Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.5.2009 23:17:23
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria in ostale nočka ..nočka...pri septem. imaš vprašanje
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.5.2009 23:20:53
|
|
|
|
gold fish
|
gloria - idi prosim na uredi in zbriši tisto z obema ven, če bo šlo.....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.5.2009 23:23:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...čokolino sem pa jaz včeri dala malemu mal ej da veš kok je ammmmmm delal pa zeval kot ptička ...kaj ti mu nardiš na AP ali kravjem mleku... jaz mu vse delam na aptamilu...tud puding sem mu skuhala....samo sem to ukinila...gre 17 meric na 1/2 litra mleka ...porabim pol vrečke....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.5.2009 23:32:28
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria - idi prosim na uredi in zbriši tisto z obema ven, če bo šlo..... ..kaj naj zbrišem
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.5.2009 23:50:08
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria - idi prosim na uredi in zbriši tisto z obema ven, če bo šlo..... ..kaj naj zbrišem ...več ne gre...mi je kapnilo prepozno ... ...nočka....
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.5.2009 23:52:44
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Nedelja, 03.05. Andreja07 - UZ Skuštrana Suzi - UZ Lana70 - ET BEBIII - ET anonimna2 - ET naviiijaaaam
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.5.2009 7:32:16
|
|
|
|
Reby
|
Jutro punce!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.5.2009 7:59:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Mene pa zanima, kdaj imajo letos v Ljubljani in Postojni dopuste oz. do kdaj in od kdaj naprej delajo? Danajšnjim borkam pa želim same polne folikle in same pluske čez 14 dni!!! Lp
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.5.2009 8:36:04
|
|
|
|
andreja 07
|
Dobro jutro Midva doma trenutno imam 5 jajčk vse enake velikosti mi je dal že tud cetrotidedans pa jutr si jih morm dat v torek spet UZ in verjetno v četrtek punkcija. Skuštrana Suzi a ti si tud pri Rešu? no ko sem bila jaz je samo en az dolgimi svetlimi lasmi pršla ven in ena k je mela na paž iz Škofje loke je bila z mano v čvekalnici-haha čakalnici. No dr. je reku da na stanje v katerem sem - mislil je na mojo bogo nogo ,je situacija super saj tudi sicer imam vedno malo folikloc maximum je bil 12 in 9 celic id tega le 5 oplojenih,tako da je pa reku da je to da so iste velikosti super in upa da ploden konec,kakor tudi jaz. mam pa nogo v obliki katastrofe dejansko.Takole zjutraj vsaj lahko vsatnem in šepajoče hodim opoldan tud to ni več možno prav noro kaj naredi ena bezgova vejica.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.5.2009 8:45:37
|
|
|
|
miklarom
|
jutrooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Reby - hvala za jutranjo kavico , je dobra, njam,njam, šluk,šluk... kar kuhaj še naprej tako dobre kavice Andreja07 - čestitam za 5 jajčk, lepo napreduješ in le tako naprej saj jih bo še več, pol pa bo otrok
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.5.2009 8:56:29
|
|
|
|
andreja 07
|
Evo če mi bo uspelo vam naložim slikice od sedajle zjutraj p aje šele jutro no kocin po nogah ne glejte to je od prašičje gripe. pa da vidimo če je uspelo
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.5.2009 9:02:02
|
|
|
|
kimsy
|
Jutro lepe moje! Reby hvala za kavico. Vedno nam jo tako lepo postrežeš... andreja07 - čestitke! Ja, noga je pa res... miklarom - kako si mi ti? Mene vse nekaj zvija kot pred M, sam tok kmal pa tud ne more bit!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.5.2009 9:08:02
|
|
|
|
andreja 07
|
no tkole zgledajo pa sladki dvolenti dvojčki,in sedaj ko govorijo so še slajši,pa da ne bo pomote tudi ušpičita že kako krepko. to j elani 20.6. slikano sedaj sta razbojnika prava ampak tudi veliko pomagata pri vseh opravilih in potem ni veliko časa za neumnosti no opravila so recimo prinesi skledo ,da ne bo kera mislila kaj delata haha. j aspa žlice razdelita po mizi pa krožnike,da lažje počakat ada se njun delež ohladi.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.5.2009 9:11:25
|
|
|
|
andreja 07
|
kimsy glede zvijanja poslušaj sedaj tole tistale dva sončka sta mene zvijala v trebuhu od punkcija dalje da ne govorim kake krče sem imela in sploh bolečine ob odvajanju vode. in to ni nič mirodajnega,te pa razumem da te skrbi in imaš pomisleke.mene jtok šraufalo da tud ko je moj rku če bi ....sem rekla komot sej itak ni nič k me vse tok šraufa rezultat je zgoraj na slikici.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.5.2009 9:47:53
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan, vidim da je tukaj že kar pestro... naša Reby je danes zaspala, pa ni kavice, najbolje, da vam jo kar serviram... Gloria, moje počutje v redu, me pa res malo grabi panika pred prvim UZ-jem., sicer vem da ta še ni dokončen, ker je še čisto prezgodaj, ampak strah je pa prisoten, še sploh ker nimam še vedno nobenih nosečniških znakov razen rahlo povečanih in bolečih prsi. Vidim, da nisi dobila čevljčkov za malega Princa , to mu pa moraš kupiti, saj veš, da so princi obuti in Pepelke tekajo okoli bose Goldfish, tvoj je pa tudi že pravi korenjak . Joj, kako ti otroci hitro rastejo Zarja, je tvoje zdravje kaj bolje? Anonimna, mislim, da v LJ delajo do 15.7. potem pa imajo do 15.8. kolektivni dopust. Za PO ti žal ne morem pomagati Andreja, super za 5 foliklov, saj več jih tako ali tako ne rabiš, kot samo eno dobro celico. Sedaj pa čakati, da se še ostale naše trepetalke javijo. Seveda želim tudi ostalim prav lepo nedeljo.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.5.2009 10:33:00
|
|
|
|
andreja 07
|
mismis malček si ga pihnila mimo hvala tudi za tvojo kavico ,ampak si spregledala tud reby jo nam je danes ponudila , nič ne de bolje dvojna kot nobena.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.5.2009 10:40:45
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dober dan, vidim da je tukaj že kar pestro... naša Reby je danes zaspala, pa ni kavice, najbolje, da vam jo kar serviram... Kako lahko sploh podvomiš vame Je pa jutri res ne bom, ker grem danes k staršem in že ob pol osmih pičim G, pol mam pa cel dan neko laufarijo in bom šele zvečer doma
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.5.2009 10:41:40
|
|
|
|
Reby
|
O, Andreja, groza, nisem nikjer zasledila, kaj pa je bilo? Jaz sem imela lani takšno roko, ko sta me 2 osi pičili...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.5.2009 10:53:52
|
|
|
|
miklarom
|
kimsy - ja jaz sem zaenkrat še dobro, je še vse belo , sam tak se mi čuden vrti, vsake tolk cajta, je pa mene tudi strah vsak dan bolj, sploh zdaj ko se bližajo dnevi . najrajši bi kar narkozo za spanje imela do testa andreja- joj, boga tvoja noga, to pa ni glih dober. a imaš sploh kakšno zdravilo za to mismis - hvala tudi tebi za dobro kavico
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.5.2009 11:18:52
|
|
|
|
Anonimen
|
samo, da se javim in se zahvalim za stisnjene pesti pričakali sta me ena lepa blastocista in ena morula...sem vesela, upam, da ostanemo skupaj zdej pa se bom poskusila čimbolj odklopit od vsega tega, bom pa v mislih z vami in navijala za vsako izmed vas! se bom javila, ko bo kaj novega, zdej grem pa na odklop... držite se! pesti in vse dobro! t.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.5.2009 11:49:00
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Zarja, je tvoje zdravje kaj bolje? Mismis sem prehitro hvalila. Bom vidla, če jutri ne bo boljš bom še doma kak dan ostala. Vidim, da si ok, da uživaš v in tudi prav je tako. To za znake...glavno da še malo joški bolijo. Saj bo vse ok. Mali/a je borka in navihan kot mami-čaka do zadnjega da se vgnezdi. Glavnmo je, da raste. Draga držim pesti, da bo vse v najlepšem redu na tem UZ in vseh nadaljnih 8 mesecev. Gloria je Mismis napisala tako lepo o princih, da itak nujno po šuhe. Za lepotkota pa itak. Miklarom kako? Ajsi si še tu ali že v P? Abra in moja gimnastičarka mala lubčka. Reby helov, fajn zrihtaj jutri. Gigi in Shuki moj, Veliki mali navihan ŠKRAT lubčka. LL RTI-pa to že veš. Ma itak sem vas pol pozabla, samo me tolk kuha, da ne morem več.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.5.2009 11:50:48
|
|
|
|
zarja1
|
joj skor bi pozabla mojo Mišek73 lepotičko ratatujsko. Kako je mami????????? pa Lučka......deca pridni?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.5.2009 12:01:05
|
|
|
|
Rakica_80
|
Smo nazaj Domov smo pripeljali-grejem eno blastocido in imamo dva zamrznjenčka TEST 18.5
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.5.2009 12:03:23
|
|
|
|
lana70
|
No, mi pa grejemo dve lepi blastocisti, štiri so šle pa v skrinjo.....itak d sem mela nekaj rdečega na sebi, , moj dragi pa sedaj dela kalamare .......sem pa morala babe ven zagnat s tiste sobe, to je kar po posteljah poleglo, ma halo....mismis - ne boš verjela, kdo je delal ET ....test 18.5. 2009, tako. Pa lepo nedeljo.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.5.2009 12:11:08
|
|
|
|
miklarom
|
lana70 -bravo , čestitke za toliko blastocist, zdaj pa jih le čuvaj in srečno do testa , da bo velik ++++++++++ bebiii - tudi tebi čestitike in lepo grej , da bo plusek in da bomo imele maj ves anonimna - tudi tebi enako
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?