Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 21:55:43
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a mogoče katera ve, če bo regres v JU?? in če bo, kdaj bo nakazan? Jaz mislim, da ja. Računam nanj.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 21:55:51
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Punce, a imate že vse menstruacijo? ..jaz ne ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 21:58:40
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf Drugače pa dobro jutro in lep sonček dan. Nam je pa zajček prinesel dva zobka. Tjaša je še vedno brez. Upam, da ni edina? med septembrčki mislim. pri nas tudi še čakamo. Meni so rekli, da so bolj močni, če pridejo kasneje. Že, že ampak menda tudi bolj bolijo, ker je dlesen že bolj utrjena. Če bo po meni jih še 5 mesecev ne bo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:01:27
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Matr so eni ljudje pogumni...spet gledam Trenutek resnice. Ampak vsa vprašanja so pa vezana na spolnost...pa res pri teh šovih ne gre brez spolnosti. Če te mož po tem, ko mu poveš, da ga varaš s sodelavko nagradi s seksom v troje pol res ne gre brez tega. Sej si je prišla prav reklamo nardit... Jaz sem kar nehala gledat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:03:57
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Matr so eni ljudje pogumni...spet gledam Trenutek resnice. Ampak vsa vprašanja so pa vezana na spolnost...pa res pri teh šovih ne gre brez spolnosti. Če te mož po tem, ko mu poveš, da ga varaš s sodelavko nagradi s seksom v troje pol res ne gre brez tega. Sej si je prišla prav reklamo nardit... Jaz sem kar nehala gledat... ..jaz tudi...sem rajš prešaltala na NOVA TV mi je lepše poslušat tega fantka ko poje...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:04:45
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a mogoče katera ve, če bo regres v JU?? in če bo, kdaj bo nakazan? Menda bo maja (torej pri aprilski plači). A to pomeni, da bo že 5. v mesecu?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:06:22
|
|
|
|
lana17
|
Meta si mal narobe prebrala: Dan izplačila starševskega dodatka, pomoči ob rojstvu otroka in rejnin je četrtek, 09.04.2009. Dan izplačila otroškega dodatka, dodatka za nego otroka in dodatka za veliko družino je torek, 14.04.2009.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:06:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 KAr se pa plenic tiče pa jaz RES ne ločim med papmerskami iz DM-ja in tistimi z MUllerja. Vse se na ritki enako obnesejo.... Jaz sem pa pogruntala, čeprav se mi je najprej zdelo, da so enake, ampak je razlika in je dovolj občutna, da se bom od zdaj dalje zapeljala do Mullerja. predvidevam, da to ne velja za avstrijski DM al tud? ...jaz jih tam kupim... To pa ne vem, samo bi rekla, da najbrž ne. Ne, v Avstrijskem DM-u (pa Bipi in verjetno povsod) so Made in Germany.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:06:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Bubi, je pa to prvič, da si omenila bubikino ime... ni bilo namenoma
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:06:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a mogoče katera ve, če bo regres v JU?? in če bo, kdaj bo nakazan? seveda bo. Nakazan pri aprilski plači = naslednji mesec Ja, 5. 5.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:08:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Ne, lana, regres nakaže delodajalec. Tistim na porodniški nakaže takrat kot vsem zaposlenim, to pa je 5. v mesecu.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:08:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne čist spasiranega. ..jaz pa nič več ne pasiram.... edino frutek je še taki bolj fini , vse ostalo pa že dobi malo bolj grobo..... pa ni problema...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:09:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Bubi, je pa to prvič, da si omenila bubikino ime... ...jaz sem pa veselo dalje brala, pa še komentirala..... mi je blo tak samoumevno, da tak piše ......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:10:48
|
|
|
|
meta21
|
Moj Lovro je pa zdaj očitno pogruntal naš način prehranjevanja. Enkrat sem mu zjutraj, ko sem zajtrkovala dala mal kruha in zdaj ne moremo nobene stvari več jest pred njim ne da bi mu dajali v usta. Včeraj sem imela v roki sendvič in s tal me je gledala psička in mahala z repom, s stolčka pa Lovro (potem ko je zmazal flašo kukuruz linota) in pri tem glasno protestiral, dokler mu nisem dala malo kruha v usta. Potem pa požveči in spet protestira. Danes pri kosilu isto. Ati ga je hranil še ko smo ostali že juho jedli. Pojedel je celo TT skledico zelenjave in pol celo kosilo težil. Je na koncu že en pomfri dobil v roke, da smo lahko pojedli. Kaj naj ga v dnevno postavim, ko jemo? Saj sem vesela, da rad je in da praktično vse je in brez reakcij ampak pretiravat pa ni treba...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:11:36
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ne, lana, regres nakaže delodajalec. Tistim na porodniški nakaže takrat kot vsem zaposlenim, to pa je 5. v mesecu. Nisem mislila na regres.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:12:17
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Meta si mal narobe prebrala: Dan izplačila starševskega dodatka, pomoči ob rojstvu otroka in rejnin je četrtek, 09.04.2009. Dan izplačila otroškega dodatka, dodatka za nego otroka in dodatka za veliko družino je torek, 14.04.2009. Uuuuu, pol bo jutri celo bogastvo na mojem računu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:13:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ta A. pa mi nikak ne paše zraven....pa mi od takrat od tud Pitt ni več všečuser posted image ...sicer sta pa ful čudna (čudaška) zadnje čase Meni je pa Angelina všeč.... pa tudi Bred..... Jenifer pa tudi... hahaha .... ma saj so vsi cool.... samo ta prva dva manj kot ta zadnja ..... ma mi je nekak bolj natur J. kot A.. A mi tak k deluje.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:13:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Bubi, je pa to prvič, da si omenila bubikino ime... ni bilo namenoma Se mi je zdelo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:13:29
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Moj Lovro je pa zdaj očitno pogruntal naš način prehranjevanja. Enkrat sem mu zjutraj, ko sem zajtrkovala dala mal kruha in zdaj ne moremo nobene stvari več jest pred njim ne da bi mu dajali v usta. Včeraj sem imela v roki sendvič in s tal me je gledala psička in mahala z repom, s stolčka pa Lovro (potem ko je zmazal flašo kukuruz linota) in pri tem glasno protestiral, dokler mu nisem dala malo kruha v usta. Potem pa požveči in spet protestira. Danes pri kosilu isto. Ati ga je hranil še ko smo ostali že juho jedli. Pojedel je celo TT skledico zelenjave in pol celo kosilo težil. Je na koncu že en pomfri dobil v roke, da smo lahko pojedli. Kaj naj ga v dnevno postavim, ko jemo? Saj sem vesela, da rad je in da praktično vse je in brez reakcij ampak pretiravat pa ni treba... Mal ga boš na počitnce k J poslala, da bo J za zgled.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:13:41
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ne, lana, regres nakaže delodajalec. Tistim na porodniški nakaže takrat kot vsem zaposlenim, to pa je 5. v mesecu. To je bil odgovor na moje dopoldansko jamranje, da mi niso dokladov nakazali.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:13:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Matr so eni ljudje pogumni...spet gledam Trenutek resnice. Ampak vsa vprašanja so pa vezana na spolnost...pa res pri teh šovih ne gre brez spolnosti. meni se pa ne zdijo pogumni, pač pa butasti......... Tud to. Jaz vedno pomislim na to, da le igrajo in so plačan za to. jaz to sploh ne gledam...niti ne vem kje je, pa me niti ne zanima ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:14:12
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Meta si mal narobe prebrala: Dan izplačila starševskega dodatka, pomoči ob rojstvu otroka in rejnin je četrtek, 09.04.2009. Dan izplačila otroškega dodatka, dodatka za nego otroka in dodatka za veliko družino je torek, 14.04.2009. Uuuuu, pol bo jutri celo bogastvo na mojem računu Bo lažje sredo dočakat.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:14:22
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 (potem ko je zmazal flašo kukuruz linota) Jaz pa bubiki nič linotov v flašo ne dajem. Vse na žličko Bubiju pa sem še dolgo čokolešnik delala.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:14:35
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Moj Lovro je pa zdaj očitno pogruntal naš način prehranjevanja. Enkrat sem mu zjutraj, ko sem zajtrkovala dala mal kruha in zdaj ne moremo nobene stvari več jest pred njim ne da bi mu dajali v usta. Včeraj sem imela v roki sendvič in s tal me je gledala psička in mahala z repom, s stolčka pa Lovro (potem ko je zmazal flašo kukuruz linota) in pri tem glasno protestiral, dokler mu nisem dala malo kruha v usta. Potem pa požveči in spet protestira. Danes pri kosilu isto. Ati ga je hranil še ko smo ostali že juho jedli. Pojedel je celo TT skledico zelenjave in pol celo kosilo težil. Je na koncu že en pomfri dobil v roke, da smo lahko pojedli. Kaj naj ga v dnevno postavim, ko jemo? Saj sem vesela, da rad je in da praktično vse je in brez reakcij ampak pretiravat pa ni treba... Mal ga boš na počitnce k J poslala, da bo J za zgled. Mah, sej veš... In obratno, ker bo mojga kmal razneslo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 13.4.2009 22:14:43
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a mogoče katera ve, če bo regres v JU?? in če bo, kdaj bo nakazan? seveda bo. Nakazan pri aprilski plači = naslednji mesec Ja, 5. 5. jupi.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?