metuljcek321
|
Vau, Tims, to pa je bil res dober obrok. Ne vem, jaz pa se kar posebej delam za naso kosilo ... menda bi ze pocasi lahko zacela enako jest kot midva, ne? Kako je s soljenjem? Ze solite? spanje na trebuhu - zgleda malce srhljivo, ja, ker moram obcasno prav preverit, ce se diha - z glavo je zapigana na dno stajce (dala sva 3-cm peno ter rjuho cez), tko da ... no, mi ni treba pravit, da zdajle spet spi, ne? Na trebuhu, of course. Masina, me kar mal skrbi, k je tak zaspancek, da ni kaj narobe ... menda mi ne bo zbolela ... za obletnico poroke, tims! Midva bova tud mela sesto - pa letos poleti, na isti dan kot pride Madonna Drz se pri zobarju (tko in drgac )! 3jemi, pa je kruh dober? Jaz sem ga tud vceraj delala & je Anjo blazno zanimal, kaj ropota in brni - ampak vidim, da Lovro pa ze kaze kruhopecnate nagibe - bravo, je za izkoristit. Ful simpaticno tole, s pikapolonicami. In prav ganljiva zgodba o pesmici za sestro Mimogredefizolainkrompirja ( ), bo danes ocka za kosilo dobil zelenjavico in mesek??? nanka & glugluglu za opravljen obisk pri P. Zdaj sta morali samo to oddat, ne? vreme bo & ne bo: aha, ne dela tale Accuweather ... anyway ... mal bo lepo, mal pa grdo. neboglasnica, vau, kaksen fante je ze tvoj Stas ... in zal je nekaj narobe z linki. Da ne bos misnla - glih danes se mi je prvic uprla za sadni obrok - ne, pa ne, pa ne ... dobila je flaso mleka & zdaj spi. Navaden Aptamil ... probaj, ocitno dobr uspava ... ceprav naso uspava tud ze samo zrak Pa , da ni blo treba na poseg!!! rebeca, mogoce je samo tako pogledala v fotkic. Malo spremljaj, drugace pa vprasaj pri P. Losos - lahko das, ja. RR je nekaj spremenil, ja, in se je blo treba prijavit ... a bojo zdaj, z aprilom, kaj spremenili barvo podlage? Bi bil cajt, ne? Majuska, se bo navadil novega okusa ... eventually ... tko kot svetuje Umpa, skusaj malce zakamuflirat jabolko med enko drugo jed, nato pa postopoma vecaj kolicino jabolka in manjsaj kolicino tiste druge jedi/sestavine ... good luck & porocaj! jabolko v roke - vceraj je nekaj operirala s celim jabolkom, ppotem sem pa olupila en del, v jabolko z nozem naredila kockice (narezala na cik-cak) & je potem lizala, cuzala, jedla, da je blo veselje. Sicer pa ji sama lomim mini koscke jabolka & jih zveci ter poje. Lukatu za povecanje veselja do GH. mojcek, flower, lidija, mnajm, kaksni dobri recepti. Bo treba sprobat. Pri nas bojo pa danes tisti zeleni rezanci, zelenjavca in puran. Grem mal pripravit, zelodcek je lacen ... pa otrok bi se lahko en mal zbudil ...
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 30.3.2009 13:33:04 >