mismis
|
LU33, saj ne vem, če ti bo kaj pomagalo, jaz sem nekaj dni za tabo po nosečnosti, ampak jaz nimam nobenih znakov. Ampak čisto nobenih, že od ET-ja naprej. Edini znak, ki bi morda lahko nakazoval nosečnost je, da hodim malo bolj pogosto na WC in pa seveda izostanek . Lana in BEBIII, dobro opravita danes O Suska, vidim da je konec sejma, HB saj je najlepše doma. Torej si ti tudi ena izmed faks mučenic, jaz ga kar prelagam, pa imam samo še tri izpite in diplomo. Žižek, me veseli, da popušča vpliv hormonov. Pri nas se je pa šele začelo . Sva včeraj z našim gledala film Marley and me, pa sva na koncu oba jokala, ko je bil kuža že toliko star, da so ga morali dati usmrtiti. Groza, so solze tekle iz mene kar v potoku. Reby, razbojniki morajo nagajati, kje si pa še videla pridnega razbojnika s.suzi, pa kaj nisi ti že zadnjič imela eno malo morje folklov?? mam tak občutek, da tele terapije kar malo prilagajajo Pikovit, hvala za novičke od Lare, to da se imajo pa lepo pa sploh ne dvomim. Kdaj vidva pičita na morje? Zarja, danes mene ne čakate z lepimi novičkami, nimam nobenih pregledov. Šele naslednji torek imam UZ pri moji G. Hvala ti, ker misliš name Barbi, nič ne vem, kaj je s Stello. Takrat, ko je je beta padla, so ji rekli, da bo prišla, je pa ona do konca aprila na dopustu. Potem pa ne vem, kaj bo. Nekaj je rekla, da bo morda službo menjala, če ji ne bodo podaljšali, ker ima samo za določen čas. Kako si mi ti, ti hormoni kaj nagajajo?