|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
28.4.2009 10:03:50   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Rebyka srce helou user posted image . Kako si ti meni? Lupčka

Zaenkrat super, samo mali razbojnik tako dela ponoči, da me 3-4x na noč zbudi in pol ne morm nazaj zaspat. Sem vesela, da je tako živahen. Kako si pa ti? Lupčka nazaj user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
28.4.2009 10:06:49   
gigi1
Mali lump user posted image . Povej mu, da mora mamico tudi malo pustit, da se spočije user posted image
Jaz sem OK. Res se mi zdi, da sem počasi začela prihajat k sebi od teh hormonov. Končno je trebuh mal manj napihnjen, pa tudi več energije imam user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 28.4.2009 10:07:33 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
28.4.2009 10:07:59   
sonček33
Žižek to je pa tko lepo prebrat. Lep dan ti želim.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
28.4.2009 10:08:31   
Reby
Ja, že zdej ne da miru, kaj šele bo user posted image  Sem vesela, da se bolje počutiš, se vidi, da prihajajo tapravi meseci. Upam, da se kej vidmo v maju user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
28.4.2009 10:24:24   
gigi1
Reby tudi jaz upam, da se vidimo v maju user posted image

Sonči hvala user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
28.4.2009 10:39:12   
zarja1
Gigi, Sonček, Reby helov pupe.......ene vidim ne spite, druge pokate od energije, druge cartate......

a samo jaz garam?!?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
28.4.2009 10:44:00   
Reby
Zarja - če smo pa doma, pa še vreme je tak, da ne mormo ven user posted image  A ti že imaš novo službo? Se mi zdi, da sem nekje zasledila, da si že menjala, vem pa točno ne več :)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
28.4.2009 10:56:58   
zarja1
Reby ja bi se lahko reklo nova služba. Ma dans bolj zabušavam.....user posted image user posted image user posted image  Me pa je zjutraj začelo grlo bolet in opažam, da se iz ure v uro slabša.user posted image
Ti pa le uživaj. Lubčka.

Horny Teddy

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
28.4.2009 11:04:32   
Reby
Zarja - saj je prav, ti kar zabušavaj, če lahk, sej veš, pridejo pa dnevi, ko morš ful delat. Nč, grem mal na luft.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
28.4.2009 11:25:31   
Anonimen
Ojla.

Samo hitro poročilo: današnji UZ je bil bolj slab. Folikli so še vedno drobni in niso od petka nič zrastli. user posted image  Dr mi je rekla, da je očitno PCO, čeprav mi je sestra zadnjič trdila, da nimam PCO-ja. Tako, da vprašanje če bo sploh kaj. user posted image  Naj bi se mi pa postopek zavlekel tudi do 20 dni špikanja, ker se tako počasi odzivam. Terapija ostane enaka - 2 ampuli menopurja na dan, naslednji UZ pa v petek 1.5.

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2910
28.4.2009 11:35:53   
lana08
Suzi, upam da boš v petek dobila boljše informacije, do takrat pa pij pivo in pojej kakšno jajce.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
28.4.2009 11:38:04   
zarja1
Škuštrankauser posted image , a tvoje user posted image  so redne? Pa teža? A ti niso prej že kdaj kaj povedali, da bi lahko to imela in zarad tega težave zarad zorenja foliklov/celic?

Mene full čudi, da določenim pupam to ugotovijo ali omenijo, ko se že nekaj let trudijo. A ni to prioriteta, ko vidijo, da ni user posted image user posted image .....

Pa kaj pa zdaj ta G pravi?

Horny Teddy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
28.4.2009 11:48:34   
pikovit
Skuštranka user posted image ,Zarči lepo si se tole spomnila user posted image .A so ti mogoče predpisali Aglurab?Ni pa nujno,da ti terapija ustreza.Tako da možnosti je nešteto.Meni,menopur ni ustrezal.Gonal pa full.Z gonalom delam tusi blastociste in zamrznjenčke.Vse ostalo,zame ne pride v upoštev.Jaz dobim 3 ampule.Pa imam tudi nekaj kg preveč oz. kar nekaj user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
28.4.2009 12:03:30   
pikovit
Punce - tetke na RR,

LL vam pošilja lupčka in pravi,da se imajo fajn,uživajo,crkljajo.Skratka so superuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
28.4.2009 12:22:17   
punsha
Lana70 in BEBIII že celo dopoldne mislim na vaju in stiskam pesti user posted image
Citrončica oglasi se kaj, kako je bilo na UZ

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
28.4.2009 12:40:01   
zarja1
se jaz motim ali dans čakamo še Mišmiš z lepo novičko?????

Horny Teddy

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
28.4.2009 13:10:01   
bambi75
Sem vas komaj našla.  user posted image  Pa ne vem če zato, ker sem starejša in že postajam sklerozna, al so pa res malo spremenili dostop do forumov. user posted image

No najprej se vam naj zahvalim za vse čestitke in lepe želje, ki ste mi jih napisale.  Ker pa zamujam z zahvalo pa eno

user posted image

< Sporočilo je popravil bambi75 -- 28.4.2009 13:13:53 >

Potrpežljivost je največja skrivnost uspeha.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
28.4.2009 13:11:57   
bambi75
Vas preberem in pokomentiram malo zvečer, ker sem še kar v gužvi.

Seveda pa navijam za današnje akterke.

Potrpežljivost je največja skrivnost uspeha.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
28.4.2009 13:27:25   
BarbiG
A mogoče katera ve, kaj je s Stello roso?. Vem, da ji je beta padla, ampak vseeno. Upam, da se ji ni še kaj zakompliciral.user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
28.4.2009 13:28:39   
BarbiG
No, današnje akterke, a ste se v ilegalo potuhnle al kaj. Upam, da se je vsem izšlo najbolje. Dajte kaj javit, no. A sem nestrpna, kaj. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
28.4.2009 13:34:41   
mismis
LU33, saj ne vem, če ti bo kaj pomagalo, jaz sem nekaj dni za tabo po nosečnosti, ampak jaz nimam nobenih znakov. Ampak čisto nobenih, že od ET-ja naprej. Edini znak, ki bi morda lahko nakazoval nosečnost je, da hodim malo bolj pogosto na WC in pa seveda izostanek user posted image .

Lana in BEBIII, dobro opravita danes user posted image user posted image user posted image

O Suska, vidim da je konec sejma, HB saj je najlepše doma. Torej si ti tudi ena izmed faks mučenic, jaz ga kar prelagam, pa imam samo še tri izpite in diplomo.

Žižek, me veseli, da popušča vpliv hormonov. Pri nas se je pa šele začelo user posted image user posted image user posted image . Sva včeraj z našim gledala film Marley and me, pa sva na koncu oba jokala, ko je bil kuža že toliko star, da so ga morali dati usmrtiti. Groza, so solze tekle iz mene kar v potoku.

Reby, razbojniki morajo nagajati, kje si pa še videla pridnega razbojnika user posted image user posted image

s.suzi, pa kaj nisi ti že zadnjič imela eno malo morje folklov?? mam tak občutek, da tele terapije kar malo prilagajajo

Pikovit, hvala za novičke od Lare, to da se imajo pa lepo pa sploh ne dvomim. Kdaj vidva pičita na morje?

Zarja, danes mene ne čakate z lepimi novičkami, nimam nobenih pregledov. Šele naslednji torek imam UZ pri moji G. Hvala ti, ker misliš name user posted image

Barbi, nič ne vem, kaj je s Stello. Takrat, ko je je beta padla, so ji rekli, da bo user posted image  prišla, je pa ona do konca aprila na dopustu. Potem pa ne vem, kaj bo. Nekaj je rekla, da bo morda službo menjala, če ji ne bodo podaljšali, ker ima samo za določen čas. Kako si mi ti, ti hormoni kaj nagajajo?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
28.4.2009 13:35:53   
diana79
sporočam da beta hcg ni prisoten!jaz vas tudi zapuščam za en čas,da se malo poberem od razočaranje!se bom oglasila jeseni!želim vsem da nikoli ne bi bile tako žalostne kot sem jaz zdaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
28.4.2009 13:36:57   
sonček33
Diana, iskreno mi je žal. Objem zate. Izjokaj bolečino, potem pa pridi nazaj po pogum, dobro voljo, nasmeh...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
28.4.2009 13:37:45   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

sporočam da beta hcg ni prisoten!jaz vas tudi zapuščam za en čas,da se malo poberem od razočaranje!se bom oglasila jeseni!želim vsem da nikoli ne bi bile tako žalostne kot sem jaz zdaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...joj žal mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...naberi si novih moči in jeseni v nov zmagovalni boj....

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
28.4.2009 13:39:25   
gloria
...dan....končno pršla do rruser posted image ...včeri smo bili v toplicah in smo se tko dober imeliuser posted image ...mali tko vživa v vodi,pa še gužve ni bilo tak da je bilo za 5user posted image ...grem brat ker sem v zaostankuuser posted image ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?