Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 21:39:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne bom prehitro hvalila, sam tele kapljice bio gaia so . A je možno, da začnejo delovat takoj? ma ne vem,ko enkrat je mali ok,drugič,ga hoče raztrgat,tretjič so pa krčki sam prehodni? mislim,da so kapljice ok,če ne druga vsaj omilijo zadevo...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 21:41:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne bom prehitro hvalila, sam tele kapljice bio gaia so . A je možno, da začnejo delovat takoj? ma ne vem,ko enkrat je mali ok,drugič,ga hoče raztrgat,tretjič so pa krčki sam prehodni? mislim,da so kapljice ok,če ne druga vsaj omilijo zadevo... Verjetno res... otroci morajo dat to čez, druge ni... Sam naša se je direkt po njih res fajn pokakala. Bomo vidli v nasl. dneh (ali urah ).
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 21:43:42
|
|
|
|
tasa_m
|
BIO GAJA mi jih tud imamo ampak ne vem če je glih to to. Kaka pa ful zeleno oz..sploh še danes ni kakala,samo prdka mi in pol spusti še v plenico. nič mi ni jasno!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 22:00:51
|
|
|
|
yania
|
ojla
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 22:03:17
|
|
|
|
yania
|
Jaz sem pa danes kupila Bimbi gas kapljice....baje so uredu...pa sej po mojem je podobna sestava v vseh...je rekla da te lahko otroček od rojstva naprej jemlje....pred vsakim obrokom...pa ko previjam , moram vedno, ampak res vedno pomasirati trebušček v smeri urinega kazalca....no zdej sva se kopala, pa sem pozabila je pa spet lačen, po 2 urah komaj...protestira v naročju, pa dudo mi bo pojedel
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 22:27:17
|
|
|
|
novo
|
malo sem vas prebrala, kaj velik pa ne. vsem mamicam pozdrav, vsem pa , da čimprej minejo krči. Lepo, da rastejo. Moja Zoja pa je začela hujšati. Meni je čudežno izginilo mleko, čez noč in mi je rekla patronažna, da je zelo čudno, saj pojenja rado po 3 tednih . Sem zelo žalostna, danes sem prvič dodala Aptamil, po dojenju, pa je pojedla ko keks 60 ml. res sem ful , ker nama dojenje ne steče, pa tako dobro nama je šlo. Se res ful pazim, pijem dovolj, tak da upam, da je samo prehodno. Tudi mi smo začeli uporabljati kapljice, Bio, pa še nekaj iz lekarne, bomo videl, kakšen je učinek. Ob priložnosti se še kaj javim, aja, danes smo se prvič kopali. Zoja je uživala, malo jokala, ampak zato, ker je bila lačna.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 23:04:34
|
|
|
|
yania
|
novo saj bo...verjetno je res prehodno...čimveč jo pristavljaj, pa bo...a ti zaspi na joški? je lenček in niti ne pogreša hrane, al kaj? ja to je problem, saj ne vem, se ne spomnim, a si 1.mamica, a ne? ko ne veš še kako in kaj...no pri drugem si na to veliko bolj pozoren....nisi edina katera se matra...še predobro vem kako to zgleda... tu se samo ne sekiraj zdaj, ker to še bolj vpliva na vse skupaj....v primeru, da pa res ne bi bilo več mleka pa veš dobro da si se trudila in naredila vse da bu steklo... evo moj je pa še 100 pojedel....kupček bolj slab...mi je omagal da ga ni mogoče zbuditi...no ga dam noter v posteljico, in se čez 2 minuti zbudi in konec je znan: jamranje, ga dvignem, velik kupček in kolcanje... no zdaj je že omagal v naročju, tako da grem še jaz spat z njim...jutri dobim zjutraj eno kolegico na obisk...tako da bo treba kmal vstat, kaka bo noč, oz.jutro pa še ne vem..upam , da bojo kapljice kaj pomagale...jih je 2x zdaj dobil...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 23:05:28
|
|
|
|
yania
|
aja, lepe sanje vsem...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 23:09:39
|
|
|
|
Tulipan12
|
Ojla, punce! NE, NISEM ŠE V P!!! Sem bila cel dan po čvekih in kavah in sprehodih, da ne ždim doma in razmišljam kdaj bo in kak bo! MamaM, sem ti skušala poslat sms nazaj, pa ne gre Ne vem kaj maš to nastavljeno, ampak že ko sem dobila tvoj sms, mi je poleg imena pisalo: Cent. za odg. določ. ne vem kaj naj bi to pomenilo. V glavnem, jaz doma.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 23:10:58
|
|
|
|
Tulipan12
|
Pupa, welcome home! Grem tudi jaz malo na cartanje in spat! Nočko!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 23:23:10
|
|
|
|
Najaa
|
novo, kot ti je yania rekla, čim več pristavljaj otroka. In poleg tega, da veliko piješ, še veliko počivaj in ne sekiraj se zarad tega! To je lahko kot začaran krog, ker če se sekiraš, ni mleka - če ni mleka se pa sekiraš. tulipan, men tud nagaja mamiM poslat sms-e. Pol ji pa na novo pošljem, ne da odgovorim. Štekaš? In tako pol vedno gre. Isti problem imam pri Pupi. No, pri njej pa če grem na novo pošiljat, ne gre. Nika je danes imela malo krajši maraton hranjenja, pa sej še vedno neki gode... Tole večerno hranjenje me res izčrpa.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 23:33:06
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa novo, kot ti je yania rekla, čim več pristavljaj otroka. In poleg tega, da veliko piješ, še veliko počivaj in ne sekiraj se zarad tega! To je lahko kot začaran krog, ker če se sekiraš, ni mleka - če ni mleka se pa sekiraš. tulipan, men tud nagaja mamiM poslat sms-e. Pol ji pa na novo pošljem, ne da odgovorim. Štekaš? In tako pol vedno gre. Isti problem imam pri Pupi. No, pri njej pa če grem na novo pošiljat, ne gre. Nika je danes imela malo krajši maraton hranjenja, pa sej še vedno neki gode... Tole večerno hranjenje me res izčrpa. naša tud kr neki gode vsak tulk cajta al bo lačna nimam pojma bom vidla...in kako si ti Naja??
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 23:36:55
|
|
|
|
Najaa
|
Moja ziher ni lačna. Ob 22h je pojedla 110ml - 40 mojega in ostalo aptamil. Ob 23h se je še malo pocartala na joški za lahko noč... ne vem, a je to res tisto, da se težko poslovijo od mamice, ker vejo, da je treba spat... Skoz si govorim, da itak tako hitro zrastejo, da se nima smisla nervirat. Evo, tako sem. Zdaj imam malo časa samo zase in pijem kozarec radlerja in vse je super. Predvsem mi paše ta nočna tišina... Kaj pa ti, cita?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 23:44:55
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moja ziher ni lačna. Ob 22h je pojedla 110ml - 40 mojega in ostalo aptamil. Ob 23h se je še malo pocartala na joški za lahko noč... ne vem, a je to res tisto, da se težko poslovijo od mamice, ker vejo, da je treba spat... Skoz si govorim, da itak tako hitro zrastejo, da se nima smisla nervirat. Evo, tako sem. Zdaj imam malo časa samo zase in pijem kozarec radlerja in vse je super. Predvsem mi paše ta nočna tišina... Kaj pa ti, cita? ja mogoče pa je res kej na tem...NAZDRAVJE ... Nč kaj mal čekiram po netu pa čakam če se bo miss zbudila za jest sej če prej ne bo budnica ob 03 to je že standart pol pa ga biksa do 5 je kot sovica jaz pa komaj gledam ..naši mali čmrli...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 23:48:32
|
|
|
|
Najaa
|
Ti cita ti, namesto da bi šla spat, če ima tvoja mala take žurke ponoči! Sam kaj, ko paše mal v miru sedet za rač. a ne? Tvoj še dela?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 23:57:29
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ti cita ti, namesto da bi šla spat, če ima tvoja mala take žurke ponoči! Sam kaj, ko paše mal v miru sedet za rač. a ne? Tvoj še dela? ja sej veš kulkrat si rečem dans pa grem pa vsakič zatajim ...moj pa danes prost zjutraj bil sam na enem sestanku sedaj pa gleda tv pa napol drema se je najedu pa je utrujen je reko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 3.4.2009 0:03:31
|
|
|
|
Najaa
|
A, doma ga imaš. Super. Joj upam, da bo jutri kaj lepše vreme. Tole med štirimi stenami dan za dnem me ubija. Sem navajena bit veliko vzunaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 3.4.2009 0:05:21
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A, doma ga imaš. Super. Joj upam, da bo jutri kaj lepše vreme. Tole med štirimi stenami dan za dnem me ubija. Sem navajena bit veliko vzunaj. Joj jaz tud upam da bo kaj bolje men se že meša skoz bit noter...dans sem šla za eno urco ven sem šla na kavico z Liino botrco ko bo krst...je prav pasalo...juter bi pa še našo malo miss peljala upajmo na lepše vreme...joj tale april bo tud kr neki
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 3.4.2009 0:09:42
|
|
|
|
Najaa
|
Kdaj boste pa imeli krst?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 3.4.2009 0:12:27
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kdaj boste pa imeli krst? Nekako se nagibamo 14.06.ker ima ati od Lie tud orjstni dan bi bilo vse ob enem pa njemu je to fullll lepo...pa mislim da kr bo...sva šle dans z botrco gledat verižice in obeske ampak naj ti povem da imamo mal "obsedeno" botrco vse vse bi rada sama financirala men pa je preveč nerodno ...to je hčerka od moje krstne botrce...pa vi???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 3.4.2009 0:16:06
|
|
|
|
|
Kaja me zasleduješ??? Midve sva neločlijivi
< Sporočilo je popravil cita -- 3.4.2009 0:17:26 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 3.4.2009 0:17:08
|
|
|
|
Najaa
|
Mi ne bomo imeli krsta. Tudi Tija ni krščena. Moj ni preveč za to, jaz se pa ne kregam z njim. Mi je pa lepo. Kje pa boste imeli krst in pol kosilo? Imate že vse splanirano?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 3.4.2009 0:19:29
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mi ne bomo imeli krsta. Tudi Tija ni krščena. Moj ni preveč za to, jaz se pa ne kregam z njim. Mi je pa lepo. Kje pa boste imeli krst in pol kosilo? Imate že vse splanirano? Nimamo še čist čist splanirano ampak nekako že vemo...krst bomo imeli v tisti cerkvi kjer sem jaz opravla vse zakramente in tudi laura je tam krščena za kosilo pa se še dogovarjamo nimam ideje...nas pa naj bi bilo tam okol 15 ljudi...vem pa kaj bo mela oblečeno joj joj veš kk bo cotkana ... Sej brez veze se kregat pač vsi niso...lepo pa je res ja...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 3.4.2009 0:25:25
|
|
|
|
Najaa
|
A že maš za oblečt za njo? Dej pokaž! Prosim! Meni so taki otročki v tem belem, taki nedolžni in cukrčki!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 3.4.2009 0:26:36
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A že maš za oblečt za njo? Dej pokaž! Prosim! Meni so taki otročki v tem belem, taki nedolžni in cukrčki! nimam še doma ampak v baby centru sva gledale ampak niso imel prave bele barve so imeli tak šampanjec barvo in glih iščem na netu...upam da najdem še moj mi pomaga...takoj ko najdem pokažem...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?