|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
31.3.2009 11:08:10   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

a vam user posted image  že kaj osle kažejo?

nič niste videle

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 826
31.3.2009 11:09:24   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: tia

Koliko obrokovuser posted image   pojedo čez celi dan ?

Zajtrk-mleko... marenda-sadje, kosilo-zelenjava+riž, kuskus, polenta, krompir ali paštica, marenda-jogurt, skuta ali mlečna kašica, večerja - mleko.

ma smo vsi pri neki glihi, samo tisti ta pridni nimajo nočne flaškeuser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 827
31.3.2009 11:11:09   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Vsakih štirinajst dni greva malo skupaj spat popoldne in takrat me tak občuduje in boža. Mi je všeč, njej pa tudi. Slatkec moj mali.

..tak gre naš tisto popoldansko spanje spat...se jaz kako min. zraven vležem...pol me pa gleda, pa boža, pa smejča se....ma se kar topiš lahko zraven...user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 828
31.3.2009 11:16:00   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Aja, pa še tale problem zadnji teden. Previjanje postaja prava mora... Prej je blo tko luštn, zdej pa sam da jo položim na previjalno, se obrne na trebuh. In ko jo obračam, vleče vse za sabo, vse prebrneva, preden je oblečena, je treba plenico 5x popravljat. Pa ji dam kaj zanimivega v roke, da bi jo zamotilo, pa se s tem vred obrne na trebuh. Plenice, ki se zadaj zapenjajo, pa ne obstajajo, a neuser posted image

boš mogla zgleda kar hlačke kupituser posted image ...easy up pants od pampers....samo so od 8 kg dalje...hitro jo napitaj....

..tak za info..

mam jaz pri prvem v knjigici napisano, da montiranje plenic ni več možno razen stoje.....je blo sicer par mesecev kasneje...samo je pri 10mes že shodil...tak da .. veš kaj te čaka v kratkem....letala boš za njo in ji stoje menjavala pleniceuser posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 829
31.3.2009 11:21:11   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Dobro jutro user posted image

jaz sem pa svojo vceraj okoli 18h skopala, ji dala flasko ... zaspala je tam nekje ob 19:30...in spala vse do 7h zjutraj...no, ko sem jo slisala, da se je zbudila...se mi ni dalo prec vstati...sem si mislila....joj, Leyla ...samo se pet minutk me pusti....no....in teh pet minutk se je "zlilo" v eno uro....user posted image ....ona se je lepo igrala z medotom v posteljici, z dudiko se je nekaj pogovarjala....no v glavnem, mamico je "pustila" pri miru do 8h user posted image

Ob 8h sem ji dala flasko...je spila...sva se malo premetavali v taveliki postelji...in zdaj je ponovno zaspala user posted image ...

...user posted image

...pa kje vi to jemljete take otročkeuser posted image ..user posted image

...kaj samo naš ga sračka še al kaj......pa zdaj je res začel vsako uro ponoči , prav nori po kinderpetu.... ...danes sem bla že malo user posted image ...., sem se skoraj naredila, da ne slišim...  pa ni šlo.....tud ko pride k meni v posteljo se suče kot kaka vrtavka...in je že počez, pa me z nogami binca, pa user posted image ....samo pol me pogleda, pa e nasmeje in jaz seveda takoj vse pozabimuser posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 830
31.3.2009 11:22:09   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Dobro jutro!
Midva sva spala do 9 ure. Mi je prav pasalo, ker sinoči nisem mogla zaspati. Očitno je moj pikec to začutil. user posted image

našo pa nič ne gane...........ob 7 auf..........user posted image ...........pa če jo še tako lepo prosim........user posted image

tvoja je vsaj ob 7, moj pa že ob 5.30user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 831
31.3.2009 11:23:15   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Plenice, ki se zadaj zapenjajo, pa ne obstajajo, a neuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Obrni jo pa se bo zadaj zapenjalauser posted image

Da boš mislila, da ne gre. Je bil enkrat Gal pri moji mami in je prišel domov tako povit, da so se plenice zadaj zapenjale. Kak sem se user posted image

moja ga je tud 1x tak previla, je rekla...pa kak težko sem skup pravila.....pol se je pa tak režala, ko je videla kaj je naredilauser posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 832
31.3.2009 11:23:45   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

niste resne.........user posted image

maš nov avatar ne.....sem že mislila da je kaka nova spetuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 833
31.3.2009 11:24:36   
gold fish
...no, ko pa fiška pride....ma pa ponavadi kar monologeuser posted image ..

..grem tud jaz...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 834
31.3.2009 11:50:52   
Virtualna
Pred parimi dnevi sem pisala o sestrici, ki je user posted image ...

Danes me klice ....in se user posted image ....vceraj je imela pregled pri svojem G v Luciji...ona se je namrec preselila k fantu v Umag, v sluzbo hodi pa v Lucijo...tak da si je tam tudi ustimala tega G....baje je tak starejsi, pravi okoli 55 let....no in...je bila narocena....ker so prisli rezultati pap testa....na izvidu je pisalo...zmerno ploscate celice (nekaj tazga)....in ji je rekel, da je to "zacetek" rakavih obolenj maternicnega vratu....user posted image ....ampak naj se nic ne sekira, da pac bo tega otroka donosila...ko bo rodila, da bo sla pa na operacijo....da bo tak najbolje...user posted image  ...in ga prosi naj ji kaj podrobneje pove o tem, ali je riskantno za njenega user posted image ...no in ji tastari pravi, da naj ne zganja cirkusa...da je pa z njenim user posted image  vse ok....halloooooooooooooooooooooouser posted image  da naj ne zganja cirkusa, po vsem tem, kar ji je rekel....
No in...ob odhodu iz ambulante se dec vstane in jo zacne objemat...pa je mala pac mislila...ajde, objema me, ker bi me rad potolazil....user posted image user posted image user posted image  ...ker ji je bilo neprijetno, se je odmaknila od njega....nakar jo privlece k sebi...in ji da poljub.....user posted image user posted image user posted image ....tamala ga odrine ...nakar ji bebec rece, da jo je htel samo potolazit, ces da bo vse ok....nakar se tam skregata, mu sestra rece, da ni zbral tapravega nacina za tolazbo...user posted image user posted image user posted image user posted image  in ji un rece....ja kokr cte....tak mamo....user posted image ...mislim halloooooooooooo kak si stari upa ....user posted image user posted image user posted image user posted image

Baje je vso pot jokala od Lucije do Umaga....pravi, da je na tak grd nacin ravnal z njo, da sploh ne ve kaj naj si misli in kaj naj stori dalje....kako k takemu bebcu sploh hoditi na preglede...user posted image

No in je poklicala svojo G v Ljubljani, kamor je hodila vse do njene zanositve...in sta se dogovorili za pregled...le ta jo je pomirila...da izvid papa testa ni tako "crn" kot ji je bebec opisal...da je lahko tudi malo mocnejse vnetje krivo za tak rezultat...

Mislim, noooooooooooooo.... za pop.izdit....izkusnja....user posted image user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 835
31.3.2009 12:31:24   
Alenka_
najprej čestitke sestrici in tebi, bodoča tetka!

tistega prok... starca bi pa jaz prijavla zdr.zbornici al pa inšpekciji! najprej bogo revico totalno prestraši, pol pa začne "tolažiti"... user posted image

upam da je zdej pomirjena in da bo srečno donosila! in seveda dobila zdravega otročka!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

Neposredna povezava do sporočila: 836
31.3.2009 12:33:13   
Jazzy1

Dobro jutro user posted image

jaz sem pa svojo vceraj okoli 18h skopala, ji dala flasko ... zaspala je tam nekje ob 19:30...in spala vse do 7h zjutraj...no, ko sem jo slisala, da se je zbudila...se mi ni dalo prec vstati...sem si mislila....joj, Leyla ...samo se pet minutk me pusti....no....in teh pet minutk se je "zlilo" v eno uro....user posted image ....ona se je lepo igrala z medotom v posteljici, z dudiko se je nekaj pogovarjala....no v glavnem, mamico je "pustila" pri miru do 8h user posted image

Ob 8h sem ji dala flasko...je spila...sva se malo premetavali v taveliki postelji...in zdaj je ponovno zaspala user posted image ...

Ja madonca imaš ti zgledno punčko!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 837
31.3.2009 12:33:54   
Jazzy1

Danes me klice ....in se user posted image ....vceraj je imela pregled pri svojem G v Luciji...ona se je namrec preselila k fantu v Umag, v sluzbo hodi pa v Lucijo...tak da si je tam tudi ustimala tega G....baje je tak starejsi, pravi okoli 55 let....no in...je bila narocena....ker so prisli rezultati pap testa....na izvidu je pisalo...zmerno ploscate celice (nekaj tazga)....in ji je rekel, da je to "zacetek" rakavih obolenj maternicnega vratu....user posted image ....ampak naj se nic ne sekira, da pac bo tega otroka donosila...ko bo rodila, da bo sla pa na operacijo....da bo tak najbolje...user posted image  ...in ga prosi naj ji kaj podrobneje pove o tem, ali je riskantno za njenega user posted image ...no in ji tastari pravi, da naj ne zganja cirkusa...da je pa z njenim user posted image  vse ok....halloooooooooooooooooooooouser posted image  da naj ne zganja cirkusa, po vsem tem, kar ji je rekel....
No in...ob odhodu iz ambulante se dec vstane in jo zacne objemat...pa je mala pac mislila...ajde, objema me, ker bi me rad potolazil....user posted image user posted image user posted image  ...ker ji je bilo neprijetno, se je odmaknila od njega....nakar jo privlece k sebi...in ji da poljub.....user posted image user posted image user posted image ....tamala ga odrine ...nakar ji bebec rece, da jo je htel samo potolazit, ces da bo vse ok....nakar se tam skregata, mu sestra rece, da ni zbral tapravega nacina za tolazbo...user posted image user posted image user posted image user posted image  in ji un rece....ja kokr cte....tak mamo....user posted image ...mislim halloooooooooooo kak si stari upa ....user posted image user posted image user posted image user posted image

Baje je vso pot jokala od Lucije do Umaga....pravi, da je na tak grd nacin ravnal z njo, da sploh ne ve kaj naj si misli in kaj naj stori dalje....kako k takemu bebcu sploh hoditi na preglede...user posted image

No in je poklicala svojo G v Ljubljani, kamor je hodila vse do njene zanositve...in sta se dogovorili za pregled...le ta jo je pomirila...da izvid papa testa ni tako "crn" kot ji je bebec opisal...da je lahko tudi malo mocnejse vnetje krivo za tak rezultat...

Mislim, noooooooogoooooo.... za pop.izdit....izkusnja....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej to pa spada v kategorijo "saj ni res pa je!". Kreten neumen, da ne rečem še kaj hujšga.

Neposredna povezava do sporočila: 838
31.3.2009 13:14:41   
Alenka_
hvala user posted image

jah mam še tretji letnik (redno) za spacat skupaj-tam nekje 8 izpitov in še diploma v istem letu (sem padla v bolonjski sistem in mamo sedaj v okviru zadnjega-tretjega letnika še diplomo za napisat) tko da so nam iz 4 let naredl 3 leta in seveda skenslal absolventski staž. kakorkoli že- bomo zmogli user posted image

katero smer pa študiraš? jaz sem ubrala kar kadrovsko-izobraževalno smer. mi je ful fajn user posted image

slikice pa bom obvezno pokazala, samo možek mi more pokazat kako nej to spravim na forum... sem jaz kar se tega tiče mal  user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 839
31.3.2009 14:24:42   
Alenka_
hej punce! bo katera jeseni dala user posted image v vrtec/jasli? 
nam drugače nič ne preostane, ker sta babici še obe mladi in še obe hodita v službo... pa mi že zdej kr težko pr srčku rata, ko pomislim, da jo bom mogla peljat tja... ampak saj bo le kakšen dan težko, potem bo pa komaj čakala, da gre zjutraj v vrtec...
kakšne izkušnje pa imate ve, ko imate poleg septemberčka še enega otročka?

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 840
31.3.2009 14:44:45   
RAČKAPK

Pred parimi dnevi sem pisala o sestrici, ki je user posted image ...

Mislim, noooooooooooooo.... za pop.izdit....izkusnja....user posted image user posted image user posted image user posted image

jst bi ga taku zašalamajzala da bi bil user posted image
mislm no.......
pravilno se je odločila, da gre zdaj nazaj  k svoji G v Ljubljani
in tut za porod pa vse nadaljne preglede naj se meni pri tej G.

Neposredna povezava do sporočila: 841
31.3.2009 14:47:05   
RAČKAPK
virtualna - pa je to tvoja sestra povedala svojmu možu/partnerju

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 842
31.3.2009 14:47:56   
*bubi*
Spet ste se razpisale.... upam, da vas uspem zvečer prebrat.

Danes oz. že včeraj zvečer je tudi bubika zakuhala. user posted image  Saj bi bilo čudno, če se ne bi od bubija okužila.

Pa sem P tudi tisto fotko obraza pokazala in je rekla, da je to lahko tudi zaradi cvetenja, ker je obraz izpostavljen user posted image  Jelša in mačice so zdaj na udaru.

No, jaz še vedno mislim, da je zaradi skute.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 843
31.3.2009 14:56:12   
Jazzy1

Danes oz. že včeraj zvečer je tudi bubika zakuhala. user posted image  Saj bi bilo čudno, če se ne bi od bubija okužila

user posted image user posted image za bubiko!

Pa sem P tudi tisto fotko obraza pokazala in je rekla, da je to lahko tudi zaradi cvetenja, ker je obraz izpostavljen user posted image  Jelša in mačice so zdaj na udaru.

TI kar zaupaj svojemu občutku!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 844
31.3.2009 14:57:04   
Jazzy1
A veste kaj pa mene zanima?? Nekaj povsem banalnega user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj bom dobila tretjo zvezdico???????????? Kolk strani moram v kratkem naklofat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ???????

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 845
31.3.2009 15:01:12   
RAČKAPK

Spet ste se razpisale.... upam, da vas uspem zvečer prebrat.

Danes oz. že včeraj zvečer je tudi bubika zakuhala. user posted image  Saj bi bilo čudno, če se ne bi od bubija okužila.

sm šla še en krat pogledat slikco od bubike
jst sm tud tega mnenja, da je to od hrane
ker pri cvetenju se je pri nas (pri ta večjem) pojavil
izpuščaj kot koprivavica tole je pa vidit drugače (vsaj jst tako vidim, kot da ima take suhe izpuščajčke)
moj ta večji jih je mel skos po ličkah dokler sva se dojila

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 846
31.3.2009 15:02:09   
Lara Croft

Aja, pa še tale problem zadnji teden. Previjanje postaja prava mora... Prej je blo tko luštn, zdej pa sam da jo položim na previjalno, se obrne na trebuh. In ko jo obračam, vleče vse za sabo, vse prebrneva, preden je oblečena, je treba plenico 5x popravljat. Pa ji dam kaj zanimivega v roke, da bi jo zamotilo, pa se s tem vred obrne na trebuh. Plenice, ki se zadaj zapenjajo, pa ne obstajajo, a neuser posted image

Super je meni to.... se lepo igrava in čas gre mimo....user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 847
31.3.2009 15:02:56   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

A veste kaj pa mene zanima?? Nekaj povsem banalnega user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj bom dobila tretjo zvezdico???????????? Kolk strani moram v kratkem naklofat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ???????

vidiš jaz jo že imam user posted image  ta tretjo
pa nisem veliko pred teboj user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 848
31.3.2009 15:05:15   
RAČKAPK
bubi - pa še nekaj sem se spomnila
ko je moj dobil izpuščaje ob cvetenju
so ti izpuščajčki izginili brez sledu (recimo v parih urah)
izpuščajčki od hrane so pa potem bili še kar dolgo (tudi več dni)
no ne vem če sem ti s tem kaj pomagala
to je sam moja izkušnja

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 849
31.3.2009 15:11:06   
RAČKAPK

Ko smo ravno pri alergijah...A se lahko reakcija na gluten pojavi takoj ali lahko šele čez nekaj časa (let) ali oboje?

Lovro zjutraj in zvečer še dobi flašo, ostalo na žličko. Ko vidi flašo se mu skoraj meša od veselja...kar smeje se in maha z vsemi štirimi. Zdaj me pa zanima, kdaj naj bi mu ukinila hranjenje po dudi oz. do kdaj se mislite ve rešit vseh dud?

jst poznam več ljudi, ko so jim ugotovili to alergijo
(zdej se ne spomnem kako točno se reče tej bolezni)
pri različnih starosti od otrok do starejših

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?