|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.4.2009 11:30:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2101
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
12.4.2009 11:34:15   
nosečka maja
čao
 Vsem vam in vašim najdražjim želim lepe velikonočne praznike.

Mi smo včeraj pobarvali pirhe , skuhali šunko,  potico pa so nama spekli moja mama in tašča.
Popoldan smo nesli k žegnju, tokrat je šla prvič z nama v cerkev tudi Lara. V cerkvi je bila zelo pridna je samo zvedavo opazovala.
Potem je sledil dolg sprhod in druženje s prijatelji. Danes pa se odpravljamo k mojim na obisk, ki ga bomo preživeli zunaj na vrtu, kjer nas bo grel sonček in obdajali cvetoči grmčki in drevesa.

Lep dan vsem.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
12.4.2009 11:38:08   
nosečka maja
3jeMi- berem nazaj in vidim da boste vi tudi junija dopustovali v ankaranu v mobilni hišici, mi tudi in to cel mesec....ja super pol se bomo pa lahko skupaj namakali v morju in sončili naše bele trebuščke.

(odgovor članu nosečka maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
12.4.2009 11:45:49   
tims
Pozdravljene.

Kako ste? Upam, da je zajtrk že pospravljen in da niste pretiravale, da ne bo katera na urgenci pristala.

Pri nas se stanje za odtenek izboljšuje. Nina je končno tista stara Nina, normalno je, se tud spet lepo igra, medtem ko je pa Tim še ful bogi. Danes je peti dan, odkar ima vročino. Smo pa šli v petek popoldne k zdravniku in je ugotovila, da ima angino in bronhitis. Je dobil A in rekla, da do danes mora vročina past, v nasprotnem mormo na urgencouser posted image . Jaz upam, da ne bo potrebe in da bo padla.

Sem bila pa včeraj pridna. Stanovanje sem v nulo zglancala, pobarval smo jajčka, mož in Nina sta odnesla žegnat, skratka sem prav zadovoljnauser posted image . Potico sem pekla in orehova je lepa pa nič kaj dobra, pehtranova je pa dobra, sam zgleda pa kot burekuser posted image .

Kreganje - a spet al kaj?user posted image user posted image user posted image . Lepo vas prosim, no. A ima to sploh smisel? 

Sirupi za kašljanje - jaz vsaki priporočam, da naj dobro premisli, kdaj bo dala kakšen sirup in če že, naj točno v lekarni pove, kakšne vrste kašlja ima otrok (ali se otrok izkašlja ali ima suhi kašelj ali pa je kombinacija obojega). Nam se je namreč pri Timu zgodilo, da smo mu s sirupom prekrili dejansko bolezen in je bilo samo huje in takrat nam je P. svetoval, da če že dajem sirup, naj dobro poslušam kako otrok kašlja in če se mu po teh dneh stanje ne izboljša, prekinit s sirupom in se it posvetovat in pokazat P.

To bi bilo za dons. Želim vam lepo praznično nedeljo in uživajte v družbi svojih najdražjihuser posted image .

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
   [Brisano sporočilo]
12.4.2009 16:56:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2105
   [Brisano sporočilo]
12.4.2009 18:06:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2106
12.4.2009 18:07:48   
Majuska
Ojla,

mi smo prišli s kosila pri tašči, je bilo prav luštno ... čeprav se je tašča ful sekirala, ker ni bilo takoj vse na mizi, ko smo prišli - sem samo začudeno gledala, kaj jo je pičilo. Je bila pa svakova punca (možev mlajši brat) tako sitna, da smo šli kar hitro vsak na svoj konec. Aleksander vmes ni nič spal in je bill že malo sitkan, zato smo jo ucvrli v Tivoli, kjer ga je hitro zmanjkalo, pa še ene kolege smo srečali.

Zdaj se mali lepo igra, midva pijeva popoldansko kavico in jaz že malo čekiram RR ... potlej pa banja, se že veselim! user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2107
12.4.2009 18:11:50   
neboglasnica
Bastian111: matr kak dec!!! Kaj pa delaš z njim? Ja, saj vidim, tebe je posrkal vase. Ker je tebe obral do kosti, se javim jaz za nadaljne obiranje, user posted image user posted image .

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
12.4.2009 18:50:26   
netki
bastian111.....olaaaa, lepo da si se javila....napisala si podatke da sem ostala odprtih ust user posted image user posted image user posted image tvoj mali je pravi dec že......pa kile, ja super neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
   [Brisano sporočilo]
12.4.2009 21:05:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2110
12.4.2009 21:39:10   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: bastian111

Tudi z moje strani Vesele in blagoslovljene velikonočne praznike! Pozdravljene Juljike,kako smo kaj?Vidim in berem da naši princi in princeske lepo rastejo in prav je tako!Sama imam že pravega korenjaka in velikega nadebudneža.Mislim,da sem ga jaz ali pa tudi bljižnji preveč razvadili,saj se že občuti na njegovem vedenju.No nekaj mer od Gala pri devetih mesecih ima 12.230 kg in 89 cmm in seveda že 10 zobekov.Rad se igra in dela že prve korake.Tudi jaz sem shujšala kar za 20 kg in danes tehtam 62 kg. Lep sončen pozdrav iz Murske Sobote in vsem pošiljava ljubčeka.Lp

Bastian, kakšne mere ima vaš junak user posted image pa tudi ti, čestitam za - 20, to pa res ni kr tko user posted image

08.08.2008

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
   [Brisano sporočilo]
12.4.2009 22:03:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2112
12.4.2009 22:44:35   
frutka_
Hojla mamke!

Za nami je lep dan kljub žalosti, ki nas obdaja. Bili smo na domačiji moje mame, kjer smo lani za veliko noč še vsi skupaj veselo praznovali. V letu dni pa je kruta usoda iz naše sredine iztrgala 3ljube osebe. Najprej dedka, potem mojega atija in zdaj še babico. Družinska srečanja se mi zdijo pomembna. Sploh zato, ker se med seboj odlično razumemo in komaj čakamo, da lahko tiščimo glave kje skupaj. Otroci so se tako naužili svobode, starši pa klepetanja in odlične hrane po zaslugi mojih zlatih tet. Najprej kosilo pol pa potice vseh okusov in oblik. Njami! Priznam. Pojedla sem ziher 5kosov...v eni rundi.user posted image Lili je imela včeraj 9mesecev. Bravo pipika  moja mala! 
Vidim, da se nekaj kregate. Ni vredno. Spet sem enako napisala. Življenje je prekratko za kuhanje zamer.
Bastian fuuuuull sem vesela, da si se javila! Velikokrat se spomnim nateuser posted image
Mojcek upam da je pupsika bolje. Tole z bruhanjem je res obup ampak pomaga, da bo prej OK!!!
Pa še enih par slikic prelepega današnjega dne:

user posted image
Domačija. Čudovit kraj. Vse kar je na fotki je stričevo. Pa ni še vsega gor. Jaz ga hecam, da imajo lepše kot v MB parku.
user posted image
Lej ribo sem ujel!

user posted image

Babi&Lili sta nabrali pljučnik za čaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2113
12.4.2009 22:57:42   
lili3
Večer,

berem da je tu spet nekaj počilo, je pa res škoda tratit čas in živce za kreganje.

Mi smo preživeli lep vikend, včeraj smo se potepali po ZOO v Lj, je bilo super, bom naložila kakšno sliko, ko jih snamem dol s fotoaparata, danes pa smo bili na kosilu pri fantovih starih starših, popoldne pa še malo na sprehod in kavico ter sladoled.

Aljaž ima na momente še vedno malo zamašen nos, mu čistimo s fiziološko in aspiratorjem, ampak se je spet začel tak dret ob čiščenju, tak da ga more en držat za glavo in roke, da mu lahko sploh kaj spucamo.
Mojcek, sem prebrala da si ti napisala, da Živi spiraš s fiziološko nad umivalnikom. Kak jo pa to držiš in vlivaš not fiziološko? A na bok jo položiš? Se ti kaj upira? Drugače pa smo mi tudi zaključili z Ranitalom, pa se mi zdi, da je začel spet mal polivati nazaj. Prej ni skoraj nič, mogoče 1x na 14 dni, zdaj pa mu spet skoraj vsak dan gor vrže in to tak kislo, da ful smrdi.

A ima katera to letno prevleko za lupinico oz. avtosedež? Se jo splača kupiti? Mi jo bomo verjetno kupili, ker nam v pol ure v avtu, tako zašvica, da sem ga včeraj mogla celga preoblečt v avtu, preden smo šli v ZOO, pa lase je imel čist mokre. Po vratu mu je kr teklo dol.

Pa jutri mu moram it kupit kremo za sončenje, ga je po obrazu že malo ožgalo pa po rokah se mu tudi pozna. Zaenkrat pa se odločam med Mustelo, Eucerin in Dr. Hauscka. Ima katera s kakšno dobre izkušnje?

Bastian, u tvoj Gal je pa res pravi dečko, pa kar 10 zob že ima. Pa user posted image  za tvojih -20 kg.

Tims, super da se stanje Nini izboljšuje, pa upam da bo pri Timu tudi tako.

Majuska, kaj pa je pičilo svakovo punco?

Srečanje Celjanke, jaz stanujem tu čisto blizu parka, tak da upam da se res dobimo. Lahko bi se pa ta ali pa naslednji teden, če bo lepo vreme, dobile na kakšni kavi kje zunaj. Mogoče kakšen Mercator center, lahko pa tudi kje drugje. Jaz samo to sredo ne morem, ker imamo UZ srca.

Lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 2114
12.4.2009 23:03:10   
frutka_
Priporočam Eucerin. Jaz sem večjega mazala s to kremo in ga nikoli ni speklo čisto nič. Prav filter se naredi po koži.
Glede prevleke za avtosedež. Vem, da se dobijo.  So pa kar drage. Lahko uporabiš navadno brisačo in jo daš spodaj. Bolj poceni in enako učinkovito. Ven urežeš za trakce pa je.
ZOO LJ smo tudi mi hoteli obiskat pa smo preložili za nedoločen čas. Obiskali smo Styrassic park. Park dinozavrov.user posted image

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
12.4.2009 23:27:28   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: lili3

A ima katera to letno prevleko za lupinico oz. avtosedež? Se jo splača kupiti? Mi jo bomo verjetno kupili, ker nam v pol ure v avtu, tako zašvica, da sem ga včeraj mogla celga preoblečt v avtu, preden smo šli v ZOO, pa lase je imel čist mokre. Po vratu mu je kr teklo dol.

Mi smo jo kupili, ker smo na posodo dobili Romerjev sedež in je bila originalna prevleka že mal strgana ... tako da smo dali čez letno, mislim da je bil nekakšen bombaž in se pri nas fajn obnese. Mislim da je stala nekje 30-35 €.

Majuska, kaj pa je pičilo svakovo punco?

Ej nimam pojma ... al ji je šlo na živce, da je Aleksander pri babi in dediju center pozornosti, al pa med njo in svakom ni štimalo. Oboje je precej verjetno, žal user posted image to punco je itak težko razumet, pa sem sicer zelo tolerantna.

Frutka, ful luštne slikice user posted image

Tims, sem ful vesela da je Nina že boljša user posted image

08.08.2008

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
12.4.2009 23:31:42   
Majuska
Pa še nekaj današnjih fotk

našega fanta zanimajo rožice
user posted image

veverica v Tivoliju ... sem jo komaj ujela user posted image
user posted image

vrabček v bližini
user posted image

pri tej gneči je bilo nemogoče dobiti prosto mizo v Čolnarni user posted image
user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
13.4.2009 8:12:22   
nanka
Jutro,

Frutka
pa je res lepo pri vašem stricu, pa še ribnik ima, vau.

Majuška nora gužva v čolnarni, samo med tednom najbrž ni tako, ali pač?

Mi se danes odpravljamo v Velenje, ker peljemo mizo in stole mojemu očetu, tako da bo še zanimivo. Drugače pa nič novega pri nas. Včeraj smo lenarini na vrtu z vso žlahto, drugače prijetno, samo pihalo je pa cel popoldne, tako da je naša imela rutko in jopco. V senčki še nikakor ni za kratke rokave, sonček ji pa preveč sveti, tako da je imela body dolg rokav in jopico. Moram pa tudi jaz kupit kremo za sončenje, ker lička pa že ima rdeča.

Lep dan vsem

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
13.4.2009 8:16:45   
netki
jutro

tolk berem kolk hodite na izlete......mi pa nič, pa smo hotli it v zoo pa nič od tega....smo bli raje v krogu družine....upam da vreme zdrži še naprej

včeraj sem se mal sončila user posted image user posted image

ma dons pa že na vse zgodi tolk piha....ne vem kaj je letos s tem vetrom user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
13.4.2009 8:18:01   
netki
majuška....krasne fotke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
13.4.2009 8:28:47   
neboglasnica
Jutro....

No, naš malček ima vnete očke, žal bo tako do cca. tretjega leta. Očke imajo po moji mami in meni in vsak vetrič ga bo zeznil. Bo že.

Tudi moj dragi je želel včeraj v ZOO, pa sem mislila, da bo gneča, ampak po Majuskinih slikah sodeč, je bila največja gneča v čolnarni.

Prevleka: original prevleke stanejo cca. 80 €, letne okoli 25 €, če kupuješ preko interneta. Preverjeno!! Govorim pa za Maxi Cosi. Včasih v trgovini ni več za dobiti prevlek, preko neta pa.

Danes bomo same, ker ima dragi cel dan nogomet. Sem prepričana, da imamo v McDonaldsu rezervirano mizo. user posted image

Aja, pa še to. Ker spoštujem Blackyino odločitev o umiku z RR-ja, se mi zdi pošteno, da katera prevzame sezname, v nasprotnem primeru bodo seznam morali počakati na prostovoljko. Do takrat, ko se bo ena odločila prevzeti sezname, pa pošiljajte Blacky podatke na ZS.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
   [Brisano sporočilo]
13.4.2009 9:45:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2122
13.4.2009 9:58:04   
nanka
Tako te pa računalnik izmuči

user posted image

Plazim se in to po vseh štirih

user posted image

uživava ko se kopava

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2123
13.4.2009 10:04:24   
Majuska
'jutro pupe,

kako ste? Jaz sem še malo v komi, danes se je Aleksander kriče zbudil - kar glih ni njegova navada. Z očkom zdaj še malo pančkata, tuhtam če bi se jima še malo pridružila. Popoldne gremo na tisti prestavljeni obisk v Višnjo Goro. Upam da nam tokrat res rata user posted image

Evo še zajtrk
user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2124
13.4.2009 10:05:58   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Jutro,

Frutka
pa je res lepo pri vašem stricu, pa še ribnik ima, vau.

Majuška nora gužva v čolnarni, samo med tednom najbrž ni tako, ali pač?

Naj ne bi bilo panike ... med vikendom, kadar je takle sonček, je pa vedno tko kot na sliki user posted image ljudje smo res martinčki user posted image

Nanka, ful luštne fotke user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 13.4.2009 10:07:24 >

08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?