|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
12.4.2009 21:52:35   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...al misliš med obrokoma?....    meni se ta količina čaja zdi ogromna.....ker naš ne pije čisto nič......mogoče par žličk, drugače nič....tvoj je pa dojen, pa še toliko čajauser posted image ...to ga po moje dejansko za en čas nasiti,...ker moj pikec poje recimo na obrok 150 ml mleka...al pa frutek 125ml.....140 ml..je lahko njemu že poln obrok....samo manj časa potem drži...

kaj pa vem...naša lahko popije celo flaško nesladkanega čaja, pa ji to ne "drži" niti 10 minut, če je lačna. mislim, da že kar dobro znajo ločiti med hrano in pijačo.
seveda pa je sladkan čaj v bistvu res hrana, saj jih tisti cuker nasiti za nekaj časa.
še vedno pa mi ni jasno, kako nikoli ne zamenja mleka za pijačo, saj je vendar tekoče user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 12.4.2009 22:02:34 >

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
12.4.2009 21:52:40   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

vidim, da vaši user posted image kar radi papcajo banane. meni se zdi, da naši punci ne paše. sem že pred enim mesecem probala, pa jo je zvijalo,pred enim tednom spet...ma zdaj bom kar kak mesec še odložila te banane.

danes pa je user posted image prvič probala kruh

Našmu tudi banana ne odgovarja najbolje.

...našem tudi ne...ni čist nič po mamiuser posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
12.4.2009 21:54:10   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...čer...mi smo se tudi danes potepali in ni bilo časa za kaj drugega kot za družinicouser posted image ...mali je ful začel čebljat  ata,tetaaaaaaaaaaaaaaa,tatata,dadada,mama še ničuser posted image user posted image ...mal mam pa spet skrbi ker mi mal poje GHuser posted image ...mogoče vročina pa da čaj nasitiuser posted image ...

Koliko pa ponoči poje? Se spomnim, da si rekla enkrat, da se dosti zbuja. Mogoče ga nasiti? Samo ugibam ...

...ja ful se zbuja in išče zizouser posted image ...včasih kr vleče,včasih se pa cartla...sam fora je v tem da mi res dosti tekočine zdej popije...sploh ta teden(recimo 4 flaške po 140 ml. podnevi, ko je prej komi eno)....bom probala bolj manj čaja dajat pred obrokom....

Mogoče je pa res čaj. Jaz dam našmu dvakrat po približno 120 ml, pa mi pravijo, da kar veliko popije.

moja patronažna je rekla, da naj dam nesladkano tekočino (vodo/čaj) v neomejeni količini. vprašala sem jo, če to pomeni tudi pol litra, pa je rekla, da ja, če le otrok hoče pit.
naša punca tudi popije kar precej, najmanj 3x dnevno 120 ml, včasih še več.

.....ko da bi imele isto P.....tak nasvet sem tudi jaz dobila....

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
12.4.2009 21:54:35   
Olivija*

...pa še nekaj...jaz malega zdej oblečem brez žabic,dam mu sam zokenčke...in se mi že tretji dan nardilo da mu je vse čez pleničko pršlo ven in to kakecuser posted image ...včeri ko smo šli od žegnanja je bil pokakan do zokenčk,dejansko nisem drugega nardila kot ga dala v banjo in stuširala....
...a se da kaj dobit za čez pleničko kakšne hlačkeuser posted image ...nevem a se še kateri kaj takega nardiuser posted image

probaj plenice zamenjat, mogoče večjo števliko user posted image
meni se je nekaj časa dogajalo, da ji je vse kakanje prišlo ven iz pleničke in to spredaj, čeprav imajo rit zadaj user posted image . ko sem začela uporabljat druge plenice, pa ne več.

katere pa imaš?

pri plenicah kar malo kompliciram, se mi zdi.
ponoči obvezni Fixies (BabyCenter), podnevi pa Pampers (obvezno Mullerjeve, dmove niso vredu) ali pa Leclercove Mots de enfants oziroma nekaj v tem stilu

malo menjavam čez dan, sicer se mi zdi, da začnejo žulit če jo ves čas na istem mestu tiščijo

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 12.4.2009 21:56:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 2704
12.4.2009 21:59:18   
gloria

...al misliš med obrokoma?....    meni se ta količina čaja zdi ogromna.....ker naš ne pije čisto nič......mogoče par žličk, drugače nič....tvoj je pa dojen, pa še toliko čajauser posted image ...to ga po moje dejansko za en čas nasiti,...ker moj pikec poje recimo na obrok 150 ml mleka...al pa frutek 125ml.....140 ml..je lahko njemu že poln obrok....samo manj časa potem drži...

....ja med obrokom pije...

Neposredna povezava do sporočila: 2705
12.4.2009 22:02:19   
gloria

...pa še nekaj...jaz malega zdej oblečem brez žabic,dam mu sam zokenčke...in se mi že tretji dan nardilo da mu je vse čez pleničko pršlo ven in to kakecuser posted image ...včeri ko smo šli od žegnanja je bil pokakan do zokenčk,dejansko nisem drugega nardila kot ga dala v banjo in stuširala....
...a se da kaj dobit za čez pleničko kakšne hlačkeuser posted image ...nevem a se še kateri kaj takega nardiuser posted image

probaj plenice zamenjat, mogoče večjo števliko user posted image
meni se je nekaj časa dogajalo, da ji je vse kakanje prišlo ven iz pleničke in to spredaj, čeprav imajo rit zadaj user posted image . ko sem začela uporabljat druge plenice, pa ne več.

katere pa imaš?

..pampers 4+   9-20 kg.

Neposredna povezava do sporočila: 2706
12.4.2009 22:02:47   
Lara Croft
ponoči obvezni Fixies (BabyCenter), podnevi pa Pampers (obvezno Mullerjeve, dmove niso vredu) ali pa Leclercove Mots de enfants oziroma nekaj v tem stilu

Kje je pa tle kakšno kompliciranje?

Lara pa ima čez dan DMjke, ponoči pa Pampers iz Mulerja.

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
12.4.2009 22:05:32   
gloria

kaj pa vem...naša lahko popije celo flaško nesladkanega čaja, pa ji to ne "drži" niti 10 minut, če je lačna. mislim, da že kar dobro znajo ločiti med hrano in pijačo.
seveda pa je sladkan čaj v bistvu res hrana, saj jih tisti cuker nasiti za nekaj časa.
še vedno pa mi ni jasno, kako nikoli ne zamenja mleka za pijačo, saj je vendar tekoče user posted image

...saj mi pijemo nesladkan čajuser posted image ...ta teorija tudi men ni jasnauser posted image ...mi je zadnjič P povedala da se bo zdej spet uvedlo da dojenčku ponudit čaj čeprav je dojen in ne sam mleko do 6m.,ma naj se že enkrat zmenijo...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
12.4.2009 22:12:59   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

user posted image user posted image user posted image

če bi videla zaloge plenic ob previjalni mizi, bi vedela,kaj mislim pod kompliciranje. vedno imam na zalogi kakšnih 6 paketov plenic, vsake od naštetih pač v velikosti 4 in 4+

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
12.4.2009 22:23:16   
Čarli08

...čer...mi smo se tudi danes potepali in ni bilo časa za kaj drugega kot za družinicouser posted image ...mali je ful začel čebljat  ata,tetaaaaaaaaaaaaaaa,tatata,dadada,mama še ničuser posted image user posted image ...mal mam pa spet skrbi ker mi mal poje GHuser posted image ...mogoče vročina pa da čaj nasitiuser posted image ...

Koliko pa ponoči poje? Se spomnim, da si rekla enkrat, da se dosti zbuja. Mogoče ga nasiti? Samo ugibam ...

...ja ful se zbuja in išče zizouser posted image ...včasih kr vleče,včasih se pa cartla...sam fora je v tem da mi res dosti tekočine zdej popije...sploh ta teden(recimo 4 flaške po 140 ml. podnevi, ko je prej komi eno)....bom probala bolj manj čaja dajat pred obrokom....

Mogoče je pa res čaj. Jaz dam našmu dvakrat po približno 120 ml, pa mi pravijo, da kar veliko popije.

moja patronažna je rekla, da naj dam nesladkano tekočino (vodo/čaj) v neomejeni količini. vprašala sem jo, če to pomeni tudi pol litra, pa je rekla, da ja, če le otrok hoče pit.
naša punca tudi popije kar precej, najmanj 3x dnevno 120 ml, včasih še več.

Pa pije nesladkano? Naš ni šans ...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
12.4.2009 22:26:08   
Čarli08

Naš pa po 200 ml, frutek pa tavelik.

Neposredna povezava do sporočila: 2711
12.4.2009 22:27:51   
Lara Croft
Js sem pa že zdavnaj nehala s čajem... Lara dobi kr vodo, tko kot mi... pa še za prebavo je voda boljša, sem slišala....

Banane ji ne dajem, ker jo zapira... zgleda, da ima prebavo bolj po meni... na žalost.

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
12.4.2009 22:28:25   
leda
Pa pije nesladkano? Naš ni šans ...

ela pije samo vodo. tut taprva jo je, dokler ni odkrila sveta jabolčnega soka user posted image

če malo parafraziram laro: voda je za pit, sok pa za jest.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
12.4.2009 22:29:17   
leda
Banane ji ne dajem, ker jo zapira...

ela je po banani tut bobke ven spravljala. zdej ji dam zraven pokuhano suho marelco ali slivo, pa gre.

Neposredna povezava do sporočila: 2714
12.4.2009 22:39:05   
Čarli08

user posted image user posted image user posted image

če bi videla zaloge plenic ob previjalni mizi, bi vedela,kaj mislim pod kompliciranje. vedno imam na zalogi kakšnih 6 paketov plenic, vsake od naštetih pač v velikosti 4 in 4+

Jst jih ne bi imela kam dat user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
12.4.2009 23:18:44   
gold fish

...mi pa kombiniramo Pampers  iz Avstrije, Babylove- DM iz A in Mylove-Hoferjeve..... vse velikost 4,   pa zadnje čase  kar Hoferjevo ponoči gor dajemo....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2716
12.4.2009 23:19:52   
gold fish
....sem zdaj gledala...Marley and me...od začetka ful režala, zdaj na koncu pa user posted image .....

Neposredna povezava do sporočila: 2717
12.4.2009 23:21:31   
gold fish
...aja, pa meni je Jennifer...še vedno user posted image ....., butasti Pitt user posted image .......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2718
12.4.2009 23:22:36   
gold fish
nočka....

amor real...tebi pa pozdravček...sigurno se prebijašuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2719
12.4.2009 23:24:32   
gloria
...jaz tudi grem...sem že imela dva alarma pa pred dvemi urami je zaspaluser posted image ...
...nočka....

Neposredna povezava do sporočila: 2720
13.4.2009 7:47:35   
*bubi*
Dobro jutro!

Dva pestra dneva sta za nami user posted image  Lušno je, ko je taki sonček user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
13.4.2009 7:47:38   
*bubi*

in se mi že tretji dan nardilo da mu je vse čez pleničko pršlo ven in to kakecuser posted image ...

Kaj nima bodija? Drugače pa se res dobijo hlačke za preko pleničke. Tudi v H&M imajo med spodnjimi hlačkami - najmanjša številka (86/92 se mi zdi) je za preko pleničke, je ena nalepka na paketku. In imajo celo bokserke, tako za fantke kot za punčke user posted image

Drugače pa take gatke dobiš tudi v KIK diskontu, pa v DMu (saj sem že napisala, da so mi Baja oblačila všeč user posted image ).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
13.4.2009 7:53:05   
pf

Zgodovinski dogodek.... user posted image

user posted image

Ja srčica mala. Saj še ni tak hudo mami. Tole še gre. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2723
13.4.2009 7:59:41   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

evo, pa še najina princeska.......

user posted image

user posted image

No tvoja punca pa zgleda dosti  bolj vesela sedaj v vozičku. Lepa punca. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
13.4.2009 8:01:28   
pf

rutka...

user posted image

Mi imamo isto, le v beli barvi. Kak so cart punčke s temi rutkami.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?