|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009
3.4.2009 0:28:55   
Najaa
Ok velja. user posted image  Želim vama, da čim prej najdeta kar iščeta.
In želim vam vsem lahko noč. Grem počasi drnjohat.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 326
3.4.2009 0:31:21   
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ok velja. user posted image  Želim vama, da čim prej najdeta kar iščeta.
In želim vam vsem lahko noč. Grem počasi drnjohat.

Lepo nočkouser posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 327
3.4.2009 7:30:30   
KOKICA32
Dobro jutro! user posted image

Kako ste? Mi smo okej! Sedaj imam malo lufta, pa grem malo za nazaj prebrat! user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 328
3.4.2009 7:36:01   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

pozdravljene punce, se samo na hitro oglasim in povem, da smo bolani-prehlajeniuser posted image Revica kašlja kot kak star traktor.user posted image
Sma bile včeraj pri P. in ji je ščistila nosek ter naju dala na inhalacije. Je bila tako utrujena ko sma domov prišli, da je spala od 22-2h. Je pa problem zdaj, da mi noče jestuser posted image vleče mi pribl. 3 min. in konec. Včeraj zvečer mi je pojedla samo 20ml user posted image user posted image in to je bilo to. Pol je spala do 2h.
Saj mi je P. rekla da je to zato ker ima to sluz v ustih katera ji želodček polni in ne občuti lahkote.
Meni pa bo dojke raztrgalo, kako mi dela. Čeprav si pupmpam ven ni to enako in me vse zateguje. Sem pa postala še jaz nahodna tak da res sma pravi duet sedaj. Men iz nosa teče, Lija pa kašlja za obe user posted image .

Zdaj pa jo fejst oblečem in grem v BC po apirator kateri se da na sesalec. Mi je včeraj sestra pri DR. rekla da naj to nabavim, da je dost boljši kot ročni (ki ga uporabljam zdaj) pa še vsega user posted image bo ven potegnil.
No, upam da res.

Najaa
.. HVALA TI user posted image user posted image (saj veš zakaj a ne?user posted image ). user posted image user posted image Za Niko in Tijo.

Tasa user posted image user posted image user posted image za Lijo!

Jaz tudi pri mojem slišim ponoči, da težko diha...pa mu zjutraj kar s palčko za ušesa malo nosnici sčistim pa je bolje...tak da mislim, da je pri nas vzrok bolj slab zrak kot mogoče prehlad.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 329
3.4.2009 8:18:45   
pocka
Dobro jutro...naša noč je bila cela žurka, celo noč je nekaj jamral, pa jokal, pa ziza not, pa ziza ven...aaaa, rabim zobotrebce,da mi oči skupaj ne potegne.user posted image Kapljice niso kaj dosti pomagale...mislim,da bomo tudi mi šli po te bio gaia, da vidim,če bo kaj boljše
Pri nas bo pa danes taaak lep sonček.user posted image Bo treba en sprehod udarit...edino ne vem, koliko časa po kopanju se ne sme ven, ker ga bomo glih danes kopali, upam,da ne bo patronažna ful pozna, ker pol ne bo nič s sprehodom.user posted image

=jasna= - a praviš,da se buggyboard pri vas ful obnese...upam,da se bo pri nas tudi, pol bomo brez problemov lahko šli na kak daljši sprehod....sem se pa nasmejala zadj tem tvojim podvigom, si te kar predstavljam kako se odrivaš z vozičkomuser posted image user posted image user posted image

mamaM - tebi je že lažje na sprehodih, je Žiga že dovolj velik,da gre lahko sam, pa tudi že razume veliko več, pa ni treba za njim laufat

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Tu je nova slikica našega Blaža...če jo lahko prosim zamenjate na seznamu, hvalauser posted image

user posted image

Urejeno!
A si ga prav za seznam takole naštimala, malega pozerja? user posted image  Kak je srčkan!

Ne, je bil kar cel dan tako lepi, je dobil od babi in dedija za darilo, pa smo ga morali malo uštimat preden prerase.user posted image

tulipan - me smo pa že mislile,da si šla po malo štručko, ti pa okoli kafetkaš user posted image user posted image user posted image

...to je zaenkrat to...grem še malo facebook prečekiratuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 330
3.4.2009 8:52:21   
yania
Punce, če katera rabi za krst, lahko jaz posodim...res, ma ne boste kupovale....sem imela za Najo, zdaj za Timona po mojem to ne pride u poštev, je pa ful kjut....je naredila od mojega user posted image  teta, ko je v Nemčiji, zdaj že v penziji, je pa delala v Hugo Boss, tak da obvlada zadeve....
bom poslala slikice, v albumu bojo...sam morm moj rač.priklopit....jer na lep topu nimam tega gor....

Ja, moj Timon je tudi včeraj visel na meni, ne na jočki, ampak sam v naročju user posted image , tako da punce, jaz sem ziher, da se hočejo še mal pocrkljat....pojedel je fuuul še ob 23. pol pa mir do 4.....5 ur...juuupi...potem mir do 7.20, ni zdej je spet v postelji pri meni....spi, pa zajoka, pa pridem tja pa spet spi....sej je še zaspan, ko tak zeha...
Ja jaz bi tudi še, samo čakam eno kolegico, ko je že trikrat rekla da pride...včeraj tudi vstanem (ob 9.00), ko bi še tak spala, pa mi reče, da ima nekaj gužvo, da bo jutri...user posted image ...no danes sem še prej vstala, da ne bo rekla, da je spet pozna...upam da ne zataji..ker drgač......

ok...rač.se nalaga...grem poiskat slike krsta....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 331
3.4.2009 8:56:55   
spps
ojla! mi smo spali-skor nič,ga je skoz neki zvijalo...user posted image  ma sem taka ko avionuser posted image user posted image
ina kja novega?tulipan še kar vztraja v 1user posted image user posted image ?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 332
3.4.2009 9:31:17   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla! mi smo spali-skor nič,ga je skoz neki zvijalo...user posted image  ma sem taka ko avionuser posted image user posted image

pol sva pa midve kar na istemuser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 333
3.4.2009 9:40:19   
yania
ma dej..moj comp.je out...
eno sliko sem uspela gor dat..ostalo kasneje...grem na l.t.si po mejlu poslat...pa pol gor dat..ma neki mi nagaja ....

se slišmo kasneje...en zvoni...papa

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 334
3.4.2009 9:42:12   
Tulipan12
DOBRO JUTRO!

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 335
3.4.2009 9:48:00   
Tulipan12

novo, kot ti je yania rekla, čim več pristavljaj otroka. In poleg tega, da veliko piješ, še veliko počivaj in ne sekiraj se zarad tega! To je lahko kot začaran krog, ker če se sekiraš, ni mleka - če ni mleka se pa sekiraš. user posted image

tulipan, men tud nagaja mamiM poslat sms-e. Pol ji pa na novo pošljem, ne da odgovorim. Štekaš? In tako pol vedno gre. Isti problem imam pri Pupi. No, pri njej pa če grem na novo pošiljat, ne gre. user posted image

Nika je danes imela malo krajši maraton hranjenja, pa sej še vedno neki gode... Tole večerno hranjenje me res izčrpa.

Hahaha, pa glih od MameM in Pupe mam telefonsko, ko jima štrajka gsm! Upam, da ne zataji, ko bom rodila. Bom pa probala poslat na tak način, da ne dam na odgovor, ja.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 336
3.4.2009 9:52:33   
Tulipan12

user posted image  glavni podnajemnik mojega telesa še vstraja, jauser posted image  pa samo do 28.3. je mel plačano najemnino - nekaj moram ukrenit, NUJNO!user posted image  Ta vikend ga bom povabila v Rim na počitnice, upam, da bo sodeloval!user posted image user posted image user posted image
Ne poslušajte me, ker sem že čisto zmešana!!!user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 337
3.4.2009 10:10:54   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

user posted image  glavni podnajemnik mojega telesa še vstraja, jauser posted image  pa samo do 28.3. je mel plačano najemnino - nekaj moram ukrenit, NUJNO!user posted image  Ta vikend ga bom povabila v Rim na počitnice, upam, da bo sodeloval!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image sej kmalu bo imel bebi premalo stanovanje,pa mu ne bo druge kot pa da se izseliuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 338
3.4.2009 10:17:02   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

user posted image user posted image kak si me nasmejala..

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 339
3.4.2009 10:19:14   
tasa_m
dobro jutro. Na hitro pozdravim..letimo ven na sprehod dokler nebo deža. Je tako čudno vreme da nikol ne veš ali bo ali nebo dež user posted image

mi smo spali od 1-4,30 in od 5,30-8,30 user posted image .
Je pa moja mami tu in ji je Lija pokazala kako jo ima rada..jo je malo pobruhala user posted image user posted image in pol ko sta se previjali jo je še polulala in poprdala user posted image user posted image ,. To je ljubezen nimaš kaj!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 340
3.4.2009 10:20:09   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

dobro jutro. Na hitro pozdravim..letimo ven na sprehod dokler nebo deža. Je tako čudno vreme da nikol ne veš ali bo ali nebo dež user posted image

mi smo spali od 1-4,30 in od 5,30-8,30 user posted image .
Je pa moja mami tu in ji je Lija pokazala kako jo ima rada..jo je malo pobruhala user posted image user posted image in pol ko sta se previjali jo je še polulala in poprdala user posted image user posted image ,. To je ljubezen nimaš kaj!!

user posted image user posted image user posted image jutro?za ene je že danuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 341
3.4.2009 10:54:07   
mediuhec
pozdrav!

jaz sem pa danes tolk koma, ker je naš škrat rogovilil celo noč. ne vem al ta lefaxin nič ne prime ali kaj? študiram da bi mu dala še malo kuminovega sirupa? ali lahko kombiniraš več kapljic?
bogi revež, prav zbudi se zaradi napenjanja, potem pa bi spet jedel, za tolažbo al kaj.

po kolikšnem času ima smisel zamenjati vrsto kanpljic? (eh, če bodo sploh katere prijele?)

včeraj sem bila zelo žalostna, saj moj mali spet ni hotel zagrabit zizike, to mi dela že 2. dan. šele zvečer mi je uspelo, da je visel na eni 20 minut, potem pa zaspal za samo 1 uro. da bi bila noč še bolj stresna, mi je zaštekala črpalka za mleko. kaj hudiča, samo 14 dni jo imam, potem pa takole. na srečo je potem le šlo- ker z ročno ni prišlo ven več kot par kapljic.
so mi vsi govorili, da ko bo večji bo lažje zagrabil, pa kar nič- mislim da mu glede na brizgalko ali flaško teče premalo....

kopanje: včeraj smo ga prvič in je zelo užival.

posvetovalnica: 8.4.

kapica, oblekce za ven: podobno kot ostale

lepo se cartajte!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 342
3.4.2009 11:31:39   
dushka
Dobro jutro.

Danes smo ponoč tudi mi spali. Taja ni nič jokala. Spala sem od 24 do 5.30. In od 6.30 do 9. Vmes je seveda jedla. Zdaj je zbujena, cuza dudko in naokrog gleda.

Lepo se imejte.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 343
3.4.2009 11:40:19   
čebeica maja
POZDRAVČE VSEM
Se mal nahiter javim, pri nas se kr dogaja, poovdne smo cele jokali in se dojili do večera. Včeraj sem mu pa dala kaplice sap, pa je blo ok, zvečer pa nisem ker ponavad ni jokcal, je pa do polnoči gor visel pol pa ob 3, 6 in 9 dojil,  od 9 pa do 11 jok, zdej pa nevem a pol mu moram zavsako dat kapliceuser posted image , ker prej je bla sm popovdne kriza. Kaplice se dajo pred dojenjem in jaz naj vem če bo potem ga napenjalo al neuser posted image . Verjetn so te bio galija bolš, ko jih sm samo enkrat na dan daš, pa še naravne so, jih bomo mogl nabavt.

Sm povem še da je moj račun. tud pozabil geslo, zmano vred, pol je pa mal trajalo da sem za druzga zaprosila, no sm spet zvamiuser posted image .

zelo ste pridne vse pohvaleuser posted image user posted image user posted image  vsem

prvi pregled 20.4

papa

< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 3.4.2009 11:44:18 >

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 344
3.4.2009 11:40:54   
NoBady
Dan dan... ka delate da je kr naprej tako kislo vreme? men se že meša k sma skos notr, komi čakam da se bojo začel ornk sprehodi...

Drgač pa se mi zdi da tamalga vsak dan bolj zvija... najbolj mučn je ko glih komi zaspi pa ga spet krčki zbudijo in pol je že sitn sam od tega ko je zaspan pa ne more spat... pa jedu bi tut skos...mali lakotnik je... 

mediuhec
- pomoje noče zize zagrabit ker se je treba preveč matrat gre s flaško lažje...kr sm si js tut dva dni stiskala zarad popokanih pa zgriženih bradavic in sma mela pol ful problem nazaj na zizo prešaltat...sploh ni hotu zagrabt pa vlečt...sam sm vztrajala in je pol spet, sam ne upraš kolk se je joku prej...user posted image

jooj kadar se spravim pred comp prou ve ker se zmer začne user posted image in morm k njemu letetuser posted image ... tut zdeleuser posted image ...papauser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 345
3.4.2009 11:51:11   
yania
evo slikice so gor, če katero zanima oblekica za krst...rade volje posodim...

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=13522

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 346
3.4.2009 12:06:33   
julam
no, da se še jaz nakratko javim na novem forumu.

mi smo ok, na krče smo se navadli. jaz kombiniram kapljice in sicer: zvečer bio gaia + en sirupek, včeraj smo prvič dali znamenite koroške, prej smo pa dajali kuminov sirup. No, pri nas se krčki stopnjujejo, sej baje so najmočnejši ok 6t. Bomo verjetno dodali še sab simplex. Itak da nam nič posebno ne nuca, bio gaia po moje na dolgi rok za črevesno floro, sirupki pa za trenutno. Eh, čas čas čas, sej gre hitro, vsaj meni. mala bo jutri 1m, pa ne vem, kam je šel.

Sicer se še vedno borimo z ljubosumje, tavelik ima ful težave, ga moram prav merkat, da ne bi sestrici kaj naredil. Božčki so teli otročki, jih probam razumet (baje da je za njih to tako, kot če bi nam možički privleki domov še eno damico in mi ženkice bi jo morale kar sprejeeti in rade imeti in oh in sploh - ja, tkole se sliši res grozno user posted image ).

A vaši imajo kaj izpuščajškov? Naša se ful puca in je cela mozoljškasta, kot ta huda pubertetnica. user posted image

nočno spanje je pri nas vsak dan presenečenje. Ne bom je hvalila, ker potem jee vedno slabše, ampak zaenkrat je OK.

Za mamice punčk: z lulčki nimam težav, zdaj pa ne vem, če delam ok. Kako brišete luliko? vedno sramne ustnice čisto narazen? Tega mi ni nihče povedal, kao sej vse vem pri tretjem. Hja, ne vem. user posted image

kdaj so se začel smejati?

No, grem. Lepo bodite! Tulipan, ta vikend bo v Rimu po moje ful lepo vreme, vi2 s podnajemnikom kar pojdita. Pa srečno pot!!!

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 347
3.4.2009 12:10:21   
PERSIDA
mediuhec - ne obupat probat moraš vse.Jaz trenutno zraven kapljic uporabljam kamilčni čaj pa kuminov sirup.Res da prdita tako kot če bi akala taki rafali so samo zvija jih pa ne več tako kot prej ko sem se še jaz zraven jokala.

'ME PA itak naredimo VSE da bi jim bilo lažje.Dejstvo je da morajo dat to skoz če glih se ti včasih sfiži zravenuser posted image .

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 348
3.4.2009 12:25:16   
Dudica1
evo tole pa je mala KATJA od BUKSI, da jo dodate na seznamček

user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 349
3.4.2009 12:25:28   
IZVIRNO SPOROČILO: yania

evo slikice so gor, če katero zanima oblekica za krst...rade volje posodim...

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=13522

ful lepe slikce...pravi angelček je bila fullll lepo...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?