Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 0:11:46
|
|
|
|
Najaa
|
Bravo za Lio! Jaz pa se počutim zmatrano. Cel večer sem imela tamalo al na joški al pa hranla po flaški. Ne vem več, kaj je to, no. Kar jedla bi in jedla... pa ne da se je zamotit, ker takoj začne histerično jokat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 0:15:44
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Bravo za Lio! Jaz pa se počutim zmatrano. Cel večer sem imela tamalo al na joški al pa hranla po flaški. Ne vem več, kaj je to, no. Kar jedla bi in jedla... pa ne da se je zamotit, ker takoj začne histerično jokat. verjamem da si utrujena ...ko pa jo odložiš recimo da ti zaspi na rokah spi al se zbudi??? naši danes sploh ati ni veljal je tulila ko sirena sem jo pa jaz vzela pa tišina in dremčkala ni mi jasno če je vse to že možno??
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 0:18:31
|
|
|
|
Najaa
|
Ma veš kaj, obnaša se, kot da je mal histerična. Hitro diha, če slučajno zapre oči pa jo vsak tresljaj ali zvok prebudi in kar šviga sem in tja z očmi. In skoz išče, da bi jedla... Mogoče je tole res že možno, ker ko je Niko danes vzela moja mama, je jokala, ko sem jo pa jaz, pa je nehala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 0:23:45
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma veš kaj, obnaša se, kot da je mal histerična. Hitro diha, če slučajno zapre oči pa jo vsak tresljaj ali zvok prebudi in kar šviga sem in tja z očmi. In skoz išče, da bi jedla... Mogoče je tole res že možno, ker ko je Niko danes vzela moja mama, je jokala, ko sem jo pa jaz, pa je nehala. KK so bogi naši otročki nekaj jim fali pa ne znajo povedat... Ja mogoč pa res so scartane tile naše punce sej lepo ampak sej naša tud včas prav izsiljuje ampak upam da ostanem močna...včas se dere ko da jo iz kože vlečemo pa nimam pojma zakaj in je podobno kot si ti napisala...nimam pojma...jutri je pa moj doma razen zjutraj ob 11 ima en sestanek v službi pol pa končno doma da se jaz mal spočijem sem čist ubita
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 0:26:21
|
|
|
|
Najaa
|
A ne, kok te lahko tako malo bitjece utrudi? Kdo bi si mislil! Ah, ja, zdaj se že malo bolje počutim, ko sem spila 2 deci radlerja...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 0:29:07
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A ne, kok te lahko tako malo bitjece utrudi? Kdo bi si mislil! Ah, ja, zdaj se že malo bolje počutim, ko sem spila 2 deci radlerja... Ja sam res jaz sem utrujena ko že dolgooooooo ne lahko rečem da pr Lauri nisem bila skor nikoli se pa vidi seveda da je naša Lia kontra Lauri.Laura je bila nezahtevna ta pa je zahtevna 300 na uro le po kom kadar joka in da jo nosim je tiho se spomnim na besede moje ome ko mi vedno rekla da sem bila grozen dojenček dokler so me nosli sem bila ok ko pa je bilo konec nošenja pa jok in jok pol pa naj se čudim zakaj je Lia taka...joj joj kk optimist da bo otrok drugačen
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 0:32:43
|
|
|
|
Najaa
|
Ne sekiri se, sej hitro zrastejo (dobra tolažba, ne? ). Mene je pa danes skoraj kap, ko sem nekaj šla v vitrino iskat in se zagledam v eno sliko... čez glavo mi je najprej šlo, pa kako, sej od Nike slik še nisem dala razvit. Je pa Tija na sliki, ko je bila stara kak mesec in je spala... Kako sta si podobni!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 0:35:49
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne sekiri se, sej hitro zrastejo (dobra tolažba, ne? ). Mene je pa danes skoraj kap, ko sem nekaj šla v vitrino iskat in se zagledam v eno sliko... čez glavo mi je najprej šlo, pa kako, sej od Nike slik še nisem dala razvit. Je pa Tija na sliki, ko je bila stara kak mesec in je spala... Kako sta si podobni! a res sta si podobni moji dve pa nč od nč se vid da je drug atek Ja sam res veš kk hiter zrastejo sploh ne morem verjet da je moja Laura stara že 10 let bo julija joj joj...ampak veš kaj pa je fajn da sem še jaz vedno tko mlada ...velikokrat ko je laura bila kje z mano so rekli aha to je pa sestrca so mislili za lauro naša Maluar pa ni nikol tiho pa reče KAJ NE NE TO JE PA MOJA MAMI KA SE NE VIDI
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 0:37:29
|
|
|
|
Najaa
|
Kids don't lie. Koliko si pa bila stara, ko si jo imela?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 0:38:54
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kids don't lie. Koliko si pa bila stara, ko si jo imela? Joj joj mlada mlada sem bila res vsa mlečna 19...sedaj pa bom 29 letos kk gre hiter joj joj...sej si tud ti mlada še...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 0:41:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kids don't lie. Koliko si pa bila stara, ko si jo imela? Joj joj mlada mlada sem bila res vsa mlečna 19...sedaj pa bom 29 letos kk gre hiter joj joj...sej si tud ti mlada še... Jaz mam že 3-ko vspredi... Pa sej to niso nobena leta, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 0:44:14
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kids don't lie. Koliko si pa bila stara, ko si jo imela? Joj joj mlada mlada sem bila res vsa mlečna 19...sedaj pa bom 29 letos kk gre hiter joj joj...sej si tud ti mlada še... Jaz mam že 3-ko vspredi... Pa sej to niso nobena leta, ne? Veš kdaj bomo stari tam pr 70 ...sam včas ko pa sem čist crknjena sem pa res ko une mamike pr 70 včas še slabša kulk jih maš okroglih 30???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 0:44:57
|
|
|
|
|
Veš jaz sem se držala načela mladi moremo imet otroke vsak izgovor je dober
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 0:46:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Veš jaz sem se držala načela mladi moremo imet otroke vsak izgovor je dober Ja sej je prav... sam kaj, ko ni blo pravga... 31 bom ta mesec. Jupi, žurka!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 0:49:35
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita Veš jaz sem se držala načela mladi moremo imet otroke vsak izgovor je dober Ja sej je prav... sam kaj, ko ni blo pravga... 31 bom ta mesec. Jupi, žurka!! Ja jaz sem tud mislila pr Lauri da je čist čist tapravi in smo imeli dojenčka ampak se je z leti pokazalo da ni pravi joj sploh nočem pomislit nazaj kaj vse sem prestala upam da mi ne bo treba...Zdej pa lahko rečem da imam zlato res sem prav srečna da sem ga pripeljala na Štajersko je pa delal na vašem koncu pa jaz nisem hotla it na Primorsko pa je on prišel k nam Jupiiiiiiiiiii žurka...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 0:52:02
|
|
|
|
Najaa
|
Škoda, da nisi prišla na obalo. Bi se nam lahko drug teden pridružla na pikniku. Lepo, da si srečna po vsem, kar je bilo... Kar si pisala o bivšem je samo za pozabit... Edino ko ga moraš še srečevat zarad Laure, je bedno, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 0:55:47
|
|
|
|
Najaa
|
cita, tak je fajn s tabo čvekat, sam sem že čist zlomlena na tem stolu... grem mal odspat, preden bo sirena. Lahko noč ti želim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 0:57:40
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Škoda, da nisi prišla na obalo. Bi se nam lahko drug teden pridružla na pikniku. Lepo, da si srečna po vsem, kar je bilo... Kar si pisala o bivšem je samo za pozabit... Edino ko ga moraš še srečevat zarad Laure, je bedno, ne? Ja sej bom pa enkrat prišla na obalo vas pokukat...Joj sam res veš kk mi je gorzno ga sploh pogledat ko se spomnim kulk slabega mi je naredil kakšne govori itd...za jokat res...pa lahko rečem da ga skor nč ne vidim hvala bogu sedaj ko ima punco sej jo že ima kr neki časa me skor več ne pogleda ker ga ima ona na povodcu vsaj ena ga bo mal zdresirala ...ampak se mi pa Laura smili ko kaj vse more preživljat tam pr njemu joj joj ona ima drugo in ona ima hčerko isto staro kot je moja laura in lahko rečem da ima on raje uno punco kot pa svojo lauro ker ji nčć ne upa rečt uni tadrugi zarad njene mame(punce od njega)joj joj
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 0:58:22
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa cita, tak je fajn s tabo čvekat, sam sem že čist zlomlena na tem stolu... grem mal odspat, preden bo sirena. Lahko noč ti želim. Lahko noč....lep in miren spanec
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 7:34:46
|
|
|
|
Grahec
|
Dobro jutro, pa eno tako ta hitro ! Najaa in cita sta včeraj pozno v noč čvekale, tako da jo bosta v tem deževnem dnevu skoraj gotovo rabili. Snoči je bila tudi Lucija malo "čudna" . Smo šli na obisk do moje sestrce na dolenjsko, da bi vidli, kako prenaša malo daljšo vožnjo, tako da zdaj vemo da lahko gremo v soboto k našim na primorsko (imamo 2 ure vožnje). Pa se je dojila ta mala včeraj zvečer na 1 uro ali še manj. Samo je pa čez noč podrla vse spalne rekorde potem , je spala od 21.30 pa do 6 brez se zbudit, brez se dojit in previt, zdaj pa od 7. že spet spančka. Očitno jo to smotano vreme uspava. ma, tukaj se še nič ne dogaja tako da grem še jaz malo pod kovtrček .
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 8:53:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro....imam malo časa..ker mislim, da bo ob 9h uzbuna! Spali smo okej...jedli ob 1.30 in ob 6.30..super skratka...včeraj sem ga skopala ob prisotnosti babice...Uffff sem švicala...mali pa se je drl, ker je babica (patronažna) ravno tak prišla, da smo ga direkt iz postelje dali v bano... Bogi! Je pa ratal pravi požeruh..sedaj mu včasih niti 100ml ni več dovolj... Kaj ve naredite, ko vam otročki zbruhajo hrano (kar veliko)? Gre za ta t.i. refluks? Jim date nato še več za jesti ali ne? Ker pri nas vse kaže na to, da bi še jedel in potem, ko mu dam, jo poje ter nato zaspi in je vse okej?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 10:03:40
|
|
|
|
Najaa
|
Dobro jutro. Tudi Nika je poo včerajšnjem hranjenju podrla vse rekorde, saj je spala od 23h- 6h. Potem je pojedla in spala do 9h. Super, tak da sem naspana. KOKICA, pri Niki je tudi tako, da ko bruha, pol hoče še. Ma jaz ji dam, ker drugače ni mira in pol zaspi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 10:05:15
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! Sem gledala na seznam pa zgleda, da pišete kdaj imajo malčki posvetovalnico (23.4-1.). Refluks naša ga ima tudi včasih, pa zbruha kar veliko, zato ji jaz dam še jest, ker če ne bi tak čez 1h spet začela brundat. Je pa mala taki lakotnik, da včasih je že na 1h, včasih pa na 3h se pa potem tak naje, da ko ji kupčka podiram zgleda kot največji pijanček. No grem jaz malo počivat, ker je vreme beda
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 10:33:08
|
|
|
|
tasa_m
|
pozdravljene punce, se samo na hitro oglasim in povem, da smo bolani-prehlajeni Revica kašlja kot kak star traktor. Sma bile včeraj pri P. in ji je ščistila nosek ter naju dala na inhalacije. Je bila tako utrujena ko sma domov prišli, da je spala od 22-2h. Je pa problem zdaj, da mi noče jest vleče mi pribl. 3 min. in konec. Včeraj zvečer mi je pojedla samo 20ml in to je bilo to. Pol je spala do 2h. Saj mi je P. rekla da je to zato ker ima to sluz v ustih katera ji želodček polni in ne občuti lahkote. Meni pa bo dojke raztrgalo, kako mi dela. Čeprav si pupmpam ven ni to enako in me vse zateguje. Sem pa postala še jaz nahodna tak da res sma pravi duet sedaj. Men iz nosa teče, Lija pa kašlja za obe . Zdaj pa jo fejst oblečem in grem v BC po apirator kateri se da na sesalec. Mi je včeraj sestra pri DR. rekla da naj to nabavim, da je dost boljši kot ročni (ki ga uporabljam zdaj) pa še vsega bo ven potegnil. No, upam da res. Najaa.. HVALA TI (saj veš zakaj a ne? ). Za Niko in Tijo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 2.4.2009 10:54:17
|
|
|
|
dushka
|
mama_milcy Kdaj ste jim prvič nohte postrigli? Nohte ji še nisem postrigla, ker si je sami lomijo. Je pa danes stara 7 tednov A imajo vaši čez dan kapico na glavi? mislim, ko so noter v stanovanju Ne, samo pol ure po kopanju.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?