metuljcek321
|
za plazenje, vstajanje, nove zobke, lepe fotkice, vsa brezskrbna potepanja, začetek piknik sezone, za uspešno pobarvana jajčka, slastne zajtrke, kosila & nasploh vse praznične dobrote, za obisk ZOO-ja, nove majčke, sexy nohte, za tricikle, mega vreme, zdravo posončene otroke, druženja s familijo/sorodniki/prijatelji, itd. itn.! bolančki naši dragi - hitr se pozdravite - vam pošiljam en poljubček & objemček, da bo hitreje bolje ... mwa ... flower, meni se zdi tud sojino mleko zelo sladko - tebi ne? Ko si recimo naredim kosmiče, je tko sladko, da se mi kar smeje zraven populis, ne boš uganila, ampak točno tole slikico zajčka in košarice sem jaz po mejlu poslala svojim frendicam v tujino Tolk mi je bla prisrčna tale zajklja, da je joj. Imava očitno enak okus rebeca - ups, svakinja ... sem pisala po spominu za nazaj, pa sem rahlo zabluzila Anyway, no panic - naj uživa v darilu za bodočega malega julijčka!!! Uživajte ju3. glugluglu, vam je zneslo pobarvat vsa jajčka in pripravit žegenj? Blacky I'm speechless ... kva?! 3jemi, maš kako slikco bičiklete? flower, vau, kolk dobr si skuhala za Lana. A je potem kasneje kaj pojedel? neboglasnica, naša dva sta bla parkrat v Salineri & jima je blo tud zelo všeč --- hm, o kakšnih kosmičih to govoriš? Bi tud jaz probala - jih imam rada - zelo. populis, kakšna siva glava - daj nehaj no s takimi - smo pa ja še prave mladenke, no auroraa, vidim, da poznaš veliko dobrih receptov za odpravljanje težav kašlja - še se bomo obrnile nate, prav? In na vse ostale, k tkole nesebično pomagate - je res fino - človek marsikaj zve, se nauči itd. Luštno! (ma, sem hotla še "zelo" napisat, pa nisem ... no, potem pa sem .... kva se men dogaja, ej ... pa nič alkota nimam v sebi, prsežem) mojček - pošiljam ti veliiiiko energije, da boš lažje prebrodila krizo. Prava levinja si, ko takole pogumno probavaš vse živo za svojo Živo --- kapo dol, faca si. Drž se, punca, bit če bolje, I promise. Evo, nekaj samo zate: PS: Če kakšni primanjkuje kak atomček moči, si lahko utrga kakšen sadež ... ampak tko na izi, da ne boste vse pohrustale, prav? Night, night, prihaja ati ... he, he, morda bo kmalu prišla tudi mami Grem gledat, če je v tistile košari zgoraj tudi kaj jagod pa, pa ... lepo nedeljo želim & naj uživa tale naš fit yummy-mummy club!!!