|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
30.3.2009 10:05:49   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Teo bo kot en čep user posted image

Ja, kolk je pa pokazal?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 151
30.3.2009 10:06:32   
metuljcek321
netki, test?

rovarka, bejbi, kako si?

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 152
30.3.2009 10:07:15   
netki
pa še to:

mi smo začel spat celo noč....učeri in danes celo do 9-ih, sicer zgodaj zjutraj dobi mleko pol hoče neki protestirat, jst zadremam dalje in ko se zbudim vidim da je sam zaspaluser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 10:08:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 154
30.3.2009 10:08:15   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Ja, kolk je pa pokazal?

179,5 cm, v današnjih časih, ko so fantje visoki okrog 2 m, je to res malo user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 155
30.3.2009 10:08:53   
netki

netki, test?

haha ne vem od česa naj bi sploh zanosila user posted image user posted image
jagode so padle učeri po ne vem kolkem časuuser posted image sicer sem pa en test že nardila in je bil negativen

Neposredna povezava do sporočila: 156
30.3.2009 10:11:52   
netki

Ja, kolk je pa pokazal?

179,5 cm, v današnjih časih, ko so fantje visoki okrog 2 m, je to res malo user posted image

naš bo 172,5 al pa 174 (ker ne vem točn kolk je ati velik)user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 157
30.3.2009 10:14:27   
Majuska

Ja, Majuska, pri nas je zdaj tole dnevno spanje na trebuscku kar dostikrat na sporedu, ker tolk hara in migota, da samo dol pade. Je mali zadovoljen v novi stajci?

ja, všeč mu je. Včasih se kar vrže po tleh, boža enega od medvedkov in je tako miren, da bi lahko tut zaspal. Je pa mulček pogruntal, da lahko iz kota gleda TV ... kar meni ni preveč všeč, ampak sem ter tja mu to pustim.

Spanje na trebuščku pa tut pri nas že prakticiramo ... včeraj ga je tako prav lepo zmanjkalo user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 158
30.3.2009 10:14:29   
metuljcek321
netki, user posted image  za spanje.

Tinky, teli cm so prav smesni - moj je visok 185 cm, jaz 175, pa pride ven, da bo Anja 173,5 ... bi pricakovala vec ... no, ce bi imela pa fantka, bi bil pa visji kot ocka - 186,5 cm ...

Pa dalec od tega, da so danasnji pobeci VSI okrog 2 m. In itak so vsi znani moski - igralci, npr. - visoki 180 cm, tko da no worries.

netki, a res ne ves, kolk je tvoj visok al kaj? Se hecas, ne?

populis, samo zate en kos lepih zelja, da bo Lara vec spala (mal je ze velikonocno obarvano):
user posted image

(author unknown)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 159
30.3.2009 10:14:43   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: netki

majuška ....bo že dva meseca od kar ne dojim več, tko da mi ni jasnouser posted image

pol je res kar mal čudno ... bo treba mal G obiskat user posted image

08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 10:15:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 161
30.3.2009 10:15:49   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska
ja, všeč mu je. Včasih se kar vrže po tleh, boža enega od medvedkov in je tako miren, da bi lahko tut zaspal. Je pa mulček pogruntal, da lahko iz kota gleda TV ... kar meni ni preveč všeč, ampak sem ter tja mu to pustim.

Spanje na trebuščku pa tut pri nas že prakticiramo ... včeraj ga je tako prav lepo zmanjkalo user posted image

Nasa je pa danes pogruntala, kolk je fajn, ze obraz pritisne na mrezo, da ji sfasira nos in potem samo ucke premika L-D, da sledi mojim premikom po dnevni.

Joj, ej, kolk je ze ura ... bo treba delat ... pa, pa zaenkrat ...

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 162
30.3.2009 10:16:50   
Majuska

Ja, kolk je pa pokazal?

saj bo naš tudi nekaj takšnega ... če se glih ne bo potegnil zaradi kakšne košarke user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 163
30.3.2009 10:22:15   
tims
Dobro jutro.

A mi lahko poveste, kako ste včeraj lahko toliko naklofale?user posted image  Meni je ves čas javljalo, da nekaj delajo. No, ja. Sej je vseeno.

Naša noč je bila mirna. Sicer sem včeraj napisala, da ni imela probleme z uro. Ja, čez dan res ne, zvečer je bila pa ura točno 23ih, ko je zaspala. Po stari ob 22ih. Takrat ponavadi zaspi. Upam, da se to ne bo kaj dolg časa vleklo. Spala je pa do 6ih, dojenje in potem do pol devetih.

Metuljček - rižota je bila taka kot za nas. Z začimbami, paradižnikovo mezgo, edino solila nisem. Smo si mi na krožniku solil. In HB, ni bilo nič narobeuser posted image . Pa kako lepo spančka, pupa malauser posted image . Btw - tako naša Nina dostikrat zaspi - na bušiju, pol pa ves čas hodim gledat, če še diha. Sej vem, da zdaj bi se že obrnila, če ji ne bi pasalo, ampak grozno pa vseeno zgleda, a ne?

AAA - pri nas je pa pri spanju Tima tako, da še vedno eden od naju hodi s njim spat. Ko se stušira, se uleževa za cca 5 min. k njemu. Če v tem času ne zaspi, mu pač povem, da moram še Nino zrihtat, al pa večerjat.... in grem ven. Ga nimam srca skenslat, ker je 5 let spal z nama v sobi. ko se je Nina rodila in smo še urejali stanovanje, pa je spal z mano na pojstli. Ne morem pa mu zdaj vzet še tiste pet minut, ki jih hoče imet. No, lahko bi, pa ne bom. Včasih tudi ponoči pride k nama, pa ga samo pokrijem in spimo vsi naprej. Jaz nisem nikol bila ful stroga glede tega, da otrok ne sme prit k nama. Pa user posted image za Aneja.

Neboglasnica, jaz sem ista z Nino. Če je Tim lahko tok časa spal pri nama v sobi, naj pa še Nina nekaj časauser posted image . Sva se zmenila, da bo spala pri nama še ene pol leta. Takrat ko se bo že navadila, da sem jaz v službi in ona v vrtcu, pol pa počas v otroško sobo.

Flower, kako groznouser posted image user posted image user posted image .

Lex, hvala za tolažbo. Upam, da bo pri meni tudi tako in ne bo kakšne blazne panike.

Bom mislila na vas, ko bom pri zobarju in ziher ne bo tako hudouser posted image .

Zdej pa Nina prav, da bi mal jedla. Aja, Tim bi mogu bitvelik cca 179 cm, Nina pa 165cm. Bomo vidl, kok bo res.

Neposredna povezava do sporočila: 164
30.3.2009 10:29:28   
tims
Joj, še tole. Včeraj sva z dragim imela šesto obletnico poroke. In ko sem Nino dala zvečer spat, je dragi prišel k meni in mi zaželel vse najlepše. Meni nič jasno, kaj zdaj hoče, pa mi pove, da imava obletnico poroke. Prokleta sramota, jaz pa čist pozabla nanjouser posted image user posted image .

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 165
30.3.2009 10:44:22   
3jeMi
we are sorry... user posted image user posted image user posted image ... kiss my ass... user posted image user posted image user posted image

jutro, bejbe!

mi smo kar dobro spali... od 19.30 do 7.50... z vmesnimi postanki ob 22h in 5h... vmesno stokanje ne šteje, ker nisem vstala... saj veste, selekcija joka, kateri je za vstat, kateri pa ne... user posted image ... pa zadnje dni itak stokamo zaradi zobkov user posted image
premik ure... nič, jaz sem dela tako kot je ura kazala... pač sva ga malo namatrala in izpustila eno polurno spanje... pa še dobro, da smo šli na obisk k tašči in stricu, da je se je mali zabaval in ni niti pomislil, da bi spal... user posted image

sedenje v stolčku... jp, pri nas mora tudi vse vidit kaj se dela... zadnjič sem dala pečt kruh v kruhomat in je sedel poleg, ko sem not metala sestavine in ko sem ga vklopila... pa je še nekaj časa sedel, potem ga pa vzamem ven iz stolčka... JOK in VPITJE... sem ga morala dat nazaj za 20 minut, dokler ni kruhomat nehal mešat... je ahtimirkal, da se bo kruh lepo zamesil user posted image ... ja, firbčni so tele naši otroci, kar je za nas tako mimogrede, je za njih uauuuuuu... user posted image

čaj, sok... oboje sem mu hotela uturit, pa se je zmrdoval... samo voda mu gre user posted image

metuljcek... pikapoke so mi full všeč in tudi Lovru je všeč pesmica o pikapolonici, do not know why... in še sestri sem maja za telegram spesnila nekaj v vezi s pikapolonico in je prav jokala, ko ga je dobila, ker je menda celo noč po porodu svoji punčki pela o pikapolonici... je zgleda telepatija imala svoje seanse... user posted image
kri in urin... nič... tudi midva imava točno 22.4. pregled, bodo že potem povedali kaj hočejo od naju... samo, da mi ne bo tam rekla, da moram čičat pa čakat, da se Lovro polula... user posted image
user posted image  za spanje... Lovro tudi takole na trebuhu sam zaspi... user posted image ... zgleda je utrujen, pa vseeno hoče še malo plezat, pa kar omaga... sem opazila, da tudi ponoči dosti na trebuhu spi... no, pa saj jaz tudi najraje na trebuhu spim...

operil... midva sva ga še dodatno razredičila s fiziološko, pa največ tri dni zvečer špricnila... večkrat si nisem upala...

mirjam... viš kako je lepa Ana, bi rekel moj user posted image ...
samo, če bi pa midva hotela takle šotor postavit v naši dnevni sobi, bi morala pa najprej vse pohištvo ven znosit... user posted image

neboglasnica... user posted image  Staš za krompir in ocvirke, ta prav dec mora ocvirke jest (pa krvavice user posted image )... jaz sem sem odločila... Lovro se bo šel kar malo učit... k Stašu kako se je, k Aleksandru pa kako se ponoči in zjutraj spi... čez dan zaspati v posteljici pa se je že naučil od Anje... user posted image  
cukr... velja... jaz bom pa gledala...
auroraa... user posted image  za selitev... moja mama je pa čisto kontra tvoji mami... meni je moja rekla, naj ga takoj dam v svojo sobo, bo on imel mir, midva pa tudi... pa mogoče bi jo morala poslušat, ker ko sem ga dala pri 6 mesecih v svojo sobo, smo vsi trije bolje spali user posted image

rebeca... user posted image user posted image ... tele bicikleta sva pa midva tudi že gledala... za poleti bo super...

joli... jaz pa nisem smela gledat, ker je moj rekel, da take sluzi pa ne bomo gledal... klinc ga gleda, bom na netu pogledala user posted image ...

AAA... user posted image ...

srečanje... pliz, povejte čimprej kdaj, ker bi mami rada sporočila, kdaj bova z Lovrom kaj pridirkala v mojo rodno vas domačo...

populis... jaz pa mislim, da ti je Pošta usojena, a ne bi vprašala, če ti dajo kakšno službico... tako mimogrede user posted image

Lovro, bo velik 177 cm... user posted image user posted image user posted image ... 6 centi večji od fotra... ajajajajaj, če bo tako, si bosta mami in oči mogla pručko kupit, da se bomo lahko kdaj pa kdaj iz oči v oči pogovarjal... user posted image

jeeeeeee... ratal v dveh urcah tole napisat... jeee

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 10:48:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 167
30.3.2009 10:48:59   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

dobro jutro najprej,user posted image user posted image user posted image

nanka
, a to imaš prav vrečko za urin, tako kot jo imajo pri zdravniku, ali navadno? Kje si jo dobila, v naši lekarni nimajo tega.

Evo midve sva iz laboratorija, uspešno oddale vodo in kri, rezultate bodo kar k zdravnici dostavili, tako da jih izvem drugi torek.

Gluglu vrečke sem kupila v lekarni v Supernovi in to 5 kosov, tako da mi je ena še ostala, stane pa okoli 30 centoc, je pa ista kot pri zdravniku.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 168
30.3.2009 10:58:58   
nanka
Mojcek sigurno ni krvavo od baby vaca, jaz sem naši sesala vsake dve uri in bi bilo nikoli nobene krvi, to bo sigurno viroza . Včasih ima Zoja krvav smrkelj pa ne uporabljam baby vaca, to se ji zgodi takrat ko ima zraven malo vročine, če pa vročine nima pa smrkelj ni krvav.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 169
30.3.2009 11:10:30   
3jeMi
... samo tole je pa meni full všeč...
http://vreme.zurnal24.si/slovenija/osrednja-slovenija/ljubljana/

user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 11:11:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 171
30.3.2009 11:17:20   
neboglasnica
Dober dan!

Sem že s pregleda in vsaj danes mi še ni treba ponovno pod nož, user posted image user posted image , je sicer vse v krastah, zato moram polivati, da bodo v sredo vlekli dol, ampak vnetje se je umirilo. Hvala vsem za pokapoke. Ok, to je bila dobra novica; slaba pa je ta, da sem se tehtala in odkar sem ves čas doma, sem lepo pridobila + 3 kg. user posted image user posted image user posted image

_rebeca_: ja, kako nisi videla Staša, pa ja velikokrat prilepim kake fotke. Počakaj, bom s fotoaparata potegnila kakšno novejšo.

user posted image

Poziram :)

[img]http://www.shrani.si/t/43/s2/2ckrYtXJ/img

mami je na RR-ju

[url=http://www.shrani.si/?F/wG/3xWKiZS3/img2074.jpg][img]http://www.shrani.si/t/F/wG/3xWKiZS3/i

zagozdil sem se

[url=http://www.shrani.si/?1G/13P/1uWcV03l/img2085.jpg][img]http://www.shrani.si/t/1G/13P/1uWcV

ku-ku, me najdeš?

[url=http://www.shrani.si/?2r/f3/4fsCsXeD/img2101.jpg]user posted image

počivam k t velik

Mirjam80: naj te ne namoči preveč na pogrebu.

Nanka: tole z urinsko vrečko mi je prekleto znano. Pri fantih je 100x lažje - lulčka noter, pa je. Naj vama hitro uspe. Aja, sta že oddali. Super.

Geslo: uf, samo da je še pri drugih tako, sem mislila, da sem že spet kaj spalamudila.

Črna kronika: sem že včeraj brala na teletekstu, ampak še kar ne dojamem. Butli!

user posted image 321: ti si mi malo sumljiva. Tole s spanjem. Le kaj ji ti zamešaš v mleko??

AAA: za Aneja in zate - user posted image user posted image user posted image

Populis: le hitro h krstu in boter bo že pravi, saj so se poštne storitve podražile. user posted image

Na, mali neče več spat, me že nekaj časa kliče. Pa komaj sem vse prebrala.

Tims: good luck in vse najlepše za obletnico.

Berem, da neče objavljati? Potem moram pa narediti copy, kaj?

Blacky30: kje se potepaš?

Neposredna povezava do sporočila: 172
30.3.2009 11:17:38   
neboglasnica
Dober dan!

Sem že s pregleda in vsaj danes mi še ni treba ponovno pod nož, , je sicer vse v krastah, zato moram polivati, da bodo v sredo vlekli dol, ampak vnetje se je umirilo. Hvala vsem za pokapoke. Ok, to je bila dobra novica; slaba pa je ta, da sem se tehtala in odkar sem ves čas doma, sem lepo pridobila + 3 kg.

_rebeca_: ja, kako nisi videla Staša, pa ja velikokrat prilepim kake fotke. Počakaj, bom s fotoaparata potegnila kakšno novejšo.

user posted image

Poziram :)

[img]http://www.shrani.si/t/43/s2/2ckrYtXJ/img

mami je na RR-ju

[url=http://www.shrani.si/?F/wG/3xWKiZS3/img2074.jpg][img]http://www.shrani.si/t/F/wG/3xWKiZS3/i

zagozdil sem se

[url=http://www.shrani.si/?1G/13P/1uWcV03l/img2085.jpg][img]http://www.shrani.si/t/1G/13P/1uWcV

ku-ku, me najdeš?

[url=http://www.shrani.si/?2r/f3/4fsCsXeD/img2101.jpg]user posted image

počivam k t velik

Mirjam80: naj te ne namoči preveč na pogrebu.

Nanka: tole z urinsko vrečko mi je prekleto znano. Pri fantih je 100x lažje - lulčka noter, pa je. Naj vama hitro uspe. Aja, sta že oddali. Super.

Geslo: uf, samo da je še pri drugih tako, sem mislila, da sem že spet kaj spalamudila.

Črna kronika: sem že včeraj brala na teletekstu, ampak še kar ne dojamem. Butli!

321: ti si mi malo sumljiva. Tole s spanjem. Le kaj ji ti zamešaš v mleko??

AAA: za Aneja in zate -

Populis: le hitro h krstu in boter bo že pravi, saj so se poštne storitve podražile.

Na, mali neče več spat, me že nekaj časa kliče. Pa komaj sem vse prebrala.

Tims: good luck in vse najlepše za obletnico.

Berem, da neče objavljati? Potem moram pa narediti copy, kaj?

Blacky30: kje se potepaš?

Neposredna povezava do sporočila: 173
30.3.2009 11:18:05   
neboglasnica
Zakaj pa dvakrat???? user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 11:18:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Zobje
Nezy85

Ali bi šle med nosečnostjo(nekje v 8mesecu)na puljenje modrostnega zoba?

da (21%)

ne (79%)

Število vseh glasov: 369

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!