|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
3.5.2009 12:16:14   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

No, mi pa grejemo dve lepi blastocisti, štiri so šle pa v skrinjo.....itak d sem mela nekaj rdečega na sebi, user posted image user posted image , moj dragi pa sedaj dela kalamare user posted image user posted image .......sem pa morala babe ven zagnat s tiste sobe, to je kar po posteljah poleglo, ma halo....mismis - ne boš verjela, kdo je delal ET user posted image ....test 18.5. 2009, tako. Pa lepo nedeljo.

Bemtiš, kot da smo v vojskiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
3.5.2009 12:56:39   
Anonimen
Ojla.

Nimam casa brat za nazaj, zato samo moje porocilo. Folikli so koncno zaceli rasti.user posted image  Od 25 jih je zrastlo 8 in sicer so veliki od 11 do 14 mm. Pojavila se je tudi ena cista 4 x 2, vendar ne vejo kaj bi z njo.user posted image  Jutri imam ponovni UZ, ker najbrz dobim se centrotid.

Mam pa eno vprasanje, kaj ste rekle v sluzbi, zakaj vas vsak drug dan ni? user posted image  Ker meni je ze malo butasto iskat izgovore.

Lep dan vsem! user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3302
3.5.2009 13:01:39   
Anonimen
Me je firbec matral, sem mogla it brat.user posted image

andreja, nisem pri Resu, ampak na GK.

Bebiii, lana in anonimna, super za blastociste in zamrznjencke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Vidim, da ste vse tri, super opravile danes! Sedaj pa le bozajte trebuscke.user posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 3303
3.5.2009 13:04:24   
ledenka
lana70 user posted image user posted image user posted image  lepo grej, naj bo plusek čez 14 dni!

andreja user posted image user posted image user posted image  super rezultat! upam, da se bo noga kmalu popravila, res grozno zgleda user posted image

anonimna user posted image user posted image user posted image  tudi ti lepo grej, in glej, da javiš plusek!

suzi user posted image user posted image user posted image  super, si folikle spravla k rasti user posted image  glede službe - reči, da maš eno terapijo zaradi ginekoloških težav, potem se vprašanja ponavadi takoj nehajo. zlažeš se ne, podrobnosti jih pa itak ne zanimajo.

zarjica, še sem tu user posted image  tole tvoje zdravje te pa zafrkava... ti kar doma ostani, če nisi ok! user posted image user posted image user posted image  bolje, kot da čez 2 dni spet obležiš!

< Sporočilo je popravil ledenka -- 3.5.2009 13:05:31 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
3.5.2009 13:44:03   
kimsy
lana70, BEBIII in Anonimna!!! Bravo za pikice ki jih grejete!!! Držim pesti, da vse 3 zagledate user posted image  user posted image  user posted image . user posted image  user posted image  user posted image .
lana - a naš dr D. je bil? Pol pa bo! A ne mismis? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
3.5.2009 14:40:57   
Goldy
Da vas še tu malo pozdravim!!! Javljam se iz bolnice. Zaenkrat smo ok, čakamo sredo, da vidimo, če bom lahko šla domov.

Navijam za vse! Žal ne morem brat za nazaj in nič ne vme kaj se vam dogaja. Upam, da same lepe stvari. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
3.5.2009 15:33:17   
veliki ŠKRAT
user posted image user posted image user posted image Bebii, Lana in anonimna, bravo za pikice!! Dobro ste to spedenale! Zej pa pridno čakat 14 dni, no, lahko do 2 manjuser posted image , pol pa z veselimi novičkami na plano!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sapi, pogrešamo te....ampak mislim, da nas bo sapi ju3 razveselila z mega beto!!!user posted image user posted image

Zarči, enga zdravilnega lupčka ti pošiljam, tko d boš hitr bolš!!user posted image user posted image user posted image

Larica, MWA MWA MWA!!!user posted image

Vsem ostalim lepo nedeljo do konca!!!

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
3.5.2009 17:25:54   
arneja
Pozdravljene pupoline user posted image .

Nisem bila nič na netu te dni in vidim, da se je kup stvari zgodilo. Naša Larica je svoj parček dobila in to tako zelo na hitro user posted image user posted image user posted image . Komaj čakam, da vidim slikce user posted image . Pa Mismisko joškice bolijo, kar pomeni, da je nosečnost dejstvo user posted image user posted image user posted image .

Pa grelk vas je kar nekaj, kar vklopite grelce, da bodo pikice pri vas ostale user posted image user posted image user posted image .

Pozdravčke tudi vsem drugim pogumnim puncam, ki se sprehajajo na tem forumu user posted image .

Jaz še vedno ne vem ali bi kar maja skočila v še en postopek ali bi lepo počakala do septembra user posted image . Bi po eni stran počakala, po drugi me pa spet full ima, da bi že zdaj poskusila user posted image . Mah, bomo videli.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
3.5.2009 17:27:31   
arneja
Jao, Gloria, da jaz tvojega Nikca v živo vidim, ga pohrustam user posted image .

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
3.5.2009 17:29:37   
arneja
Ribica, pa kakšen fantek je že tvoj sinko user posted image user posted image user posted image . Sploh ne morem verjeti, da je že toliko časa minilo od takrat, ko smo se skupaj borile user posted image .

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
3.5.2009 18:00:26   
gloria
Gloria, moje počutje v redu, me pa res malo grabi panika pred prvim UZ-jem., sicer vem da ta še ni dokončen, ker je še čisto prezgodaj, ampak strah je pa prisoten, še sploh ker nimam še vedno nobenih nosečniških znakov razen rahlo povečanih in bolečih prsi. Vidim, da nisi dobila čevljčkov za malega Princa user posted image , to mu pa moraš kupiti, saj veš, da so princi obuti in Pepelke tekajo okoli boseuser posted image

...miška jaz sem od začetka zanositve bila kot ti in če ne bi test pokazal + sploh nebi vedla da sem nosečauser posted image ...verjamem pa da te je strah ampak bo vse ok....ja čeveljčkkov še nimamo....oziroma bi imeli če bi ih dobili goruser posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
3.5.2009 18:03:19   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

samo, da se javim in se zahvalim za stisnjene pesti user posted image

pričakali sta me ena lepa blastocista in ena morula...sem vesela, upam, da ostanemo skupaj user posted image

zdej pa se bom poskusila čimbolj odklopit od vsega tega, bom pa v mislih z vami in navijala za vsako izmed vas!

se bom javila, ko bo kaj novega, zdej grem pa na odklop...

držite se! pesti in vse dobro!

t.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
3.5.2009 18:04:29   
gloria
Gloria je Mismis napisala tako lepo o princih, da itak nujno po šuhe. Za lepotkota pa itak.

...ja letim ju3user posted image ....lepo da si boljšeuser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
3.5.2009 18:05:09   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Smo nazajuser posted image
Domov smo pripeljali-grejemuser posted image eno blastocido in imamo dva zamrznjenčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
TEST 18.5user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3314
3.5.2009 18:05:32   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

No, mi pa grejemo dve lepi blastocisti, štiri so šle pa v skrinjo.....itak d sem mela nekaj rdečega na sebi, user posted image user posted image , moj dragi pa sedaj dela kalamare user posted image user posted image .......sem pa morala babe ven zagnat s tiste sobe, to je kar po posteljah poleglo, ma halo....mismis - ne boš verjela, kdo je delal ET user posted image ....test 18.5. 2009, tako. Pa lepo nedeljo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
3.5.2009 18:05:59   
sonček85
Naj se vam malo javim in vas pozdravim ,

vsem želim lepe in uspešne postopke ,vsem ki pa čakate dan d za testek pa pluskeuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
3.5.2009 18:12:29   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Ojla.

Nimam casa brat za nazaj, zato samo moje porocilo. Folikli so koncno zaceli rasti.user posted image  Od 25 jih je zrastlo 8 in sicer so veliki od 11 do 14 mm. Pojavila se je tudi ena cista 4 x 2, vendar ne vejo kaj bi z njo.user posted image  Jutri imam ponovni UZ, ker najbrz dobim se centrotid.

Mam pa eno vprasanje, kaj ste rekle v sluzbi, zakaj vas vsak drug dan ni? user posted image  Ker meni je ze malo butasto iskat izgovore.

Lep dan vsem! user posted image

...superca...jaz sem v službi kr po pravici povedalauser posted image ..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
3.5.2009 18:13:33   
gloria
Reby srečno ju3
Miklarom naj belina trajauser posted image
Andreja lepe sončke imašuser posted image ...nogo pa pejt kam pokazat

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
3.5.2009 18:16:23   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Da vas še tu malo pozdravim!!! Javljam se iz bolnice. Zaenkrat smo ok, čakamo sredo, da vidimo, če bom lahko šla domov.

Navijam za vse! Žal ne morem brat za nazaj in nič ne vme kaj se vam dogaja. Upam, da same lepe stvari. user posted image

....čim dlje zdržite v enem kosu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
3.5.2009 18:18:19   
Rakica_80
Navijam za jutriuser posted image

Ponedeljek, 04.05.
  BarbiG - UZ
Aljonka - punkcija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
3.5.2009 18:18:46   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Jao, Gloria, da jaz tvojega Nikca v živo vidim, ga pohrustam user posted image .

...joj lubca lepo da si se oglasila....za postopek se pa kr v miru odločita...upam na dobre rezultate....Nikec pa ima v soboto krst tak da pridi kaj v nedeljo pogledat bom probala kaj slikic dati goruser posted image ...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
3.5.2009 18:19:19   
gloria

Ponedeljek, 04.05.
  BarbiG - UZ
Aljonka - punkcija

user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3322
3.5.2009 18:19:43   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Naj se vam malo javim in vas pozdravim ,

vsem želim lepe in uspešne postopke ,vsem ki pa čakate dan d za testek pa pluskeuser posted image user posted image

..uživate ha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
3.5.2009 18:23:19   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

lana70, BEBIII in Anonimna!!! Bravo za pikice ki jih grejete!!! Držim pesti, da vse 3 zagledate user posted image  user posted image  user posted image . user posted image  user posted image  user posted image .
lana - a naš dr D. je bil? Pol pa bo! A ne mismis? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
3.5.2009 18:27:29   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Ponedeljek, 04.05.
  BarbiG - UZ
Aljonka - punkcija

user posted image  

se kar podpišem pod to user posted image user posted image user posted image

Goldy...dej še mal vzdrži noooo, mislimo nate!!

reby, kam pa ti ju3 odhajaš???

Miklarom - belina do konca user posted image

andreja07, a si ti "nesla" kam to svojo ubogo tačko pokazat user posted image , lepa sončka imaš, krasna.

Skuštrana suzi...sedaj pa sam še ciljna ravnina, boš videla user posted image .......

mismiiiiiiiiiiiiiiisssssssss, a zdej te pa ne briga več a, če se govori o tvojem D.......sej sameeee lepe besedeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?