lili3
|
Večer, berem da je tu spet nekaj počilo, je pa res škoda tratit čas in živce za kreganje. Mi smo preživeli lep vikend, včeraj smo se potepali po ZOO v Lj, je bilo super, bom naložila kakšno sliko, ko jih snamem dol s fotoaparata, danes pa smo bili na kosilu pri fantovih starih starših, popoldne pa še malo na sprehod in kavico ter sladoled. Aljaž ima na momente še vedno malo zamašen nos, mu čistimo s fiziološko in aspiratorjem, ampak se je spet začel tak dret ob čiščenju, tak da ga more en držat za glavo in roke, da mu lahko sploh kaj spucamo. Mojcek, sem prebrala da si ti napisala, da Živi spiraš s fiziološko nad umivalnikom. Kak jo pa to držiš in vlivaš not fiziološko? A na bok jo položiš? Se ti kaj upira? Drugače pa smo mi tudi zaključili z Ranitalom, pa se mi zdi, da je začel spet mal polivati nazaj. Prej ni skoraj nič, mogoče 1x na 14 dni, zdaj pa mu spet skoraj vsak dan gor vrže in to tak kislo, da ful smrdi. A ima katera to letno prevleko za lupinico oz. avtosedež? Se jo splača kupiti? Mi jo bomo verjetno kupili, ker nam v pol ure v avtu, tako zašvica, da sem ga včeraj mogla celga preoblečt v avtu, preden smo šli v ZOO, pa lase je imel čist mokre. Po vratu mu je kr teklo dol. Pa jutri mu moram it kupit kremo za sončenje, ga je po obrazu že malo ožgalo pa po rokah se mu tudi pozna. Zaenkrat pa se odločam med Mustelo, Eucerin in Dr. Hauscka. Ima katera s kakšno dobre izkušnje? Bastian, u tvoj Gal je pa res pravi dečko, pa kar 10 zob že ima. Pa za tvojih -20 kg. Tims, super da se stanje Nini izboljšuje, pa upam da bo pri Timu tudi tako. Majuska, kaj pa je pičilo svakovo punco? Srečanje Celjanke, jaz stanujem tu čisto blizu parka, tak da upam da se res dobimo. Lahko bi se pa ta ali pa naslednji teden, če bo lepo vreme, dobile na kakšni kavi kje zunaj. Mogoče kakšen Mercator center, lahko pa tudi kje drugje. Jaz samo to sredo ne morem, ker imamo UZ srca. Lahko noč.
|