|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009
3.4.2009 12:28:09   
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

evo tole pa je mala KATJA od BUKSI, da jo dodate na seznamček

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 351
3.4.2009 12:52:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec
ali lahko kombiniraš več kapljic?

Mislim da ja, ampak ne pretiravat z njimi. Če na eni piše max. 5 kapljic na dan, na drugi pa tud recimo, pol ji ne dat kr 10 kapljic obojega. Pa ne obeh hkrati, ampak zjutri ene, zvečer pa druge. No, tako je moje mnenje.

Kar se pa dojenja tiče - mogoče pa probaj kakšno drugo pozo dojenja - mogoče mu bolj paše, če bi oba ležala ali kaj podobnega.

yania - Uh, kolk je bila luštkana vaša mala na krstu! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: julam

A vaši imajo kaj izpuščajškov?

Za mamice punčk: z lulčki nimam težav, zdaj pa ne vem, če delam ok. Kako brišete luliko? vedno sramne ustnice čisto narazen?

kdaj so se začel smejati?

izpuščajčki - To je men pediatrinja še pri Juretu razložila, da se koža čisti. Je izginilo po cca. mesecu dni.
brisanje lulike - Meni so v porodnišnici rekli, d anikoli ne razmikam ustnic in jih naj ne brišem niti mažem po sredini.
smejanje - Koliko se spomnim pri Juretu pri cca. 2 mesecih.

Buksi - Tudi vajina Katja je full lepa. user posted image Pa lepo ime ste izbrali. user posted image

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 352
3.4.2009 13:10:21   
julam
jasna, hvala za odg glede brisanja naših punčk. Jaz ji obrišem med ustnicami samo, ko je pokakana. Ampak sem vidla, da je včasih ful ene belkaste sluzi not, pa ne vem, če to mroa bit, al kaj. Ker to verjetno ni več tisto, kar je bilo takoj po porodu, user posted image user posted image user posted image . Ne bi jo rada kej zafurala...

Smejat se začenjo ful različno, naš taprrvi se je že kmalu, ok 1 meseca, za drugega se pa ne spomnim user posted image ... 

yania, tale vaša pupka je bila pa prava princeska. Bi se kar v vrsto postaviila za krstno oblekico, samo ne vem, kdaj nam bo uspelo vse skupaj spelat, ker bomo ta srednjega fanta skupaj z malo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 353
3.4.2009 13:13:25   
novo
user posted image

Evo, še js prilagam slikico naše male bibe! user posted image
Smo danes uradno družina, ker smo šli podpisat očetovstvo.
Zoja je spustila glas user posted image , in je soc. delavka ugotovila, da ima zelo močan glas. Tako, da ne vem! user posted image

lepo bodite še naprej, Spss, ti pa namaži kolesa na vozičku, da čimprej pade kakšna kava, kaj?user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 354
3.4.2009 13:15:13   
novo

jasna, hvala za odg glede brisanja naših punčk. Jaz ji obrišem med ustnicami samo, ko je pokakana. Ampak sem vidla, da je včasih ful ene belkaste sluzi not, pa ne vem, če to mroa bit, al kaj. Ker to verjetno ni več tisto, kar je bilo takoj po porodu, user posted image user posted image user posted image . Ne bi jo rada kej zafurala...

Smejat se začenjo ful različno, naš taprrvi se je že kmalu, ok 1 meseca, za drugega se pa ne spomnim user posted image ... 

yania, tale vaša pupka je bila pa prava princeska. Bi se kar v vrsto postaviila za krstno oblekico, samo ne vem, kdaj nam bo uspelo vse skupaj spelat, ker bomo ta srednjega fanta skupaj z malo...

meni je patronažna rekla, naj brišel z mokro palčko, rahlo in sam 1x na dan.

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 355
3.4.2009 13:34:18   
Tulipan12

no, da se še jaz nakratko javim na novem forumu.

mi smo ok, na krče smo se navadli. jaz kombiniram kapljice in sicer: zvečer bio gaia + en sirupek, včeraj smo prvič dali znamenite koroške, prej smo pa dajali kuminov sirup. No, pri nas se krčki stopnjujejo, sej baje so najmočnejši ok 6t. Bomo verjetno dodali še sab simplex. Itak da nam nič posebno ne nuca, bio gaia po moje na dolgi rok za črevesno floro, sirupki pa za trenutno. Eh, čas čas čas, sej gre hitro, vsaj meni. mala bo jutri 1m, pa ne vem, kam je šel.

Sicer se še vedno borimo z ljubosumje, tavelik ima ful težave, ga moram prav merkat, da ne bi sestrici kaj naredil. Božčki so teli otročki, jih probam razumet (baje da je za njih to tako, kot če bi nam možički privleki domov še eno damico in mi ženkice bi jo morale kar sprejeeti in rade imeti in oh in sploh - ja, tkole se sliši res grozno user posted image ).

A vaši imajo kaj izpuščajškov? Naša se ful puca in je cela mozoljškasta, kot ta huda pubertetnica. user posted image

nočno spanje je pri nas vsak dan presenečenje. Ne bom je hvalila, ker potem jee vedno slabše, ampak zaenkrat je OK.

Za mamice punčk: z lulčki nimam težav, zdaj pa ne vem, če delam ok. Kako brišete luliko? vedno sramne ustnice čisto narazen? Tega mi ni nihče povedal, kao sej vse vem pri tretjem. Hja, ne vem. user posted image

kdaj so se začel smejati?

No, grem. Lepo bodite! Tulipan, ta vikend bo v Rimu po moje ful lepo vreme, vi2 s podnajemnikom kar pojdita. Pa srečno pot!!!

Hvala! Upam, da naju bodo hotli sprejet v kakem hoteluuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 356
3.4.2009 13:35:14   
Tulipan12
Al bi morala nakloftat poste za tretjo zvezdico, da lahko grem?user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 357
3.4.2009 13:42:04   
Grahec
Ojla,

sem že ne vem kolikokrat pozabila napisat, da imamo mi
naslednjič posvetovalnico 23. 4.

Krst - Mi bomo zelo zgodnji in ga bomo imeli že 19. 4., ko je bela nedelja. Kajvem, župnik je tako predlagal in nisva imela nič proti, bomo pa hkrati popraznovali še RD od moje mami. Nas bo pa cca 20 -ampak to samo Lucijinin stari starši in tete in strici z družinami oziroma fanti in puncami. Kosilo bo pa kar pri nas, bova s taščo malo pokombinirali, mami bo pecivo spekla, torto pa naročimo eno  veliko pri tistem, ko nam je poročno naredu res zelo, zelo lepo pa dobro.

Yania  oblekica je zares zelo lepa, kakšne št. pa je? Verjetno bi bila Luciji prevelika, ona ima in bo takrat še imela pomoje bolj veliko št. 62 ali malo 68. Drugače pa tudi ne vem,če ne bi bilo prehladno v taki oblekici, bi bila pa res kjut. Tako da imam zaenkrat kar en kompletek od Kenz zasmišljen, ko je majčka bela z volančki in cele žabice bele z malimi rožicami (kupljen že pred njenim rojstvom - ni bil mišljen za krst, ma zdaj se mi pa zdi čisto OK in ji ga nisem še nikoli oblekla), pa sem mislila čez dat še en tanek prehodni  kombinezonček, bel z enimi rožicami... lušten, je dobila za darilo in ga tudi nismo še nikoli oblekli -nič tako "pocukranega",  čeprav ne bi imela nič proti, ampak ne vem koliko dat za oblekico za 1 dan se mi pa tudi ne zdi...

mozoljčki - Lucija jih ima tudi nekaj. Pediater je rekel naj ji z gazico namočeno v kamilčko naredim nežen piling in moram rečt da pomaga.

lulika - meni so pa in v porodnišnici in patronažna rekli, da ko umivaš malce razpreš in 1x narahlo povlečeš s krpico, da umiješ  nabrano umazanijo (od začetka je imela tudi malo izcedka)  in to je to. Kremaš pa ne.

< Sporočilo je popravil Grahec -- 3.4.2009 13:50:51 >

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 358
3.4.2009 14:22:43   
mediuhec
nobady: uf, glede krčev smo na istem. sama bom res poskusila še kakšno drugo kombinacijo kapljic.

yania: kakšna lepa oblekca!!! mi še študiramo če bomo imeli krst...

julam: naš ima 1 mesec in se že smeji - tko ne na glas, samo usta se razpotegnejo in to ponavadi po jedi. kolk je fletn takrat!! pozabim vse neprespane noči, krče in druge težavice.
joj, samo tale o ljubicah se pa sliši kruta.

persida: ja tele male riti: meni je danes posračkal dobesedno celo previjalno! glih plenica dol, jaz pa mu noge gor držim in brišem rito, pa se je zgodilo... he he

pa pa

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 359
3.4.2009 14:29:41   
Najaa
halo! sem v gužvi, sam pozdravit sem vas prišla. user posted image

se beremo kasneje...

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 360
3.4.2009 14:37:05   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: novo

user posted image  

Jeiiii...kakšna lepotica user posted image ...

Da se še jaz vklopim na novo temo...sicer nisem brala za nazaj...bom...da vidim vse vaše male sončke...

Vidim, da je debata o lulčkih in lulicah še kar aktivna...mene je tudi v P vprašala, kaj imamo od prej, ker sem bila pri previjanjih tako firbčna okoli tega našega lulčka...9 čudo!!!user posted image user posted image user posted image ...in kaj nam dela zdaj ta lulček pri preoblačenju user posted image  user posted image ...

Mene zanima kdaj user posted image  postane preoblačenje všeč? Malo čudno vprašanje, ampak naš tako neutolažljivo joka, ko mu začnem hlače slačit...user posted image

Kaj pa kakšne VEČERNE URICE...ste dali to čez ali dajete to čez? Naš začne okoli 21 h pa tudi tam do 2h kar krilit z rokami, če mu vzamem zizo...dudo si sam potegne iz ust in jokca...pol se pa spraska po obrazu kot da bi ga vlekli čez robido...user posted image user posted image user posted image ...Patronažna pravi, da to kolike še niso...

www.by-ab.si

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 361
3.4.2009 14:44:11   
dushka
Julam

Brisanje lulike:Jaz luliko obrišem tako, da malo razprem zunajno sr. ustnico in z mokro vato obrišem umazanijo. Delam pa to pred kopanjam in ko se je pokakala. Upam, da delam prav. Mi ni nihče povedal kako se to dela. Mislim, da ni dobro da umazanija ostane noter, sploh pa drek. S kremo pa namažem samo ritko.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 362
3.4.2009 15:51:48   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Danes smo imeli 1pregled v posvetovalnici ,tehtamo,TOMAŽ 3560 G IN ANŽE 3620 G,NASLEDNJI PREGLED 7.5.

user posted image user posted image user posted image  pridna mamica in fantka

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 363
3.4.2009 15:51:52   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

pocka, pri nas pa ne verjamem, da bi se buggyboard obnesel. Ne vem. Še vedno računam, da bom imela Niko v kengurujčku, Tijo pa za roko držala.
mamaM, za Žigata je pa verjetno res že prepozno za to zadevo. On pa verjetno že kar lepo hodi z vama, ne?

ja, kr gre, ni težav, nekaj časa vozi on voziček, nekaj časa se me drži za roko ampak kr gre........

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 364
3.4.2009 15:51:56   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

BIO GAJA mi jih tud imamo ampak ne vem če je glih to to.
Kaka pa ful zeleno oz..sploh še danes ni kakala,samo prdka mi in pol spusti še v plenico. nič mi ni jasno! user posted image

jaz dajem Lei tudi kapljice BIOGAIA ampak mislim, da je pol še večji kot preden ji dam tako da jih bomo zgleda kr črtali in šli v lekarno po kaj drugega...kaka pa normalno rumeno tako da ne vem kaj jo mantra, včasih tako joka da je kr groza jo poslušat, mi je hudo jo tako gledat samo kaj pa naj...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 365
3.4.2009 15:52:01   
mama_milchy

malo sem vas prebrala, kaj velik pa ne.
vsem mamicam pozdrav, vsem user posted image pa user posted image , da čimprej minejo krči.
Lepo, da rastejo.
Moja Zoja pa je začela hujšati.user posted image Meni je čudežno izginilo mleko, čez noč in mi je rekla patronažna, da je zelo čudno, saj pojenja rado po 3 tednihuser posted image .
Sem zelo žalostna, danes sem prvič dodala Aptamil, po dojenju, pa je pojedla ko keks 60 ml.
res sem ful user posted image user posted image user posted image user posted image , ker nama dojenje ne steče, pa tako dobro nama je šlo. Se res ful pazim, pijem dovolj, tak da upam, da je samo prehodno.
Tudi mi smo začeli uporabljati kapljice, Bio, pa še nekaj iz lekarne, bomo videl, kakšen je učinek.
Ob priložnosti se še kaj javim, aja, danes smo se prvič kopali. Zoja je uživala, malo jokala, ampak zato, ker je bila lačna.
user posted image user posted image user posted image

novo, user posted image ; na začetku res boli ampak ko se cicke navadijo da jih nekdo cuca potem ni več bolečine; poskusi jo čimvečrat pristavit, če zaspi jo za ušesek povleči da se prebudi....to pomaga nama, ko Lea zaspi na joški.....

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 366
3.4.2009 15:52:06   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Ojla, punce!
NE, NISEM ŠE V P!!! Sem bila cel dan po čvekih in kavah in sprehodih, da ne ždim doma in razmišljam kdaj bo in kak bo!
MamaM, sem ti skušala poslat sms nazaj, pa ne greuser posted image user posted image user posted image  Ne vem kaj maš to nastavljeno, ampak že ko sem dobila tvoj sms, mi je poleg imena pisalo: Cent. za odg. določ. user posted image user posted image user posted image ne vem kaj naj bi to pomenilo.
V glavnem, jaz doma.

ne vem kaj nagaja; simobilovci mi ne morejo odgovorit na sms ampaj v bistvu mi pošljejo sms na novo; Najaa in Jjasna imata s tem izkušnje user posted image  sem že klicala na mobitel in simobil ampak imam vse prav naštimano tako da ne vem...

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 367
3.4.2009 17:10:16   
mama_milchy
Najaa, a ji radler nič ne škodi?

pocka; o tudi meni je traba včasih za Žigcem laufat, no sej ne škodi user posted image user posted image ;
a danes ste se kopali? Pridni, nam pa popek nagaja; par dni suhom, pol pa se pokaže malce krvi; grrrr; bomo vidli drug teden kako bo....

Tulipan; samo da bo vse v pateku vključeno in kr veselo v rim; sem se nasmejala kako si to napisala

mozoljčki, mi imamo zelo lepo in čisto kožo; mogoče pa jih niti ne bo imela

previjanje punčke; jaz ji umijem okoli lulike vse, ne razpiram pa sramnih ustnic razen če se tako fajn pokaka, da gre drekec noter; tako so meni v P rekli in tudi patronažna; zdaj pa nevem....

mediuhec; ne obupaj; da se naje iz dojke, se mora poantrat medtem ko iz flaške pa kr teče in ni treba tolko vleč........

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 368
3.4.2009 17:10:26   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

evo tole pa je mala KATJA od BUKSI, da jo dodate na seznamček

user posted image

iiiii, kako je lepauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 369
3.4.2009 17:10:31   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: yania

evo slikice so gor, če katero zanima oblekica za krst...rade volje posodim...

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=13522

ful lepe slikce...pravi angelček je bila fullll lepo...user posted image user posted image user posted image user posted image

lepa, lepauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 370
3.4.2009 17:10:35   
mama_milchy

user posted image

Evo, še js prilagam slikico naše male bibe! user posted image
Smo danes uradno družina, ker smo šli podpisat očetovstvo.
Zoja je spustila glas user posted image , in je soc. delavka ugotovila, da ima zelo močan glas. Tako, da ne vem! user posted image

lepo bodite še naprej, Spss, ti pa namaži kolesa na vozičku, da čimprej pade kakšna kava, kaj?user posted image

iiiii, kako lepo nina user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 371
3.4.2009 18:11:50   
dana
No pa sem vas le našla. Naaja lep uvod si napisalauser posted image   Kaj več pa nisem šla brati, tako da tudi nisem še čist na jasnem kako bo seznam izgledal, ampak bom že izvedela.

Nejc je priden. Ponoči spi tudi že 5 ur skupaj. Danes smo bili prvič zunaj za pol urce, pa še kopal se je tudi prvič. Je pa bila patronažna mal zaskrbljena ker od ponedeljka ni pridobil nič na teži. Pa mi je ful čudno, ker ga podojim na obeh dojkah, in mi bradavico sam ven vrže in potem tudi lepo zaspi in spi po 2 ure skupaj. Tako da imam občutek, da ni lačen. Tako da ne vem zakaj ni nič dobil goruser posted image . Naj bi pa dobil 20-30 na dan.

Dolžna sem še slikco, samo ne vem kako naj jo prilimam sem gor. A jo lahko kateri po mejlu pošljem, da jo bo gor dala?

< Sporočilo je popravil dana -- 3.4.2009 18:12:29 >

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 372
3.4.2009 18:16:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri
Mene zanima kdaj user posted image  postane preoblačenje všeč?

Kaj pa kakšne VEČERNE URICE...ste dali to čez ali dajete to čez?

Preoblačenje - Zgleda da so fantki bolj problematični, ker Jure je bil isti. Da o kopanju sploh ne govorim - se nas je slišalo do sosednje vasi! user posted image Minilo je pa kar kmalu (tam po mesecu dni) al pa sem že malo pozabila user posted image Kaja pa če joče jo slečem dol pleničko in takoj utihne. Bo nudistka. user posted image user posted image

Večerne urice - Katja tudi zvečer joka in stoka in jo je treba nositi po rokah. Če jo fajn napenja tud ziza ni dobra. Se mora najprej pomirit. Zaspi pa potem okoli 22-23 ure. Ne zaspi niti nič prej kadar jo kopamo (to delamo na 2 dni). Ampak kolikor se spomnim pri Juretu je bilo s spanjem po drugem mesecu nekoliko bolje... al pa se spet samo tolažim user posted image

kapljice BioGaia - Tam na navodilih piše, da rezultate naj ne pričakujemo takoj in da jih potem več ne bo; "zdravljenju infantilnih kolik: 4 tedni rednega dajanja so skrajšali jokanje čez dan v povprečju iz treh ur na eno uro".

zelen kakec - Kaže, da je v črevesju zrak, zaradi katerega otroka napenja in povzroči oksidacija kakca.

(odgovor članu Piruri)
  Neposredna povezava do sporočila: 373
3.4.2009 18:22:54   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

pocka; o tudi meni je traba včasih za Žigcem laufat, no sej ne škodi user posted image user posted image ;
a danes ste se kopali? Pridni, nam pa popek nagaja; par dni suhom, pol pa se pokaže malce krvi; grrrr; bomo vidli drug teden kako bo....

previjanje punčke; jaz ji umijem okoli lulike vse, ne razpiram pa sramnih ustnic razen če se tako fajn pokaka, da gre drekec noter; tako so meni v P rekli in tudi patronažna; zdaj pa nevem....

niti mi se nismo kopali, imamo iste probleme, je bil popek že čisto lep, pa je spet malo krvi "priteklo", naslednji teden verjetno

previjanje punčk - tako smo tudi mi pri Taji delali, kot pravi mamaM, ne razpiramo in čistimo tistega belega, samo, če je pokakana, nam je tudi tako patronažna povedala in je bilo vedno vse ok

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 374
3.4.2009 18:29:22   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: dana

No pa sem vas le našla. Naaja lep uvod si napisalauser posted image   Kaj več pa nisem šla brati, tako da tudi nisem še čist na jasnem kako bo seznam izgledal, ampak bom že izvedela.

Nejc je priden. Ponoči spi tudi že 5 ur skupaj. Danes smo bili prvič zunaj za pol urce, pa še kopal se je tudi prvič. Je pa bila patronažna mal zaskrbljena ker od ponedeljka ni pridobil nič na teži. Pa mi je ful čudno, ker ga podojim na obeh dojkah, in mi bradavico sam ven vrže in potem tudi lepo zaspi in spi po 2 ure skupaj. Tako da imam občutek, da ni lačen. Tako da ne vem zakaj ni nič dobil goruser posted image . Naj bi pa dobil 20-30 na dan.

Dolžna sem še slikco, samo ne vem kako naj jo prilimam sem gor. A jo lahko kateri po mejlu pošljem, da jo bo gor dala?

O, super da si nas našla.

Te lahko vprašam - a vsakič ti poje iz obeh dojk? Obe izprazni ali kako?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?