Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.4.2009 8:55:13
|
|
|
|
mismis
|
Še tole preden grem... SUSKAAAAAAAAAAAAAAA, upam da bo danes plusek
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.4.2009 9:01:48
|
|
|
|
BarbiG
|
JA, SUSKA, upam da se je +++++++++++++ že prikazal. Daj sporoči nam prosim.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.4.2009 9:09:58
|
|
|
|
Bumo
|
Mismis, vso srečo danes na transferju in naj se obdržita!!! Suska, navijam za plusek!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.4.2009 9:15:27
|
|
|
|
sapi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dobro jutro vsem skupaj. Še preden grem po otroke, se moram vsem skupaj lepo zahvaliti za tole vsesplošno navijanje. Thanks bejbe, najboljše ste zdaj pa grem...po deco Naj te čakata dva lepa otročka dva pa naj te počakata za naslednjič ...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.4.2009 9:23:33
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dobro jutro vsem skupaj. Še preden grem po otroke, se moram vsem skupaj lepo zahvaliti za tole vsesplošno navijanje. Thanks bejbe, najboljše ste zdaj pa grem...po deco Mismis Ja kaj čakašššš, šibaj po otročke , veš da so tvoji hiperaktivni, da jih neboš lovila po hodnikih Želim ti lep in topel sprejem tvojih v maternico in da se oba tako lepo počutita in se odločita da bosta ostala 9 mescev v tvojem trebuščku!!!!!!!! Srečno Suska, ko pridem nazaj, si želim videt iz tvojega posta, srečo in veselje
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.4.2009 9:26:00
|
|
|
|
T1979
|
Jutro, Mismis zdaj že greješ . Juhuhu. Suska kje si, si lulala? Lara, kako lep bušček imaš.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.4.2009 9:46:41
|
|
|
|
Anonimen
|
In mismis?? Koliko jih greješ??! Suska, poročaj hitro o svojem plusu!! bozza, čim manj bolečo punkcijo ti želim in čim več pridelanih jajčec. WP in diana, dobro opravita na UZ-ju!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.4.2009 9:51:23
|
|
|
|
šopka
|
Morgen! ženske meni danes ni dal mira in sem šla delat test. se pravi et je bil v petek in kaj danes naj bi bil 7 dan če jst to prav štejem in črtica je bila sicer zelo svetla ampak je bila prvič v mojem življenju se je v tistem drugem kvadrtaku neki prikazalo. kaj mislite prezgodaj sem neumna ne ?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.4.2009 10:14:55
|
|
|
|
gigi1
|
Daaan Mišmiška sporoča, da je gužva na GK in mora še malo počakat na ET. Ve, da ima 2 lepa zarodka, za pingote bo treba še malo počakati. GO MIŠKA GO Šopka, če je od stopke že več kot 14 dni ti lahko kar čestitam . BHCG, ki je v stopki je lahko prisoten v telesu še do 14 dni. Po tem roku je tudi rahla črtica verjetno že znak nosečnosti. Držim pestke Suska kaj dogaja? Navijamo k zmešane Pozdravček vsem današnjim akterkam in objemčke vsem pupam
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.4.2009 10:18:19
|
|
|
|
Julia1
|
Drage moje soborke, včeraj sem bila pri Reškotu na prvem UZ (6t) in na žalost ni bilo na ekrančku prav nič videt, niti GV. Razočaranju ni bilo ne konca ne kraja. Reško mi je pojasnil, da ni zaradi prometriuma, ki vzdržuje umetno nosečnost. Komaj sem se pobrla, moja psiha je čist na tleh... Ampak ne bomo obupali tako hitro - smo se zmenili, da avgusta štartamo v nov boj!! Vsem nam želim, da bi bilo čimmanj takih žalostnih koncev in čimveč srečk z razigranimi .
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.4.2009 10:20:19
|
|
|
|
ledenka
|
Julia žal mi je. držim pesti, da bo nov boj uspešen! žiži, hvala za info držimo pesti za mišmiš!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.4.2009 10:25:03
|
|
|
|
kimsy
|
julia - .
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.4.2009 10:25:24
|
|
|
|
gigi1
|
Julija žal mi je . Si kar predstavljam kakšen šok je bil. Upam, da se boš čimprej postavila na noge in šla v nov boj. Drži se, me smo s tabo
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.4.2009 10:27:24
|
|
|
|
miklarom
|
julija - , žal mi je zate, zdaj pa le pogumno v nove boje.... mišmiš- go,goooo, lepa novička za dva mala pingvinčka, zdaj pa le počakaj nanju in jih lepo čuvaj
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.4.2009 10:29:23
|
|
|
|
T1979
|
Julia žal mi je. Vem, da je hudo, teh stvari se tudi jaz najbolj bojim. Ne pozabi, da imaš nas.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.4.2009 10:34:12
|
|
|
|
suska
|
Ah punce, kaj naj rečem.......komaj sem malo k sebi prišla............ne duha ne sluha o kakšnem plusku...... . Zdaj se mi pa tudi že rahlo oglaša... Full sem žalostna, ampak kot je rekla mismis žalost preboliš in spet v nove boje (čeprav šele avgusta). Punce, fuuuuuuul vam hvala za navijanje, res!!!!!!! Julia1, danes pa ni najin dan......Očitno bova obe avgusta pri Rešu, a? Pa še ena se je zadnjič pofočkala za avgust pri Rešu (katera je že bila na spisku en dan pred mano?)... Pravijo da je v slogi moč, tako da ima da takrat rata!!!!!!!!!!!! mismis vsaj ti nas razveseli s kakšno lepo novico, da ne bo vikend tako žalosten...... Čeprav sem žalostna navijam za vse akterke danes!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.4.2009 10:34:20
|
|
|
|
T1979
|
Mismis GO, GO, GO. Dejmo mišmiš, dejmo mišmiš.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.4.2009 10:36:10
|
|
|
|
T1979
|
oooooo suska žal mi je.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.4.2009 10:40:58
|
|
|
|
gigi1
|
Suska pa sem res mislila, da bo . Drži se puppa.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.4.2009 10:46:12
|
|
|
|
Julia1
|
Suska res ni najin dan ...pa ravno sem napisala, da nam želim čimmanj žalostnih koncev. Tolaži me to, da počasi prihaja poletje in topli dnevi, pa kak mega dopust bomo preživele in agust bo tik-tak tukaj. Res je - v slogi je moč .
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.4.2009 10:47:34
|
|
|
|
bozza
|
Hvala, da ste držale pestke. Pridelala sem 10 celic. Transfer imam 8.4. Danes je bil bolj navdušen nad menoj, me ni nič sekiral, da sem žoftna. Moramo pa dobro premislit, koliko jih bomo vstavili, glede na prvi rezultat prvega postopka. in veliko poguma za obe, ki gresta poleti v nov postopek. Grem kavčkat!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.4.2009 10:51:57
|
|
|
|
gigi1
|
Bozza super za 10 celic . Čestitke za korajžo in sedaj počivaj
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.4.2009 11:07:15
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Julia1 Drage moje soborke, včeraj sem bila pri Reškotu na prvem UZ (6t) in na žalost ni bilo na ekrančku prav nič videt, niti GV. Razočaranju ni bilo ne konca ne kraja. Reško mi je pojasnil, da ni zaradi prometriuma, ki vzdržuje umetno nosečnost. Komaj sem se pobrla, moja psiha je čist na tleh... Ampak ne bomo obupali tako hitro - smo se zmenili, da avgusta štartamo v nov boj!! Vsem nam želim, da bi bilo čimmanj takih žalostnih koncev in čimveč srečk z razigranimi . Julija . Žal mi je, da se je tako končalo. Vendar vidim, da si kljub že pozitivno naravnana. Veš, da bo naslednjič uspelo. Želim ti čimprejšnjo .
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.4.2009 11:09:24
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: suska Ah punce, kaj naj rečem.......komaj sem malo k sebi prišla............ne duha ne sluha o kakšnem plusku...... . Zdaj se mi pa tudi že rahlo oglaša... Full sem žalostna, ampak kot je rekla mismis žalost preboliš in spet v nove boje (čeprav šele avgusta). Punce, fuuuuuuul vam hvala za navijanje, res!!!!!!! Julia1, danes pa ni najin dan......Očitno bova obe avgusta pri Rešu, a? Pa še ena se je zadnjič pofočkala za avgust pri Rešu (katera je že bila na spisku en dan pred mano?)... Pravijo da je v slogi moč, tako da ima da takrat rata!!!!!!!!!!!! mismis vsaj ti nas razveseli s kakšno lepo novico, da ne bo vikend tako žalosten...... Čeprav sem žalostna navijam za vse akterke danes!!!!!!!! Suska žal mi je, sem bila čist prepričana da si .
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 3.4.2009 11:10:18
|
|
|
|
Rakica_80
|
Julija in Suska res sem pričakovala boljše novičke ampak, vseeno ne se predat, naprej je treba v nove boje, kot ste rekle, poletje je tu, se gre na kakšen dopust in evo Avgust bo tik tak tu!!!!! Bozza, čestitke za pridelanih 10 celic Mismis, kako je mamica? A te kej otročki ubogajo? A ste prišli že domov? Lepo se grejte doma!!!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?