|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.4.2009 17:14:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2076
   [Brisano sporočilo]
11.4.2009 17:20:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2077
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
11.4.2009 18:43:36   
netki
evo nas

mi smo doma.....sicer sva se zjutri mal pičila, no pol smo pa šli lepo k žegnju in v park na igrala pa malo v lunapark, sladoled......ful je blo lepo, bom kasneje mal slikic nalimala.....malo nas je ožgalouser posted image

zdej pa počas kopanje in spat...aja maladva še spita in to kar v avtu ker sta omagala, tilen je v celem dnevu spal pol ure in še to med vožnjouser posted image

mojcek...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

flower....vsak jajček neki štejeuser posted image

rebeca....kake bicikle že imate? pozabla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2078
   [Brisano sporočilo]
11.4.2009 20:09:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2079
11.4.2009 20:19:12   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

sem 10 strani za vami...prihajaaam

Svetujem, da preskočiš vse do sem.

Lepe praznike vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 2080
   [Brisano sporočilo]
11.4.2009 20:38:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2081
   [Brisano sporočilo]
11.4.2009 20:40:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2082
   [Brisano sporočilo]
11.4.2009 21:11:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2083
   [Brisano sporočilo]
11.4.2009 21:14:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2084
11.4.2009 21:23:42   
nanka
Zimska dobra odločitev, uživajte v troje, drugače pa smo mi porabili dan za urejanje vrta in okolice, samo  pihalo pa je danes. 

Neposredna povezava do sporočila: 2085
   [Brisano sporočilo]
11.4.2009 21:35:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2086
11.4.2009 22:06:27   
metuljcek321
Hello, ladies!

Še en simpatičen, pester & prazničen dan je mimo. Dopoldne smo bili vrtičkarji, kosili smo travo, mož je z električnimi škarjami oblikoval grmičke in ciprese, jaz sem jim pa s škarjami dala final look --- vse je izpadlo zelo v redu, samo enega reveža sem totalno oskubila, tko da ne vem, a bo obstal al ne - glede na to, da sem mila duša, se mi zdi, da jauser posted image  user posted image  user posted image  Potem je sledilo barvanje jajčk - kot že omenjeno smo tudi letos tradicionalno naredili čebulne (rdeča čebula), pa še rumene, rdeče in oranžne. Na čebulne sem navezala najlonke, vmes pa rožice - je blo lepuuser posted image  in dobruuser posted image  Zraven včerajšnje orehove potičke (tandem z našo dabest kuharco/pekarco mami yesterday - ouje!) je šlo prav lepo po grlu - he, he.

Popoldne smo se družili s prijatelji in njihovimi otročki v Kamniku - zaradi izdatnega čveka ta starih smo Volčji potok prestavili na naslednje srečanje & šli namesto tega na potep po ceeeeeelem Kamniku ter si privoščili na en ogroooomen slasten sladoled --- eh, sem si rekla: "Kamor je šel b'k, naj gre pa še štr'k" & se dala pocrkljat z dvema kepicama --- ah, kaj kepicama - ultra kepamauser posted image  ... in to aprila - to je zame ulala tralala - kot bi bilo pozimiuser posted image  Anja je bila čist naspidirana - čez dan je spala le 1 uro (!)tisti jutranji lepotni spanček (a veste, kaj je to za našo Anjo - to je skoraj isto kot nula ... in to pri njej, k je znan zaspanec - ej, ej, ejuser posted image ), potem med urejanjem vrta ni in ni šlo, ker je blo treba mami in atiju pod prste gledat, kako delata, obiski so bili pa tudi tako zanimivi, da se ji niso in niso poklopile veke. No, v trenutku, ko smo se nekaj do sedmih zvečer (marička, dan je zletel mimo) namestili v avto, da odbrzimo nach Hause, je mrknila ... doma sem ji hopa cupa zamenjala pleničko, jo preoblekla v nočno opravo & že je spala dalje - koma strica Toma --- na kubikuser posted image  To mi deli, bejbi.

Ati zdajle šari po garaži, jaz pa urejam slikice & sem skočila še semle. Kaj dogaja? Uživate praznične dni?

Vas grejeta sonček & ljubezen? I certainly hope so!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2087
11.4.2009 22:10:09   
metuljcek321
Mami, a je v moji košarici že kaj pirhov? Zajček na majčki bi jih rad preštel:
user posted image

Oooo, tukaj so - najbolj se mi dopade tale oranžni ... glej, kolk je simpatičen, pa še čist blizu jeuser posted image :
user posted image

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
11.4.2009 22:37:33   
metuljcek321
user posted image  user posted image  user posted image
za plazenje,
vstajanje,
nove zobke,
lepe fotkice,
vsa brezskrbna potepanja,
začetek piknik sezone,
za uspešno pobarvana jajčka,
slastne zajtrke, kosila & nasploh vse praznične dobrote,
za obisk ZOO-ja,
nove majčke,
sexy nohte,
za tricikle,
mega vreme,
zdravo posončene otroke,
druženja s familijo/sorodniki/prijatelji,
itd. itn.!

bolančki naši dragi - hitr se pozdravite - vam pošiljam en poljubček & objemček, da bo hitreje bolje ... mwa ...

flower, meni se zdi tud sojino mleko zelo sladko - tebi ne? Ko si recimo naredim kosmiče, je tko sladko, da se mi kar smeje zravenuser posted image

populis, ne boš uganila, ampak točno tole slikico zajčka in košarice sem jaz po mejlu poslala svojim frendicam v tujinouser posted image  user posted image  user posted image  Tolk mi je bla prisrčna tale zajklja, da je joj. Imava očitno enak okususer posted image

rebeca - ups, svakinja ... sem pisala po spominu za nazaj, pa sem rahlo zabluzilauser posted image  user posted image  Anyway, no panic - naj uživa v darilu za bodočega malega julijčka!!! Uživajte ju3.

glugluglu, vam je zneslo pobarvat vsa jajčka in pripravit žegenj?

Blacky I'm speechless ... kva?!

3jemi, maš kako slikco bičiklete?

flower, vau, kolk dobr si skuhala za Lana. A je potem kasneje kaj pojedel?

neboglasnica, naša dva sta bla parkrat v Salineri & jima je blo tud zelo všeč --- hm, o kakšnih kosmičih to govoriš? Bi tud jaz probala - jih imam rada - zelo.

populis, kakšna siva glava - daj nehaj no s takimi - smo pa ja še prave mladenke, nouser posted image

auroraa, vidim, da poznaš veliko dobrih receptov za odpravljanje težav kašlja - še se bomo obrnile nate, prav? In na vse ostale, k tkole nesebično pomagate - je res fino - človek marsikaj zve, se nauči itd. Luštno! (ma, sem hotla še "zelo" napisat, pa nisem ... no, potem pa semuser posted image  user posted image  user posted image  .... kva se men dogaja, ej ... pa nič alkota nimam v sebi, prsežem)

mojček - pošiljam ti veliiiiko energije, da boš lažje prebrodila krizo. Prava levinja si, ko takole pogumno probavaš vse živo za svojo Živo --- kapo dol, faca si. Drž se, punca, bit če bolje, I promise. Evo, nekaj samo zate:
user posted image

PS: Če kakšni primanjkuje kak atomček moči, si lahko utrga kakšen sadež ... ampak tko na izi, da ne boste vse pohrustale, prav?user posted image

Night, night, prihaja ati ... he, he, morda bo kmalu prišla tudi mamiuser posted image  Grem gledat, če je v tistile košari zgoraj tudi kaj jagoduser posted image  pa, pa ... lepo nedeljo želim & naj uživa tale naš fit yummy-mummy club!!!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2089
11.4.2009 23:02:59   
Majuska
Mi smo imeli tudi lušten dan, popoldne smo šli namreč še enkrat ven, že zaradi šopinga ... smo v Mercatorju srečali še ene frende, s katerimi se že nekaj časa nismo videli in spili kavico skupaj. Očitno je danes dan za druženje user posted image

Zdajle skušam malce pospraviti svojo pisalno mizo, ampak nisem preveč uspešna ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2090
12.4.2009 0:06:35   
tims
Drage julijke, 

vam in vašim najbližjim želim vesele velikonočne praznike.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
12.4.2009 1:13:42   
lex
sem slabe volje - beri lex je brala za nazaj in ji ni všeč, da se kregate!!!!!!!!!!!!!!!!!

drugače pa:

Vesele praznike in čimveč zajčkov in pirhov (naj bodo čokoladni)
user posted image

aja ilatic tole morem pokomentirat - sem se rolala poleg slikc s Tarikom, pa tako lušno se smeji v tistem drekecu pekecuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
   [Brisano sporočilo]
12.4.2009 9:28:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2093
12.4.2009 9:30:40   
glugluglu
Dobro jutro, user posted image user posted image user posted image

mi smo včerajšnji dan preživeli mirno, malo barvanje jajčk, to je pri nas obvezno, meni je ta praznik zelo všeč, čeprav na žegen nismo šli, ker ne hodimo v cerkev.
Bi šli samo, če bi šli k mojim v LJ, ker mene potem mami zvleče v tisto cerkev na Žalah, ker moja babi tam v bližini stanuje in se potem vsi tam dobimo. Vendar potem nismo šli, ker se še nisem upala zaradi Tiana, smo šli pa pri nas na sprehod, ki se je zavlekel kar do večera, ker smo ga na ulici zaključili s čvekom s sosedi, ki je na koncu trajala kar kakšno urco, vmes je še Tian malo zaspal.

mojcek, kako ste danes? Upam, da bolje user posted image user posted image user posted image user posted image .

Meni je v četrtek rekla pediatrinja, da se zna zadeva poslabšat tudi s kakšnim bruhanjem in driskanjem, sicer ona mu ni dala AB, ker ni imel več vročine, ušeska so pa bila malo rdeča. No rekla je še da, če se Tianu karkoli poslabša, da morava takoj nazaj, tudi med vikendom, praznikom k dežurnemu, to mi je ponovila ene trikrat (mogoče zato najbrž, ker predno se jaz odpravim k zdravniku traja), sicer sem jo debelo gledala, češ pa zakaj bi se mu poslabšalo, če mu gre na bolje (razen oči, ker mu sedaj dajem kapljice), ampak potem sem razmišljala, da najbrž je lahko potem kaj drugega in se dogaja tudi to, ker mi je tako govorila.

Tian ima še čisto malo šmrklja, izkašlja se tudi še vedno tako čez dan. Upam, da se bo do konca izkašljal do srede, da lahko prideva, jaz bi zelo rada prišla v Tivoli, ker s Tianom še nisva bila tam, samo, če se bo še izkašljeval se pa ne upam zraven, da ne bi Tian koga nalezel.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
12.4.2009 10:07:02   
nanka
mi smo že pozajtrkovali, zdaj pa so vsi pri maši. Midve sva zadolženi za kosilo, tako da zdaj malo počivava, Natka pa vztrajno raziskuje stanovanje in to po kolenih. Je pa smešna ker gre čisto počasi, odkrila pa je že čar omaric.

Mojcek, kako sta z Živo preživeli noč?

Gluglu, super da gre Tianu na bolje, naši se je tudi ritka lepo pozdravila, zenkrat kaže da se nič ne razvija, že trkam.

Popoldne bomo preživeli doma, ker pride vsa žahta, tako da bomo lepo zunaj na sončku, pa še piha ne, juhu.

Jutri pa imamo v planu, da skočimo v Velenje in našim nekaj dostavimo.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
12.4.2009 10:12:38   
neboglasnica
Upam, da ste se napokali jajčk in potičke...

Prijetno sončno popoldne vam želim!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
12.4.2009 10:25:32   
Majuska
'jutro moje dame,

imate luštno jutro? Danes naju je Aleksander kaj zgodaj zbudil, po flaški je malce ponagajal in kasneje zaspal nazaj ... na srečo user posted image kasneje se bomo odpravili k tašči na kosilo, najbrž bo prav luštno.

Evo, danes imamo malce šunke za zajtrk user posted image
user posted image

lepo se imejte!!! user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2097
12.4.2009 11:03:27   
bastian111
Tudi z moje strani Vesele in blagoslovljene velikonočne praznike! Pozdravljene Juljike,kako smo kaj?Vidim in berem da naši princi in princeske lepo rastejo in prav je tako!Sama imam že pravega korenjaka in velikega nadebudneža.Mislim,da sem ga jaz ali pa tudi bljižnji preveč razvadili,saj se že občuti na njegovem vedenju.No nekaj mer od Gala pri devetih mesecih ima 12.230 kg in 89 cmm in seveda že 10 zobekov.Rad se igra in dela že prve korake.Tudi jaz sem shujšala kar za 20 kg in danes tehtam 62 kg. Lep sončen pozdrav iz Murske Sobote in vsem pošiljava ljubčeka.Lp

< Sporočilo je popravil bastian111 -- 12.4.2009 11:04:43 >

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
12.4.2009 11:13:58   
glugluglu
O, bastian111, pozdravljena, po dolgem času! Lepo, da si se javila, pa še malo večkrat se javi. U pa Gal je res že pravi korenjakuser posted image . Pa vidim, da vodi v št. zobkov med julijčkiuser posted image .

nanka, user posted image za boljšo ritko.

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
   [Brisano sporočilo]
12.4.2009 11:28:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?