|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 14:49:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1501
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 15:02:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1502
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
7.4.2009 15:37:37   
Inigo
umpa - sporoči Luku: Bravoooooo! saj vidiš da gre... morš fejst papat, bo mat vesela! user posted image user posted image user posted image user posted image pa pridi kaj v Velenje, te Brin čaka. bota zdaj skup maširala okol!

mojcek
- mi jo mamo. čuj, jst ti priporočam, da si ji sposodiš. ne em, če se ti ravno splača jo kupovat. lahko jaz posodim. kdaj grete na morje? drgač pa ni kakih ekstra razlik kot v veni, barvi... nekatere majo obstrani zadrgo, tk da lahk mali sam vn pride.

Neposredna povezava do sporočila: 1503
7.4.2009 15:39:17   
Inigo
zdj sm jst pogruntala spet zakaj se naš ni hotu vozit v vozičku. ker mu je blo vroč. danes je bil brez štumfov, pa kratke rokave in je bil zadovoljen in sva vozičkala 2 uri! user posted image res da je blo vroč... ampak, ne smem ga dost oblačit. to se je izkazal že lansko poletje, ko je bil tk vročičn in spuščajčki in podobno...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 15:40:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1505
7.4.2009 15:46:55   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Dobro jutro!

Majuska: tako zgodaj????

za naju je bilo res sredi noči ... user posted image user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
7.4.2009 15:47:30   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: AAA

Tiste, ki ste iz mojga konca - Šentvid, Brod a poznate kakšno privat varstvo. Jaz moram začet iskat, ker vrtca ne bomo dobili. Sem tako žalostna, ma ne jezna. Moj tako benti, ker so njegovi starši s samoprispevkom pomagali zgraditi vrtec, pol pa še otrok ne moreš not dat.

AAA, a čem mojo mati vprašat, če bi se šla varstvo? user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
7.4.2009 15:55:29   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

krema za zaščito pred soncem za otročke - to pa tudi mene zanima - jih kaj mažete? Tole sonce je že kar pasje ...

Sem ravno prej razmišljala, da bo trebo kremo sabo nosit. Aleksander je bil prej pri naši mami na vrtu in je zaspal, v avtu pa sem opazila, da ima rdeča lička. Malo od vročine in malo od sončka. Bo treba res merkat.

prehrana, ko nas ni doma - Fructalovi frutki. Če sva zunaj, poje sadnega, popoldne ali zelenjavnega, ali pa mu dam mlečno kašico - sabo namreč nosim posodico s suho kašo in termovka je še vedno obvezen rekvizit.

Majuška, kako si uredila z davčno? So ti kaj zafurali izračun al kaj? Dobro razreši!

Mojega referenta ni bilo, sem pa naletela na eno ful prijazno dekle in je povedala, da je najbolj važno, da sem se odzvala vabilu. Za 2007 so mi upoštevali splošno olajšavo, ampak sem bila januarja še brez službe in me je mož prijavil za vzdrževano osebo, zaradi tega je bil problem. Dobila bom novo odločbo, pa upam, da mi ne bo treba kaj dosti plačevat user posted image

Evo, sva vmes z malim prišibala domov, ker je mami ofkors pozabila sabo vzeti črpalko za mleko user posted image   zdaj smo se zrihtali, mali je pojedel krompir, kolerabo in brokoli z malce kisle smetane - ta kombinacija mu je zgleda všeč! - in zdaj bova šla počasi po očka, oglasili se bomo še malo pri tašči, da se zmenimo za veliko noč. Ponavadi imamo kako kosilo ...

Sonček je pa danes krasen! Najbolj sem hepi, ko lahko naokrog letam v kratkih rokavih user posted image

papa!

08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
7.4.2009 16:23:24   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Morje, morje,  3jemi kje sta vzela hišico, malo več podatkov prosim, meni je Ankaran super, ker smo bili v kampu par let, daj kaj več povej. Nimam še nič rezervirano.

za to destinacijo pa nama je povedala najina frizerka (ji morava z Lovrom pisat kartico)... user posted image ... njena snaha hodi dol z otroki in je full zadovoljna...

tule http://www.adria-ankaran.si/Namestitev/Kamp/Mobilne-hisice-Sun-Roller.html

ampak... moj je klical direkt v kamp in so mu rekli, da je vse zasedeno user posted image , potem pa jaz surfam po netu in najdem tole http://www.adria-holidays.net/si/adriahome/ in za foro pošljem povpraševanje (isti termin, kot je moj spraševal v kampu)... je trajalo par dni, jaz sem že vse skupaj odpisala, potem pa dobim ponudbo, da je prosto... sem bila čisto šokirana... jih kličem, vprašam če je to res in če mi res ni treba več iskat naprej... pa mi reče gospa: Gospa, ja to je to, ne rabite več iskat... user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
7.4.2009 16:32:56   
Nina_ninaa
Pozdravljeni!

Smo študentke 3. letnika Komunikologije – tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani. Pri predmetu Praktikum 1 delamo raziskavo o otroški prehrani, v okviru katere moramo izvesti tudi anketo o otroških kašicah in sokovih. Za vaše sodelovanje se vam že v naprej lepo zahvaljujemo, saj nam bodo podatki v veliko pomoč pri opravljanju obveznosti predmeta.

Anketa je dostopna na:

http://lime.fdvinfo.net/index.php?sid=51839〈=en

Lep pozdrav, Nina

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
7.4.2009 17:33:11   
3jeMi
midva sva pa na sprehodu srečala raketo, njeno mamico in njeno babico... user posted image ... vse tri polne bencina... user posted image

(odgovor članu Nina_ninaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 18:08:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 1512
7.4.2009 18:17:32   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

midva sva pa na sprehodu srečala raketo, njeno mamico in njeno babico... user posted image ... vse tri polne bencina... user posted image

Le koga si to srečala? Populis & family mogoče???

Nanka, Populis: prideta jutri??

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
7.4.2009 18:21:53   
neboglasnica
Pa še eno za popestritev zaspanega popoldneva...

> Lepa žena se vrne zvečer domov in ljubljeni mož jo seveda čaka in
> opazi,
da
> ima nov prstan.
> "Kje pa si kupila to prekrasno reč?"
> "Danes sem kupila srečko in zadela."
> Čez kakšen teden žena pride z novimi uhani.
> "Krasni so", pravi mož. " Kje pa si jih dobila?"
> "Ah, v časopisu je bila srečka in mestna zlatarna je srečno dobitnico
> nagradila z uhani. In srečna dobitnica sem bila jaz."
> V naslednjih mesecih prinese žena domov še nekaj zlatnine, a mož ne
sprašuje
> več, od kod vse to.
> Čez nekaj časa se odpravita na počitnice in na vročem soncu si žena
zaželi
> ohladitve. Zakoraka v morje in ko je do kolen v vodi, ji mož svetuje:
>
>
> "Draga, ne hodi naprej, da si ne zmočiš srečke!"

Neposredna povezava do sporočila: 1514
7.4.2009 18:23:00   
nanka
Neboglasnica a se strinjaš z obiskom? Načelno sem za, samo še populis mora dati pristanek. Zdaj pa šibam otroka spat dat, ker me čaka plavanje. Se slišimo zvečer.

Neposredna povezava do sporočila: 1515
7.4.2009 18:25:02   
neboglasnica
Tole ste že videle??

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1516
7.4.2009 18:26:17   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Neboglasnica a se strinjaš z obiskom? Načelno sem za, samo še populis mora dati pristanek. Zdaj pa šibam otroka spat dat, ker me čaka plavanje. Se slišimo zvečer.

Jap, zakaj pa misliš, da sem glancala cel dan? A? Pa pekla buhteljne? Upam, da jih bo še kaj za jutri ostalo, ker jem kot da bi imela volčjo lakoto, ne pa da je recesija. user posted image

Uživaj v vodi, ribica. user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 18:29:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1518
7.4.2009 18:55:05   
dzanika
ma punce ve ste zlate! Hvala vsem za čestitke! user posted image user posted image user posted image   Mate pjačo v dobrem. user posted image   In res sem zelo vesela službe čeprav mi bo težko it stran od malega sam se bomo že privadli.

mojcek mi imamo prenosno posteljico. Jaz bi gledala pri nakupu na to da se čimbolje zloži. Mi mamo takšno k je kr precej velika ko se zloži. Je pa moj brat kupil za malega eno k se na manjše zloži. Za na morje je fino da je čimmanjša da ne vzame preveč prostora v avtu.

Neposredna povezava do sporočila: 1519
7.4.2009 19:02:08   
dzanika
pa še nekaj slikic našega korenjaka:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
7.4.2009 19:13:03   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

jupiii, pa sta oba zobka zunaj!

kr skupaj sta prišla user posted image user posted image user posted image

a ni to fino. Mi smo tut dobili dva naenkrat. user posted image user posted image   Pa čestitke Lukec za zobeke!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1521
7.4.2009 19:13:49   
dzanika
To so pa moji začetki kobacanja:

film:
user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 19:46:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1523
7.4.2009 19:47:14   
netki
no danes je tilen pokazal zanimanje za premikanje......začel se je plaziti, ampak ne po vseh 4, sej tko premiku se je že prej, ampak zdej prav plane po igrači in če je ne dobi uporabi vse moči da pride do nje, zaenkrat se plazi po trebuhu....je pa nakazal da bo kobacu tko kot je žiga, ne po kolenih ampak po rokah in nogah, rit pa auf user posted image

ja zgleda da bo vsak mesec nov znakuser posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 19:47:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?