Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 29.4.2009 8:39:24
|
|
|
|
Rakica_80
|
Dobro jutrooo Sreda, 29.04. Lana08 - UZ Miklarom - ET Miklarom, lepo sprejmi svoje Reby, hvala za kavico BarbiG, naj te glava čim prej mine, dosti vode spij in počivaj, če se le da Citrončica, super za Menopurje Lanica moja, mene je ta Utrogestan zadel , ko pijana hodim po hiši Mismis, kako si ti in kako se počutiš,....imaš kej nosečniških ? Vse, ki nisem naštela tudi lepo pozdravljam in navijam za vas
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 29.4.2009 8:45:26
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Dobro jutrooo Sreda, 29.04. Lana08 - UZ Miklarom - ET Miklarom, lepo sprejmi svoje Reby, hvala za kavico BarbiG, naj te glava čim prej mine, dosti vode spij in počivaj, če se le da Citrončica, super za Menopurje Lanica moja, mene je ta Utrogestan zadel , ko pijana hodim po hiši Mismis, kako si ti in kako se počutiš,....imaš kej nosečniških ? Vse, ki nisem naštela tudi lepo pozdravljam in navijam za vas O soborka!!! Ma jaz mislim, da bi tebe zadela vsaka stvar, kot sem videla - saj sem morala jaz požrt celo tvojo dozo , ki si jo dobila.....en čas sem gledala te kroglice ( a niso smešne...imam občutek, da se bodo kar odkotalile ven, ko si bomo dajale spodaj ) pol sm jih pa kar požrla....kako si mi??
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 29.4.2009 8:58:12
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ja sem kr prijetno zadeta , druače danes sem boljša , ja res so te kapsule smešne tudi jaz sem jih gledala malo čudno, sem si predstavljala, da so malo večje Drugače jih moram jemati 3*na dan po 2- 2dni, potem pa vaginalno enka doza dva dni Kako je situacija pri tebi?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 29.4.2009 9:01:51
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Ja sem kr prijetno zadeta , druače danes sem boljša , ja res so te kapsule smešne tudi jaz sem jih gledala malo čudno, sem si predstavljala, da so malo večje Drugače jih moram jemati 3*na dan po 2- 2dni, potem pa vaginalno enka doza dva dni Kako je situacija pri tebi? isto - mislim, isto moram jemat kot ti....drugače pa sem ok, sem včeraj šla zgodaj spat, pa sem danes kar ok......a piješ?? Koliko časa pa se moram še nalivat s to vodo, ker to je pa meni tako mimo, ponavadi spijem 2 dcl na dan, sedaj pa kar ene litre zlivam vase...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 29.4.2009 9:03:47
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Ja sem kr prijetno zadeta , druače danes sem boljša , ja res so te kapsule smešne tudi jaz sem jih gledala malo čudno, sem si predstavljala, da so malo večje Drugače jih moram jemati 3*na dan po 2- 2dni, potem pa vaginalno enka doza dva dni Kako je situacija pri tebi? BEBIII popijem na hektolitre vode, pa nič ne pomaga. Sem kot sod brez dna. Mi je moj včeraj predlagal, da bi pa mogoče kakšen bolj zalegel. Sem mu rekla, da bom do ponedeljka počakala, pol mi ga nej pa cel zaboj domov prinese.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 29.4.2009 9:05:14
|
|
|
|
BarbiG
|
BEBIII kar se pa zadetosti po Utrogestanu tiče, bo pa minil, ko si ga boš spodaj vstavljala. Tako da je Utropizderaj boljši od Utrogestana.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 29.4.2009 9:35:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Konec je zabušavanja domov, danes je blo treba v službo. Lana, tudi ti si prava kokoška!!! Super!! Naj te jih v nedeljo pričaka čim več. In kako je potekala punkcija? Jaz sem bila ravno tam ko sem čakala na zdravilo in je ena punca jokala na hodniku. lu33, bravo za !!! citrončica a tako je pri tebi? Upam, da bo pri meni isto. Sem ravno včeraj razmišljala.. jaz sem reagirala šele na 3 tablete klomifena in dobro če ni sedaj isto.. (imam 2 ampuli.) miklarom, itak boš danes dobila !! Nič skrbet!!! barbi, kako je danes z glavobolom? Kaj boljše? Za hajnije pa čimprej poskrbi, da jih ne zmanjka.. Sem jaz včeraj zvečer dva spila. Punce eno vprašanje: kje rečete za potrdilo, da ste bile na GK, da greste lahko potem k osebni zdravnici po bolniško?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 29.4.2009 9:51:40
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Jutro. Konec je zabušavanja domov, danes je blo treba v službo. Lana, tudi ti si prava kokoška!!! Super!! Naj te jih v nedeljo pričaka čim več. In kako je potekala punkcija? Jaz sem bila ravno tam ko sem čakala na zdravilo in je ena punca jokala na hodniku. lu33, bravo za !!! citrončica a tako je pri tebi? Upam, da bo pri meni isto. Sem ravno včeraj razmišljala.. jaz sem reagirala šele na 3 tablete klomifena in dobro če ni sedaj isto.. (imam 2 ampuli.) miklarom, itak boš danes dobila !! Nič skrbet!!! barbi, kako je danes z glavobolom? Kaj boljše? Za hajnije pa čimprej poskrbi, da jih ne zmanjka.. Sem jaz včeraj zvečer dva spila. Punce eno vprašanje: kje rečete za potrdilo, da ste bile na GK, da greste lahko potem k osebni zdravnici po bolniško? je rekla ena punca ja, da se ena joka...pa nam ni bilo jasno zakaj, ker so se vse ven prismejale....ta pa je odjokala proti hodniku, ma verjetno zato, ker ni bilo toliko celic, kot jih je pričakovala....ne vem...zaradi punkcije sigurno ni jokala.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 29.4.2009 10:41:20
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Jutro. Konec je zabušavanja domov, danes je blo treba v službo. Lana, tudi ti si prava kokoška!!! Super!! Naj te jih v nedeljo pričaka čim več. In kako je potekala punkcija? Jaz sem bila ravno tam ko sem čakala na zdravilo in je ena punca jokala na hodniku. lu33, bravo za !!! citrončica a tako je pri tebi? Upam, da bo pri meni isto. Sem ravno včeraj razmišljala.. jaz sem reagirala šele na 3 tablete klomifena in dobro če ni sedaj isto.. (imam 2 ampuli.) miklarom, itak boš danes dobila !! Nič skrbet!!! barbi, kako je danes z glavobolom? Kaj boljše? Za hajnije pa čimprej poskrbi, da jih ne zmanjka.. Sem jaz včeraj zvečer dva spila. Punce eno vprašanje: kje rečete za potrdilo, da ste bile na GK, da greste lahko potem k osebni zdravnici po bolniško? Suzi, ko se pri sestri Milici vpišeš v postopek, dobiš obvestilo zdravniku, ki je namenjeno tvojemu osebnemu zdravniku za odprtje bolniške, v primeru, da jo potrebuješ. Dobiš pa tudi na dan punkcije potrdilo, da ti pripada bolniška 5 dni po punkciji in po ET za 3 dni bolniške. Se pa lahko zmeniš s svojo zdravnico za daljšo bolniško. Pri meni to do sedaj ni bil nikoli problem. Glede mojih glavobolov pa ni nič bolje. Tudi tablet ne prime. Tako da komaj čakam, da se danes šiht konča, da grem domov. Včeraj sta bila moja sončka tolk uvidevna do mene, da jima je lahko oči prebral pravljico za lahko noč. Samo pri umivanju zob sta pa vztrajala pri meni. Sicer ne vem, če sem zadela vse zobe, ker sem gledala samo z napol odprtimi očmi. Bomo pa danes zadevo ornk potimal.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 29.4.2009 10:53:49
|
|
|
|
Anonimen
|
barbi, sem dobila tisto potrdilo, ja.. vendar imam gor napisane vse datuma ko si moram dat injekcijo, ne pa točno kdaj sem bila. Upam, da bo dovolj če ji dam tisto in povem katere dni sem imela UZ. Kaj pa naprosin si probala vzet? Meni edino ta pomaga pri glavobolu.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 29.4.2009 10:55:29
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi barbi, sem dobila tisto potrdilo, ja.. vendar imam gor napisane vse datuma ko si moram dat injekcijo, ne pa točno kdaj sem bila. Upam, da bo dovolj če ji dam tisto in povem katere dni sem imela UZ. Kaj pa naprosin si probala vzet? Meni edino ta pomaga pri glavobolu. Naredi še kopijo tistega lista, kjer si zapisuješ datume injiciranja. Tam ti tudi ponavadi piše, kdaj imaš naslednji UZ. Meni sicer piše že na tem obvestilu, da imam prvi UZ 4.5.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 29.4.2009 10:57:40
|
|
|
|
BarbiG
|
Suzi poskusila seg tudi Naprosin, pa nalgesin, pa Lekadol, pa Panadol. Nič ne pomaga. Pomaga samo spanje. Ampak tudi samo do trenutka prebujenja. Potem pa spet od začetka. Mam pa že zdaj tako utrujene oči, ker mi glavobol pritiska prav na njih, da že komaj gledam . Sem razmišljala, da si bom šla zobotrebce kupit, da mi bojo veke gor držal.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 29.4.2009 11:59:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Barbi, na žalost še predobro vem, kakšni so ti glavoboli. Kaj pa če bi šla malo na zrak na sprehod, da se malo "preluftaš"? Včasih tudi to pomaga.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 29.4.2009 12:47:24
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Barbi, na žalost še predobro vem, kakšni so ti glavoboli. Kaj pa če bi šla malo na zrak na sprehod, da se malo "preluftaš"? Včasih tudi to pomaga. Ja, vem da pomaga. Dnevno to izvajam. Sem namreč doma na deželi in ko pridem domov se samo preoblečem in sem že s svojima sončkoma zunaj. Ampak ni prav dosti haska od mene zadnje čase, ker mi tudi svež zrak ne pomaga kaj dosti. Ampak bo že. Mi je bilo pa na motorju super. Nobenih glavobolov, nobenih slabosti, samo kaj ko 24 ur na dan, 7 dni v tednu pa res ne moreš bit na motorju. Ker dokler se vozim, je počutje super. Mah, veš se tolažim, da imam samo še ene slabe 3 tedne do punkcije, potem bo pa bolje. Potem bom pa hotla kakšne nosečniške simptome imet. Madona smo hecne, a ne. Nikol nam ni prav.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 29.4.2009 12:54:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je pa grozno na motorju, če me samo malo glava boli. Letos sem itak naredila samo eno kratko turo, skupaj pa se nisva še nikamor peljala. Ponavadi greva za prvomajske na morje za par dni, letos pa se nekako kar ne spraviva. Ampak bo že.. Sem pa zadnjič za foro poskusila kombinezon in mi je še prav!!!!!! Ponavadi je kriza na začetku sezone.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 29.4.2009 12:57:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo, lepo prosim za vaše znanje oz izkušnje. Ali Prometrium res zadržuje prihod menstruacije? Pa še zanima me, če znajo zaradi Prometriuma zelo boleti prsa ali pa se je res zgodil čudež in sem noseča? Prometrium je trenutno moja edina podpora. Testa še nisem delala, še ni pravi čas. Najlepša hvala za odgovore že vnaprej.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 29.4.2009 13:02:43
|
|
|
|
miklarom
|
evo , da vam poročam z veseljem. oplodilo se mi jih je 6 najmočnejših zarodkov, je rekla zdravnica , da sem imela ta poskus nadpovprečno super dober in vsi zarodki so najkvalitetnejši in močni , da je prav vesela, da se mi je tako lepo izšlo. vstavili so mi 1 zarodek preostalih 5. malih pingvinčkov pa smo dali v skrinjo....., in to zaradi tega, ker sem v prejšnji nosečnost rodila mrtvega otroka pri 21. tednih, mi bodo sedaj če mi uspe delali cerklažo, in je rekla, da je zame in za otroka boljše, če je eden kot pa dva, DA CERKLAŽA LAŽJE ZDRŽI GLEDE ŽE NA MOJE STANJE PRETEKLOSTI. pa saj vseeno, če je eden, samo da bi ta uspel in bil potem tudi zdrav. test beta HCG imam 12.5.2009
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 29.4.2009 13:14:54
|
|
|
|
sonček33
|
Miklarom pojma nimaš, kako vesela sem zate. kakšen rezultat in iskreno ti privoščim, da gre tole do konca po najboljši možni poti. Žal mi je, za tvojo grenko izkušnjo. Ponosna sem nate. Močna punca si.In eden je superca.
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 29.4.2009 13:15:40 >
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 29.4.2009 13:18:41
|
|
|
|
BarbiG
|
Miklarom super za takle rezultat. Res ti iz srca želim, da čez 14 dni zagledaš in da izpelješ nosečnost srečno do konca. Žal mi je, da si morala dati skozi tako grenko izkušnjo.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 29.4.2009 13:23:59
|
|
|
|
sonček33
|
Punsha in kimsy - naj bo jutri super duper fajn dan! naj uz pokaže veliko foliklov in naj bo sprejem pikic/e lep in obetajoč
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 29.4.2009 13:29:55
|
|
|
|
Anonimen
|
miklarom, o super lepa novička!!!!! Res sem vesela zate in resnično upam, da bo čez 9 mesecev prijokal na svet zdrav !!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 29.4.2009 13:46:15
|
|
|
|
KIWI
|
Dan, punce, da se malo spet oglasim, kako ste kaj? Vidim, da kar pridno klofate tu gor. Jaz sem zgleda med bolj ta lenimi za pisanje. Veliki škrat, pri meni danes ni čiste beline, se je pojavil nek izcedek, taki bolj rjavi kot rdeč. Zaenkrat. No, pa vseeno upam, da še to nič slabega ne pomeni. Bi lahko bila pozna vgnezditev? Oh, upam.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 29.4.2009 13:47:56
|
|
|
|
KIWI
|
Miklarom ! Braavo!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 29.4.2009 13:57:41
|
|
|
|
Aljonka
|
Živjo punce! Po dolgem premoru se vam spet javljam. Čestitke vsem, ki vam je ratal in vsem, ki nam še bo! Jaz sem mela dons prvi UZ po kobinaciji suprefakt+ 2xmenopur. Kaj pomeni če se mi je naredila cista???? Zakaj sem morala dat kri???? V prvem postopku tega ni bilo tako, da sploh ne vem kaj se dogaja. Naslednji UZ 2.5.2009 Držim pesti in navijam za vse vas
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 29.4.2009 14:27:29
|
|
|
|
KIWI
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Punsha in kimsy - naj bo jutri super duper fajn dan! naj uz pokaže veliko foliklov in naj bo sprejem pikic/e lep in obetajoč Se podpišem pod to in navijam zraven!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?