|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
4.5.2009 21:04:03   
Anonimen
Čer. user posted image

barbi, res jih je bilo ogromno za odvzem krvi. Te v sredo pocukam za rokav, sam glej, da mi sporočiš prej, kaj boš imela oblečeno, ker za obraze sem jaz bolj tako.. user posted image   Uf, sedaj vidim, da je napaka v seznamu - UZ imam to sredo, ne naslednjo.

miška, kar delaj se norce z ampulam.user posted image  Do sedaj je bil zadolžen kar moj user posted image  za odpiranje, danes ga pa ni in sem se mogla sama potrudit. In sem zdrobila samo eno!!! user posted image   user posted image  Sem potem pri drugi takoj poštudirala kaj sem delala ves čas narobe.user posted image  Kar se jajc in piva tiče: vsak dan spijem eno ali dva piva, vmes pa potem še kakšno jajčko - ne maram ne enega ne drugega, tako, da se bolj silim. In kako si ti, nosečka? Vse ok? user posted image

bebiii, ja, pa kaj je s tabo punca? Ti je tako všeč v bolnici? user posted image  Daj se hitro porihtaj!!!

sapi, to pa je visok BHCG!!! ČESTITKE!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kiwi, user posted image user posted image  Držim pesti, da bo že IUI uspešen!! user posted image

mismis, če lahko prosim ob priliki popraviš seznam. Jaz imam UZ to sredo, ne naslednjo. user posted image

aljonka, bravo za 4 celice!!!user posted image user posted image user posted image  Kako je bilo na punkciji? Hudo? Vas je bilo kar nekaj punc, ne?

Jaz sem si prej  prvič dala centrocid in sploh ni blo problema, edino sedaj imam rdeč flek in malo srbi, ampak baje je to itak normalno. user posted image  Sedaj pa šibam spat, ker sem ful utrujena. Lahko noč vsem!!!

(odgovor članu Bumo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3451
4.5.2009 21:10:47   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

mismisssss.....ma neki pa še vedno ne vem....user posted image , zakaj pa ne gremo kar k svojemu G na UZ- kjerkoli ga že imamo, jaz npr. v Po.....

user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
4.5.2009 21:21:35   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

IZVIRNO SPOROČILO: KIWI

SAPI IMA BHCG 2329!!!!!!!

ČESTITAMOOOOO user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo, evo, še jaz čestitam!!!!!!!!!!!! uf, zdaj pa že imam malo več upanja, in zdaj sem jaz na vrstiuser posted image

bravo za dvojčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAPI ČESTITKE! Kok je pa to lepo brat.

i belive i can fly....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
4.5.2009 21:21:52   
Zvezdica
Mismis, a ti imaš jutri UZ?

Želim da vidiš user posted image in uživaš ob pogledu na to čudežno pikco ki človeku da toliko veselja.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 4.5.2009 21:25:39 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
4.5.2009 21:36:23   
Zvezdica
Ekola, da se mal pokažemo user posted image Stari 3 mesece.

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
4.5.2009 21:44:28   
sapi
Sedaj pa prebijanje skozi poste ...

miklarom vidim, da mi tesno slediš tooooooo ... čestitke za pikico user posted image  in, da ostane pri tebi ...
BarbiG kako počutje ... vidim, da greš uspešno naprej ...
bebi berem, da je bilo hudo samo, da si preživela, lepo čuvaj svojo pikico superca user posted image .... na sedaj pa spet upam, da čimprej mine drži se ...
kimsy super rezultat user posted image user posted image  lepo grej svoji pikici ... pa še pingote si dobila juupppiii
WP žal mi je zate ne obupaj user posted image user posted image  za vse bo prišel čas ... super za naprej ...
bambi potem septembra spet v nov boj juuuppii ... pa vse naj naj user posted image  za rojstni dan in uresničeno veliko željo ti želim ...
n74 upam, da čas hitro mine in greš po svoja zamrznjenčka ...
Lana70 vse najboljše za rojstni dan user posted image  naj se ti uresniči tvoja želja ... super rezultat čestitke za pikici user posted image user posted image  pa še zamrznjenčke imaš jeeeee ...
suzi upam, da foliklčki zrastejo kot je potrebno ... bom močno držala pesti ...
Arneja najbolje, da se prepustiš občutku in to je to ...
Goldy samo, da si ok ...
sonček čestitke za malega Aleksa user posted image  ...
škratek te sploh nisem spoznala, pozdravček ... kakšno je stanje pri tebi ...
mismis vidiš sem ti rekla, da grem za tabo user posted image  ... povej ali si se ti prej zmenila z dr. D za vodenje nosečnosti na GK, kajti jaz bom tudi tako storila pa me zanima kako in kaj ... dobro opravi jutri na UZ mislim nate pa veliko ...
zarja tebi se pa avgust tudi zelo hitro bliža ... še malo, še malo ...
citrončica super za začetek, sedaj se bo dogajalo ...
andreja si pa boga  vojimi nogami super za folikle ...
diana ti si pa imela kalvarijo re mi je hudo zate ...
zofka upam, da si kljub vsemu ok user posted image ...
kiwi moja sotrpinka žal mi je zate, pogumno naprej user posted image   ...
bit čestitke za lep beta user posted image  ...
miška res hvala za čestitke za dvojčke bomo videli na UZ ampak malo pa diši po njih ... kako pa se ti počutiš koliko je še do dneva D ..
pikovit ti si pa res toliko čez dala, kaj pa tujina ... upam, da najdeš voljo za naprej ...
punsha samo, da je šlo naprej pa mirno roko pri menopurju ...
lu33 super za srčka user posted image  no vidiš se je vse dobro izteklo ...
lara a že vozičkali ste ooo kako sem vesela zate in za tvojo družinico ...
Aljonka super za celice četverčke user posted image  ...
žiži moja hvala za čestitke in sporočilce na forumu, nikoli pozabila ... lubiko in objemček od mene ...

Ja 13 nas je bilo ampak tako kot je mismis rekla smo bile petkove, sobotne in nedeljske, ker je bil ponedeljek ... malo pa diši po dveh pikicah ja ...

Punce moje mismis, kiwi, BarbiG, Bumo, miklarom, blanč, kimsy, pikovit, zarja, miška, gloria, lana, Grethy, suzi, zvezdica, žiži  še enkrat hvala od mene upam, da nisem katere spustila ... tole je bilo pa maratonsko sedaj pa v vodoravni položaj, da se mamica in pikici spočijeta ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
4.5.2009 21:45:23   
Tanja_Jes
Živjo...

A sprejmete še kakšno kandidatko za postopek IVF...
Sicer sem ravno po 1. postopku, se mi je pred dvemi dnevi ulila user posted image ,
kakor pa sem izračunala bi bila kandidatka za 2. postopek IVF tam nekje avgusta, septembra,
odvisno kdaj pridem na vrsto.

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
4.5.2009 21:59:39   
mandreja
Pozdravljene

Sem zasledila, da je problem dobiti Dabroston v Slo. Če katera nujno rabi je meni ostalo par tablet in živim na Hr in grem drug teden v Slo pa jih lahko prinesem (če jih dobim seveda) in pošljem.
Čestitke vsem ki jim je uspelo, jaz sem že čisto na koncu in punce moje, to je res tako lepo, tako da uživajte vsak moment s svojimi trebuščki user posted image
Vsem ostalim pa; le pogumno naprej!!!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
4.5.2009 22:08:35   
Aljonka
S.Suzi sama punkcija ni bla preveč boleča se mi je pa kasnej razbolelo ampak sem vstrajala brez tableta, ker se poskušam čim manj filat s tem. Ti pa sam pozitivno pa velik piva pa boš kaml na mojem mestu.

Hvala punce ker tako navijate sigurna sem, da tud to velik pomaga. Sem prepričana v moč pozitivnega mišljenja tako, da verjamem, da dobre misli delujejo tudi na daljavo. Glede na to da sem na bolniški in mam ves čas na svetu se bom ekstra skoncentrirala na vse, ki ste v postopku in vam probala poslat čim več pozitivnih vibracij.
Tko zdej grem pa spta tako, da želim vsem lepo nočko

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
4.5.2009 22:23:23   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka

Evo mene sem končno prišla k sebi sem skoraj cel dan prespala
Takole pridelali smo 4 celice ET 9.5.2009
Sem kar vesela da je tole za mano, je pa lažje prenest če veš da tolk punc navija zate
Torek, 05.05.
Andreja07 - UZ
user posted image user posted image user posted image user posted image  
Se pridružujem navijanju!

user posted image user posted image user posted image user posted image za 4 celice

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
4.5.2009 22:24:51   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Ekola, da se mal pokažemo user posted image Stari 3 mesece.

user posted image

...kaka čupca.....lepotec maliuser posted image user posted image user posted image user posted image ...a mu gre že kaj laskov doluser posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
4.5.2009 23:50:32   
Zvezdica
.kaka čupca.....lepotec mali ...a mu gre že kaj laskov dol

Gloria, so mu izpadel... zdaj mu novi rastejo.user posted image

Kako je kaj nikec? raste hitro prehitro a ne?

Jast moram pa tamičkenga dojit...

Nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
5.5.2009 6:28:06   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
5.5.2009 7:03:37   
Reby
Spet ste tulk naklofale v dobrem dnevu, sej ne morm dohajat.
andreja 07 -  super za folikle, četudi je malo število, se nič ne sekiraj, ziher bojo kvalitetni user posted image
mismis - drži se danes in pridelaj lep srček/srčka, bom cel dan mislila nate user posted image  Pa vidim, da se tulk mim voziš, pa nič ne ustaviš, ti ti.
Anonimna - super za 2 pikici, zdej pa pridno počivaj in ju čuvaj
Zarja - helou pupa
Bebiii - super za 1 pikico in pigvinčke, tud jaz sem bla na istem user posted image
Lana70 - madonca, to pa je kvaliteta, čestitke, sem ful vesela zate user posted image  Jaz imam G v CE, pa grem vedno en dan prej in prespim pri starših, tako da imam vedno ene mini počitnice user posted image
miklarom - kako si ti savinjčanka, otroček priden?
s* suzi - bravo za rast foliklčkov user posted image
ajsi - še kar tukaj? Zdej morš čimprej it, ko si se tak upedenala.user posted image
arneja - pa kje se ti spet skrivaš?
sonček85 - še vedno čakam slikce tvojega cukra ....
Barbi - vidim, da se že špikaš, no, če ni glavobola, te pa kaj druga matra. Pa sej bo hitro minilo. Upam, da te bodo v trebuhu manj pekle.
Pikovitek - vidim, da ste imeli delovne praznike. Upam, da bo drugo leto vikend že stal, da se oglasimo, ko bomo šibali na morje user posted image
Sapi - še tukaj čestitke, ful sem vesela za tebe user posted image  user posted image  user posted image
Kimsy - jaz sem do ET-ja jemala Tifol, potem pa Elevit.
Kiwi - žal mi je user posted image
Aljonka - čestitke za 4 jajčeca, zdaj pa se naj oplodijo in naj te jih čimveč počaka
Zvezdica - joj, kakšen cuker je, pa kakšno frizurco ma frajer, aja, sem zadnjič pogledala filmček, sej nisem mogla verjet, je pa res faca user posted image
Vsem ostalim pozdravčke, če sem katero zgrešila, mi prosim ne zamerit user posted image

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
5.5.2009 7:31:06   
andreja 07
jutro
reby hvala za kafetek ,je nujno zdele že doza.

jaz sem iz Lj  uz je ok 5 lepih vodilnih in nekja drobiža danes zvečer ob 8 stop in v četrtek punkcija tko da pomoje pol v soboto ET.sem pa v težkem pričakovanju moje dr. k je do zdej ni blo in komi čakam da bo 12 da grem njej pokaza svojo nogi ,ki je včeri ob 6 zveče zgledala takole.

user posted image
user posted image

Sapi čestitke za potrjen bhcg superrrrrrr sedaj pa lepo do konca.

Blanč tudi tebi čestitke sem prebrala ,da si vse bližje cilju.

vsem želim veliko polnih foliklov ,lepih celic,neboleče punkcijein lepe rezultate ET-ja grem počivat zdej.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
5.5.2009 7:32:57   
Anonimen
andreja, kaj pa je s tvojo nogo?? user posted image user posted image user posted image  Menda ne od zdravil.

Neposredna povezava do sporočila: 3466
5.5.2009 7:37:57   
Reby
Ojoj, Andreja, pa to gre vedno na slabše, namesto na bolje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
5.5.2009 7:58:50   
andreja 07
ne ne ni od zdravil naredu se mi je ŠEN,nima pa to nobene veze z mojo drogo,sem pa nalimala zato da bote razumele zakaj grem počivat,da ne bo kera mislila da hočm koga ignorirat pa sam o sebi pisat. Sedaj grem ležat do 12 ko mam dr pa upam da ta kaj naumi,kar mi bo pomagalo.

lep dan vsem

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
5.5.2009 8:37:46   
miklarom
Sapi - daj da ti še enkrat čestitam za tvoji pikiciuser posted image user posted image , bravo, pupa našauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , joj res sem tolk vesela zate in pa tudi za vse , ki jim uspe. moje počutje dobro, prihajam za tabo, upam z velikim +, kajti belina jne še prisotna

Reby - hvala za kavico, pa kako ti lepo vsako jutro skrbiš za nas, vedno je kavica pripravljena, pa še zelo dobra jeuser posted image , ja savinjčanka je vredu. otroček še uboga in belina še ostajauser posted image , pa tebe uboga otročekuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
5.5.2009 8:58:13   
Zvezdica
ne ne ni od zdravil naredu se mi je ŠEN,nima pa to nobene veze z mojo drogo,sem pa nalimala zato da bote razumele zakaj grem počivat,da ne bo kera mislila da hočm koga ignorirat pa sam o sebi pisat. Sedaj grem ležat do 12 ko mam dr pa upam da ta kaj naumi,kar mi bo pomagalo.

lep dan v

ojoj andreja. a ni šen kožna bolezen? user posted image

čimprej se pocajtaj. Pa počivaj.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 3470
5.5.2009 9:07:42   
gigi1
Jutro pupike user posted image

Andreja ojoj tole pa res grdo zgleda. Upam, da boš kmalu bolje user posted image user posted image user posted image

Zvezdi kakšen lepotec user posted image . Pa hvala za slikice na mail. Res dobra stimulacija user posted image

Sapi malenkost user posted image  Lupčka pa vračam. Obema...no, vsem štirim user posted image

Mišmišu srce moje mislim nate.

Aljonka čestitam user posted image  user posted image  user posted image

Rebyka hvala za kavico. Res si pridna user posted image

Blanči duhec moj. Hvala za info. Povej no kako ste?

Naša Ledenka gre ob 9.30 v porodno sobo. Drži se Ajsika! Mislimo nate. Srečno!

Vsem želim prelep dan

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
5.5.2009 9:10:35   
miklarom
Ledenka- srečnouser posted image user posted image user posted image , naj bo hitro za tabo in da čimorej stisneš k sebi v naročje svojo bebiko. v mislih bom s teboj

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
5.5.2009 9:20:46   
lana70
Jutro punce....o tudi kavica je že....hvala reby, sedaj pa vas grem malo prebrat...

mismis, mislim nate in držim pesti, da bo vse v redu user posted image user posted image  

andreja 07, ta zadeva zgleda kot hudaaaa zastrupitev, to bi po mojem moralo biti že zdravljeno, ne pa da šele čakaš zdravnico!!!

ledenka, dejmo punca, user posted image user posted image user posted image

zvezdica, kakšnega cukra maš, se človek kar razneži in dobi prav nov elan, da gre naprej ....

nič.....grem malo po bajti poharat....hudič, če človek ni navajen biti doma, še dobro da grem jutri na šiht.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
5.5.2009 9:28:21   
Reby
Dejmo Ajsika, drži se punca, navijamo, dihamo .... user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
5.5.2009 9:46:25   
Anonimen
Ledenka, držim pesti, da boš čimprej držala v rokah svojega user posted image .. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
  Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?