Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 20:07:34
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lana spi, jaz pa grem večerjo pripraviti in pred TV. Smo se potepali in je babika že komaj zdržala do pol osmih. Ne morem je dat kasneje spat, ker ne zdrži. Ne vem kako nekaterim uspeva. ..pridna....če ti povem da je Nik prejšnji petek ko je imel tast 60 let zdržal do 23,30 in to dobre volje, pa sem ga dala spat ob 21 pa ni zaspal tak da mi ni drugega ostal kot ga pustit da uživa in vriska ker je bil prava animacija za celo žlahto ...ah to je neko posebno dete jaz pravim...HB pa ni porušil njegovega ritma
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 20:09:39
|
|
|
|
gloria
|
..kak smo lepi zeleni ...čist po mojem okusu ...mi smo se tudi do mal prej potepal.....je Nik od bodoče botrce dobil pametnega kužka...kakšnega veselja je to bilo ......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 20:45:25
|
|
|
|
Jazzy1
|
Živjo punce! No, mi smo nazaj z morja, bilo je super, lep sonček, Lija je bla tud kar pridna in je potrpežljivo večidel sobote preživela v vozičku in rokah...v nedeljo sva se jo malo usmilila in smo bili vmes tudi doma, na tleh, pa na trebuhu . Danes smo pa 2h še bili dol, pol pa k tašči na kosilo. No, sedaj smo spet doma in komaj čakamo prvomajske Sem vas samo na hitro prebrala. Čestitke za zobke . Mi še zmeraj nobenega nimamo. Pa žal raznih tatata, dadadadada tudi še zmeraj ne znamo. Je pa v soboto 3x rekla EMEM, kar si jaz prevajam kot MAMA . KAr se pa plenic tiče pa jaz RES ne ločim med papmerskami iz DM-ja in tistimi z MUllerja. Vse se na ritki enako obnesejo....
< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 13.4.2009 20:46:02 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 20:51:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Tjaša je še vedno brez. Upam, da ni edina? med septembrčki mislim. ...brez skrbi...ni edina....je še vsaj en septembrček brez ...
< Sporočilo je popravil gold fish -- 13.4.2009 21:00:45 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 20:53:17
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lana spi, jaz pa grem večerjo pripraviti in pred TV. Smo se potepali in je babika že komaj zdržala do pol osmih. Ne morem je dat kasneje spat, ker ne zdrži. Ne vem kako nekaterim uspeva. Meni tudi ne. Če bi že zdržal bit pokonci, pa ne zdrži brez večerje. In to res najraje vidim, da jo imava, ko se že umijeva ali skopava in dava v pižamico, da gre potem spat takoj, ko si učke začne drgnit.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 20:53:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...aja, pa meni je Jennifer...še vedno ....., butasti Pitt ....... Jst pa na začetku nisem bila zanjo, ker je pustila Rossa . Zdaj ko pa gledam to rahitično Angelino ... ne vem no. ...saj to....meni sta bla ful lep par vedno.....ta A. pa mi nikak ne paše zraven....pa mi od takrat od tud Pitt ni več všeč ...sicer sta pa ful čudna (čudaška) zadnje čase
< Sporočilo je popravil gold fish -- 13.4.2009 20:56:10 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 20:54:23
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf Drugače pa dobro jutro in lep sonček dan. Nam je pa zajček prinesel dva zobka. Tjaša je še vedno brez. Upam, da ni edina? med septembrčki mislim. Leyla tudi se nobenega nima ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 20:57:50
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 KAr se pa plenic tiče pa jaz RES ne ločim med papmerskami iz DM-ja in tistimi z MUllerja. Vse se na ritki enako obnesejo.... Jaz sem pa pogruntala, čeprav se mi je najprej zdelo, da so enake, ampak je razlika in je dovolj občutna, da se bom od zdaj dalje zapeljala do Mullerja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 21:02:00
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...aja, pa meni je Jennifer...še vedno ....., butasti Pitt ....... Jst pa na začetku nisem bila zanjo, ker je pustila Rossa . Zdaj ko pa gledam to rahitično Angelino ... ne vem no. ...saj to....meni sta bla ful lep par vedno.....ta A. pa mi nikak ne paše zraven....pa mi od takrat od tud Pitt ni več všeč ...sicer sta pa ful čudna (čudaška) zadnje čase Ah ti zvezdniki so vsi malo čudni. Kateri pa ni ločen? Po vsakem posnetem filmu ločitev, pa poroka, pa tako dalje. Ne vejo kaj bi s sabo ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 21:02:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 KAr se pa plenic tiče pa jaz RES ne ločim med papmerskami iz DM-ja in tistimi z MUllerja. Vse se na ritki enako obnesejo.... Jaz sem pa pogruntala, čeprav se mi je najprej zdelo, da so enake, ampak je razlika in je dovolj občutna, da se bom od zdaj dalje zapeljala do Mullerja. predvidevam, da to ne velja za avstrijski DM al tud? ...jaz jih tam kupim...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 21:02:34
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you evo, pa še najina princeska....... No tvoja punca pa zgleda dosti bolj vesela sedaj v vozičku. Lepa punca. ja. sedaj uživa, ko vidi vse okrog sebe. je prou fajn iti na sprehod.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 21:03:09
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zgodovinski dogodek.... Ja srčica mala. Saj še ni tak hudo mami. Tole še gre.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 21:03:21
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Drugače pa dobro jutro in lep sonček dan. Nam je pa zajček prinesel dva zobka.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 21:03:38
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf Drugače pa dobro jutro in lep sonček dan. Nam je pa zajček prinesel dva zobka. Tjaša je še vedno brez. Upam, da ni edina? med septembrčki mislim. pri nas tudi še čakamo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 21:03:47
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 KAr se pa plenic tiče pa jaz RES ne ločim med papmerskami iz DM-ja in tistimi z MUllerja. Vse se na ritki enako obnesejo.... Jaz sem pa pogruntala, čeprav se mi je najprej zdelo, da so enake, ampak je razlika in je dovolj občutna, da se bom od zdaj dalje zapeljala do Mullerja. predvidevam, da to ne velja za avstrijski DM al tud? ...jaz jih tam kupim... To pa ne vem, samo bi rekla, da najbrž ne.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 21:03:48
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Naš ima en zobek, je pa prejšnji teden ven prišel.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 21:04:18
|
|
|
|
ključek
|
dober večer.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 21:04:39
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf Drugače pa dobro jutro in lep sonček dan. Nam je pa zajček prinesel dva zobka. Tjaša je še vedno brez. Upam, da ni edina? med septembrčki mislim. pri nas tudi še čakamo. Meni so rekli, da so bolj močni, če pridejo kasneje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 21:06:18
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you dober večer......... čer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 21:08:31
|
|
|
|
lana17
|
Dober večer!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 21:08:46
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ln je pa danes probala malo goveje juhe z rezanci......rezance sem itak ful stlačila z vilico, pa ko ji dam prvo žličko.......kot bi hotela bruhati......pa dam samo malo juhe, potem pa spet rezance, pa je bilo malo boljše, potem pa spet isto-kar na bruhanje ji je šlo......ene 5 žličk je vsega skupaj pojedla....... Men J to počne kadar nečesa ne mara al pa noče jest. Jaz sem mu dons tud dala juho in rezance, pa korenček.. pa je kr jedu - 7 žličk.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 21:08:52
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...čer...mi smo se tudi danes potepali in ni bilo časa za kaj drugega kot za družinico ...mali je ful začel čebljat ata,tetaaaaaaaaaaaaaaa,tatata,dadada,mama še nič ...mal mam pa spet skrbi ker mi mal poje GH ...mogoče vročina pa da čaj nasiti ... Koliko pa ponoči poje? Se spomnim, da si rekla enkrat, da se dosti zbuja. Mogoče ga nasiti? Samo ugibam ... ...ja ful se zbuja in išče zizo ...včasih kr vleče,včasih se pa cartla...sam fora je v tem da mi res dosti tekočine zdej popije...sploh ta teden(recimo 4 flaške po 140 ml. podnevi, ko je prej komi eno)....bom probala bolj manj čaja dajat pred obrokom.... Mogoče je pa res čaj. Jaz dam našmu dvakrat po približno 120 ml, pa mi pravijo, da kar veliko popije. Velik popijejo... J pa največ 100ml vode.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 21:12:16
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....sem zdaj gledala...Marley and me...od začetka ful režala, zdaj na koncu pa ..... ...jaz sem ga tud gledala...pa sem zaspala in nisem vidla konca.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 21:13:41
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 KAr se pa plenic tiče pa jaz RES ne ločim med papmerskami iz DM-ja in tistimi z MUllerja. Vse se na ritki enako obnesejo.... Jaz sem pa pogruntala, čeprav se mi je najprej zdelo, da so enake, ampak je razlika in je dovolj občutna, da se bom od zdaj dalje zapeljala do Mullerja. Kakšna pa?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 21:15:29
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ln je pa danes probala malo goveje juhe z rezanci......rezance sem itak ful stlačila z vilico, pa ko ji dam prvo žličko.......kot bi hotela bruhati......pa dam samo malo juhe, potem pa spet rezance, pa je bilo malo boljše, potem pa spet isto-kar na bruhanje ji je šlo......ene 5 žličk je vsega skupaj pojedla....... Men J to počne kadar nečesa ne mara al pa noče jest. Jaz sem mu dons tud dala juho in rezance, pa korenček.. pa je kr jedu - 7 žličk. možno. jaz pa mislim, da je bilo tko zato, ker je čist drugače kot pasirana zelenjava ali sadje. pa sploh ni navajena. jz sm pa itak vsa po.s.r.a.na, ko ji dam kruh ali pa kaj takšnega ne čist spasiranega.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?