yania
|
Punce, če katera rabi za krst, lahko jaz posodim...res, ma ne boste kupovale....sem imela za Najo, zdaj za Timona po mojem to ne pride u poštev, je pa ful kjut....je naredila od mojega teta, ko je v Nemčiji, zdaj že v penziji, je pa delala v Hugo Boss, tak da obvlada zadeve.... bom poslala slikice, v albumu bojo...sam morm moj rač.priklopit....jer na lep topu nimam tega gor.... Ja, moj Timon je tudi včeraj visel na meni, ne na jočki, ampak sam v naročju , tako da punce, jaz sem ziher, da se hočejo še mal pocrkljat....pojedel je fuuul še ob 23. pol pa mir do 4.....5 ur...juuupi...potem mir do 7.20, ni zdej je spet v postelji pri meni....spi, pa zajoka, pa pridem tja pa spet spi....sej je še zaspan, ko tak zeha... Ja jaz bi tudi še, samo čakam eno kolegico, ko je že trikrat rekla da pride...včeraj tudi vstanem (ob 9.00), ko bi še tak spala, pa mi reče, da ima nekaj gužvo, da bo jutri... ...no danes sem še prej vstala, da ne bo rekla, da je spet pozna...upam da ne zataji..ker drgač...... ok...rač.se nalaga...grem poiskat slike krsta....