Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 15:14:53
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sva šli z Laro prej na sprehod... in hodiva pač po neki cesti.... kr naenkrat pa za nama začne nekaj roboštat.... se obrnem nazaj in par metrov, morda 5,6, se zruši dol na cesto en star in gnil borovc... đizus nooo... ojoj ja ta je pa orenk đizus........ pa kaj komunala nič ne dela????? pa sej ni da bi člowk goworu....... ja če nisi prvezan v avtu.....kazen.... če prevoziš rdečo .....kazen.... kaj pa če ti posušeno drevo pade na glavo....aja sam si kriv...mislm........ k sreči da se vama / nobenmu ni nič zgodilo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 15:15:52
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Evo, vabilo 1. stran: Kjuti kjuti. Mi smo to bolj po domače naredili
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 15:16:40
|
|
|
|
RAČKAPK
|
kaj pa kuwerte....modre, roza.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 15:21:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zajtrk-mleko... marenda-sadje, kosilo-zelenjava+riž, kuskus, polenta, krompir ali paštica, marenda-jogurt, skuta ali mlečna kašica, večerja - mleko. Hehe...kako mi je lušten izraz marenda. Enkrat, nekoč, dolgo tega,,,,,sem se mal italijanščine učila, ampak tale izraz mi je pa čist ušel s spomina. Je sploh italijanski?? Ma je iz Italijanščine spakedran, ja... Pa še en komad, kr tako.... http://www.youtube.com/watch?v=vNhumsdp-pY
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 15:25:09
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ najprej čestitke sestrici in tebi, bodoča tetka! tistega prok... starca bi pa jaz prijavla zdr.zbornici al pa inšpekciji! najprej bogo revico totalno prestraši, pol pa začne "tolažiti"... upam da je zdej pomirjena in da bo srečno donosila! in seveda dobila zdravega otročka! Se podpišem. Banda dohtarska.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 15:25:15
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Se ji je pač malo cartanja zluštalo. Jaz se tudi rada stisnem za zaspat user posted image Ma mi se fuuul cartamo... tudi pred spanjem... ma nočem pa, da je odvisna od nekoga za zaspat... Jaz se tudi tega bojim. Poslušam kolegice, ki hodijo s štiriletnimi malčki spat ... tega pa res ne bi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 15:27:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Plenice, ki se zadaj zapenjajo, pa ne obstajajo, a ne Obrni jo pa se bo zadaj zapenjala To bom jaz naredila, ker so te pleničke zadaj tako tenke... spredaj pa bolj debele.... pa bi to bolj debelo rabla zadaj...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 15:28:36
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Se ji je pač malo cartanja zluštalo. Jaz se tudi rada stisnem za zaspat user posted image Ma mi se fuuul cartamo... tudi pred spanjem... ma nočem pa, da je odvisna od nekoga za zaspat... Jaz se tudi tega bojim. Poslušam kolegice, ki hodijo s štiriletnimi malčki spat ... tega pa res ne bi. Pa koliko je takih mamic.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 15:33:43
|
|
|
|
pf
|
Medve sva bile spet po nakupih. Ni čudno, da je moja kartica . Sva šle po plenice in po sadne in žitne kašice, pa robce za rito. Me je skoraj kap, 73 € je bil račun. No samo sem pa res nakupila za mesec in pol sigurno. Malo je odročen ta Mueler v MB-ju in se mi ne da malo po malo kupovat. Ko grem pač nakupim ful plenic in vsega kar rabiva, potem pa za slaba dva meseca spet. Sem kupila hippove robce za rito s kamilico. A jih je že imela katera? Moram se tak Lani zahvaliti, da nisva še več nakupili, ker če bi bila brez vozička bi si sigurno vzela čas in nakupila še kaj drugega. Zdaj pa panka, potem pa greva k njeni prijateljici Evi na obisk, da se bosta spet lahko čudile ena drugi. Bubi, da ti Bubika čimprej ozdravi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 15:45:01
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you no meta21, bova rekli kakšno??? Sem bila samo navidezno prisotna ....v resnici pa daaaaleeeeč proč
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 15:53:46
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 A veste kaj pa mene zanima?? Nekaj povsem banalnega Kdaj bom dobila tretjo zvezdico???????????? Kolk strani moram v kratkem naklofat ??????? Če se ne motim je 500 , 1000 in 2000 !
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 16:14:34
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 A veste kaj pa mene zanima?? Nekaj povsem banalnega Kdaj bom dobila tretjo zvezdico???????????? Kolk strani moram v kratkem naklofat ??????? Če se ne motim je 500 , 1000 in 2000 ! ..kolk ih ma pa pol Saraya
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 16:15:11
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ najprej čestitke sestrici in tebi, bodoča tetka! tistega prok... starca bi pa jaz prijavla zdr.zbornici al pa inšpekciji! najprej bogo revico totalno prestraši, pol pa začne "tolažiti"... upam da je zdej pomirjena in da bo srečno donosila! in seveda dobila zdravega otročka! Se podpišem. Banda dohtarska. ....se podpišem pod pf-ino izjavo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 16:16:02
|
|
|
|
gloria
|
ti imaš sttoke stolček ...a imaš tudi tist hrbtni del
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 16:16:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 A veste kaj pa mene zanima?? Nekaj povsem banalnega Kdaj bom dobila tretjo zvezdico???????????? Kolk strani moram v kratkem naklofat ??????? Pišiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pišiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... Dohtorji, komunala... vsi so za na odpad...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 16:17:36
|
|
|
|
gloria
|
...adijo do večer....sem tolk v peki peciva da se ven ne vidim...je pa rezultat presenetljiv .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 16:34:19
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...adijo do večer....sem tolk v peki peciva da se ven ne vidim...je pa rezultat presenetljiv ..... jst bi pa rada probala rezultate
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 17:01:51
|
|
|
|
arabela*
|
dan vsem...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 17:02:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 A veste kaj pa mene zanima?? Nekaj povsem banalnega Kdaj bom dobila tretjo zvezdico???????????? Kolk strani moram v kratkem naklofat ??????? Pišiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pišiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... še prehitro...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 17:42:01
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 A veste kaj pa mene zanima?? Nekaj povsem banalnega Kdaj bom dobila tretjo zvezdico???????????? Kolk strani moram v kratkem naklofat ??????? Če se ne motim je 500 , 1000 in 2000 ! Uf to je pa še doooolga .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 17:54:04
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Plenice, ki se zadaj zapenjajo, pa ne obstajajo, a ne Obrni jo pa se bo zadaj zapenjala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 18:06:21
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Pred parimi dnevi sem pisala o sestrici, ki je ... Matr mu! Fej in fuj!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 18:10:14
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Spet ste se razpisale.... upam, da vas uspem zvečer prebrat. Danes oz. že včeraj zvečer je tudi bubika zakuhala. Saj bi bilo čudno, če se ne bi od bubija okužila. Pa sem P tudi tisto fotko obraza pokazala in je rekla, da je to lahko tudi zaradi cvetenja, ker je obraz izpostavljen Jelša in mačice so zdaj na udaru. No, jaz še vedno mislim, da je zaradi skute. Bubi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 18:11:52
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 A veste kaj pa mene zanima?? Nekaj povsem banalnega Kdaj bom dobila tretjo zvezdico???????????? Kolk strani moram v kratkem naklofat ??????? Jst isto. Čakam in čakam .... menda se morava 500X javiti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 31.3.2009 18:18:44
|
|
|
|
Čarli08
|
MTY je pa prav simpatično pomaldna.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?