|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
3.4.2009 8:55:13   
mismis
Še tole preden grem...

SUSKAAAAAAAAAAAAAAA, upam da bo danes plusek user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 276
3.4.2009 9:01:48   
BarbiG
JA, SUSKA, upam da se je +++++++++++++ že prikazal. Daj sporoči nam prosim.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 277
3.4.2009 9:09:58   
Bumo
Mismis, vso srečo danes na transferju in naj se obdržita!!!
Suska, navijam za plusek!!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 278
3.4.2009 9:15:27   
sapi
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dobro jutro vsem skupaj.

Še preden grem po otroke, se moram vsem skupaj lepo zahvaliti za tole vsesplošno navijanje.

Thanks bejbe, najboljše ste user posted image user posted image user posted image

zdaj pa grem...po deco

Naj te čakata dva lepa otročka dva pa naj te počakata za naslednjič ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 279
3.4.2009 9:23:33   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dobro jutro vsem skupaj.

Še preden grem po otroke, se moram vsem skupaj lepo zahvaliti za tole vsesplošno navijanje.

Thanks bejbe, najboljše ste user posted image user posted image user posted image

zdaj pa grem...po deco

Mismisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja kaj čakašššš, šibaj po otročkeuser posted image , veš da so tvojiuser posted image user posted image  hiperaktivni, da jih neboš lovila po hodnikihuser posted image user posted image user posted image
Želim ti lep in topel sprejem tvojihuser posted image user posted image  v maternico in da se oba tako lepo počutita in se odločita da bosta ostala 9 mescev v tvojem trebuščku!!!!!!!!
Srečnouser posted image user posted image user posted image

Suska, ko pridem nazaj, si želim videt iz tvojega posta, srečo in veseljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 280
3.4.2009 9:26:00   
T1979
Jutro,

Mismis zdaj že greješ user posted image  user posted image . Juhuhu.

Suska kje si, si lulala?

Lara, kako lep bušček imaš. user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 281
3.4.2009 9:46:41   
Anonimen
In mismis?? Koliko jih greješ??! user posted image

Suska, poročaj hitro o svojem plusu!!user posted image

bozza, čim manj bolečo punkcijo ti želim in čim več pridelanih jajčec.user posted image

WP in diana, dobro opravita na UZ-ju!! user posted image

(odgovor članu T1979)
  Neposredna povezava do sporočila: 282
3.4.2009 9:51:23   
šopka
Morgen! ženske meni danesuser posted image ni dal mira in sem šla delat test. se pravi et je bil v petek in kaj danes naj bi bil 7 dan če jst to prav štejem in črtica je bila sicer zelo svetla ampak je bila prvič v mojem življenju se je v tistem drugem kvadrtaku neki prikazalo. kaj mislite prezgodaj sem neumna ne ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
3.4.2009 10:14:55   
gigi1
Daaan user posted image

Mišmiška sporoča, da je gužva na GK in mora še malo počakat na ET. Ve, da ima 2 lepa zarodka, za pingote bo treba še malo počakati. GO MIŠKA GO user posted image  user posted image  user posted image

Šopka, če je od stopke že več kot 14 dni ti lahko kar čestitam user posted image  user posted image  user posted image . BHCG, ki je v stopki je lahko prisoten v telesu še do 14 dni. Po tem roku je tudi rahla črtica verjetno že znak nosečnosti. Držim pestke user posted image user posted image user posted image

Suska kaj dogaja? Navijamo k zmešane user posted image  user posted image  user posted image

Pozdravček vsem današnjim akterkam in objemčke vsem pupam user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 284
3.4.2009 10:18:19   
Julia1
Drage moje soborke,

včeraj sem bila pri Reškotu na prvem UZ (6t) in na žalost ni bilo na ekrančku prav nič videt, niti GV. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Razočaranju ni bilo ne konca ne kraja. Reško mi je pojasnil, da user posted image ni zaradi prometriuma, ki vzdržuje umetno nosečnost. Komaj sem se pobrla, moja psiha je čist na tleh...

Ampak ne bomo obupali tako hitro - smo se zmenili, da avgusta štartamo v nov boj!!

Vsem nam želim, da bi bilo čimmanj takih žalostnih koncev in čimveč srečk user posted image z razigranimi user posted image .

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 285
3.4.2009 10:20:19   
ledenka
Julia user posted image user posted image user posted image  žal mi je. držim pesti, da bo nov boj uspešen!

žiži, hvala za info user posted image  držimo pesti za mišmiš! user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Julia1)
Neposredna povezava do sporočila: 286
3.4.2009 10:25:03   
kimsy
julia -  user posted image   user posted image  user posted image  .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 287
3.4.2009 10:25:24   
gigi1
Julija žal mi je user posted image user posted image user posted image . Si kar predstavljam kakšen šok je bil. Upam, da se boš čimprej postavila na noge in šla v nov boj. Drži se, me smo s tabo user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 288
3.4.2009 10:27:24   
miklarom
julija -user posted image user posted image user posted image , žal mi je zate, zdaj pa le pogumno v nove boje....

mišmiš- go,goooo, lepa novička za dva mala pingvinčka, zdaj pa le počakaj nanju in jih lepo čuvajuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 289
3.4.2009 10:29:23   
T1979
user posted image  Julia user posted image  žal mi je. Vem, da je hudo, teh stvari se tudi jaz najbolj bojim.

Ne pozabi, da imaš nas.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 290
3.4.2009 10:34:12   
suska
Ah punce, kaj naj rečem.......komaj sem malo k sebi prišla............ne duha ne sluha o kakšnem plusku......user posted image user posted image user posted image user posted image .  Zdaj se mi pa tudi že user posted image   rahlo oglaša... Full sem žalostna, ampak kot je rekla mismis žalost preboliš in spet v nove boje (čeprav šele avgusta).

Punce, fuuuuuuul vam hvala za navijanje, res!!!!!!!

Julia1, user posted image user posted image user posted image  danes pa ni najin dan......Očitno bova obe avgusta pri Rešu, a? Pa še ena se je zadnjič pofočkala za avgust pri Rešu (katera je že bila na spisku en dan pred mano?)...  Pravijo da je v slogi moč, tako da ima da takrat rata!!!!!!!!!!!!

mismis vsaj ti nas razveseli s kakšno lepo novico, da ne bo vikend tako žalosten......

Čeprav sem žalostna navijam za vse akterke danes!!!!!!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 291
3.4.2009 10:34:20   
T1979
user posted image  user posted image  user posted image  Mismis GO, GO, GO. Dejmo mišmiš, dejmo mišmiš.user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 292
3.4.2009 10:36:10   
T1979
user posted image user posted image user posted image  oooooo suska žal mi je.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 293
3.4.2009 10:40:58   
gigi1
Suska pa sem res mislila, da bo user posted image  . Drži se puppa.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 294
3.4.2009 10:46:12   
Julia1
Suska res ni najin dan user posted image ...pa ravno sem napisala, da nam želim čimmanj žalostnih koncev. Tolaži me to, da počasi prihaja poletje in topli dnevi, pa kak mega dopust bomo preživele in agust bo tik-tak tukaj. Res je - v slogi je moč user posted image .

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 295
3.4.2009 10:47:34   
bozza
Hvala, da ste držale pestke. Pridelala sem 10 celic. Transfer imam 8.4.

Danes je bil bolj navdušen nad menoj, me ni nič sekiral, da sem žoftna. Moramo pa dobro premislit, koliko jih bomo vstavili, glede na prvi rezultat prvega postopka.

user posted image in veliko poguma za obe, ki gresta poleti v nov postopek.

Grem kavčkat!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 296
3.4.2009 10:51:57   
gigi1
Bozza super za 10 celic user posted image  user posted image  user posted image . Čestitke za korajžo in sedaj počivaj user posted image

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 297
3.4.2009 11:07:15   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Julia1

Drage moje soborke,

včeraj sem bila pri Reškotu na prvem UZ (6t) in na žalost ni bilo na ekrančku prav nič videt, niti GV. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Razočaranju ni bilo ne konca ne kraja. Reško mi je pojasnil, da user posted image ni zaradi prometriuma, ki vzdržuje umetno nosečnost. Komaj sem se pobrla, moja psiha je čist na tleh...

Ampak ne bomo obupali tako hitro - smo se zmenili, da avgusta štartamo v nov boj!!

Vsem nam želim, da bi bilo čimmanj takih žalostnih koncev in čimveč srečk user posted image z razigranimi user posted image .

Julija user posted image user posted image user posted image . Žal mi je, da se je tako končalo. Vendar vidim, da si kljub user posted image  že pozitivno naravnana. Veš, da bo naslednjič uspelo. Želim ti čimprejšnjo user posted image .

(odgovor članu Julia1)
Neposredna povezava do sporočila: 298
3.4.2009 11:09:24   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: suska

Ah punce, kaj naj rečem.......komaj sem malo k sebi prišla............ne duha ne sluha o kakšnem plusku......user posted image user posted image user posted image user posted image .  Zdaj se mi pa tudi že user posted image   rahlo oglaša... Full sem žalostna, ampak kot je rekla mismis žalost preboliš in spet v nove boje (čeprav šele avgusta).

Punce, fuuuuuuul vam hvala za navijanje, res!!!!!!!

Julia1, user posted image user posted image user posted image  danes pa ni najin dan......Očitno bova obe avgusta pri Rešu, a? Pa še ena se je zadnjič pofočkala za avgust pri Rešu (katera je že bila na spisku en dan pred mano?)...  Pravijo da je v slogi moč, tako da ima da takrat rata!!!!!!!!!!!!

mismis vsaj ti nas razveseli s kakšno lepo novico, da ne bo vikend tako žalosten......

Čeprav sem žalostna navijam za vse akterke danes!!!!!!!!

Suska žal mi je, sem bila čist prepričana da si user posted image . user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu suska)
Neposredna povezava do sporočila: 299
3.4.2009 11:10:18   
Rakica_80
Julija in Suskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  res sem pričakovala boljše novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak, vseeno ne se predat, naprej je treba v nove boje, kot ste rekle, poletje je tu, se gre na kakšen dopust in evo Avgust bo tik tak tu!!!!!

Bozza, čestitke za pridelanih 10 celicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mismis, kako je mamica?user posted image  A te kej otročki ubogajo?user posted image
A ste prišli že domov?
user posted image
Lepo se grejte doma!!!!!!!user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?