Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam no, da se še jaz nakratko javim na novem forumu. mi smo ok, na krče smo se navadli. jaz kombiniram kapljice in sicer: zvečer bio gaia + en sirupek, včeraj smo prvič dali znamenite koroške, prej smo pa dajali kuminov sirup. No, pri nas se krčki stopnjujejo, sej baje so najmočnejši ok 6t. Bomo verjetno dodali še sab simplex. Itak da nam nič posebno ne nuca, bio gaia po moje na dolgi rok za črevesno floro, sirupki pa za trenutno. Eh, čas čas čas, sej gre hitro, vsaj meni. mala bo jutri 1m, pa ne vem, kam je šel. Sicer se še vedno borimo z ljubosumje, tavelik ima ful težave, ga moram prav merkat, da ne bi sestrici kaj naredil. Božčki so teli otročki, jih probam razumet (baje da je za njih to tako, kot če bi nam možički privleki domov še eno damico in mi ženkice bi jo morale kar sprejeeti in rade imeti in oh in sploh - ja, tkole se sliši res grozno ). A vaši imajo kaj izpuščajškov? Naša se ful puca in je cela mozoljškasta, kot ta huda pubertetnica. nočno spanje je pri nas vsak dan presenečenje. Ne bom je hvalila, ker potem jee vedno slabše, ampak zaenkrat je OK. Za mamice punčk: z lulčki nimam težav, zdaj pa ne vem, če delam ok. Kako brišete luliko? vedno sramne ustnice čisto narazen? Tega mi ni nihče povedal, kao sej vse vem pri tretjem. Hja, ne vem. kdaj so se začel smejati? No, grem. Lepo bodite! Tulipan, ta vikend bo v Rimu po moje ful lepo vreme, vi2 s podnajemnikom kar pojdita. Pa srečno pot!!! Hvala! Upam, da naju bodo hotli sprejet v kakem hotelu
|