|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
2.5.2009 23:17:23   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

gloria in ostale nočkauser posted image

..nočka...pri septem. imaš vprašanjeuser posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
2.5.2009 23:20:53   
gold fish
gloria - idi prosim na uredi in zbriši tisto z obema ven, če bo šlo.....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
2.5.2009 23:23:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...čokolino sem pa jaz včeri dala malemu mal ej da veš kok je ammmmmm delal pa zeval kot ptičkauser posted image ...kaj ti mu nardiš na AP ali kravjem mleku...

jaz mu vse delam na aptamilu...tud puding sem mu skuhala....samo sem to ukinila...gre 17 meric na 1/2 litra mlekauser posted image ...porabim pol vrečke....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
2.5.2009 23:32:28   
gloria

..kaj naj zbrišemuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
2.5.2009 23:50:08   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

..kaj naj zbrišemuser posted image

...več ne gre...mi je kapnilo prepoznouser posted image ...

...nočka....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
2.5.2009 23:52:44   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Nedelja, 03.05.
Andreja07 - UZ
Skuštrana Suzi - UZ
Lana70 - ET
BEBIII - ET
anonimna2 - ET

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naviiijaaaam user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
3.5.2009 7:32:16   
Reby
Jutro punce!

user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
3.5.2009 7:59:41   
Anonimen
Dobro jutro!

Mene pa zanima, kdaj imajo letos v Ljubljani in Postojni dopuste oz. do kdaj in od kdaj naprej delajo?

Danajšnjim borkam pa želim same polne folikle in same pluske čez 14 dni!!!

Lp

(odgovor članu Reby)
  Neposredna povezava do sporočila: 3283
3.5.2009 8:36:04   
andreja 07
Dobro jutro

Midva doma trenutno imam 5 jajčk vse enake velikosti mi je dal že tud cetrotidedans pa jutr si jih morm dat v torek spet UZ in verjetno v četrtek punkcija.

Skuštrana Suzi a ti si tud pri Rešu? no ko sem bila jaz je samo en az dolgimi svetlimi lasmi pršla ven in ena k je mela na paž iz Škofje loke je bila z mano v čvekalnici-haha čakalnici.

No dr. je reku da na stanje v katerem sem - mislil je na mojo bogo nogo ,je situacija super saj tudi sicer imam vedno malo folikloc maximum je bil 12 in 9 celic id tega le 5 oplojenih,tako da je pa reku da je to da so iste velikosti super in upa da ploden konec,kakor tudi jaz. mam pa nogo v obliki katastrofe dejansko.Takole zjutraj vsaj lahko vsatnem in šepajoče hodim opoldan tud to ni več možno prav noro kaj naredi ena bezgova vejica.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
3.5.2009 8:45:37   
miklarom
jutrooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reby - hvala za jutranjo kavico , je dobra, njam,njam, šluk,šluk... kar kuhaj še naprej tako dobre kaviceuser posted image

Andreja07 - čestitam za 5 jajčk, lepo napreduješ in le tako naprej saj jih bo še več, pol pa bo otrokuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
3.5.2009 8:56:29   
andreja 07
Evo če mi bo uspelo vam naložim slikice od sedajle zjutraj p aje šele jutro no kocin po nogah ne glejte  to je od prašičje gripe.

user posted image

user posted image

user posted image

pa da vidimo če je uspelo

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

Neposredna povezava do sporočila: 3286
3.5.2009 9:02:02   
kimsy
Jutro lepe moje!
Reby hvala za kavico. Vedno nam jo tako lepo postrežeš... user posted image
andreja07 - čestitke! Ja, noga je pa res... user posted image
miklarom - kako si mi ti? Mene vse nekaj zvija kot pred M, sam tok kmal pa tud ne more bit!

Neposredna povezava do sporočila: 3287
3.5.2009 9:08:02   
andreja 07
no tkole zgledajo pa sladki dvolenti dvojčki,in sedaj ko govorijo so še slajši,pa da ne bo pomote tudi ušpičita že kako krepko.

user posted image

to j elani 20.6. slikano sedaj sta razbojnika prava ampak tudi veliko pomagata pri vseh opravilih in potem ni veliko časa za neumnosti no opravila so recimo prinesi skledo ,da ne bo kera mislila kaj delata haha. j aspa žlice razdelita po mizi pa krožnike,da lažje počakat ada se njun delež ohladi.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
3.5.2009 9:11:25   
andreja 07
kimsy

glede zvijanja poslušaj sedaj tole tistale dva sončka  sta mene zvijala v trebuhu od punkcija dalje da ne govorim kake krče sem imela in sploh bolečine ob odvajanju vode. in to ni nič mirodajnega,te pa razumem da te skrbi in imaš pomisleke.mene jtok šraufalo da tud ko je moj rku če bi ....sem rekla komot sej itak ni nič k me vse tok šraufa rezultat je zgoraj na slikici.

Neposredna povezava do sporočila: 3289
3.5.2009 9:47:53   
mismis
Dober dan, vidim da je tukaj že kar pestro... naša Reby je danes zaspala, pa ni kavice, najbolje, da vam jo kar serviram...
user posted image

Gloria, moje počutje v redu, me pa res malo grabi panika pred prvim UZ-jem., sicer vem da ta še ni dokončen, ker je še čisto prezgodaj, ampak strah je pa prisoten, še sploh ker nimam še vedno nobenih nosečniških znakov razen rahlo povečanih in bolečih prsi. Vidim, da nisi dobila čevljčkov za malega Princa user posted image , to mu pa moraš kupiti, saj veš, da so princi obuti in Pepelke tekajo okoli boseuser posted image

Goldfish, tvoj je pa tudi že pravi korenjak user posted image . Joj, kako ti otroci hitro rastejo

Zarja, je tvoje zdravje kaj bolje?

Anonimna, mislim, da v LJ delajo do 15.7. potem pa imajo do 15.8. kolektivni dopust. Za PO ti žal ne morem pomagati

Andreja, super za 5 foliklov, saj več jih tako ali tako ne rabiš, kot samo eno dobro celico.

Sedaj pa čakati, da se še ostale naše trepetalke javijo. Seveda želim tudi ostalim prav lepo nedeljo.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 3290
3.5.2009 10:33:00   
andreja 07
mismis malček si ga pihnila mimo hvala tudi za tvojo kavico ,ampak si spregledala tud reby jo nam je danes ponudila ,  nič ne de bolje dvojna kot nobena.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
3.5.2009 10:40:45   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dober dan, vidim da je tukaj že kar pestro... naša Reby je danes zaspala, pa ni kavice, najbolje, da vam jo kar serviram...

Kako lahko sploh podvomiš vame user posted image  
Je pa jutri res ne bom, ker grem danes k staršem in že ob pol osmih pičim G, pol mam pa cel dan neko laufarijo in bom šele zvečer doma user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
3.5.2009 10:41:40   
Reby
O, Andreja, groza, nisem nikjer zasledila, kaj pa je bilo?
Jaz sem imela lani takšno roko, ko sta me 2 osi pičili...

Neposredna povezava do sporočila: 3293
3.5.2009 10:53:52   
miklarom
kimsy - ja jaz sem zaenkrat še dobro, je še vse belouser posted image , sam tak se mi čuden vrti, vsake tolk cajta, je pa mene tudi strah vsak dan bolj, sploh zdaj ko se bližajo dnevi user posted image . najrajši bi kar narkozo za spanje imela do testauser posted image

andreja- joj,user posted image boga tvoja noga, to pa ni glih dober. a imaš sploh kakšno zdravilo za to

mismis - hvala tudi tebi za dobro kavicouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
3.5.2009 11:18:52   
Anonimen
samo, da se javim in se zahvalim za stisnjene pesti user posted image

pričakali sta me ena lepa blastocista in ena morula...sem vesela, upam, da ostanemo skupaj user posted image

zdej pa se bom poskusila čimbolj odklopit od vsega tega, bom pa v mislih z vami in navijala za vsako izmed vas!

se bom javila, ko bo kaj novega, zdej grem pa na odklop...

držite se! pesti in vse dobro!

t.

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 3295
3.5.2009 11:49:00   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Zarja, je tvoje zdravje kaj bolje?

Mismis sem prehitro hvalila. Bom vidla, če jutri ne bo boljš bom še doma kak dan ostala. Vidim, da si ok, da uživaš v user posted image  in tudi prav je tako. To za znake...glavno da še malo joški bolijo. Saj bo vse ok. Mali/a je borka in navihan kot mami-čaka do zadnjega da se vgnezdi. Glavnmo je, da raste. Draga držim pesti, da bo vse v najlepšem redu na tem UZ in vseh nadaljnih 8 mesecev.

Gloria je Mismis napisala tako lepo o princih, da itak nujno po šuhe. Za lepotkota pa itak.

Miklarom kako?

Ajsi si še tu ali že v P?

Abra in moja gimnastičarka mala lubčka.

Reby helov, fajn zrihtaj jutri.

Gigi in Shuki moj, Veliki mali navihan ŠKRAT lubčka. LL RTI-pa to že veš.

Ma itak sem vas pol pozabla, samo me tolk kuha, da ne morem več.

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
3.5.2009 11:50:48   
zarja1
joj skor bi pozabla mojo Mišek73 lepotičko ratatujsko. Kako je mami?????????

pa Lučka......deca pridni?

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
3.5.2009 12:01:05   
Rakica_80
Smo nazajuser posted image
Domov smo pripeljali-grejemuser posted image eno blastocido in imamo dva zamrznjenčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
TEST 18.5user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
3.5.2009 12:03:23   
lana70
No, mi pa grejemo dve lepi blastocisti, štiri so šle pa v skrinjo.....itak d sem mela nekaj rdečega na sebi, user posted image user posted image , moj dragi pa sedaj dela kalamare user posted image user posted image .......sem pa morala babe ven zagnat s tiste sobe, to je kar po posteljah poleglo, ma halo....mismis - ne boš verjela, kdo je delal ET user posted image ....test 18.5. 2009, tako. Pa lepo nedeljo.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
3.5.2009 12:11:08   
miklarom
lana70 -bravo , čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image  za toliko blastocist, zdaj pa jih le čuvaj in srečno do testa , da bo velik ++++++++++

bebiii - tudi tebi čestitikeuser posted image user posted image user posted image user posted image in lepo grej , da bo plusek in da bomo imele maj vesuser posted image

anonimna - tudi tebi enakouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?