Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 8:03:01
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* O, lušna Ana. Katero številko ima rutko (oz. črko)? Meni so te Baya stvari tak všeč Pa sem videla, da imajo v NM porodnišnici njihova oblačila Ne pa pri nas tole je imela sposojeno od sestrične, ki je bila danes na obisku. tudi jaz sem pogledala številko, dabom znala prav kupit. tale je L, ampak ji je še melo preveika. po moje bi morala imeti M. greva v nabavo takoj po praznikih Lana ima M številko, kupili pa sva jo v DM-u. Nekaj čez 5 € je bila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 8:05:12
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a doma skuhan puding ji lahko že dam? Po mojem na adaptiranem mleku, ne kravjem . Mislim, da je fiši že kuhala Jakcu... Midve sva že parkrat jedle puding. Skuham ji na riževem mleku, dvakrat pa sem že tudi na svežem 3.5 mleku shuhala, ampak sem dodala vodo zraven. Isto redčim kot zvečer mleko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 8:13:10
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria - zakaj pa daješ čaj pred obrokom? ...saj ni glih tik pred obrokom....recimo kakšno slabe urco prej.....ko smo odzuni zdej po cele dneve mi prav išče tekočino,pol pa gremo v stanovanje se previjemo v tem času mu delam za jest in poje pol tistega kaj je teden nazaj... Meni se tudi zdi, da je tole kar precej tekočine, sploh glede na to da je dojen. Po moje ni lačen, če toliko spije.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 8:15:30
|
|
|
|
Alenka_
|
Petra1987: Vuka jest sicer nisem imela (je bil izbirni predmet) lahko pa takoj stopim v akcijo in povprašam tiste sošolce/sošolke, ki so to imeli. jest sem vzela raje programiranje, ker sta mi fizika in kemija bljak! do kdaj pa rabiš? najbolje da kar hitro stopim v akcijo ane? aja, pa dobro jutro mamice in sončki! uživajte še zadnji dan, ko je cela družina lahko ves dan skupaj!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 8:17:06
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Js sem pa že zdavnaj nehala s čajem... Lara dobi kr vodo, tko kot mi... pa še za prebavo je voda boljša, sem slišala.... Banane ji ne dajem, ker jo zapira... zgleda, da ima prebavo bolj po meni... na žalost. Tudi Lana pije vodo prekuhano, izjemoma včasih frutek z vodo mešan. Sem ji včasih dala tudi hipp instant sadni čaj, ampak vidim, da ima vodo raje, pa še sladka ni.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 8:20:08
|
|
|
|
pf
|
Drugače pa dobro jutro in lep sonček dan. Nam je pa zajček prinesel dva zobka.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 9:08:13
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Drugače pa dobro jutro in lep sonček dan. Nam je pa zajček prinesel dva zobka. Čestitke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 11:44:05
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gloria in se mi že tretji dan nardilo da mu je vse čez pleničko pršlo ven in to kakec ... ...a se da kaj dobit za čez pleničko kakšne hlačke ...nevem a se še kateri kaj takega nardi Kaj nima bodija? Drugače pa se res dobijo hlačke za preko pleničke. Tudi v H&M imajo med spodnjimi hlačkami - najmanjša številka (86/92 se mi zdi) je za preko pleničke, je ena nalepka na paketku. In imajo celo bokserke, tako za fantke kot za punčke Drugače pa take gatke dobiš tudi v KIK diskontu, pa v DMu (saj sem že napisala, da so mi Baja oblačila všeč ). ..ja ima bodij...sam mu pride pri nogici ven-postrani.....bom šla iskat te gatke in večjo št. plenic ....saj ko je imel žabice če je kaj pršlo je notri ostalo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 11:45:36
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Drugače pa dobro jutro in lep sonček dan. Nam je pa zajček prinesel dva zobka.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 11:47:00
|
|
|
|
gloria
|
....dan...evo spel lepo vreme....mož gre na dirke jaz pa sonček pa k botrci povedat datum za krst ...uživajte....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 11:57:46
|
|
|
|
gloria
|
...aha še to povem...noč .....tak da sem ob 8 obupala in šla nardit čaj,dala mojmu in se preselila spat do 9.30 v dnevno....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 13:11:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROILO: pf Drugače pa dobro jutro in lep sonček dan. Nam je pa zajček prinesel dva zobka. Dijo mijo,ma kasen zajcek? Zajci jih prinesejo,misi jih odnesejo.. Jao meni hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 13:14:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
pri nas pa piha ku zmesano,kok je zoprno.. Lara je pa fajn,se je ful smejala,ko ji je v facko zapihalo.. Mi2 setava,tatko je pa sel s prjatlom z biciklom.. :)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 14:07:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROILO: pf Drugače pa dobro jutro in lep sonček dan. Nam je pa zajček prinesel dva zobka. Dijo mijo,ma kasen zajcek? Zajci jih prinesejo,misi jih odnesejo.. Jao meni hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 14:08:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft pri nas pa piha ku zmesano,kok je zoprno.. Lara je pa fajn,se je ful smejala,ko ji je v facko zapihalo.. bubika kar sapo zadrži, če ji pihne v obraz
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 14:09:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Drugače pa dobro jutro in lep sonček dan. Nam je pa zajček prinesel dva zobka. Tjaša je še vedno brez. Upam, da ni edina? med septembrčki mislim.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 14:24:57
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROILO: pf Drugače pa dobro jutro in lep sonček dan. Nam je pa zajček prinesel dva zobka. Dijo mijo,ma kasen zajcek? Zajci jih prinesejo,misi jih odnesejo.. Jao meni hahaha Ne tak zajček Lara. S tem sem mislila, da smo z veliko nočjo dobili dva zobka. Ne govorim drugače, da jih je zajc prinesel, pa tudi miš jih ne odnaša.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 14:26:16
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf Drugače pa dobro jutro in lep sonček dan. Nam je pa zajček prinesel dva zobka. Tjaša je še vedno brez. Upam, da ni edina? med septembrčki mislim. Lepo ime ima vaša bubika. Glede zobkov se pa nič ne sekiraj. Pravijo celo, da bolj so pozni boljše je.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 15:20:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Ups A nisi vedela? Sem mislila, da že vse veste Se vidi, da sem manj na RR in sem se navadla prej T.... rečt kot bubika
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 17:32:39
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...aja, pa meni je Jennifer...še vedno ....., butasti Pitt ....... Jst pa na začetku nisem bila zanjo, ker je pustila Rossa . Zdaj ko pa gledam to rahitično Angelino ... ne vem no.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 17:39:34
|
|
|
|
Čarli08
|
Naš ima en zobek, je pa prejšnji teden ven prišel.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 18:44:52
|
|
|
|
Olivija*
|
čestitke za zobke!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 18:46:14
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ups A nisi vedela? Sem mislila, da že vse veste Se vidi, da sem manj na RR in sem se navadla prej T.... rečt kot bubika jaz tudi nisem vedela. ampak se mi zdi, da ji tole ime res ful paše
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 19:26:03
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* rutka... Takoj za mojo Leylo...najlepsi dojencek... ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 19:41:54
|
|
|
|
pf
|
Lana spi, jaz pa grem večerjo pripraviti in pred TV. Smo se potepali in je babika že komaj zdržala do pol osmih. Ne morem je dat kasneje spat, ker ne zdrži. Ne vem kako nekaterim uspeva.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?