnih odnosov po punkciji in Et-ju, ker se lahko oplodi tudi kakšen od teh počenih foliklov. Nikar se ne sekiraj, poglej 8 foliklov je kar dosti, še sploh, če so vsi polni s celicami in se te oplodijo. Konec koncev je to 8 otrok user posted image user posted image user posted image  boš lahko imela svoj privat vrtec

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
4.5.2009 11:58:37   
Anonimen
Ja, sej to vem, da jih je več kot dosti. user posted image  Samo nisem vedela al potem punktirajo čisto vse ali ne. Hvala za razlago.user posted image

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 3381
4.5.2009 12:53:56   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

mišmišu moj si pobožala bušija zame danes? user posted image

Sem, sem pa deci sem že mlečni zdrob skuhala in smo ga pojedli z veliko čokolade user posted image user posted image user posted image
Kdaj pade kakšna kavica. Mogoče bi pa naslednji petek organizirali spet kakšno srečanje, da vas vidim vse naše borke na kupu.

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
4.5.2009 13:12:01   
veliki ŠKRAT
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

mišmišu moj si pobožala bušija zame danes? user posted image

Sem, sem pa deci sem že mlečni zdrob skuhala in smo ga pojedli z veliko čokolade user posted image user posted image user posted image
Kdaj pade kakšna kavica. Mogoče bi pa naslednji petek organizirali spet kakšno srečanje, da vas vidim vse naše borke na kupu.

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. user posted image

JS BI TUUUUUDIIIII!!!user posted image

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
4.5.2009 13:21:44   
veliki ŠKRAT
Lepo pozdravljene prow vse po vrsti!

No, js sm danes mal prej iz vrtca, tko d se vam lah oglasim preden pride mališkrat iz šole.

Ja, Mišmiš, tako bo. Ampak ti kar že zej mal name pomisli, d je že cajt d grem počasi za vami. D ne bom na žurki edina nenosečka...user posted image

Lara, ti si zakon! Že vozičkate?? Tako je prow!! POljubčke škratkoma!!user posted image user posted image user posted image  Slikice dobimo kmalu??user posted image  

Andreja07, kam hodiš na uz?

miškamojaletnica, upam d si ok, in da uživaš nosečkost!!user posted image

Sapi, js tko močno čakam na tvoj plusek!!user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim neimenovanim lepo preživite ta še danes sončen dan!!user posted image

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
4.5.2009 13:24:40   
BarbiG
Punce, danes ko sem bila na GK je imela več kot deset odvzemov krvi za bhcg. Upam, da je bila med njimi tudi Sapi. Sestra tam sploh ni mogla verjet. Tako da je maj očitno že začel kazat znake ljubezni.

Suzy daj me v sredo naslednji teden, kokr vidim bova spet tam, kar za rokav pocukaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3385
4.5.2009 13:25:22   
BarbiG
Ja mismis res škoda, da nimam kntrole en dan prej, da bi kakšno rekle, pa na kakšno kavico zavile. Pa drugič, a ne?

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
4.5.2009 13:35:53   
miska73
VelikiŠkrat ti pupa, kaj je od tistih slik iz une žurke kej ratalo? Pa bi ti to kej meni poslala? Al boš na naslednji žur s sabo prinesla?
Kako si mi? Kdaj zdej startas spet novo borbo?
Ma, jst sem ti super. Večino časa sploh ne vem, da sem sploh noseča.

Sapi generacijo, čakamo tvoje novičke in držimo pestke.

Suzi nič panike. Folikli bodo že zrastli. Na sploh pa je menda bolje, če rastejo počasneje. Pa s pivom in jajčkami tudi ne pretiravaj.
Kak ti gre drobljenje ampulc?

Miklarom skoraj soseda, en lep pozdravčke. Kako si? Pridno čuvaš svojo pikico?

Gloria enga velikega cmoka Nikcu.

Pikovitka a vidva pa vikend gradita? A potem je konec dopustov v daljnih krajih?

Glede tuširanja pa poleg mišmiškinega nasveta... upoštevajte še to, da se navadite tuširat s čimmanj toplo vodo, da ne pride do pregrevanja telesa. To pa velja za celotno obdobje nosečnosti.

Pozdravček tudi vsem neimenovanim pupikam.

Pa en velik cmok moji ljubi Zarji. Kak si pupek? Že kaj bolje? Si ostala danes doma?

< Sporočilo je popravil miska73 -- 4.5.2009 13:37:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 3387
4.5.2009 13:41:01   
lana70
Punce, a za beta HCG lahko daš kri, šibaš v službo, pa po telefonu zveš rezultate....nekako se mi ne bo izidlo...user posted image

drugače pa vas BEBIII pozdravlja, ki je na koncu spet pristala v bolnici (baje da ima razgled na morje) in sicer za malo dlje časa, hiperca očitno ni minila, ...je pa  imela tipične znake: bolečine v pljučih, ramah, težko dihanje....v glavnem dejmo punca, ti boš gvišna nosečka, pri takšni hiperci...držim pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
4.5.2009 13:47:08   
andreja 07
Evo sem v moovingu dans bl ado zdele ko grem ležat  imela nujne opravke  noga seveda temu primerna in ja nogo so videli že 3 zdravniki ,mam antibiotike in obkladke in počitek baje traja 2-3- tedne ni pa niti malo prijetno.

jutri grem spet a Uz pa d avidmo neki s eje menu o punkciji c Četrtek pa d avidmo  bo jutri natančno povedu.

Na uz hodim v Dravlje k Rešu,punkcija pa bo v postojni.(za škratek)vas kasneje bolj natačno prečekiram

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
4.5.2009 14:00:27   
miklarom
miška73 - ojla, seveda počivam in čuvam pikici in mislim na najboljšeuser posted image , mi je zadnič net neki nagajal, ko sem ti nazaj poslala ZS - pa ne vem če si ga dobla.
bi bla full vesela k bi se kdaj skupi dobile in tudi z Blanč- da se spoznamo in malo pokramljamo k smo že glih sosede, a neuser posted image

lana70 - hvala k si nam sporočila za BEBIII - SAJ KAR NE MOREM VERJET, DA TO NAŠO UBOŽICO TAKO HIPERCA DAJEuser posted image . povej ji da mislim nanjo, jo prav lepo iz srca pozdravljam , ji želim čimprejšnje okrevanje, in da bi bilo vse vredu, da skupaj dočakamo ta velik ++++++++++, pol pa se dobimo na primorskem na kavici in čvekuuser posted image

sapi - kako je pri tebi rezultat , nič nam ne javiš, smo orenk firbčneuser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
4.5.2009 14:54:03   
blanč
Evo vi o volku volk na vrateuser posted image user posted image user posted image Jaz sem za kavico, če bom le našla še kaj za oblečtuser posted image Miška ti se mal pred mano skrivaš al zakaj te ni nič zavohatuser posted image Miklarom, najboljš, da še ti zdaj dvojčke pol bo pa cel Šempeter mel spet o čem tračatuser posted image
Lepo pozdravljene tudi vse ostale borkeuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
4.5.2009 15:21:02   
gigi1
SAPI IMA BHCG 2329!!!!!!!

ČESTITAMOOOOO user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
4.5.2009 15:24:06   
KIWI
Dan, punce!

Da se še jaz malo javim. Danes bila na testu, po pričakovanju žal nič ni pokazal. Smo se pa dogovorili za naprej. Junija moram ob user posted image  poklicati, pa gremo s klomifenom probat en IUI, če slučajno to ne bo palilo, pa smo tam okrog septembra v novem postopku. Moram reči, da mi je danes Dr. Vlaisavljevič res dal novi zagon, tako, da gremo naprej!

Sapi? Čakamo novičke, dobre seveda!

Mismis, kako počutje?

LL, pozdravček, lepo vozičkajte in se oooogromnooo cartajte!

Bebii, drži se,saj te bodo lepo porihtali! Nič skrbet!

Vse ostale en velik user posted image !!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
4.5.2009 15:25:40   
gigi1
Kiwi draga user posted image user posted image user posted image .
Morda bo pa IUI prava pot. Me veseli, da ti je dr. V. dal nov zagon. GO GIRL!

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
4.5.2009 15:26:23   
mismis

ČESTITAMOOOOO user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super, dvojčka bosta, dvojčka bosta user posted image user posted image user posted image

SAPI, čestitke tebi in g. Sapi-ju.  user posted image user posted image user posted image
user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
4.5.2009 15:28:07   
gigi1
Škratek moj bova že dve user posted image . Nič bat. Vse se bo zgodilo ob pravem času user posted image

Blanči a si tukaj? Kako ste vi?
Dej mi povej kolikokrat na dan si uporabljala masažni aparat, pa na kaj je bil nastavljen?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
4.5.2009 15:29:30   
mismis
AKTUALNO  

Ponedeljek, 04.05.
  BarbiG - UZ
Aljonka - punkcija
Skuštrana Suzi - UZ

Torek, 05.05.
Andreja07 - UZ

Četrtek, 07.05.
citrončica - UZ

Petek, 08.05.
Lana08 - UZ

Ponedeljek, 11.05.
Punsha - UZ

Sreda, 13.05.
  BarbiG - UZ
Skuštrana Suzi - UZ

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

Ponedeljek, 11.05.
Pikovit

Torek, 19.05.
Grethy

OBJEMČKI 

user posted image Kiwi  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

.
Sapi  greje user posted image user posted image   test 04.05.
Miklarom  greje  user posted image   test 12.05.
Kimsy  greje  user posted image user posted image test 15.05.
AnonimaT  greje  user posted image user posted image test 18.05.
Lana70  greje  user posted image user posted image test 18.05.
BEBIII  greje   user posted image test 18.05.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• Lana70 (1. IVF, GK LJ)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • Punsha (1.IVF, LJ, dr. Vogler) 
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • skuštrana suzi (1. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Lana08 (2. IVF, GK LJ)
  • andreja07 (dr. Reš, PO)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       

• Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Dajamaja (PO, dr. Reš)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Fargesia alias Veliki Škrat (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič, posvet 9.6.)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, naska, cari, jona3, julia1, Metulj, Bit, Mismis

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                               2+1                       27,3 %

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE MAJ user posted image          

user posted image  Sapi (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3397
    4.5.2009 15:29:44   
    KIWI

[/quote]

super, dvojčka bosta, dvojčka bosta user posted image user posted image user posted image

SAPI, čestitke tebi in g. Sapi-ju.  user posted image user posted image user posted image
    user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  

To pa je res čudovita novica! Se kar podpišem pod to!!!

Gigi1, user posted image hvala ljubica, kako kaj ti? 

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3398
    4.5.2009 15:29:54   
    BarbiG
    Sapi super rezultat. Jeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Uživaj v user posted image .

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3399
    4.5.2009 15:41:32   
    Bumo

IZVIRNO SPOROČILO: KIWI

To pa je res čudovita novica! Se kar podpišem pod to!!!

Gigi1, user posted image hvala ljubica, kako kaj ti? 

sapika, čestitke še od mene
    punce, pa še za vse vas navijam ,ki že ste in še boste mele UZ, punkcije, ET, preglede, špike,
    bolj slabo vam sledim zadnje cajte, ve pa pišete ko nore user posted image
    lepo se mi mejte lubike

(odgovor članu KIWI)
    Neposredna povezava do sporočila: 3400
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
    Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
    Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?