|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
28.4.2009 14:53:39   
kimsy
BEBIII pol to pomeni, da je bla tud ona pridna kokoška! Super!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
28.4.2009 14:57:49   
zarja1
Skuštranka ja pol pa res ne vem. Če laparo ni nič pokazala, pol PCO ni. Mogoče ma pa naša Pikovitka prav in bi tudi tebi bolj ugajal Gonal. Moja dobra prijateljica je skozi zdravljenje ugotovila (neke hormonske variante čekiranja), da je neki user posted image  s hipofizo povezan. Dobila tabletke in zdaj glih greje.
Glede na to, da je tokrat bolj slab rezultat te morda drugič čaka čist druga terapija. Sicer pa glej, pupe z manj in slabšimi celicami tu na RR razturajo in so vse user posted image .  Navijam zate.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
28.4.2009 14:59:26   
sonček33
Zarja pozdravček do mene za tebe

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
28.4.2009 15:04:02   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

gloria - kaj sem spregledala? zihr sem, sorči, amapk jaz grem tko vertikalno počez, ker itak vsega ne uspem prebrat...povej še enkrat pls, al pa na kateri strani

...haha nič takega....vsakdanje vprašanje razen tega da sem vprašala kako dragi user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
28.4.2009 15:04:38   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Sem prišla ponovno iz LJ, no tako, pridelala sem 18 celic in upam, da jih bo čim več oplojenihuser posted image
Za seznam ET 3.5
Diana lepo, da sva se spoznale in resnično mi je žal, da ti ni uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ti kr lepo odklopi, ker to pomaga,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko se boš pobrala se vrni nazaj na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Suzi, v naslednjem UZ bo boljši rezultatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lana70, uhhhh končno je tudi to za namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lahko pa se pohvalimo, da smo super kokoške, kajneuser posted image user posted image

...vau kolk jajčk user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2955
28.4.2009 15:10:27   
punsha
BEBIII čestitke za celice user posted image , sedaj pa držimo pesti naprej!

Mi lahko katera pove kako izgleda punkcija? Sicer sem brala, tako da to približno vem, zanima pa me, če je fejst boleče, kako dolgo traja (ok, vem da je odvisno koliko celic imaš, pa vseeno, tako približno)...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
28.4.2009 15:12:30   
mismis
BEBIII in Lana70, user posted image user posted image user posted image  pa sta res prave kokoška.

Sedaj pa počivat na kavč in lepo mantrat, da se bo oplodilo veliko število celic, da jih bosta imeli še za v skrinjo  user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
28.4.2009 15:14:14   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

BEBIII čestitke za celice user posted image , sedaj pa držimo pesti naprej!

Mi lahko katera pove kako izgleda punkcija? Sicer sem brala, tako da to približno vem, zanima pa me, če je fejst boleče, kako dolgo traja (ok, vem da je odvisno koliko celic imaš, pa vseeno, tako približno)...

Punsha, mene punkcija niti ni bolela toliko, na GK LJ itak dobiš ketonal inekcijo, tako da je malo lažje. Vem pa, da ženske poleg ketonala jemljejo še neke Naglesine. Jaz jih nisem nikoli.

Čas same punkcije je odvisen od števila foliklov, ki ti jih morajo punktirati. Meni, ki ponavadi nimam veliko celic, so naredili punkcijo v cca 10. minutah.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
28.4.2009 15:16:23   
mismis

AKTUALNO  

Torek, 28.04.
citrončica - UZ
Skuštrana Suzi - UZ
Lana70 - punkcija
BEBIII - delna punkcija

Sreda, 29.04.
Lana08 - UZ
Miklarom - ET

Četrtek, 30.04.
Punsha - UZ
Kimsy - ET

Petek, 01.05.
Skuštrana Suzi - UZ

Nedelja, 03.05.
Andreja07 - UZ
Lana70 - ET
BEBIII - ET

Ponedeljek, 04.05.
  BarbiG - UZ

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

OBJEMČKI 
user posted image  Daisy23, mateja_goljev, Listek, Šopka, Stella Rosa, Bozza, Diana79, Womanpolice  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

.
Kiwi  greje user posted image     test 04.05.
Sapi  greje user posted image user posted image   test 04.05.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• Lana70 (1. IVF, GK LJ)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • Punsha (1.IVF, LJ, dr. Vogler) 
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • skuštrana suzi (1. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Lana08 (2. IVF, GK LJ)
  • andreja07 (dr. Reš, PO)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       

• Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Dajamaja (PO, dr. Reš)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Fargesia alias Veliki Škrat (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič, posvet 9.6.)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, naska, cari, jona3, julia1

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35% 
april                      10                               2+1                       30 %

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE APRIL user posted image          
    user posted image  Metulj (N)
    user posted image  Bit (PO)
    user posted image  mismis (LJ)  

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2959
    28.4.2009 15:17:33   
    veliki ŠKRAT
    Bebiii, bravoooo!! Super rezultat!! celicam paše primorski zrak, ane?user posted image

Diana user posted image user posted image . Pa ne obupaj, plis! Poglej moj primer....imam dva škratka doma, pa mi sedaj že 3x ni uspelo!! Bodi močna in ne daj se!!

Skuštranček, dej ti kako pivce rukn, pa kako jajčko na očke...mislm na krožnik!!user posted image user posted image  Loh d bi kej pomagalo.

Punsha, punkcija je kar se tiče bolečin čisto odvisna od posameznice. Ene sam mal čutjo, ene pa crkavamo tam, na mizi. Zato je brez pomena delat paniko naprej, itak dobiš protibolečinsko.user posted image

Pozdravček vsem, ki vam dežek danes ne pusti pohajačit!!

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

Neposredna povezava do sporočila: 2960
    28.4.2009 15:20:07   
    veliki ŠKRAT
    KIWI, Saapi, upam da še vedno pri vama laufa pogodba z persil gold!!!!! Navijam, da popravita aprilsko povprečje, s tem da je na prvem mestu končno uresničitev vajine največje želje!!!

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
    Neposredna povezava do sporočila: 2961
    28.4.2009 15:20:45   
    Anonimen
    Bebiii, o super!! Kar 18 celic!! Pridna kokica si bila. user posted image  Sedaj pa držim pesti, da te na ET-ju pričakajo kar vse!user posted image  user posted image

zarja, očitno je res nekaj na tem. user posted image  Ma, jaz upam, da bojo do petka folikli zrastli. Sem si že spekla dve jajčki in dala pivo na hladno. user posted image  A je treba brezalkoholno al je dovoljen alkohol?user posted image

(odgovor članu mismis)
      Neposredna povezava do sporočila: 2962
    28.4.2009 15:22:49   
    veliki ŠKRAT
    IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Bebiii, o super!! Kar 18 celic!! Pridna kokica si bila. user posted image  Sedaj pa držim pesti, da te na ET-ju pričakajo kar vse!user posted image  user posted image

zarja, očitno je res nekaj na tem. user posted image  Ma, jaz upam, da bojo do petka folikli zrastli. Sem si že spekla dve jajčki in dala pivo na hladno. user posted image  A je treba brezalkoholno al je dovoljen alkohol?user posted image

Kar ti paše, samo da je!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2963
    28.4.2009 15:22:56   
    Anonimen

Še nekaj: krvomočnica je za debelitev sluznice, ne? Bi si rada danes nabavila še nekaj takšnega za endometrij.

< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 28.4.2009 15:23:36 >

(odgovor članu mismis)
      Neposredna povezava do sporočila: 2964
    28.4.2009 15:23:00   
    kimsy
    punsha - mene tud ni punkcija nč bolela. Vzela sem samo ketonal tableto pol ure pred punkcijo, injekcije nisem hotela.  Drugače pa je bila dr. Šalamun zelo prijazna.
    Sploh ni tak bavbav, kot sm mislila, da bo. Po punkciji sem šla pa na poroko. Domov prišla okol pol štirih. Imela sem se super, nobenih bolečin...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2965
    28.4.2009 15:23:19   
    veliki ŠKRAT
    Tina1 ku kuuuu!! Kako je s tabo?

Neposredna povezava do sporočila: 2966
    28.4.2009 15:25:22   
    veliki ŠKRAT
    IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

punsha - mene tud ni punkcija nč bolela. Vzela sem samo ketonal tableto pol ure pred punkcijo, injekcije nisem hotela.  Drugače pa je bila dr. Šalamun zelo prijazna.
    Sploh ni tak bavbav, kot sm mislila, da bo. Po punkciji sem šla pa na poroko. Domov prišla okol pol štirih. Imela sem se super, nobenih bolečin...user posted image

Ma svaka čast kimsy!!  Js tisti dan kumi žvim!! Še posebno nazadnje, ko sem malček pretiravala s protibolečinskimi.user posted image

(odgovor članu kimsy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2967
    28.4.2009 15:30:23   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT

Še posebno nazadnje, ko sem malček pretiravala s protibolečinskimi.user posted image

Ha, ha.. user posted image  Mene je bilo to tudi strah pri HSG-ju. Najprej so rekli, da bom na vrsti ob 11ih in itak vzamem dva naprosina al nalgesina, sej ne vem točno. Pol dobim še injekcijo, in potem čakam in čakam.. In me je blo strah da so tableti popustili in vzamem še 2. In spet nič.. Pa še dva. Potem so me pa odpeljali. Hvala bogu, da sem jih tok vzela, ker drugače ne vem kako bi šlo..user posted image  Prvič sem čutla, da bom skupaj zlezla in tud bi, če ne bi bilo potem vsega konec.

Neposredna povezava do sporočila: 2968
    28.4.2009 15:35:41   
    BarbiG
    BEBIII super rezultat. Sedaj pa veliko pij, da ne boš prehude hiperce staknila. A pa se zdaj kaj bolje počutiš? Moram pa rečt, da si res prava kokoška. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2969
    28.4.2009 15:40:28   
    miklarom
    Diana - joj, to je pa res hudo, te čist razumem kako ti je, ti se le zdaj malo spočij in zjoči, pol pa naprej v nove boje user posted image user posted image user posted image user posted image

BEBIII - pa ti kokoška naša, kar 18. si jih pridelala, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj se ti pa naj lepo vse oplodijo in te pričajo vseh 18. v nedeljo

Zarja - helooooo, kak si pupika moja

mismis - mami, kako, vse lepo napreduje

sonček85 - lepo, da si se javila, kak pa kaj moj mali sonček Aleks ,  daj mu milijon poljubčkov zameuser posted image   , hvala za navijanje jutri

babike, jaz sem pa danes še vse pospravila in uredila, da bom potem lahko od jutri naprej žulila desni bokuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu kimsy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2970
    28.4.2009 16:06:14   
    suska
    Diana user posted image user posted image ne morem verjet, da ni nič user posted image user posted image user posted image . Ti se kar malo odklopi (jaz sem se tudi in pomaga!), potem pa le pridi nazaj na RR. Tudi tvoj si bo premislil, samo rabi čas, verjemi....

s.suzi kaj je sploh to PCO?

BEBIII in Lana70, bravo za rezultat!!!!!!!!!!! Meni sploh ni jasno kako lahko pridelate toliko celic, ampak super, res!!!! Zdaj pa ima da rata!

mismis rezultat zgoraj (uspešnost v %) pa ni čisto pravi, ker bi morala biti jaz na žalost tudi med objemčki user posted image . Ampak ni panike - sploh user posted image !!!

Lana08 in Miklarom držim pesti za vaju za jutri!!!!!! Dobro opravita!user posted image

(odgovor članu kimsy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2971
    28.4.2009 16:10:32   
    veliki ŠKRAT
    IZVIRNO SPOROČILO: suska

s.suzi kaj je sploh to PCO?

POLICISTIČNI OVARIJI - pride fuuuul malih cistic v jajčnikih, zato težko zanosiš, ker ponavadi folikel ne more do konca zrast, ker nima prostora --razlaga po domače!!user posted image

< Sporočilo je popravil veliki ŠKRAT -- 28.4.2009 16:11:32 >

(odgovor članu suska)
    Neposredna povezava do sporočila: 2972
    28.4.2009 18:44:43   
    lana70
    Evo punce tudi mene...sem se šele sedaj skobacala iz postelje user posted image ...imela 16 celic (ne vprašat od kod), ET v nedeljo, 3.5.

Diana, ma še zdaj ne morem verjet, res!!! Do jeseni se bosta pocajtala in boš videla, da bo tudi tvoj dragi za to, da gresta še v en postopek...do takrat pa user posted image .

Aja, punce, kaj bi rekle, katera je šla zadnja na puncijo!! JAZ, revica uboga, polna negativnih energij!!! in strahov cele čakalnice, ki se je lepo pratnila pred mojimi očmi...

Neposredna povezava do sporočila: 2973
    28.4.2009 18:49:26   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Evo punce tudi mene...sem se šele sedaj skobacala iz postelje user posted image ...imela 16 celic (ne vprašat od kod), ET v nedeljo, 3.5.

Diana, ma še zdaj ne morem verjet, res!!! Do jeseni se bosta pocajtala in boš videla, da bo tudi tvoj dragi za to, da gresta še v en postopek...do takrat pa user posted image .

Aja, punce, kaj bi rekle, katera je šla zadnja na puncijo!! JAZ, revica uboga, polna negativnih energij!!! in strahov cele čakalnice, ki se je lepo pratnila pred mojimi očmi...

Lana, čestitke za 16 celic user posted image user posted image user posted image . Številka je kar lepa, zihr bo še kaj za v skrinjo.
    Sedaj pa počivat in mantrat, da so se celice lepo oplodile in se delijo user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
    Neposredna povezava do sporočila: 2974
    28.4.2009 18:52:23   
    mismis
    pa še malo navijanja za jutri...
    Sreda, 29.04.
    Lana08 - UZ
    Miklarom - ET

Lana, želim ti uspešen UZ, da bo vse polno foliklov
    Miklarom, tebi pa želim, da se je veliko celic oplodilo in da dobiš dve najlepši nazaj za 9 mesecev .

user posted image  user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2975
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
    Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
    Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?