|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
29.4.2009 8:39:24   
Rakica_80
Dobro jutrooouser posted image
Sreda, 29.04.
Lana08 - UZ
Miklarom - ET

Dejmo navijatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Miklarom, lepo sprejmi svoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lana08, uspešen UZ želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Reby, hvala za kavicouser posted image
BarbiG, naj te glava čim prej mine, dosti vode spij in počivaj, če se le dauser posted image
Citrončica, super za Menopurjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lanica moja, mene je ta Utrogestan zadeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ko pijana hodim po hišiuser posted image user posted image user posted image
Mismis, kako si ti in kako se počutiš,....imaš kej nosečniškihuser posted image ?user posted image
Vse, ki nisem naštela tudi lepo pozdravljam in navijam za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
29.4.2009 8:45:26   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Dobro jutrooouser posted image
Sreda, 29.04.
Lana08 - UZ
Miklarom - ET

Dejmo navijatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Miklarom, lepo sprejmi svoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lana08, uspešen UZ želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Reby, hvala za kavicouser posted image
BarbiG, naj te glava čim prej mine, dosti vode spij in počivaj, če se le dauser posted image
Citrončica, super za Menopurjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lanica moja, mene je ta Utrogestan zadeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ko pijana hodim po hišiuser posted image user posted image user posted image
Mismis, kako si ti in kako se počutiš,....imaš kej nosečniškihuser posted image ?user posted image
Vse, ki nisem naštela tudi lepo pozdravljam in navijam za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

O soborka!!! Ma jaz mislim, da bi tebe zadela vsaka stvar, kot sem videla - saj sem morala jaz požrt celo tvojo dozo user posted image user posted image , ki si jo dobila.....en čas sem gledala te kroglice ( a niso smešne...imam občutek, da se bodo kar odkotalile ven, ko si bomo dajale spodaj user posted image user posted image ) pol sm jih pa kar požrla....kako si mi?? user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
29.4.2009 8:58:12   
Rakica_80
Ja sem kr prijetno zadetauser posted image user posted image user posted image user posted image , druače danes sem boljšauser posted image , ja res so te kapsule smešneuser posted image tudi jaz sem jih gledala malo čudno, sem si predstavljala, da so malo večjeuser posted image Drugače jih moram jemati 3*na dan po 2- 2dni, potem pa vaginalno enka doza dva dniuser posted image
Kako je situacija pri tebi?

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
29.4.2009 9:01:51   
lana70

Ja sem kr prijetno zadetauser posted image user posted image user posted image user posted image , druače danes sem boljšauser posted image , ja res so te kapsule smešneuser posted image tudi jaz sem jih gledala malo čudno, sem si predstavljala, da so malo večjeuser posted image Drugače jih moram jemati 3*na dan po 2- 2dni, potem pa vaginalno enka doza dva dniuser posted image

isto - mislim, isto moram jemat kot ti....drugače pa sem ok, sem včeraj šla zgodaj spat, pa sem danes kar ok......a piješ?? Koliko časa pa se moram še nalivat s to vodo, ker to je pa meni tako mimo, ponavadi spijem 2 dcl na dan, sedaj pa kar ene litre zlivam vase...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3004
29.4.2009 9:03:47   
BarbiG

BEBIII popijem na hektolitre vode, pa nič ne pomaga. Sem kot sod brez dna. user posted image  Mi je moj user posted image  včeraj predlagal, da bi pa mogoče kakšen user posted image  bolj zalegel. Sem mu rekla, da bom do ponedeljka počakala, pol mi ga nej pa cel zaboj domov prinese. user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3005
29.4.2009 9:05:14   
BarbiG
BEBIII kar se pa zadetosti po Utrogestanu tiče, bo pa minil, ko si ga boš spodaj vstavljala. Tako da je Utropizderaj boljši od Utrogestana. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
29.4.2009 9:35:50   
Anonimen
Jutro. user posted image

Konec je zabušavanja domov, danes je blo treba v službo. user posted image

Lana, tudi ti si prava kokoška!!! user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  Super!! Naj te jih v nedeljo pričaka čim več. In kako je potekala punkcija? Jaz sem bila ravno tam ko sem čakala na zdravilo in je ena punca jokala na hodniku. user posted image

lu33, bravo za user posted image !!!

citrončica a tako je pri tebi? Upam, da bo pri meni isto. Sem ravno včeraj razmišljala.. jaz sem reagirala šele na 3 tablete klomifena in dobro če ni sedaj isto.. (imam 2 ampuli.)user posted image

miklarom, itak boš danes dobila user posted image  user posted image !! Nič skrbet!!!

barbi, kako je danes z glavobolom? Kaj boljše? Za hajnije pa čimprej poskrbi, da jih ne zmanjka.. user posted image  Sem jaz včeraj zvečer dva spila. user posted image

Punce eno vprašanje: kje rečete za potrdilo, da ste bile na GK, da greste lahko potem k osebni zdravnici po bolniško?

(odgovor članu kimsy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3007
29.4.2009 9:51:40   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Jutro. user posted image

Lana, tudi ti si prava kokoška!!! user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  Super!! Naj te jih v nedeljo pričaka čim več. In kako je potekala punkcija? Jaz sem bila ravno tam ko sem čakala na zdravilo in je ena punca jokala na hodniku. user posted image

citrončica a tako je pri tebi? Upam, da bo pri meni isto. Sem ravno včeraj razmišljala.. jaz sem reagirala šele na 3 tablete klomifena in dobro če ni sedaj isto.. (imam 2 ampuli.)user posted image

miklarom, itak boš danes dobila user posted image  user posted image !! Nič skrbet!!!

barbi, kako je danes z glavobolom? Kaj boljše? Za hajnije pa čimprej poskrbi, da jih ne zmanjka.. user posted image  Sem jaz včeraj zvečer dva spila. user posted image

Punce eno vprašanje: kje rečete za potrdilo, da ste bile na GK, da greste lahko potem k osebni zdravnici po bolniško?

je rekla ena punca ja, da se ena joka...pa nam ni bilo jasno zakaj, ker so se vse ven prismejale....ta pa je odjokala proti hodniku, ma verjetno zato, ker ni bilo toliko celic, kot jih je pričakovala....ne vem...zaradi punkcije sigurno ni jokala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
29.4.2009 10:41:20   
BarbiG

Jutro. user posted image

Suzi, ko se pri sestri Milici vpišeš v postopek, dobiš obvestilo zdravniku, ki je namenjeno tvojemu osebnemu zdravniku za odprtje bolniške, v primeru, da jo potrebuješ. Dobiš pa tudi na dan punkcije potrdilo, da ti pripada bolniška 5 dni po punkciji in po ET za 3 dni bolniške. Se pa lahko zmeniš s svojo zdravnico za daljšo bolniško. Pri meni to do sedaj ni bil nikoli problem.

Glede mojih glavobolov pa ni nič bolje. Tudi tablet ne prime. Tako da komaj čakam, da se danes šiht konča, da grem domov. Včeraj sta bila moja sončka tolk uvidevna do mene, da jima je lahko oči prebral pravljico za lahko noč. Samo pri umivanju zob sta pa vztrajala pri meni. user posted image  Sicer ne vem, če sem zadela vse zobe, ker sem gledala samo z napol odprtimi očmi. user posted image  Bomo pa danes zadevo ornk potimal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
29.4.2009 10:53:49   
Anonimen
barbi, sem dobila tisto potrdilo, ja.. vendar imam gor napisane vse datuma ko si moram dat injekcijo, ne pa točno kdaj sem bila.user posted image  Upam, da bo dovolj če ji dam tisto in povem katere dni sem imela UZ.

Kaj pa naprosin si probala vzet? Meni edino ta pomaga pri glavobolu.

(odgovor članu BarbiG)
  Neposredna povezava do sporočila: 3010
29.4.2009 10:55:29   
BarbiG

barbi, sem dobila tisto potrdilo, ja.. vendar imam gor napisane vse datuma ko si moram dat injekcijo, ne pa točno kdaj sem bila.user posted image  Upam, da bo dovolj če ji dam tisto in povem katere dni sem imela UZ.

Kaj pa naprosin si probala vzet? Meni edino ta pomaga pri glavobolu.

Naredi še kopijo tistega lista, kjer si zapisuješ datume injiciranja. Tam ti tudi ponavadi piše, kdaj imaš naslednji UZ. Meni sicer piše že na tem obvestilu, da imam prvi UZ 4.5.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
29.4.2009 10:57:40   
BarbiG
Suzi poskusila seg tudi Naprosin, pa nalgesin, pa Lekadol, pa Panadol. Nič ne pomaga. Pomaga samo spanje. Ampak tudi samo do trenutka prebujenja. Potem pa spet od začetka. user posted image  Mam pa že zdaj tako utrujene oči, ker mi glavobol pritiska prav na njih, da že komaj gledamuser posted image . Sem razmišljala, da si bom šla zobotrebce kupit, da mi bojo veke gor držal. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
29.4.2009 11:59:09   
Anonimen
Barbi, na žalost še predobro vem, kakšni so ti glavoboli.  Kaj pa če bi šla malo na zrak na sprehod, da se malo "preluftaš"? user posted image  Včasih tudi to pomaga.

(odgovor članu BarbiG)
  Neposredna povezava do sporočila: 3013
29.4.2009 12:47:24   
BarbiG

Barbi, na žalost še predobro vem, kakšni so ti glavoboli.  Kaj pa če bi šla malo na zrak na sprehod, da se malo "preluftaš"? user posted image  Včasih tudi to pomaga.

Ja, vem da pomaga. Dnevno to izvajam. Sem namreč doma na deželi in ko pridem domov se samo preoblečem in sem že s svojima sončkoma zunaj. Ampak ni prav dosti haska od mene zadnje čase, ker mi tudi svež zrak ne pomaga kaj dosti. Ampak bo že. Mi je bilo pa na motorju super. Nobenih glavobolov, nobenih slabosti, samo kaj ko 24 ur na dan, 7 dni v tednu pa res ne moreš bit na motorju. Ker dokler se vozim, je počutje super. user posted image  Mah, veš se tolažim, da imam samo še ene  slabe 3 tedne do punkcije, potem bo pa bolje. Potem bom pa hotla kakšne nosečniške simptome imet. Madona smo hecne, a ne. Nikol nam ni prav. user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
29.4.2009 12:54:30   
Anonimen
Meni je pa grozno na motorju, če me samo malo glava boli.user posted image  Letos sem itak naredila samo eno kratko turo, skupaj pa se nisva še nikamor peljala. Ponavadi greva za prvomajske na morje za par dni, letos pa se nekako kar ne spraviva. user posted image  Ampak bo že.. Sem pa zadnjič za foro poskusila kombinezon in mi je še prav!!!!!! user posted image    user posted image   user posted image  Ponavadi je kriza na začetku sezone. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
  Neposredna povezava do sporočila: 3015
29.4.2009 12:57:21   
Anonimen
Živjo,

lepo prosim za vaše znanje oz izkušnje. Ali Prometrium res zadržuje prihod menstruacije? Pa še zanima me, če znajo zaradi Prometriuma zelo boleti prsa ali pa se je res zgodil čudež in sem noseča? Prometrium je trenutno moja edina podpora. Testa še nisem delala, še ni pravi čas.

Najlepša hvala za odgovore že vnaprej.

(odgovor članu BarbiG)
  Neposredna povezava do sporočila: 3016
29.4.2009 13:02:43   
miklarom
evo , da vam poročam z veseljem.  oplodilo se mi jih je 6 najmočnejših zarodkov, je rekla zdravnica , da sem imela ta poskus nadpovprečno super dober in vsi zarodki so najkvalitetnejši in močni , da je prav vesela, da se mi je tako lepo izšlo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vstavili so mi 1 zarodekuser posted image   preostalih 5. malih pingvinčkov pa smo dali v skrinjo....., in to zaradi tega, ker sem v prejšnji nosečnost rodila mrtvega otroka pri 21. tednih, mi bodo sedaj če mi uspe delali cerklažo, in je rekla, da je zame in za otroka boljše, če je eden kot pa dva, DA CERKLAŽA LAŽJE ZDRŽI GLEDE ŽE NA MOJE STANJE PRETEKLOSTI.

pa saj vseeno, če je eden, samo da bi ta uspel in bil potem tudi zdrav.

test beta HCG imam  12.5.2009

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
29.4.2009 13:14:54   
sonček33
Miklarom pojma nimaš, kako vesela sem zate. kakšen rezultat in iskreno ti privoščim, da gre tole do konca po najboljši možni poti. Žal mi je, za tvojo grenko izkušnjo. Ponosna sem nate. Močna punca si.In eden je superca.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 29.4.2009 13:15:40 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
29.4.2009 13:18:41   
BarbiG
Miklarom super za takle rezultat. Res ti iz srca želim, da čez 14 dni zagledaš user posted image  user posted image  in da izpelješ nosečnost srečno do konca. Žal mi je, da si morala dati skozi tako grenko izkušnjo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
29.4.2009 13:23:59   
sonček33
Punsha in kimsy - naj bo jutri super duper fajn dan! naj uz  pokaže veliko foliklov in naj bo sprejem pikic/e lep in obetajoč

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
29.4.2009 13:29:55   
Anonimen
miklarom, o super lepa novička!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image   Res sem vesela zate in resnično upam, da bo čez 9 mesecev prijokal na svet zdrav user posted image !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3021
29.4.2009 13:46:15   
KIWI
Dan, punce,

da se malo spet oglasim, kako ste kaj? Vidim, da kar pridno klofate tu gor. Jaz sem zgleda med bolj ta lenimi za pisanje.

Veliki škrat, pri meni danes ni čiste beline, se je pojavil nek izcedek, taki bolj rjavi kot rdeč. Zaenkrat. No, pa vseeno upam, da še to nič slabega ne pomeni. Bi lahko bila pozna vgnezditev? Oh, upam.

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
29.4.2009 13:47:56   
KIWI
Miklaromuser posted image user posted image user posted image ! Braavo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
29.4.2009 13:57:41   
Aljonka
Živjo punce!
Po dolgem premoru se vam spet javljam. Čestitke vsem, ki vam je ratal in vsem, ki nam še bo!
Jaz sem mela dons prvi UZ po kobinaciji suprefakt+ 2xmenopur. Kaj pomeni če se mi je naredila cista????
Zakaj sem morala dat kri????
V prvem postopku tega ni bilo tako, da sploh ne vem kaj se dogaja.
Naslednji UZ 2.5.2009

Držim pesti in navijam za vse vasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
29.4.2009 14:27:29   
KIWI
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Punsha in kimsy - naj bo jutri super duper fajn dan! naj uz  pokaže veliko foliklov in naj bo sprejem pikic/e lep in obetajoč

Se podpišem pod to in navijam zraven!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?