3jeMi
|
we are sorry... ... kiss my ass... jutro, bejbe! mi smo kar dobro spali... od 19.30 do 7.50... z vmesnimi postanki ob 22h in 5h... vmesno stokanje ne šteje, ker nisem vstala... saj veste, selekcija joka, kateri je za vstat, kateri pa ne... ... pa zadnje dni itak stokamo zaradi zobkov premik ure... nič, jaz sem dela tako kot je ura kazala... pač sva ga malo namatrala in izpustila eno polurno spanje... pa še dobro, da smo šli na obisk k tašči in stricu, da je se je mali zabaval in ni niti pomislil, da bi spal... sedenje v stolčku... jp, pri nas mora tudi vse vidit kaj se dela... zadnjič sem dala pečt kruh v kruhomat in je sedel poleg, ko sem not metala sestavine in ko sem ga vklopila... pa je še nekaj časa sedel, potem ga pa vzamem ven iz stolčka... JOK in VPITJE... sem ga morala dat nazaj za 20 minut, dokler ni kruhomat nehal mešat... je ahtimirkal, da se bo kruh lepo zamesil ... ja, firbčni so tele naši otroci, kar je za nas tako mimogrede, je za njih uauuuuuu... čaj, sok... oboje sem mu hotela uturit, pa se je zmrdoval... samo voda mu gre metuljcek... pikapoke so mi full všeč in tudi Lovru je všeč pesmica o pikapolonici, do not know why... in še sestri sem maja za telegram spesnila nekaj v vezi s pikapolonico in je prav jokala, ko ga je dobila, ker je menda celo noč po porodu svoji punčki pela o pikapolonici... je zgleda telepatija imala svoje seanse... kri in urin... nič... tudi midva imava točno 22.4. pregled, bodo že potem povedali kaj hočejo od naju... samo, da mi ne bo tam rekla, da moram čičat pa čakat, da se Lovro polula... za spanje... Lovro tudi takole na trebuhu sam zaspi... ... zgleda je utrujen, pa vseeno hoče še malo plezat, pa kar omaga... sem opazila, da tudi ponoči dosti na trebuhu spi... no, pa saj jaz tudi najraje na trebuhu spim... operil... midva sva ga še dodatno razredičila s fiziološko, pa največ tri dni zvečer špricnila... večkrat si nisem upala... mirjam... viš kako je lepa Ana, bi rekel moj ... samo, če bi pa midva hotela takle šotor postavit v naši dnevni sobi, bi morala pa najprej vse pohištvo ven znosit... neboglasnica... Staš za krompir in ocvirke, ta prav dec mora ocvirke jest (pa krvavice )... jaz sem sem odločila... Lovro se bo šel kar malo učit... k Stašu kako se je, k Aleksandru pa kako se ponoči in zjutraj spi... čez dan zaspati v posteljici pa se je že naučil od Anje... cukr... velja... jaz bom pa gledala... auroraa... za selitev... moja mama je pa čisto kontra tvoji mami... meni je moja rekla, naj ga takoj dam v svojo sobo, bo on imel mir, midva pa tudi... pa mogoče bi jo morala poslušat, ker ko sem ga dala pri 6 mesecih v svojo sobo, smo vsi trije bolje spali rebeca... ... tele bicikleta sva pa midva tudi že gledala... za poleti bo super... joli... jaz pa nisem smela gledat, ker je moj rekel, da take sluzi pa ne bomo gledal... klinc ga gleda, bom na netu pogledala ... AAA... ... srečanje... pliz, povejte čimprej kdaj, ker bi mami rada sporočila, kdaj bova z Lovrom kaj pridirkala v mojo rodno vas domačo... populis... jaz pa mislim, da ti je Pošta usojena, a ne bi vprašala, če ti dajo kakšno službico... tako mimogrede Lovro, bo velik 177 cm... ... 6 centi večji od fotra... ajajajajaj, če bo tako, si bosta mami in oči mogla pručko kupit, da se bomo lahko kdaj pa kdaj iz oči v oči pogovarjal... jeeeeeee... ratal v dveh urcah tole napisat... jeee
|