|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
28.4.2009 13:43:59   
BarbiG
Diana user posted image user posted image user posted image . Vzami se nekaj časa zase, potem pa le pridi nazaja na RR.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
28.4.2009 13:45:07   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

sporočam da beta hcg ni prisoten!jaz vas tudi zapuščam za en čas,da se malo poberem od razočaranje!se bom oglasila jeseni!želim vsem da nikoli ne bi bile tako žalostne kot sem jaz zdaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Diana, kar hudo mi je zate, ker takšnega razočaranja pa res nikomur ne privoščim. Kaj pa je rekla, kaj bi lahko bil vzrok, da sta ti oba testa pokazala rahlo črtico???

Izjoči se, spočij se čez poletje, jeseni pa v nov boj.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
28.4.2009 13:45:59   
BarbiG
Mismis hojla. Ja hormoni res delajo svoje. Ampak moram rečt, da odkar sem dobila user posted image , ni več tako hudo, se mi je stanje en mičkeno uredilo. A ti pa še kar naprej brez znakov. No ja, glede na to, da se te je sonček pozno prijel, znaki lohk da šele pridejo, tam ko boš ene 7. tednov noseča. Pa še to ni rečen. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
28.4.2009 13:46:13   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: n74
Koliko pa čakaš, če po zamrznjenčku ni pluska na nov postopek z injekcijami?
uff v Mb 8-10 mesecev. Čakalne dobe pri nas so doooooooolge. Ma jaz upam in računam na najine preostale 4 pingvine, da vsaj en rata.

...siguren bo ratal...ma jaz ti iz srca želim....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
28.4.2009 13:48:54   
gloria
Bebiii tebe pa kr hiperca lovi...uf to pa ni lušno,vem ker sem jo imela...si pa pridna kolk jajčk imašuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sonček 85 čestitke mami še enkrat...a praviš da spite,papate,spite,papate kaj kakate tudi kajuser posted image user posted image ...a ni luštno hauser posted image user posted image

BAMBI 75  VSE NAJ NAJuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
28.4.2009 13:49:51   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Tudi jaz navijam za danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Torek, 28.04.
citrončica - UZ
Skuštrana Suzi - UZ
Lana70 - punkcija
BEBIII - delna punkcija

user posted image user posted image user posted image user posted image ...JAZ TUDIuser posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
28.4.2009 13:52:35   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Škuštrankauser posted image , a tvoje user posted image  so redne? Pa teža? A ti niso prej že kdaj kaj povedali, da bi lahko to imela in zarad tega težave zarad zorenja foliklov/celic?

Mene full čudi, da določenim pupam to ugotovijo ali omenijo, ko se že nekaj let trudijo. A ni to prioriteta, ko vidijo, da ni user posted image user posted image .....

Pa kaj pa zdaj ta G pravi?

...ampak res user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
28.4.2009 13:52:47   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Mismis hojla. Ja hormoni res delajo svoje. Ampak moram rečt, da odkar sem dobila user posted image , ni več tako hudo, se mi je stanje en mičkeno uredilo. A ti pa še kar naprej brez znakov. No ja, glede na to, da se te je sonček pozno prijel, znaki lohk da šele pridejo, tam ko boš ene 7. tednov noseča. Pa še to ni rečen. user posted image

Potem si na istem kot jaz, dokler ni prišla user posted image sem imela vsak dan take glavobole, da je bilo groza. Dvakrat sem celo v službo sporočila, da me ne bo, ker se nisem mogla iz postelje spraviti.

Jap, pri nas pa še nobenih znakov. Mogoče sem malo bolj tečna kot ponavadi, ampak ko se zalotim, da me tečnoba grabi se zadržim. Pa zadnjič mi je šlo neki na jok, ko sem brala Kinologa, članek o psih in otrocih, to mi je bilo kar smešno. user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
28.4.2009 13:53:14   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Punce - tetke na RR,

LL vam pošilja lupčka in pravi,da se imajo fajn,uživajo,crkljajo.Skratka so superuser posted image

..o kak lepouser posted image user posted image user posted image ...pozdravček nazajuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
28.4.2009 13:55:24   
diana79
rekla je da mogoče nosečnost propadel,in ko bom dobila user posted image ,bo vse skupaj šlo naprej!sej tudi njej je zdelo malo čudno,ampak ni kaj,dejstva so dejstva!mi je pa hudo ker moj dragi noče več iti v drug postopek češ da je preveč razočaran!sej bom že prepričala,samo da to malo mine!vsaj moje kravice mi ostale,da bom malo zamotila!res je hudo ko test pokaže pol pa ni nič!raje bi videla da ne bi na testu nič kazalo,ker bi mi bilo manj hudo!pač bi sprijaznila da ni uspelo!pa kako malo je zmanjkalo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
28.4.2009 13:55:40   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Potem si na istem kot jaz, dokler ni prišla user posted image sem imela vsak dan take glavobole, da je bilo groza. Dvakrat sem celo v službo sporočila, da me ne bo, ker se nisem mogla iz postelje spraviti.

Jap, pri nas pa še nobenih znakov. Mogoče sem malo bolj tečna kot ponavadi, ampak ko se zalotim, da me tečnoba grabi se zadržim. Pa zadnjič mi je šlo neki na jok, ko sem brala Kinologa, članek o psih in otrocih, to mi je bilo kar smešno. user posted image user posted image user posted image

....ti ti jok je že pravi pokazatelj verjami miuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
28.4.2009 13:57:14   
sonček33
Diana, te razumem, test je dal upanje...Ne obupaj. drži se!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
28.4.2009 13:57:41   
gloria

rekla je da mogoče nosečnost propadel,in ko bom dobila user posted image ,bo vse skupaj šlo naprej!sej tudi njej je zdelo malo čudno,ampak ni kaj,dejstva so dejstva!mi je pa hudo ker moj dragi noče več iti v drug postopek češ da je preveč razočaran!sej bom že prepričala,samo da to malo mine!vsaj moje kravice mi ostale,da bom malo zamotila!res je hudo ko test pokaže pol pa ni nič!raje bi videla da ne bi na testu nič kazalo,ker bi mi bilo manj hudo!pač bi sprijaznila da ni uspelo!pa kako malo je zmanjkalo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..ja naše dece tudi taka stvar prizadene..mogoče še bolj kot nas,sam eni to pokažejo eni pa ne...boš vidla poletje je dolgo,umes se bo povrnila želja in snaga za ponoven boj...

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
28.4.2009 14:01:58   
Anonimen
Meni je moja G že zdavnaj rekla, da imam PCO in da naj takoj ko bova začela delat na bebici pridem po Klomifen. No in sem res šla in ga jemala pol leta, vendar ni bilo pluska.
Na izvidu po laparoskopiji pa ni nič napisano, da bi imela PCO in zato je sestra Milica rekla, da ga očitno nimam, čeprav imam M na 30-50 dni, ovulacij nimam, pri kg sem pa nekje v mejah normale.
Tako, da očitno me je sedaj dala ta postopek, ki v primeru, da imam PCO očitno ni uspešen. Vsaj tako si jaz razlagam.user posted image
In glede na to, da sem imela 4 dan ciklusa kar 25 foliklov, mislim, da tudi to malo kaže na PCO.
Skratka, danes sem bla res kar malo razočarana.user posted image
Kaj lahko pričakujem v petek, če folikli še vedno ne bojo zrastli? Prekinitev? user posted image

bebiii, kako si ti?? user posted image

diana, žal mi je za negativen test. Resnično sem mislila, da bo pozitiven. Drži se!!! user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
  Neposredna povezava do sporočila: 2939
28.4.2009 14:05:39   
mismis

Diana, nikar ne obupajta. Poglej, jaz sem potrebovala 3. postopke, da sem prišla do + na Cb-ju, prej pa nikoli nič, tako da sem se ves čas spraševala, ali sploh lahko zanosim ali ne. Ti sedaj imaš dokaz, da lahko zanosiš, kot kaže samo čas ni bil pravi. Naslednjič pa 100 % BO.

Ko bosta šla jeseni v postopek, pale recita na oddelku SIII, da vama dajo lonček za seme, midva z mojim ga vedno vzameva, da se potem tam ne matra. Je že tako, da se eni ne morejo sporostiti v vsakem okolju in dati seme, pa zakaj bi se matrali, če ni potrebno.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
28.4.2009 14:10:15   
diana79
to bova sigurno naredila!vem da to zelo veliko vplival na postopek!drugič bova bolj pametno naredila!zdaj grem pa malo spat ker mi je tako hudo,da mi začelo glava bolet!vem da jutri bo boljše!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
28.4.2009 14:16:01   
gloria
Sonček 33 ti pa ne bereš vse posteuser posted image user posted image user posted image user posted image ...user posted image   user posted image ...a veš kaj to pomeniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
28.4.2009 14:17:58   
mismis

AKTUALNO  

Torek, 28.04.
citrončica - UZ
Skuštrana Suzi - UZ
Lana70 - punkcija
BEBIII - delna punkcija

Sreda, 29.04.
Lana08 - UZ
Miklarom - ET

Četrtek, 30.04.
Punsha - UZ
Kimsy - ET

Petek, 01.05.
Skuštrana Suzi - UZ

Nedelja, 03.05.
Andreja07 - UZ

Ponedeljek, 04.05.
  BarbiG - UZ

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

OBJEMČKI 
user posted image  Daisy23, mateja_goljev, Listek, Šopka, Stella Rosa, Bozza, Diana79, Womanpolice  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

.
Kiwi  greje user posted image     test 04.05.
Sapi  greje user posted image user posted image   test 04.05.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image   

• Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Lana70 (1. IVF, GK LJ)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • Punsha (1.IVF, LJ, dr. Vogler) 
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • skuštrana suzi (1. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Lana08 (2. IVF, GK LJ)
  • andreja07 (dr. Reš, PO)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       

• Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Dajamaja (PO, dr. Reš)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Fargesia alias Veliki Škrat (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič, posvet 9.6.)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, naska, cari, jona3, julia1

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35% 
april                      10                               2+1                       30 %

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE APRIL user posted image          
    user posted image  Metulj (N)
    user posted image  Bit (PO)
    user posted image  mismis (LJ)  

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2943
    28.4.2009 14:21:03   
    sonček33
    Gloria  - Ja, to pomeni, da ima moj dragi dons rd

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2944
    28.4.2009 14:36:53   
    Rakica_80
    Sem prišla ponovno iz LJ, no tako, pridelala sem 18 celic in upam, da jih bo čim več oplojenihuser posted image
    Za seznam ET 3.5
    Diana lepo, da sva se spoznale in resnično mi je žal, da ti ni uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ti kr lepo odklopi, ker to pomaga,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko se boš pobrala se vrni nazaj na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Suzi, v naslednjem UZ bo boljši rezultatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Lana70, uhhhh končno je tudi to za namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Lahko pa se pohvalimo, da smo super kokoške, kajneuser posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 2945
    28.4.2009 14:38:48   
    sonček33
    BEBII naša kokoška. kakšen rezultat! Bravo. ZIhr bo kaj še za v skrinjo.

(odgovor članu Rakica_80)
    Neposredna povezava do sporočila: 2946
    28.4.2009 14:40:07   
    gloria
    IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Gloria  - Ja, to pomeni, da ima moj dragi dons rd

..mal se hecam ker si zadnjč spregledla en moj postuser posted image ...vse naj naj mu želim

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 2947
    28.4.2009 14:42:58   
    sonček33
    gloria - kaj sem spregledala? zihr sem, sorči, amapk jaz grem tko vertikalno počez, ker itak vsega ne uspem prebrat...povej še enkrat pls, al pa na kateri strani

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 2948
    28.4.2009 14:49:10   
    kimsy
    BEBIII - ti si pa res prava kokoška! user posted image  Želim ti, da se ti čim več celic oplodi.
    diana - user posted image user posted image user posted image , res mi je hudo zate. Pa še zjutraj sm se nate spomnila in držala pesti.
    suzi - upam, da bo na naslednjem uz-ju boljši rezultat.
    kako pa je lana70? A sm spregledala njen rezultat? user posted image

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 2949
    28.4.2009 14:51:42   
    Rakica_80
    Kimsy, Lana70 verjetno ni še prišla domov, verjetno je zavila kam na pivo nazdravljatuser posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu kimsy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2950
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
    Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?